Pokaż pełną wersje : Sms Tibia.pl
Mort Ange
03-10-2007, 11:28
Siemka.
Wysłałem ostatnio dużo smsów na Pacca (konkurs Tibia.pl).
Ale wysłałem je na postać na której nie gram aktualnie.
Moje pytanie brzmi: Czy można w jakikolwiek sposób przenieść tego Pacca z jednego konta na drugie? (gram na innym koncie), oczywiście jeśli wygram.
Proszę o pomoc.
Moim zdaniem jedynie jak dogadasz sie z osoba organizującą konkurs żeby wysłała ci pacc na inne konto
Sam, jeżeli będziesz juz miał pacc nie możesz go przenieść
Myślę raczej tak.Chyba że, temu co kupuje pacc nie chcę sie poświęcić 5min:confused:
Lord'Matias
03-10-2007, 16:02
mam pytanie ile smsów trzeba wyslac żeby wygrać ???
:mag:-23 level , druid , honera , niegrający :P
Ja mam pytanie - czy ktokolwiek z tego forum wygrał PACC? Jesli tak proszę o napisanie ;] nie to żebym wątpił w uczciwość organizatorów ale zawsze dobrze jest miec pewność...
Ja wygrałem ale nie wiem ile trzeba czekac az dostne nagrode :) Może wy wiecie ??
Lord'Matias
04-10-2007, 12:56
no wiesz ja nawet jej nie wygralem wyslalem 10 smsów i nic. ;( a ty ile smsów wyslaleś że wygraleś:cup:?
Witam,
Ja wygralem jakis miesiac temu i ciagle nic nie dostalem. Wiem, ze w regulaminie pisza, ze zastrzegaja sobie 90 dni na przeslanie nagrod, ale to tylko kwestia zrobienia przelewu wiec nie rozumiem czemu az tyle. Mam pytanie do tych co wygrali i doczekali sie tego pacca, ile to trwalo? bo jak mam czekac jeszce 2 miesiace to sobie go po porostu kupie:/
ps. tak, tak mam zpersonalizowane konto
pozdrawiam
Durtalion
03-11-2007, 01:46
Oszukanstwo! Klamstwo! ptfu Do piachu z nimi! X(
Master Rincewind
08-11-2007, 20:50
a czego sie niby spodziewaliście po takich zasr**cach jak moderatorstwo tego najbardziej szitowego portalu w necie? walone złodzieje, i tyle
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.