Pokaż pełną wersje : Warlod Arena by 96 ED
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/31780
Gratki dla Soulmann'a
Soulmann
03-10-2007, 00:22
Tak sobie dziś padłem po raz pierwszy od kilku miesięcy (kick) i musiałem jakoś odreagować. Jakbym i tu padł, to chyba bym się załamał ; d
michalll
03-10-2007, 00:24
Gratz ;)
Łatwo poszło :p
Kozak :P
Ps.
Pamiętacie jak Dark Lord of Candia prawie zrobił warlorda? :o
Cos za szybko te ssy zmieniales :F
Soulmann
03-10-2007, 01:10
Cos za szybko te ssy zmieniales :F
Wrodzony talent (i myszka z hotkeyami, dzięki czemu 2 ręce wystarczyły do tego wszystkiego, hrhr).
Sir Dark Archeon
03-10-2007, 10:35
Wrodzony talent (i myszka z hotkeyami, dzięki czemu 2 ręce wystarczyły do tego wszystkiego, hrhr).
Hail!
Wow to jestes supermenem.
Nie da sie zakladac ani ringow ani amuletow z uzyciem hot keyow.
Jesli ty umiesz jednoczesnie zmieniac might ringa, ssa, spamowac hotem sd i poruszac sie postacia by stac na skos moba - wszystko jednoczesnie to jestes zaiste supermenem, albo kosmita majacym 4 rece....
Przepraszam ale panom z botem mowimy NIE. Wiec po co wciskasz ludziom taki kit. Skoro nie umiesz bez to twoja sprawa... ale nie klam ze bota nie uzywales bo slepy widzi ze uzywales. Zal mi takich ludzi.
Ciao
sebito2000
03-10-2007, 11:26
Wow ale mi wyczyn zrobic calą arene na bocie który robi prawie wszystko za ciebie :baby:
Nie chce sie czepiac, ale w sprawie dotyczacej bota zauwazylem jeszcze cos... w momencie kiedy zabiles Obliveratora miales m ringa i ssa (do ssa jeszcze wroce). Otoz po zabiciu czerwonej bestii zdjales m ringa i automatycznie w ulamku sekundy na jego miejsce wskoczyl nowy m ring. Nastepnie nic nie robiles przez jakis czas (bys moze byl to czas poswiecony wylaczeniu bota). Hmmm... I jeszcze jedno. Jak demon mial juz red hp ty miales jeszcze podejrzewam ss z dwoma "ladunkami" i w momencie kiedy zadales ostatni hit demonowi skonczyl ci sie ten ss i wskoczyl nastepny, kiedy ty juz zabiles demona (po co mialbys zakladac ss kiedy miales bardzo duzo many i w dodatku demon byl juz zabity?). Nie musze mowic o tym, ze podczas walki z potworkami zmieniales w blyskawicznym tepie ss/m ringi, rzucales runy sd oraz poruszales sie postacia na boki.
No coz, byc moze to nie jest moja (nasza) sprawa, ale chyba Senior Tutorowi nie wypadaloby uzywac bota. I tak ci tego nie udowodnimy.
Nie mniej jednak gratulacje wykonania areny;)
omg, wciskanie hot keyów i automatyczna zmiana ssa i myśli, że zrobił arene. żal mi ciebie i jeszcze się chwalisz na forum jakbyś był jakiś pro -.-
P.S.
i jeszcze jedno, żeby było nie gratuluje ci wykonania areny, lepiej by było jakbyś zaliczył deda :].
Sir Dark Archeon
03-10-2007, 12:32
omg, wciskanie hot keyów i automatyczna zmiana ssa i myśli, że zrobił arene. żal mi ciebie i jeszcze się chwalisz na forum jakbyś był jakiś pro -.-
P.S.
i jeszcze jedno, żeby było nie gratuluje ci wykonania areny, lepiej by było jakbyś zaliczył deda :].
Hail!
Hua hua... po co ded - ban dla tego pana prosze. To znacznie lepsze - miesiac w plecy, wyrzucenie z tutorstwa i wpis do cryminala. Zal mi takich. Senior tutor ktory powinien pomagac i dawac przyklad uczciwosci tibijskiej spolecznosci sam oszukuje. Na dodatek wykazuje sie dalece idacym lekcewazeniem i zasad tibi i nas samych - wmawianie ze nie uzywa bota kiedy wszyscy widza co innego to wyraz skrajnego braku szacunku dla tych co ten film ogladaja i komentuja.
Swoja droga - jesli faktem ma 17 lat to zaiste sie uczy - liceum/technikum - lub 3 gim jesli je x razy powtarza - to uczac sie codzien jak moze grac po 9-12h dziennie w tibie? Kiedy spi? Kiedy jest w szkole? Kiedy rl life?
Mnie sie wydaje ze albo wagary, albo no rl life, albo sharer :baby: albo wszystko naraz.... .
Dam ci rade Soulmann - zajmij sie nauka a nie tibia - to zdrowsze zapewniam cie o tym. A i nie rob wiecej z siebie posmiewiska , a z nas idiotow.
EOT
Ciao
omg, wciskanie hot keyów i automatyczna zmiana ssa i myśli, że zrobił arene.
Nie musi myśleć, że zrobił, bo zrobił.
@topik
gz
IntoTheRain
03-10-2007, 14:56
gratz gratz, a co do botowania to moze i tak moze i nie, ja np tez potrafie szybko sobie zmieniac itemy i miec klawisze od klawki przypisane pod myszke, ale to zalezy od skilla;] jakbys mial srednia ~200 apm w kazdym momencie gry w starcrafta to uwierz ze potem fajnie sie myszka w innej grze lata;] pozdr
gavreonien
03-10-2007, 15:37
Używał bota czy nie, jego sprawa. Gratuluje wykonania areny
Soulmann
03-10-2007, 16:12
Ok, to jedziemy po kolei :D
Hail!
