Pokaż pełną wersje : Tibia niedziała.
Witam. Sciagnąłem. tibię 80, i nie dzialaX( Wszystko sie installuje ale po właczenie wyskakuje jakis error 13 ze brak jakiego wideo. oto treśc;(Video surface allocation failed. (error code 13)
Please choose another video graphics mode. POMOCY
Ojej Tibia Ci sie popsuła ?:o No ale szkoda..:confused: Naprawdę nam przykro ale przynajmniej jednego CKMa mniej.:confused:
Nie wchodź bo Cię hakne!!11 (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=35947)
Traucer'Luk
03-10-2007, 19:16
Wiem, też miałem taki błąd.
Kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonkę z tibią.
Tam gdzie pisze ELEMENT DOCELOWY
Dopisz tylko Engine 0
:) POZDRO :)
proponuje ściągnąć tibie 8.0 bo 80 może jeszcze nie działać ;(
Posłuchaj, kto ci pokazał tibie? Kto? Kolega? Brat? Mama (o zgrozo) czy może dziadek? Niech ten który ci go pokazał pokaże Ci rozwiązanie... I jeszcze jedno: poucz sie angielskiego bo mi sie płakać chce, kolejny zbulwersowany 10latek któremu nie działa tibja i nie wie co to angielski :|
Temat był wałkowany dziesięciokrotnie
Po 1 w tibie gram juz 3 lata;)
Po 2 niemam 10 lat tylko 15:]
Po 3 mi działa tibia ale kumpel chce grac i mu błędy wyskakują:)
Po 4 niepokazal mi tibia ani diadek ani kolegaB)
Sciagnąłem
Od kiedy twój kumpel, jest wymieniany w pierwszej osobie ?
ale po właczenie
Muhahaahahahah
Proponuję wyp%^*!@$&~ tibię do kosza i pouczyć się ortografii...
Po 1 w tibie gram juz 3 lata;)
Po 2 niemam 10 lat tylko 15:]
Po 3 mi działa tibia ale kumpel chce grac i mu błędy wyskakują:)
Po 4 niepokazal mi tibia ani diadek ani kolegaB)
Gdybyś grał te 3 lata i chodził do 3 gimnazjum, sądzę że na pewno poradził byś sobie z tym problem. Podstawowa znajomość angielskiego sie kłania. W czwartej klasie szkoły podstawowej już powinni nauczyć Was myśleć i razić sobie z tak błahymi problemami samemu. Nie wiem gdzie Ty chodzisz(lub nie chodzisz) do szkoły, ale jestem pewien że wysokiego poziomu tam nie utrzymujecie. Jak masz wypracowanie na polski to prosisz mamę żeby Ci napisała ? Teraz będziesz zdawał egzamin, a potem jest szkoła średnia a to już nie jest zabawa i trzeba używać mózgu, myśleć, radzić sobie. No chyba że już masz tak prostą korę mózgową że nic się nie da zrobić. Radzę Ci, albo weź się za siebie albo cofnij się do podstawówki i zacznij wszystko od początku tylko teraz się przyłóż bo będziesz miał duże problemy w szkole średniej no chyba że trafisz do zawodówki lub LP.
A po za tym nie zwalaj na kolegów bo pierwszego posta napisałeś w pierwszej osobie.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=35947
Nie bój się, tu nie ma keyloggerów. Tam masz rozwiązanie Twojego problemu.
Marvolis
03-10-2007, 21:17
nie z czasownikami pisze sie oddzielnie.
Witam. Sciagnąłem. tibię 80, i nie dzialaX( Wszystko sie installuje ale po właczenie wyskakuje jakis error 13 ze brak jakiego wideo. oto treśc;(Video surface allocation failed. (error code 13)
Please choose another video graphics mode. POMOCY
mam ten sam problem kiedy próbuje wlaczyc tibie na Enginie 1,2 a na engine 0 mam 2 fps, nie mogę włączyć light effect itp ; /
jak ktoś wie co z tym można zrobić niech napisze ;)
btw. mam Direxta 9.0c
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.