Pokaż pełną wersje : poision strom
czy Exevo Gran Mas Pox tylko zatruwa czy zadaje jeszcze dodatkowe obrazenia???
Uderza swoja moca i zatruwa
Nie zadaje obrażen tak jak ue, uderzając z niego zadasz obrażenia około 20~ i potem bedzie zatruwało przeciwnika po 15~ w sumie zabierając mu gdzieś 520 hp. Czar jest wg mnie nieopłacalny w 100%.
Vlad Dracula
02-10-2007, 21:58
A dokładny opis tego czaru znajdziesz na
http://tibia.pl/spell/Poison_Storm
Wypowiadacie sie a nie wiecie. Takie poxy to macie na otsie :o
Pox dziala w taki sposob jak poison field. (wchodzisz, zatruwa, zadaje obrazenia od trucizny.)
Couranger
02-10-2007, 23:08
Wypowiadacie sie a nie wiecie. Takie poxy to macie na otsie :o
Pox dziala w taki sposob jak poison field. (wchodzisz, zatruwa, zadaje obrazenia od trucizny.)
No to chyba tylko na twoim Otsie , 3 post jest poprawny
Raziel4ever
03-10-2007, 09:03
Nie zadaje obrażen tak jak ue, uderzając z niego zadasz obrażenia około 20~ i potem bedzie zatruwało przeciwnika po 15~ w sumie zabierając mu gdzieś 520 hp. Czar jest wg mnie nieopłacalny w 100%.
Nie. Uderzasz Poison Stormem i dopiero po chwili zaczyna się coś dziać, tak jakby zatruł Cię scorpion:p Tak myślę że mój best to 16 lol.
Pawcio Druid
03-10-2007, 10:24
. Czar jest wg mnie nieopłacalny w 100%.
Co do tej nieopłacalności to nie był bym taki pewien , jest bardzo przydatny przy wybijaniu pirate outfit questa lub tez fire elementali na demon helmet quescie.
Pox , jak to poison , zatruwa . Siła zatrucia rośnie wprost proporcjonalnie co do wysokości poziomu czy tez magicznego poziomu.
Chyba tyle ;p
No to chyba tylko na twoim Otsie , 3 post jest poprawny
Wytlumacz mi co napisalem zle ^^ What a newbie.
Poszukajcie ss bodajze z Orlem ktory uzyl tego wlasnie do fe na DHQ obrazenia od 50 w dol...
TepmleroniX
13-10-2007, 00:00
ten czar jest bez sensu wedlug mnie :/
po co wogle cip~ go wymysliły:baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.