Wow to jestes supermenem.
Nie da sie zakladac ani ringow ani amuletow z uzyciem hot keyow.
(...)
Nie zakładałem ani ringów, ani amuletów z użyciem hotów. Miałem gotową myszkę z wybranym SSA nakierowanym nad szyją, z boku myszki mam natomiast przyciski odpowiadające z klawiaturowe F1 i F2, pod F1 miałem SD, pod F2 sio. Drugą ręką jechałem po strzałkach. Zajarzyłeś, czy może przeliterować?
BTW, znów się spotykamy. Większość postów mojego autorstwa, które widzisz, musisz skomentować. Jeśli się nie mylę, to zaczęło się od marudzenia w temacie z filmem, na którym expiłem mając rate 135k/h - tam z kolei czepiałeś się mojego mlvl. Jeśli masz kompleksy na punkcie mojej osoby, to radzę pójść do weterynarza, może coś poradzi.
A tak, oto i drugi post tego samego pana:
Hail!
Hua hua... po co ded - ban dla tego pana prosze. To znacznie lepsze - miesiac w plecy, wyrzucenie z tutorstwa i wpis do cryminala. Zal mi takich. Senior tutor ktory powinien pomagac i dawac przyklad uczciwosci tibijskiej spolecznosci sam oszukuje. Na dodatek wykazuje sie dalece idacym lekcewazeniem i zasad tibi i nas samych - wmawianie ze nie uzywa bota kiedy wszyscy widza co innego to wyraz skrajnego braku szacunku dla tych co ten film ogladaja i komentuja.
Swoja droga - jesli faktem ma 17 lat to zaiste sie uczy - liceum/technikum - lub 3 gim jesli je x razy powtarza - to uczac sie codzien jak moze grac po 9-12h dziennie w tibie? Kiedy spi? Kiedy jest w szkole? Kiedy rl life?
Mnie sie wydaje ze albo wagary, albo no rl life, albo sharer :baby: albo wszystko naraz.... .
Dam ci rade Soulmann - zajmij sie nauka a nie tibia - to zdrowsze zapewniam cie o tym. A i nie rob wiecej z siebie posmiewiska , a z nas idiotow.
EOT
Ciao
Pierwsza sprawa - idioty z Ciebie robić JUŻ nie trzeba, z całym szacunkiem dla reszty forumowiczów. I jestem wzruszony Twoją troską o moją szkołę. Niemniej - nie narzekam, dziękuję.
Druga sprawa:
7h 45m
9h 45m
9h 30m
Gdzie widzisz tu 12h dziennie? 10+ robię tylko w weekendy. I już spieszę z tłumaczeniem.
W nawiasie ( <- tak wygląda 'otwarcie' nawiasu, panie Dark Archeon, a tak zamknięcie -> ) podaję, ile godzin jestem online.
Powrót ze szkoły: 14-16 (0)
Włączenie kompa i jakiś exp/handelek/rozmowy ze znajomymi/udzielanie się na help-channelu&Game-Chat&Rl-Chat/przeglądanie różnych for: 14/16-16/18 (2h)
Zajęcie się lekcjami/nauką (zważywszy, że jestem w jednej z lepszych szkół w regionie, na dodatek o profilu mat-fiz - trochę to trwa, niemniej ucząc się mogę zaglądnąć na tą tibię co kilka[naście] minut, machnąć runkę, ewentualnie komuś odpowiedzieć): 16/18 - 20/22 (6h)
Przeglądanie stronek, czytanie pierdół typu bash, ponowne zaglądanie po forach, ew. exp w tibii (wszystko połączone z robieniem mlvl, którego chyba ktoś mi tu zazdrości): 20/22-01 (8-10h).
Tajemnica wyjaśniona? Jeśli dalej nie możesz zrozumieć, to polecam jednak zwrócić się do tego weterynarza.
P.S.
Ja tego filmu nie zamieszczałem na forum, jeśli jeszcze nie zdążyłeś zauważyć.
I dziękuję za życzenia, płynące jak mam nadzieję z głębi serca. Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że ewentualnym deadem bym się nie przejął, byłem na to gotów wybierając się na arenę.
Jeśli kogoś jeszcze nie przekonałem - trudno. Ja wiem swoje, Wy możecie sądzić swoje, sprzeczać się niemniej nie zamierzam. Myślcie jak chcecie.
Pozdro!
Spoko GZ wykonania.
Co do komentów.. no cóż taki polski naród. Zazdroszczą to i piszą bezsensu, nie raz wstyd mi za narodowość ale staram sie być inny, lepiej daj film na tibia.de tam nie ma tylu zawistnych "polaczków" : )
Jeszcze raz GZ!
Sir Dark Archeon
03-10-2007, 17:06
Heh
Skoro cie to nie obchodzi to po co sie tu wszystkim tlumaczysz i usilnie probujesz udowodnic ze to ty masz racje a nie inni.
I czemu innych obrazasz - nie widze potrzeby by ktokolwiek mial sie tu wybierac do weterynarza.
A argumentowanie w taki sposob tylko swiadczy o braku kultury.
Nie stety dla ciebie musze stwierdzic ze nie zazdroszcze ci twojego mlvl jak to sugerujesz, bo mi on kompletnie wisi i powiewa. I to nie ja mam kompleksy tylko ty... . Nie ja szpanuje na filmie z ghazbarnem na candi w HOTA i djin bladem w lapie - po co rar drutowi przy zabijaniu bossa?- chyba tylko po to by sie nim przed ludzmi popisac... .
