Pokaż pełną wersje : Rinf Of The Sky
Mam pytanie chodzą dużo osób twierdzi że ten pierścień zwiększa szanse wypadniecia loota czy ktos coś o tym wie czy to prawda mi to jakoś jedzie otsem a nie rl tibią prosze o odpowiedz ;]
Ring of the sky NIE zwiększa szansy na loota... Za dużo ots'ów -.-
srotsow nie otsow -.- nie gram na otsach zapytalem tylko bo tak mowi bardzo naprawde bardzo duzo ludzi
Nie wiem jak jest naprawde ale wiem ze jest potrzebny do wizard addonu na skulla oraz ladnie wyglada w domku :)
Znam ludzi ktorzy nosza przy sobie szczesliego 'Dolla' znam ludzi ktorzy noszta szczesliwego Time ringa w bp, znam ludzi ktorzm szczescie przynosci jakis addon jak maja ustawiony...
Kazdy ma cos co przynosi mu szczescie :)
Mam pytanie chodzą dużo osób twierdzi że ten pierścień zwiększa szanse wypadniecia loota czy ktos coś o tym wie czy to prawda mi to jakoś jedzie otsem a nie rl tibią prosze o odpowiedz ;]
Nie sadzisz ze by o tym pisalo przy ow ringu, araczej jego opisie to tez w Tibi czy na samej tibia.pl w pewnym dziale. No ale skad to mozesz wiedziec jak napewno nie przyszlo ci to do glowy by sprawdzic to samemu.
Patysiak
06-10-2007, 08:36
Ja nosilem na szczescie king dolla, stuffed draga, lalem hero zamiast w trapie to "w terenie" i jak nic nie lecialo, tak nic :P A swego czasu jak huncilismy bk z kumplem, to go prosilismy o loot, grozilismy, czesto dawal, ale to byly fartowne dni :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.