zaloguj się

Pokaż pełną wersje : pacc?

Sir_Sosei
02-10-2007, 18:19
tak jak w temacie zamówiłem sobie pacc'a ale nie doszedł
zamówiłem w piątek więc pieniądze powinny być już na koncie od wczoraj ... ale do tej pory nie mam pacc'a co jest?

Articuno
02-10-2007, 18:23
zamówiłem w piątek więc pieniądze powinny być już na koncie od wczoraj ... ale do tej pory nie mam pacc'a co jest?

A gdzie zamówiłeś? I kto powiedział, żę akurat kasa miała dojść w poniedziałek ??

jakubjakub
02-10-2007, 18:24
A zatwierdziłeś pacc na tibia.com??

Times
02-10-2007, 18:26

Gówno jest! Naucz sie czytać i myśleć!
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=39000
Przeczytaj to i wszystkiego sie dowiesz. Zero samodzielności, mamusia wszędzie Cię za rączkę prowadzi ?

Pewker
Jeśli przez bank , czy pocztę , to pamiętaj , że kasa idzie tylko w dni robocze ....

Sir_Sosei
tibia.pl
...
przelew z poczty idzie 48h ...
więc i tak już mamy wtorek więc powienien być .. :!

Tompior
02-10-2007, 18:28
tibia.pl
...
przelew z poczty idzie 48h ...
więc i tak już mamy wtorek więc powienien być .. :!

Idzie ale w dni robocze. Po poludniu w piatek nikt ci tego nie wysle. W poniedzialek rano pewnie to zrobili wiec czekaj i nie narzekaj :P

Pewker
02-10-2007, 18:29
No to ja kupowałem tak samo , przez tibia.pl i kasa poszła w czwartek , a pacc , jeśli dobrze pamiętam był we wtorek . Nie jest powiedziane że zawsze idzie tyle samo ;]

Sir_Sosei
02-10-2007, 18:43
Idzie ale w dni robocze. Po poludniu w piatek nikt ci tego nie wysle. W poniedzialek rano pewnie to zrobili wiec czekaj i nie narzekaj :P

wysyłałem rano przed szkoła ...

Przeczytaj to i wszystkiego sie dowiesz. Zero samodzielności, mamusia wszędzie Cię za rączkę prowadzi ?

no już otrzyj łezki :(

Tibia6669
02-10-2007, 18:45
A kto ci debilu powiedział, że on tego nie przeczytał.
Mi kiedyś przez tibia.pl przez tydzień dochodziło

Times
02-10-2007, 18:53
A kto ci debilu powiedział, że on tego nie przeczytał.
Mi kiedyś przez tibia.pl przez tydzień dochodziło

Debilu to po pierwsze do swojego ojca możesz mówić! Po drugie sądzę (mogę się mylić) że Sir_Sosei jest człowiekiem, a co za tym idzie istotą MYŚLĄCĄ. Więc gdyby przeczytał i zrozumiał tamten temat doszedł by do wniosku że nie watro zakładać nowego tematu i skorzystać że warto skorzystać z rad zawartych w w tamtym temacie. Niestety tego nie zrobił i dlatego była moja taka reakcja.

"jakiś chuj up"
fajnie masz na chacie -.-

Sir_Sosei
02-10-2007, 19:15
Debilu to po pierwsze do swojego ojca możesz mówić! Po drugie sądzę (mogę się mylić) że Sir_Sosei jest człowiekiem, a co za tym idzie istotą MYŚLĄCĄ. Więc gdyby przeczytał i zrozumiał tamten temat doszedł by do wniosku że nie watro zakładać nowego tematu i skorzystać że warto skorzystać z rad zawartych w w tamtym temacie. Niestety tego nie zrobił i dlatego była moja taka reakcja.

fajnie masz na chacie -.-

Nie korzystam z tego forum na codzień.
Jestem małpą :(
nom fajne mam bambusy na chacie

btw. jesteś pojebem =)

Asthan
02-10-2007, 19:18
Nie korzystam z tego forum na codzień.
Jestem małpą :(
nom fajne mam bambusy na chacie

btw. jesteś pojebem =)

Ale pomyśleć czasem możesz

Parys
02-10-2007, 21:28
Jeśli do jutra wieczór nie otrzymasz Premium Account, wyślij maila z danymi na [email protected]