Ach - zebys nie pisal ze ci zazdroszcze - moj HOTA i djin blade leza w domku jak i kilka innych rarkow.
Co do godzin online - 9h dzien w dzien w tibi to i tak toksyczna dawka - wczesniej siedziales wiecej - szkoda ze strona pskonejotta pokazuje dokladniej tylko ostatni tydzien.. ale coz zawsze sie wykpisz...
YOURS LIFE - YOURS BUSSINES robisz co chcesz....
A co do zmiany ringow ammy itd - nie napisalem ze zmieniasz je hotami - czytaj ze zrozumieniem - chyab od tak wyedukowanego i pilnego ucznia tyle moge wymagac wkoncu to szkola srednia - napisalem ze sie NIE DA wiec mnie zastanawialo jakim cudem w takim tempie je zmieniasz. Nawet jesli masz cudowna myszke z klawiszami odpowiadajacymi f1 f2 - nie wytlumaczysz jakim cudem jednoczesnie zmieniales i ss i might ringi a na 3 ostatnich mobach zmianiales obie rzeczy niemal rownoczesnie - pomijajac fakt przytoczony przez jednego z komentatorow dotyczacy ostatniego moba i zmian ss i ringa... .
wiem
Wiem - zaraz cos wymyslisz i odpiszesz.
I chodz nikt ci niczego nie udowodni... to kazdy kto film ogladal bedzie wyciagal swoje wlasne wnioski.
Jest taka regola i powiedzonko "okham's razor" - ze najprostrza interpretacja i rozwiazanie jest najczesciej sluszne... Uzywanie bota czy super umiejetnosci, super zgranie i wielofunkcyjna myszka i zapewno cos tam jeszcze...
Czytelnicy posta sami to ocenia
Ah... i na koniec - komentuje wiele postow - nie moja wina ze trafiaja sie tez i twoje lub ciebie dotyczace. Lubie je komentowac bo bawi mnie to w jaki sposob na nie odpisujesz i z jakim zacietrzewieniem sie wiecznie tlumaczysz... .
Pozdro for all
Az zaluje, ze nie zapisalem jak Soulmann pisal, ze ciekawe czy bedziecie sie czepiac ze ma bota... zal mi was bez kitu. Myslicie ze kazdy kto umie grac odrazu jest botterem ?
Soulmann
03-10-2007, 17:14
Powiem tak, mógłbym ustosunkować się do Twojej wypowiedzi, Dark Archeon, ale w przeciwieństwie do Ciebie (kilka postów wyżej napisałeś "EOT", a teraz znów dajesz.. ekhm, zabierasz głos) dotrzymuję słowa.
Dodam tylko, że Djinn Blade ma więcej defa niż tempest rod, resztę wywnioskuj sam, ewentualnie niech pomogą Ci koledzy.
EDIT: Popracuj proszę nad ortografią, bo błędy które robisz naprawdę gryzą w oczy. Ewentualnie zainstaluj sobie firefoxa, będzie Ci podkreślał słowa, w których raczysz popełnić gafę.
Sir Dark Archeon
03-10-2007, 17:33
Powiem tak, mógłbym ustosunkować się do Twojej wypowiedzi, Dark Archeon, ale w przeciwieństwie do Ciebie (kilka postów wyżej napisałeś "EOT", a teraz znów dajesz.. ekhm, zabierasz głos) dotrzymuję słowa.
Dodam tylko, że Djinn Blade ma więcej defa niż tempest rod, resztę wywnioskuj sam, ewentualnie niech pomogą Ci koledzy.
EDIT: Popracuj proszę nad ortografią, bo błędy które robisz naprawdę gryzą w oczy. Ewentualnie zainstaluj sobie firefoxa, będzie Ci podkreślał słowa, w których raczysz popełnić gafę.
Haha . Racja ma wiecej defa - a co szedles zbloczyc ghazbarna? Poza tym def broni 1h nie jest liczony do wspolczynnikow tylko liczy sie def tarczy + bonus defa z broni jesli jakowy daje. Djin ma +2 tyle samo co zwykly mystic blade i spike sword. Zreszta to i tak nie ma praktycznie znaczenia, bo czy dostaniesz 2000 od ghaza czy 1999 to praktycznie zadna roznica, przy twoim skilu shiedinga sumaryczny def +2 w ta czy w druga ma znikomy wplyw na otrzymywane hity. Wiec daruj sobie te argumenty i wez sie nie osmieszaj chlopczne.
Zal...
@up
A ty jak kupujesz nowego ciucha, jakis sprzet, to trzymasz go caly czas w domu i nie wychodzisz z nim nigdzie, bo by bylo ze szpanujesz?. Ja jakbym byl ed/ms i mial bym DB to tez bym z nim chodzil. Wiec nie widze nic zlego w tym ze Soulmann zalozyl go do tego filmiku
@down
Mi wystarczalby jedynie fakt ze jest ladny, w dodatku taka bron swiadczy o tym ze czegos sie dokonalo w tej grze. Dla mnie to by wystarczylo by nosic go zamiast tempesta, ktorego Soulmann i tak by nie uzywal
Sir Dark Archeon
03-10-2007, 17:57
@up
A ty jak kupujesz nowego ciucha, jakis sprzet, to trzymasz go caly czas w domu i nie wychodzisz z nim nigdzie, bo by bylo ze szpanujesz?. Ja jakbym byl ed/ms i mial bym DB to tez bym z nim chodzil. Wiec nie widze nic zlego w tym ze Soulmann zalozyl go do tego filmiku
Hah... ales pojechal... .
