Pokaż pełną wersje : sms - pacc pomocy
Wczoraj zostałem zwyciężcą w konkursie który był na stronie sms.tibia.pl . Zwyciężcy zostali ogłoszeni o godz. 23,30. Maje pytanie dotyczy kiedy bede mial pacc xD. Bo nie wiem czy mam coś jeszcze zrobić (czy może być przyczyna ze nie mam pacc bo zmieniam e-maila oraz Account Registration (mam 2 kartki u góry). Prosze opomoc.
Zadaje takie pytanie bo pierwszy raz wygralem i nie wiem na czym to polega zbytnio xD wiec prosze o wyrozumiałość.
A nie wystarczy dokładniej poszukać? >.< Nienawidzę takich.
Bardzo prosze o pomoc. Mozesz mi podac linka przynajmniej ???
Wczoraj zostałem zwyciężcą w konkursie który był na stronie sms.tibia.pl . Zwyciężcy zostali ogłoszeni o godz. 23,30. Maje pytanie dotyczy kiedy bede mial pacc xD. Bo nie wiem czy mam coś jeszcze zrobić (czy może być przyczyna ze nie mam pacc bo zmieniam e-maila oraz Account Registration (mam 2 kartki u góry). Prosze opomoc.
Zadaje takie pytanie bo pierwszy raz wygralem i nie wiem na czym to polega zbytnio xD wiec prosze o wyrozumiałość.
Wiesz co to opcja szukaj ?? Za to ze nie umiesz uzywac podstawowych opcji juz nie powinni ci pacc dac. Lenistwo gora nie ?? Zeby nie powiedziec ostrzej.
Wiesz co to opcja szukaj ?? Za to ze nie umiesz uzywac podstawowych opcji juz nie powinni ci pacc dac. Lenistwo gora nie ?? Zeby nie powiedziec ostrzej.
I po co offtopujesz, nie twierdzę, ze ja tego nie robie, ale kolejny "pr0 elYYta" który potrafi powiezdec "rusz dupe i szukaj" po co wogóle cos mówisz jak masz zamiar tylko po kims jechac, wnosi Twój post cos do tematu?, nie.
Wybacz, ale jak ktoś nie umie uważnie przeszukać tematu, który go dotyczy (znaczy się o pakach), to w pełni zasługuje na 'jazdy'.
@Stun:
Pozwól, że zapytam, co masz do NODa32 ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.