Pokaż pełną wersje : Nowy rekord swiata ! :D 51 "kaczek"
Niesamowite to ;P gosc zrobil 51 "kaczek" ;D tym samym poprawil dotychczasowy rekord swiata, ktory wynosil 40 "kaczek".
http://www.youtube.com/watch?v=7deV22aWESc
link to filmiku na youtube, mozna dokladniej zapoznac sie z technika samego rzutu wpisujac na www.bbc.com w okienku search: Russell Byars.
@ponizej
koles ma technike wycwiczona od dziecka ;D na BBC jest napisane, ze od dziecka sie uczyl tego xD
Serious Sam
02-10-2007, 21:37
Hehe, mnie się udaje zawsze 2 lub 3 :P.Koleś ma talent 8o
gavreonien
02-10-2007, 22:04
skubaniec....
Mi zawsze tylko jedna wychodzi nie wiem czemu :(
A my, Polacy, mamy tylko 2 :/
Powiem tylko tyle-koleś wymiata.
Nic dodać, nic ująć.
Gęba mi spadła na ziemię, jak to zobaczyłem...
No dobra, koleś rzucił, fajny jest i wymiata ;p Tylko jak on to policzył? 0.0 xP
Btw. Mój rekord to gdzieś tak z dyszka była B) Jeszcze 42 i jest mój ;]
Moj rekord w wakacje wynosil 11, ale to co on uczynil z tym kamieniem to magia!
xD
Pozostaje gratkowac go.
E tam, rozkładam go z zamkniętymi oczami, rzucając nie w tą stronę.
A na serio - mój rekord to 6.
Korektor
02-10-2007, 23:12
Zara się okaże, że nasi kochani userzy zakrzaniają po 700 kaczek na rzut.
Filmik spoko.
Hmm jak on to policzył?
Jak dla mnie ten kamień mknoł po tafli niczym motorówka:)
No dobra, koleś rzucił, fajny jest i wymiata ;p Tylko jak on to policzył? 0.0 xP
Btw. Mój rekord to gdzieś tak z dyszka była B) Jeszcze 42 i jest mój ;]
tempo filmu zwolnił i policzył. W sumie fajnie to wygląda, ja kaczek w ogóle nie umiem puszczać, chociaż często próbuje z kolegą jak idziemy z psem. ;p
Em, odpowiadam na pytania "jak on to policzyl?". Otoz sprawa polega na tym, ze gosc przeslal tasme do tych co zapisuja ludzi w ksiedze Guinnessa. Oni zapewne sprawdzili autentycznosc filmu, spowolnili go i policzyli, czy rzeczywiscie pobil rekord. Doliczyli sie 51 "kaczek" i tak juz oficjalnie podali :) jak wspomnialem na BBC jest wszystko.
Tu link do tej strony:
http://news.bbc.co.uk/player/nol/newsid_7020000/newsid_7021900/7021962.stm?bw=nb&mp=wm&nol_storyid=7021962&news=1
Najpierw 2 reklamy a potem konkret :) bedzie pokazany rekordowy rzut i pare takich probnych:)
A tu zamieszczam link opisujacy technike rzutu:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/magazine/7022464.stm
Zara się okaże, że nasi kochani userzy zakrzaniają po 700 kaczek na rzut.
Filmik spoko.
Tylko elytarni tak potrafia, reszta klamie. (nie mowie ze ja jestem ten elytarny - afair jestem tylko wannabe)
Ach, jest od tego przyklejony temat kolego.
Mój rekord to 13, ale nie kamieniem, tylko kawałkiem glinianego wazoniku, wypukłą stroną w dół - to jest najlepsza metoda.
@Jak policzył: Chyba liczył kółka na wodzie.
Niezły koleś,ja się cieszę kiedy z 3 wyrzucę ^^
Niesamowite, ciekawe ile lat musiał trenować i ile ryżu dziennie zjeść żeby dojść do takiej perfekcji.
Odpowiednia rotacja, cicha woda, odpowiedni kamyk, odpowiednia siła i kąt i wychodzą takie cuda :P. Skoro rzucał od małego musiał zapoznać się z tym do perfekcji ;p. Mi tam koło 10 wychodziło na jakimś jeziorku.
Niezłe, aczkolwiek wolałbym to widzieć w przyklejonym temacie ;
A faktycznie jest od tego temat. Przepraszam jesli kogos urazilem, po prostu nie zauwazylem go ;P dzieki za zwrocenie uwagi.
Korektor
03-10-2007, 19:04
Ja kiedy się jeszcze w takie rzeczy bawiłem, wyciągałem 5-7 kaczek na spokojnym Bałtyku ;p Mój brat kiedyś zaliczył 11 albo 13, ale nie jestem pewny.
BTW WTF!? Gdzie Pan_Reklama!? o.0
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.