No ale ty tez mozesz przeciez nosic DB ze soba... na hunta i wszedzie, trzymaj go w plecaku , bedzie zawsze przy tobie. Mozesz nawet sov nosic ze soba.:baby: Nie widze powodu dla ktorego ms/ed mialby nosic przy soba DB a taki palek nie? Jest rownie potrzebny i uzyteczny palkowi jak i kazdej magicznej postaci...
Zal...
Szkolny'Mafjozo
03-10-2007, 19:03
Gratkii Soulmann :D
Myślałem że weźmiesz present
Panu Sir Dark Archeon już podziękujemy..
sebito2000
03-10-2007, 22:21
2007-08 406h
0m
Średnio wychodzi 13.30 h na dobę 8o
Ty wychodzisz z domu?:D
Soulmann
03-10-2007, 22:39
2007-08 406h
0m
Średnio wychodzi 13.30 h na dobę 8o
Ty wychodzisz z domu?:D
A po co?
Jakby to ująć... nie lubię spać ;)
Heh
Skoro cie to nie obchodzi to po co sie tu wszystkim tlumaczysz i usilnie probujesz udowodnic ze to ty masz racje a nie inni.
I czemu innych obrazasz - nie widze potrzeby by ktokolwiek mial sie tu wybierac do weterynarza.
A argumentowanie w taki sposob tylko swiadczy o braku kultury.
Nie stety dla ciebie musze stwierdzic ze nie zazdroszcze ci twojego mlvl jak to sugerujesz, bo mi on kompletnie wisi i powiewa. I to nie ja mam kompleksy tylko ty... . Nie ja szpanuje na filmie z ghazbarnem na candi w HOTA i djin bladem w lapie - po co rar drutowi przy zabijaniu bossa?- chyba tylko po to by sie nim przed ludzmi popisac... .
Ach - zebys nie pisal ze ci zazdroszcze - moj HOTA i djin blade leza w domku jak i kilka innych rarkow.
Co do godzin online - 9h dzien w dzien w tibi to i tak toksyczna dawka - wczesniej siedziales wiecej - szkoda ze strona pskonejotta pokazuje dokladniej tylko ostatni tydzien.. ale coz zawsze sie wykpisz...
YOURS LIFE - YOURS BUSSINES robisz co chcesz....
A co do zmiany ringow ammy itd - nie napisalem ze zmieniasz je hotami - czytaj ze zrozumieniem - chyab od tak wyedukowanego i pilnego ucznia tyle moge wymagac wkoncu to szkola srednia - napisalem ze sie NIE DA wiec mnie zastanawialo jakim cudem w takim tempie je zmieniasz. Nawet jesli masz cudowna myszke z klawiszami odpowiadajacymi f1 f2 - nie wytlumaczysz jakim cudem jednoczesnie zmieniales i ss i might ringi a na 3 ostatnich mobach zmianiales obie rzeczy niemal rownoczesnie - pomijajac fakt przytoczony przez jednego z komentatorow dotyczacy ostatniego moba i zmian ss i ringa... .
wiem
Wiem - zaraz cos wymyslisz i odpiszesz.
I chodz nikt ci niczego nie udowodni... to kazdy kto film ogladal bedzie wyciagal swoje wlasne wnioski.
Jest taka regola i powiedzonko "okham's razor" - ze najprostrza interpretacja i rozwiazanie jest najczesciej sluszne... Uzywanie bota czy super umiejetnosci, super zgranie i wielofunkcyjna myszka i zapewno cos tam jeszcze...
Czytelnicy posta sami to ocenia
Ah... i na koniec - komentuje wiele postow - nie moja wina ze trafiaja sie tez i twoje lub ciebie dotyczace. Lubie je komentowac bo bawi mnie to w jaki sposob na nie odpisujesz i z jakim zacietrzewieniem sie wiecznie tlumaczysz... .
Pozdro for all
Za to ty jesteś na 100% na profilu polonistycznym w najlepszym polskim liceum.
I jakoś tak dziwnie się wciągnąłeś w tą dyskusję ;).
Może ona cię w jakiś sposób dotknęła osobiście?
Wzbudziła w tobie jakieś emocje, których nie potrafisz uzasadnić?
@Topic
Jak używał bota, to ja w tym nic złego nie widzę, chce używać, liczy się z ryzykiem bana, może po prostu lubi to robić.
Gz
sebito2000
03-10-2007, 23:38
Up
Tobie firefox poprawia błędy i sie cieszysz ze jesteś mądry :D
Sir Dark Archeon
03-10-2007, 23:42
Hail!
@up
Nie, przygode z j.p skonczylem dawno temu i nigdy nie bylem z polaka dobry.
Polskich znakow na forum nie stawiam, a literowki - coz nie robie korekty pisowni tekstu... .
"Jak używał bota, to ja w tym nic złego nie widzę, chce używać, liczy się z ryzykiem bana, może po prostu lubi to robić.
Gz"
Gratuluje filozofii i podejscia do tego - jak widzisz ze zlodziej kradnie to tez cie to nie obchodzi bo przeciez to nic zlego - kradnie bo widac tak lubi. Bot to lamanie zasad gry i oszukiwanie wg ciebie to tez "nic zlego" ah..racja...
Zal.pl
Pozdro
Zarandiel
03-10-2007, 23:51
@up
Złodziej również liczy się z tym, że może zostać przyłapany. Poza tym nie porównujmy takich "przestępstw" w grze z RL Life. Mimo że to również legalne nie jest to jednak wszystko ma swoje konsekwencje, ktoś używa bota - jego sprawa, a wy wszyscy co tak na tych botterów narzekacie grajcie sobie w spokoju, botuje - jego sprawa.
