zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Rinf Of The Sky

Rivix'o
03-10-2007, 21:56
Mam pytanie chodzą dużo osób twierdzi że ten pierścień zwiększa szanse wypadniecia loota czy ktos coś o tym wie czy to prawda mi to jakoś jedzie otsem a nie rl tibią prosze o odpowiedz ;]

Ashael
03-10-2007, 21:58
Ring of the sky NIE zwiększa szansy na loota... Za dużo ots'ów -.-

Rivix'o
03-10-2007, 22:07
srotsow nie otsow -.- nie gram na otsach zapytalem tylko bo tak mowi bardzo naprawde bardzo duzo ludzi

Arlash
03-10-2007, 22:23
Nie wiem jak jest naprawde ale wiem ze jest potrzebny do wizard addonu na skulla oraz ladnie wyglada w domku :)

Koszyk
04-10-2007, 20:55
Znam ludzi ktorzy nosza przy sobie szczesliego 'Dolla' znam ludzi ktorzy noszta szczesliwego Time ringa w bp, znam ludzi ktorzm szczescie przynosci jakis addon jak maja ustawiony...

Kazdy ma cos co przynosi mu szczescie :)

Scobel
04-10-2007, 21:16
Mam pytanie chodzą dużo osób twierdzi że ten pierścień zwiększa szanse wypadniecia loota czy ktos coś o tym wie czy to prawda mi to jakoś jedzie otsem a nie rl tibią prosze o odpowiedz ;]

Nie sadzisz ze by o tym pisalo przy ow ringu, araczej jego opisie to tez w Tibi czy na samej tibia.pl w pewnym dziale. No ale skad to mozesz wiedziec jak napewno nie przyszlo ci to do glowy by sprawdzic to samemu.

Patysiak
06-10-2007, 08:36
Ja nosilem na szczescie king dolla, stuffed draga, lalem hero zamiast w trapie to "w terenie" i jak nic nie lecialo, tak nic :P A swego czasu jak huncilismy bk z kumplem, to go prosilismy o loot, grozilismy, czesto dawal, ale to byly fartowne dni :P