Pokaż pełną wersje : Pytania Odnośnie Paladyna
kesim123
03-10-2007, 09:02
1.Jakie skille najlepiej mieć na 25 lvlu?
2.Czy bolty na tym skillu zadają duże obrażenia?
Nie ma czegoś takiego jak odpowiednie skille na określony lvl . Masz takie jakie ci odpowiadają . Nie wystarczają ci na expienie to idziesz po trenować. Jak uważasz , że są za słabe to skilluj , gdy uważasz , że ci pasują to jest dobrze , a jak masz według siebie super to miłego expienia życzę ;)
Co do boltów to ja nie widzę sensu używania ich na dłuższą mete , bo duże waste ale jak chcesz potrenować uciekanie to gorąco polecam . Z boltów będziesz walić słabiej od Royal spearów ale za to częściej. Sam przetestuj ile walisz z jakiej broni , wtedy będziesz miał lepsze pojęcie o hitach .
edit
Co do skilli jak już tak bardzo chcesz i do ciebie nie dociera to co napisałem , to możesz sprawdzić poradnik o paladynie .
Następnym razem szukaj , bo wiele tematów jest na temat paladynów i jak byś trochę się pofatygował to byś znalazł odpowiedzi na twoje pytania !
paweltoja
03-10-2007, 09:34
1. Jak największe w Dystansie, o raz zależy czy będziesz używał spirów podczas walki - jak często to defa też trenuj.
Co do ilości, im wieksze skille będziesz miał tym szybciej expisz teoretycznie.
1. 75+
2. to zależy od skilli
PS. widze że ty też znasz nowa profesje B)
Skille zaleza od ciebie czy chcesz miec na malym lvlu duzy dyst czy maly np ja skillowalem do 40 i tyle mi starczylo bo co mi by dalo np na 10 lvlu miec 80 dysta skoro i tak pojde na te same potwory ktore bym lal z 40 dystem. Udezanie z boltow to kompletna strata kasy dla palladynow jezeli nie masz pacca popros kogos aby ci kupil royal speary dlatego ze jest to aktalnie jedna z najtanczych i lepszych broni dla palladynow;)
Skille 75?80? A na cholerę? Na tym lvl i tak nic sensownego nie pohunci. Ja osobiście miałem na tym 59 i biłem guardy ze spearów/hutning, a na 25lvl cyclopolis z royal. Obecnie mam ~50lvl i 75 dista, a więcej nie potrzebuję.
Aktualnie trenowanie po update summer '07 jest niepotrzebne.. Idziesz i od 8 levela huncisz ze spirami trolle, gobliny.. na 25 levelu powinienes miec cos kolo 60 dystansu i w zupelnosci wystarczy!
Na 25 levelu ze skilami 60, uzywanie boltow jest troche nieoplacalne wg mnie :P lepiej biegac ze spirami / royal spirami...
Ale odp brzmi, nie za duze i nie za male. W sam raz na taki level.. max 130;p
Ale odp brzmi, nie za duze i nie za male. W sam raz na taki level.. max 130;p
jak można mieć za duze skile ?:D:D a nawet jak można to nie zaszkodzi :pnp jak chodzisz na cyce i uważasz że, sobie nie dajesz z nimi rady to powinneneś poskilać lecz jeśli dobrze sobie z nimi radzisz to nie skilaj.....exp....exp....albo runki ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.