Sir Dark Archeon
04-10-2007, 00:49
@up
Złodziej również liczy się z tym, że może zostać przyłapany. Poza tym nie porównujmy takich "przestępstw" w grze z RL Life. Mimo że to również legalne nie jest to jednak wszystko ma swoje konsekwencje, ktoś używa bota - jego sprawa, a wy wszyscy co tak na tych botterów narzekacie grajcie sobie w spokoju, botuje - jego sprawa.
Owszem - jego sprawa. Ale gdyby to byl jakis leszczu to bym olal... Ale senior tutor - jeszcze w filmiku gdzie wszyscy widza... eee to juz przeginka. Od tuturow , senior tutorow wymagam uczciwosci wiec pietnuje tych co oszukuja i w jawny sposob lamia zasady do ktorych bronienia sami sie zobowiazali.
Albo jest sie uczciwym wszedzie - albo nigdzie.
Pozdro.
Noobem jestes ze zamiesciles ten film na ktorym ewidentnie uzywasz bota. Typ w jednej sec zaklada ssa, m ringa jeszcze do tego wali sd :D Moge sie zalozyc ze ta sama arene ktora robiles nie uda ci sie drugi raz zrobic bez pomocy bota :)
Owszem - jego sprawa. Ale gdyby to byl jakis leszczu to bym olal... Ale senior tutor - jeszcze w filmiku gdzie wszyscy widza... eee to juz przeginka. Od tuturow , senior tutorow wymagam uczciwosci wiec pietnuje tych co oszukuja i w jawny sposob lamia zasady do ktorych bronienia sami sie zobowiazali.
Albo jest sie uczciwym wszedzie - albo nigdzie.
Pozdro.
Nie poprawiałem ci braku polskich znaków ;p.
Poza tym to naprawdę jest jego własna prywatna sprawa.
I nie porównujmy botowania do złodziejstwa, to jest tylko gra.
Pomijając to, co byś zrobił, gdybyś zobaczył jak ktoś wynosi batona z supermarketu? - ja bym nie informował ochrony mimo wszystko ;p.
<irony mode on> Gz anyway szybka ręka </irony mode off>
Noobem jestes ze zamiesciles ten film na ktorym ewidentnie uzywasz bota. Typ w jednej sec zaklada ssa, m ringa jeszcze do tego wali sd :D Moge sie zalozyc ze ta sama arene ktora robiles nie uda ci sie drugi raz zrobic bez pomocy bota :)
Ja juz to załatwie :]
Soulmann
04-10-2007, 16:35
Znajdź mi taki moment na filmie, w którym robię wszystko naraz. Jest to niemożliwe z przyczyn technicznych - klient tibii przyjmuje tylko jedno polecenie naraz, widać to doskonale gdy np. chcesz zdjąć jakiś element equ (np soft bootsy) i zrobić krok do przodu w jednym momencie.
Ja swoje, a Wy dalej swoje. Jakbyście raczyli pomyśleć logicznie, to zrozumielibyście, że nie ma powodu, żebym musiał się obawiać ewentualnego przyznania się do używania bota. Bana nie dostanę, bo ani filmy, ani ss'y, ani posty na forach innych niż te na tibia.com nie mogą być traktowane jako dowód, więc po co? Na reputacji u osób, które na siłę starają się popsuć moją opinię wcale mi nie zależy, więc może jakieś inne powody? Ja takowych nie dostrzegam, i jakbyście raczyli trochę pomyśleć, to może by do Was dotarło, że ewentualne kłamstwa z mojej strony byłyby tu bezcelowe.
No ale cóż, Polak wie lepiej. Jeśli ktoś robi coś lepiej od niego to automatycznie oznacza, że musi używać do tego jakichś 'czitów'.
Nim zaczniecie kogoś osądzać, zacznijcie od siebie, a jeśli okaże się, że jesteście naprawdę czyści - polecam pierw pomyśleć 300 razy, czy aby na pewno osoba, którą zamierzacie oczernić, w 100% sobie na to zasłużyła.
Dodam jeszcze, że polecam myszkę Logitech MX1000. Jeśli ktoś z forumowiczów ją posiada, to zapewne zrozumie jak mogłem na arenie być tak szybki.
@Sir Dark Archeon
Tak przyczepiasz się mojego statusu senior tutora, tymczasem w Twoim forumowym profilu dostrzegłem takie coś:
Pozycja:
Tutor
To nadal aktualne, że tak zapytam? = ) Chyba nie bardzo, bo ktoś posiadający criminal record (tak, mówię o Twoim namelocku) nie bardzo może być tutorem. Czyżby strata pozycji aż tak bolała, że teraz próbujesz wszystkim wmówić, iż na nią nie zasługują? Nie wiem, nie wnikam, w przeciwieństwie do Ciebie i kilku innych osób bez niezbitych dowodów nikogo nie oczerniam.
Pozdrawiam.
Oops Please Delete post :(
Sir Dark Archeon
04-10-2007, 17:54
Znajdź mi taki moment na filmie, w którym robię wszystko naraz. Jest to niemożliwe z przyczyn technicznych - klient tibii przyjmuje tylko jedno polecenie naraz, widać to doskonale gdy np. chcesz zdjąć jakiś element equ (np soft bootsy) i zrobić krok do przodu w jednym momencie.
Ja swoje, a Wy dalej swoje. Jakbyście raczyli pomyśleć logicznie, to zrozumielibyście, że nie ma powodu, żebym musiał się obawiać ewentualnego przyznania się do używania bota. Bana nie dostanę, bo ani filmy, ani ss'y, ani posty na forach innych niż te na tibia.com nie mogą być traktowane jako dowód, więc po co? Na reputacji u osób, które na siłę starają się popsuć moją opinię wcale mi nie zależy, więc może jakieś inne powody? Ja takowych nie dostrzegam, i jakbyście raczyli trochę pomyśleć, to może by do Was dotarło, że ewentualne kłamstwa z mojej strony byłyby tu bezcelowe.
