Pokaż pełną wersje : Cześć III o Gm Donnerjacku.
http://rapidshare.com/files/59853765/gmabuseing.cam.html
Gm Donnerjcak potwierdza tym co robi ze lamie zasady.
Have a fun.
No niestety to prawda nie da sie nic zrobic??
zachowuje sie tak jakby byl zalorzycielem cip i tibi.
Ja na ich miejscu odczepił bym sie od jego priv chara.
Bo wkoncu posypia sie bany, widze i rozumiem ze GM zachowuje sie jak "kozak", mało powiedziane, jak ktos który zawsze ma racje (i chyba powinien miec) i innych zdanie go nie obchodzi.
Mysle ze i tak cipy nic mu za to niezrobia. Jak w meczu piłkarskim "sedzia ma zawsze racje" tak tu w Tibi "GM ma zawsze racje".
Wasze dalsze prowokacje GM'a mysle ze skoncza sie banem. :baby:
Pozdro :)
@up
Wprost wyrwales mi to z ust
CIP się tym już zainteresował, odpowiedź jaką dostałem od CS:
Dear Tibia player,
> I am writting to you, to make you look at the situation
> on Antica where GM Donnerjack is abusing his position as
> a Gamemaster to scare other players. <wycięty fragment z szczegółami>
> Flustrated Tibia player.
Thank you for your report.
It has been forwarded to the responsible department for
evaluation. If we find gamemaster Donnerjack abuses his
position or violates the gamemaster regulations in any other
way, there will certainly be consequences. Please
understand, however, that we require solid proof to work on.
Kind regards,
Christian
Tibia customer support
Segalczuk
03-10-2007, 14:18
Już 3 osoby 40+ lv'e próbowały go peknać i 2 z nich mają bana a 1 deleta xd mam filmik ale nie mogę dać ;[ bo to moi kumple i tam sie 'ośmieszają' swoim pvp i tp ;p P.S. Tera idzie na niego wieksza grupa :) /pewnie się zapytacie czego pekują dlatego iż wywala z respa bezpodstawnie (wbija sie i leave now!...) i dużo tych jego minusów jak padnie dam wam filmik :)
@up
Czekam z niecierpliwoscia.
Lecz radze Ci sie tam nie wybierac, bo i pewnie Ciebie z banuje :)
Juz moge sobie to wyobrazic jak to bedzie wygladalo:
bedziecie go lali, wejdzie na GM kick, i sie zacznie...rozdawanie ban'ów.
Dajcie to na tibicams albo speedy.... teraz musze czekac 108 min na 8 kb plik...
bulamen7
03-10-2007, 16:47
rehost plz :)
Pan Kracy
03-10-2007, 16:57
CIP się tym już zainteresował, odpowiedź jaką dostałem od CS:
Dear Tibia player,
> I am writting to you, to make you look at the situation
> on Antica where GM Donnerjack is abusing his position as
> a Gamemaster to scare other players. <wycięty fragment z szczegółami>
> Flustrated Tibia player.
Thank you for your report.
It has been forwarded to the responsible department for
evaluation. If we find gamemaster Donnerjack abuses his
position or violates the gamemaster regulations in any other
way, there will certainly be consequences. Please
understand, however, that we require solid proof to work on.
Kind regards,
Christian
Tibia customer support
jednak myślę, że i tak mu nic nie zrobią bo nie wolno się czepiać pozostałych charów gma. Też ma prawo grać lecz tu jest to, że jego postacie są nietykalne czy jest ta postać gmem czy jest graczem nic mu nie możecie zrobić.
Źle myślisz.
Jego normalna postać nie jest nietykalna. Spokojnie każdy może go zabić, jeżeli nie jest to robione w akcie zemsty za bana, adnotację, którą właśnie on przyznał.
Valariazz
03-10-2007, 18:00
Too many users downloading right now. Please try again in two minutes or get a PREMIUM-Account
reszot by sie przydal ;p
Źle myślisz.
Jego normalna postać nie jest nietykalna. Spokojnie każdy może go zabić, jeżeli nie jest to robione w akcie zemsty za bana, adnotację, którą właśnie on przyznał.
Tak,tylko że on każdą próbe ataku na jego chara pewnie potraktuje jako zemsta.. ;/
@up
Dokładnie.
Zabijecie go, on was przywita banem.
dark_solti
03-10-2007, 18:41
17:28 GM Donnerjack on Antica [2]: If you message him to harrass him, again, i will ban you.
Niemam Słów :/
Czy może to ktoś łaskawie rehostnąć, bo rapidshare nadaje się do podcierania dupy.
David'ed
03-10-2007, 19:01
Rehost
http://files-upload.com/files/536707/gmabuseing.cam
dla mnie taka ze tak powiem "protekcja" to juz ostra przesada tak jak tu pare ludzi mowilo wczesniej normalny char NIE JEST nietykalny wiec czemu gm tak bardzo troszczy sie o niego pewnie ma w tym jakis interes
byc moze to zapowiedz kolejnej afery w tibii ^.^
Vlad Dracula
03-10-2007, 19:26
Ten GM długo nie pociągnie jak dalej tak będzie robił.
siniestro
03-10-2007, 22:43
understand?:D
zrobić z 5 noob charów 30 lvl i go ujebać .. wtedy sobie ten gm moze banowac te 30 lvl .. z 4 razy by padl i ćwok by przestał grać ..
Sir Emilio
03-10-2007, 23:18
Cos mnie naszlo, zeby zrobic nowy account i porozmawiac z tym regnardem. Ciekawe, czy juz po samym "hi" dostane bana, czy troche pozniej.
Cos mnie naszlo, zeby zrobic nowy account i porozmawiac z tym regnardem. Ciekawe, czy juz po samym "hi" dostane bana, czy troche pozniej.
lol brak słow gz
zrobić z 5 noob charów 30 lvl i go ujebać .. wtedy sobie ten gm moze banowac te 30 lvl .. z 4 razy by padl i ćwok by przestał grać ..
zrob chara na antice to bedziesz boss :D
jebniety ten GM, tyle moge powiedziec, na poczatku go rozumialem ale teraz juz przegina...
Fragment z GM Reference file:
•Threatening gamemaster
Systematic harassment or killing of characters of gamemasters is a rule violation. Of course, there must be a clear link between the player's actions and the gamemaster's work. If you are unable to prove that a player's aggressions are motivated by the fact that you are gamemaster, you must find a solution within the frame of the game just like any other regular player. If you feel you are unable to process a case of player threats because you fear you might be biased, contact another gamemaster or the head gamemaster for advice.
:baby:
Hehe.. Śmiesznie by było gdyby na życzenie tego Gma zrobiono cofkę xD Przecież on by presji nie wytrzymał.. No jak widać na filmiku przegioł swoją mocą GMA. Bywa ;/
18:16 GM Donnerjack on Antica [2]: If you message him to harrass him, again, i will ban you
18:16 GM Donnerjack on Antica [2]: Understand/
18:16 GM Donnerjack on Antica [2]: ?
Owned\
Moze ten Regnard to rl tego GMa xD I moze tamten mu grozil ze jak dostanie bana czy costam to donner~ wpierdol dostanie xD
Smiesznie by bylo ;d
@down
zal, rozpacz, irytacja, zenada, ból itp. itd.
Erikhra-Wizard
05-10-2007, 19:58
Mam pomysł! 8o
Zróbmy hunta (same 12-18 lvl'e (noobschars)) na chara gm'a! Ale będzie zabawa! A ten zapach banów...8o
Nom kiedy atak? Pisać na pw :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.