Pokaż pełną wersje : giant spider
ile najwiecej w przyblizeniu moze udezyc gg chcialbym dla zabawy ubic jednego ale nie weim czy dam rade
Riten_lum
03-10-2007, 19:12
ile najwiecej w przyblizeniu moze udezyc gg chcialbym dla zabawy ubic jednego ale nie weim czy dam rade
To GG bije? Lepiej zacznę Tlenu albo AQQ używać :S
Piranezi
03-10-2007, 19:45
gg? gadu gadu ? good game ? mnie tam nigdy nie pobily =(
@up: ja też nie oberwałem jeszcze choć coś słyszałem. Ale nie bójcie sie będzie dobrze :confused:
@topic: http://tibia.erig.net/Giant_Spider !
@down: my to wiemy dlatego podeszliśmy do tego z humorem...
DemoniXd
03-10-2007, 20:41
Każdy sie może pomylić ...
Do tych ktorzy podeszli do sprawy z humorem: mialo byc gs oczywiscie :)
Do tych ktorzy mnie bronili: DZIEKI :)
A do wszytkich prosze o odpowiedz jakas na poscie a nie linki :)
aha i gg wyniklo z tego ze nawalilo mi polaczenie a musialem uciekac z kompa na trening :)) i niezdazylem poprawic
Zależy kim jesteś i czym bijesz, czy z shieldem czy bez. Byłem świadkiem jak kumpel dostał 298 od jednego z dwóch atakujących go gs'ów. Miał na sobie crusa, c-arm, k-legs, i giant sword. Opisz dokładniej jakie eq masz i jakie skille.
szymon287
04-10-2007, 00:49
A do wszytkich prosze o odpowiedz jakas na poscie a nie linki :)
Jesli boisz sie wejsc na najwieksza encyklopedie o tibii, w ktorej wszystko pisze, to wyjdz z t.pl -.^
Zeby ci udowodnic
Est. Max. Damage: x hp per turn- chcesz wiedziec? Kliknij.
Jak by tego bylo malo, o gs srednio co 3dni pojawia sie temat, wiec uzyj szukajki...
Est. Max. Damage: 307 hp per turn
307 Hp max ;~
>>>Mazix<<<
04-10-2007, 10:58
Jak takie pytania zadajesz to powiedz kim grasz etc. A dmg jak up.
Upss... Moj blad... Druid 33 LVL 35 MLVL EQ: dark helmet, crown armor, crown legs, leather boots, guardian shield.
W taki razie prawdopodobnie będzie Cie bił przeciętnie coś koło 200 jak znam życie. Będziesz więc musiał uważać i koniecznie zainwestować w kilka plecaków manafluidów, aby móc używać manashielda przez dłuższy czas. Radzę też bić z sd aby kreatura szybko padła.
W taki razie prawdopodobnie będzie Cie bił przeciętnie coś koło 200 jak znam życie. Będziesz więc musiał uważać i koniecznie zainwestować w kilka plecaków manafluidów, aby móc używać manashielda przez dłuższy czas. Radzę też bić z sd aby kreatura szybko padła.
dzieki za sensowna odpowiedz :) myslalem rowniez nad uhaniem sie co tym sadzisz/sadzicie??
Myśle, że jest to bardzo ryzykowne, ponieważ jeśli masz strzelać z sd lub innych run ofensywnych, będziesz miał exhaust i możesz nie wyrobić z strzelaniem i uhaniem się. Chodzi mi o to, że strzelisz sd a tu nagle gs Cię zjedzie porządnie jedym strzałem na reda, a ty nie zdążysz się uhnąć bo będziesz miał exhausta od strzelonego sd. Poleciłbym Ci bardziej jednak ten manashield. Chyba jednak, że chcesz go ubić w sposób taki, że będziesz wchodził i schodził z temple. W takim wypadku możesz wziąć manashielda na podlurowanie go pod temple. Potem powinieneś dać rady ubić go bez manashielda.
utamo + utani + boh + time ring i sprintem po pohu
Myśle, że jest to bardzo ryzykowne, ponieważ jeśli masz strzelać z sd lub innych run ofensywnych, będziesz miał exhaust i możesz nie wyrobić z strzelaniem i uhaniem się. Chodzi mi o to, że strzelisz sd a tu nagle gs Cię zjedzie porządnie jedym strzałem na reda, a ty nie zdążysz się uhnąć bo będziesz miał exhausta od strzelonego sd. Poleciłbym Ci bardziej jednak ten manashield. Chyba jednak, że chcesz go ubić w sposób taki, że będziesz wchodził i schodził z temple. W takim wypadku możesz wziąć manashielda na podlurowanie go pod temple. Potem powinieneś dać rady ubić go bez manashielda.
dzekuje bardzo masz w 100% racje :)) wbijamm 33 i ide zastosowac to w praktyce :)
adams_killer
07-10-2007, 20:56
Przy takim eq jakie masz więcej niż 250 na 100% nie dostaniesz (wątpie abyś nawet tyle mógł dostać). Co do eriga, to tam zawsze przesadzają i piszą hity dla postaci bez eq ... a przy takim hicie nawet studdet set wiele daje. Mojemi knightowi (dsm, k-legs, RH, steel boots, bez tarczy, dragon-slater, p-ammy) gs jeszcze nie walną ani razu ponad 200 (i to nie był hunt typu 1-2 gs, tylko masowe wbijanie przez wiele dni). Wiem wiem ty druid, ale profesja niema znaczenia, tylko eq... .
Co do samego zabicia, to polecam Tobie iść na blood herba, i na m-shieldzie strzelać z hmm metodą up-down (wchodzisz po shodkach, strzelasz i wychodzisz).
Przy takim eq jakie masz więcej niż 250 na 100% nie dostaniesz (wątpie abyś nawet tyle mógł dostać). Co do eriga, to tam zawsze przesadzają i piszą hity dla postaci bez eq ... a przy takim hicie nawet studdet set wiele daje. Mojemi knightowi (dsm, k-legs, RH, steel boots, bez tarczy, dragon-slater, p-ammy) gs jeszcze nie walną ani razu ponad 200 (i to nie był hunt typu 1-2 gs, tylko masowe wbijanie przez wiele dni). Wiem wiem ty druid, ale profesja niema znaczenia, tylko eq... .
Co do samego zabicia, to polecam Tobie iść na blood herba, i na m-shieldzie strzelać z hmm metodą up-down (wchodzisz po shodkach, strzelasz i wychodzisz).
gdzie (obok jakiego wazniejszego punktu na mapie) znajduje sie blood herb quest ???
Na poczatku temeatu pisalem ze chcialbym ubic jednego gs. Teraz chcialbym spytac czy hunt na gsach na tym lvl jest oplacalny??? (nie mam pacc)
no raczej nie opyla sie... za duze wasteB)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.