No ale cóż, Polak wie lepiej. Jeśli ktoś robi coś lepiej od niego to automatycznie oznacza, że musi używać do tego jakichś 'czitów'.
Nim zaczniecie kogoś osądzać, zacznijcie od siebie, a jeśli okaże się, że jesteście naprawdę czyści - polecam pierw pomyśleć 300 razy, czy aby na pewno osoba, którą zamierzacie oczernić, w 100% sobie na to zasłużyła.
Dodam jeszcze, że polecam myszkę Logitech MX1000. Jeśli ktoś z forumowiczów ją posiada, to zapewne zrozumie jak mogłem na arenie być tak szybki.
@Sir Dark Archeon
Tak przyczepiasz się mojego statusu senior tutora, tymczasem w Twoim forumowym profilu dostrzegłem takie coś:
Pozycja:
Tutor
To nadal aktualne, że tak zapytam? = ) Chyba nie bardzo, bo ktoś posiadający criminal record (tak, mówię o Twoim namelocku) nie bardzo może być tutorem. Czyżby strata pozycji aż tak bolała, że teraz próbujesz wszystkim wmówić, iż na nią nie zasługują? Nie wiem, nie wnikam, w przeciwieństwie do Ciebie i kilku innych osób bez niezbitych dowodów nikogo nie oczerniam.
Pozdrawiam.
Haha...
No wiec poczytalem sobie cos o twojej super myszce.. No i niestety .. . Nadal nie widze mozliwosci bys majac taka myszke zrobil to co widac na filmie.
Wyraznie na filmie widac jak niejednokrotnie zamieniales "automatycznie" ringi i ssa. Ciekawi mnie jakim cudem udalo ci sie z taka regularnoscia te ssa zamieniac i mringi. Za kazdym razem po zniknieciu starego ssa czy m ringa nowy sie pojawial w czasie duzo krotszym od sekundy. Co wiecej - przynajmniej 3x widac jak w krotkim odstepie czasu po sobie zamieniasz ssa i m ringa - skoro twierdzisz ze zakladales kolejne ssa myszka majac kursor przygotowany znowym ssa na miejsce starego, to oswiec mnie skad wiedziales ze mring sie wlasnie konczy i to m ringa mussiz zalozyc a nie ssa?
Zaraz mi powiesz ze zliczales kazde hity - i wpamieci liczyles ile ladunkow pozostawalo na ssa i na m ringu - gratuluje ciekaw jestem jakim cudem to robiles jak moby comba bily i nie ma prawie szans policzyc ile hitow sie dostalo.
Co wiecej - na koncu po zabiciu obliveratora zmeiniles ssa - po co? Co wiecej - przed wyjsciem z komnaty po zabiciu ostatniego moba byles dalej "podpalony" mring ci sie skonczyl i bot ci automatycznie zmienil go na nowego.
Chlopcze - jestes zalosny. Jakc chesz klamac i wciskac komus swoje bajki - postaraj sie bardziej. Twoje wyjasnienia i tlumaczenia nie trzymaja sie kupy. Klamac tez trzeba umiec.
A co do tutora - owszem juz nim nie jestem za sprawa namelocka ktorego mi moi "kochani przyjaciele" zalatwili. Nie wiem tylko co to ma do tego ze ty oszukujesz. Ja za swoj blad zaplacilem - nie wiem czemu ty sie zapierasz i probujesz sie wykpic z oczywistej sprawy. Poza tym nie zarzucam ci nieprawdy w kwesti tego czy jestes czy nie jestes tutorem tylko tego ze jako takowy lamiesz zasady gry ktorych zobowiazales sie bronic.
A co do bana - coz niestety racja z powodu takich a nie innych przepisow nikt ci nic nie udowodni. Tobie i podobnym oszustom... . Nikt cie nie ukaze - doskonale o tym wiesz , bo inaczej bys nie zamieszczal filmu gdzie widac wyraznie ze uzywasz bota. Nie mniej ci co ten film ogladali sami widzieli i sami ocenili. Skoro nie da sie ukarac botera, to mozna go pietnowac.
Konczac ten przeciagajacy sie watek - zdanie prywatnej refleksji na twoj temat.
Na poczatku nic do ciebie nie mialem, kazdy gra jak lubi i w jaki sposob lubi i rozwija umiejetnosci postaci wedle swego upodobania. Nie zgadzalismy sie od poczatku - tak bywa. Nie mniej bylem wobec ciebie neutralny.
Ale po tym filmie i po tym jak tu w zywe oczy klamiesz straciles u mnie caly szacunek - jak to ktos wyzej napisal - jestes nobem.
Zal..
El.Drinio
04-10-2007, 18:03
Gratz soulmann;)
I pamiętaj od je***** Trolli łeb się pie*****.
pozdro
Soulmann
04-10-2007, 18:31
(...)
Zaraz mi powiesz ze zliczales kazde hity - i wpamieci liczyles ile ladunkow pozostawalo na ssa i na m ringu - gratuluje ciekaw jestem jakim cudem to robiles jak moby comba bily i nie ma prawie szans policzyc ile hitow sie dostalo.
Skoro znasz odpowiedź, to po co stawiasz pytanie?
Co wiecej - na koncu po zabiciu obliveratora zmeiniles ssa - po co? Co wiecej - przed wyjsciem z komnaty po zabiciu ostatniego moba byles dalej "podpalony" mring ci sie skonczyl i bot ci automatycznie zmienil go na nowego.
