zaloguj się

Pokaż pełną wersje : sms - pacc pomocy

mamuska
03-10-2007, 11:11
Wczoraj zostałem zwyciężcą w konkursie który był na stronie sms.tibia.pl . Zwyciężcy zostali ogłoszeni o godz. 23,30. Maje pytanie dotyczy kiedy bede mial pacc xD. Bo nie wiem czy mam coś jeszcze zrobić (czy może być przyczyna ze nie mam pacc bo zmieniam e-maila oraz Account Registration (mam 2 kartki u góry). Prosze opomoc.
Zadaje takie pytanie bo pierwszy raz wygralem i nie wiem na czym to polega zbytnio xD wiec prosze o wyrozumiałość.

Krizz
03-10-2007, 14:39
A nie wystarczy dokładniej poszukać? >.< Nienawidzę takich.

luki14v
03-10-2007, 15:44
Bardzo prosze o pomoc. Mozesz mi podac linka przynajmniej ???

Scobel
03-10-2007, 15:58
Wczoraj zostałem zwyciężcą w konkursie który był na stronie sms.tibia.pl . Zwyciężcy zostali ogłoszeni o godz. 23,30. Maje pytanie dotyczy kiedy bede mial pacc xD. Bo nie wiem czy mam coś jeszcze zrobić (czy może być przyczyna ze nie mam pacc bo zmieniam e-maila oraz Account Registration (mam 2 kartki u góry). Prosze opomoc.
Zadaje takie pytanie bo pierwszy raz wygralem i nie wiem na czym to polega zbytnio xD wiec prosze o wyrozumiałość.

Wiesz co to opcja szukaj ?? Za to ze nie umiesz uzywac podstawowych opcji juz nie powinni ci pacc dac. Lenistwo gora nie ?? Zeby nie powiedziec ostrzej.

Stun
03-10-2007, 16:41
Wiesz co to opcja szukaj ?? Za to ze nie umiesz uzywac podstawowych opcji juz nie powinni ci pacc dac. Lenistwo gora nie ?? Zeby nie powiedziec ostrzej.

I po co offtopujesz, nie twierdzę, ze ja tego nie robie, ale kolejny "pr0 elYYta" który potrafi powiezdec "rusz dupe i szukaj" po co wogóle cos mówisz jak masz zamiar tylko po kims jechac, wnosi Twój post cos do tematu?, nie.

Misza
03-10-2007, 16:47
Wybacz, ale jak ktoś nie umie uważnie przeszukać tematu, który go dotyczy (znaczy się o pakach), to w pełni zasługuje na 'jazdy'.

Raxev
03-10-2007, 17:31
@Stun:
Pozwól, że zapytam, co masz do NODa32 ?

Ashlon
04-10-2007, 08:11
Sms.tibia.pl > regulamin