SSA miałem gotowy do nałożenia, nie wiedziałem kiedy skończy się poprzedni i jak tylko zobaczyłem, że zniknął - upuściłem nowy (byłem wpatrzony w poziom many i okolice szyji, że "demon padł" zobaczyłem z małym opóźnieniem).
"Bot" nie zmienił mi might ringa na nowego, to był wciąż stary, prawie już zużyty, którego chciałem wyczerpać do końca.
A co do tutora - owszem juz nim nie jestem za sprawa namelocka ktorego mi moi "kochani przyjaciele" zalatwili.
Namelocka sobie sam załatwiłeś, wybierając nick taki a nie inny. Tutor powinien wiedzieć, jakie nazwy są legalne, a jakie nie. Z dwojga złego (tutor botujący/tutor nie znający zasad) wolałbym (tak, tryb przypuszczający) być tym pierwszym, bo o ile łamie on zasady świadomie, o tyle jednak wciąż je zna, a właśnie do tego ograniczają się jego obowiązki - dzielenie się swoją WIEDZĄ z innymi. Tutor nie znający zasad chyba nie ma czym się dzielić i najprawdopodobniej 'czitował' na teście.
Mógłbym odpowiedzieć Ci na reszte swoich super logicznych zarzutów, ale posłucham rady Drinio i nie będę karmił Trolla. Dodam tylko, że pan-były-tutor mógłby nauczyć się definicji słowa 'noob', bo trochę go nadużywasz (tak samo jak słowa "żal" zresztą, gdyż kończysz nim większość swoich postów w tym temacie).
Jeszcze jedno. Wyżej (wykładzik nt. tutorów nie znających zasad) był przykładem tego, co Ty robisz. Jeden film, w którym pokazałem coś, na co zapewne Ciebie by nie było stać (chyba, że z botem, o którym tak kwiczysz), wystarczył Ci, aby zrobić ze mnie:
- sharera
- bottera
- nooba
- szpanera
Sporo jak na kogoś, kto nigdy mnie nie spotkał ani w RL ani w grze, nie? Może dla Ciebie to jest normalne, ale dla mnie chore. Mógłbym w tej chwili zrobić dużo rzeczy, aby spróbować poniżyć Cię, tak jak Ty próbujesz poniżyć mnie, ale nie widzę po prostu sensu. Zauważ tylko, że Ci którzy ze mną grają, trzymają moją stronę. Oni mnie znają, wiedzą do czego jestem zdolny i ile w tej grze potrafię, Ty nie wiesz, niemniej to Ty masz najwięcej do powiedzenia. EOT z mojej strony, myślcie sobie co chcecie, jak już mówiłem nie zależy mi na opinii obcych ludzi, wystarczy, że mam dobrą u osób, które miały okazje mnie poznać.
Pozdro.
@up
Tak swoją drogą, to na moje oko, tak średnio pasujesz do Estroza i graczy jego pokroju... (Bo jesteś z nim w gildii czyż nie?)
A nawet jeżeli Soulmann, do zaliczenia areny używał bota, to co wam to do cholery przeszkadza?! Wielu dobrych graczy wspomaga się toolami, więc nazywanie ich noobami i takimi tam innymi dupkami jest zwyczajnie nie na miejscu.
Noobem jestes ze zamiesciles ten film na ktorym ewidentnie uzywasz bota. Typ w jednej sec zaklada ssa, m ringa jeszcze do tego wali sd Moge sie zalozyc ze ta sama arene ktora robiles nie uda ci sie drugi raz zrobic bez pomocy bota
Nie takie rzeczy ludzie bez bota robili. Wystarczy się skoncentrować.
Sir Dark Archeon
04-10-2007, 18:58
Hua hua a ty znow sie tlumaczysz...
Pamietaj Soulmann - tlumacza sie tylko winni - albo glupcy.
PS. Jako tutor powinienes chyba wiedziec ze namelock sie z powietrza nie bierze - sam sobie nicka nie zmienilem. Ktos musial mnie zaraportowac - proste, nie donioslem sam na siebie.
(gratuluje ci w takim razie umiejetnosci ze w mniej niz pol sek zdazyles mringa zdjac do bp i z powrotem tego samego zalozyc)
sebito2000
04-10-2007, 19:36
18:22 Elziros [72]: SOUL MAN ROBI ARENE NA BOCIE :cup:
Soulmann
04-10-2007, 19:50
@Xeremon
Nigdy nie wierz w plotki, te nt. Estroza też. Ja również sporo słyszałem na jego temat, jakiś 1% z tego okazał się prawdą.
@sebito2000
Żartował, często siebie nawzajem wyzywamy od boterów, ot taka oznaka lubienia się.
@Sir Dark Archeon
Ewentualnie ten kto jest czysty. Wolałbyś, żebym zignorował wszystkie Twoje zarzuty? Wtedy byś napisał, że po cichu do wszystkiego się przyznaję, tak źle i tak niedobrze. Tłumaczą się Ci, którzy są niewinni, a ludzie nazywający ich głupcami sami nie mają jaj, żeby przeciwstawić się ewentualnym zarzutom im stawianym.
Co do namelocka - raporta sam sobie nie musiałeś wystawiać, niemniej nick wybrałeś sam jak podejrzewam.
Jako (były) tutor powinieneś wiedzieć, iż ranga ta przypisana jest nie do danej postaci, a do danego konta, więc bezzasadne było pisanie kilka postów wyżej, że donieśli na Ciebie 'koledzy' - mógł to zrobić każdy tutor, który założy sobie konto na Twoim serwerze.
Byłbym zapomniał, dziękuję za gratulacje.
Tak, wiem, miałem już nie odpisywać ale tak tknęło mnie, żeby wyjaśnić sprawę Estroza, więc przy okazji ustosunkowałem się do nowych mądrości mojego ulubieńca.
(gratuluje ci w takim razie umiejetnosci ze w mniej niz pol sek zdazyles mringa zdjac do bp i z powrotem tego samego zalozyc)
Można przeciągnąć założonego już Might ringa, na innego MRa w bp i wtedy powinny się one zamienić miejscami (pod warunkiem, że w BP jest mniej niż 20 slotów wolnych). To działa z miejscami na broń i tarczę. Ze slotem na ring też powinno tak być...
Sir Dark Archeon
04-10-2007, 21:06
Można przeciągnąć założonego już Might ringa, na innego MRa w bp i wtedy powinny się one zamienić miejscami (pod warunkiem, że w BP jest mniej niż 20 slotów wolnych). To działa z miejscami na broń i tarczę. Ze slotem na ring też powinno tak być...
Pod warunkiem ze masz sie w bp jeszcze mringi - na filmie widac ze to byl ostatni w bp - przynajmniej w tym otwartym. Nie sadze by byl wstanie wyjac myszka ringa z zamknietego bp.
Ponad to twoja teoria by sie nie zgadzala z tym co napisal soulmann - bo sam napisal ze zdjol go i zalozyl spowrotem (tego samego) by go zuzyc do konca.
Wniosek? Zdjol go recznie na wlonczonym bocie ktory po zdjeciu ringa zalozyl go automatycznie tuz po tym jak ring wylondowal w bp - widac to jak na dloni na filmie.
:baby:
Widzę, że bardzo się tym przejąłeś... Może napiszesz jeszcze pracę magisterską "Czy Soulmann używał bota na Warlord arena? o.0"
Sir Dark Archeon
04-10-2007, 23:28
Widzę, że bardzo się tym przejąłeś... Może napiszesz jeszcze pracę magisterską "Czy Soulmann używał bota na Warlord arena? o.0"
Nie - a co argumenty sie skonczyly?
Sir Dark Archeon
jestes zalowy, wez kup sobie kredki idz pomaluj zrelaksuj sie jakos , to naprawde dory pomysl bo narazie tylko spamisz jak kretyn tutaj nie piszac nic madrego :baby:
Btw. Fajnym polskim operujesz : (Az kuje w oczy, tu nawet mozilla nie pomoze xD )
Pod warunkiem ze masz sie w bp jeszcze mringi - na filmie widac ze to byl ostatni w bp - przynajmniej w tym otwartym. Nie sadze by byl wstanie wyjac myszka ringa z zamknietego bp.
Ponad to twoja teoria by sie nie zgadzala z tym co napisal soulmann - bo sam napisal ze zdjol go i zalozyl spowrotem (tego samego) by go zuzyc do konca.
Wniosek? Zdjol go recznie na wlonczonym bocie ktory po zdjeciu ringa zalozyl go automatycznie tuz po tym jak ring wylondowal w bp - widac to jak na dloni na filmie.
Grateczki Soulmann
Latwo,przyjemnie i bez wysilku to krótki opis 3 areny w Twoim wykonaniu (=
Mi zaraklo 4 ssów a bym zrobil 83 msem :p tak czy siak jeszcze raz Grtaz ! (;
P.S.
DAj spokój juz z tym noobem (noobami) szkoda klawiatury i nerwow, to polska : tu jak wznieszesz sie na pulap na ktorym inni nigdy sie nie znajda to dojebia sie o WSZYSTKO nawet nie majac racji (jak kolega Sir Dark Archeon) wrzuc na looz i pierdol to , moja skromna rada :P
p0zdr0 3m sie
Mazur199
05-10-2007, 11:28
Podobno masz 26 lat,ta?
Twoje błędy ortograficzne, na które już nauczycielki w podstawówce zwracały uwagę ,nie wskazują iż masz te 26 lat.
To samo ma się do Twojego nicku przed namelockiem , gratuluje pomysłowości.
Żal Ci chyba dupę ściska że ktoś na 96lvl to zrobił.
Proponuje wyczyscic ten temat bo sprawy ida za daleko :)
Soul, jesli to co mowisz jest prawda, to zwracam honor ;)
Pozdro
sebito2000
05-10-2007, 17:33
Omg Pap jesteś głupszy niż ustawa przewiduje poprawiasz kogoś błędy a sam je robisz:D
spokój pisze się przez "ó" a nie "u"
za to Ty masz mozille ktora poprawia bledy i jestes kogz. _/ sorry "miszczu" polskiego , jeden blad i juz z cipska "Szczelasz" . to jest polska , dojebia sie o wszystko ;) idz przytul sie do slownika j.polskiego i lulu (= p0zdr0 :)
sebito2000
05-10-2007, 22:43
up
To po co sie czepiasz kogoś i go poprawiasz jak sam robisz błędy:baby: 8o ale jak tobie zwróci sie uwagę to strasznie oburzony
Soulmann Gratulacje :) świetnie to wykonałeś :cup:
DemonstaR
06-10-2007, 17:40
Name: Soulmann, will be deleted at Dec 05 2007, 15:00:50 CET
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 98
World: Candia
Residence: Svargrond
??
Characters
Name World Status
1. Soulmann Candia deleted
Characters
Name World Status
Dał sobie delete pewnie dla beki, potem przywróci.
@film
Gz, nie wiedziałem, że "tak" grasz ;)
sebito2000
06-10-2007, 23:08
To był tylko żart z tym botem :D
Name: Soulmann, will be deleted at Dec 05 2007, 15:00:50 CET
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 98
World: Candia
Residence: Svargrond
??
Characters
Name World Status
1. Soulmann Candia online
ehe =P
Leader Fox Dragstar
06-10-2007, 23:45
http://www.blackdtools.com/forum/showthread.php?t=2181
kthxbaj.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.