Pokaż pełną wersje : 33rp 85k exp/h
Rekin Master
05-10-2007, 15:21
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/31858
dodam, że film nie mój :)
oczywiście nie jest sam, ale taki exp na tak małym lvl i żałosnych skillach(61dist), przy niedużym waste(szansa na zwrot kosztów, może nawet zarobek) to coś wspaniałego
w tydzień 60 lvl ... xD wystarczy kolega z 100 +lvl i troszku kasy na mf no more ;p
@up
Vitowal to raz , (to byl pallek jak nie zauwazyles).Czemu nie, to nie jest glupi pomysl z tym wbiciem 100 poniezej 20 dnii :P tylko ta stamina afff ;) reszta to nie sadze aby byal jakims mega problem (=
gdzie tu wolność słowa, że kasują mi posty, pomimo że są w 100% zgodne z tematem?
co do tematu to 100 level w 15 dni jest niemożliwy. Uhami/mf'ami przecież nikt nie sra i nikt nie znajdzie takiego łosia, co będzie przez 2 tygi non stop bloczył dl'e.
co do tematu to 100 level w 15 dni jest niemożliwy. Uhami/mf'ami przecież nikt nie sra i nikt nie znajdzie takiego łosia, co będzie przez 2 tygi non stop bloczył dl'e.
A jak ten Palek miał przed Updatem 200 msa którym przestał grać i ma teraz cala kase na palka?; o i jak ten bloker nie bedzie chciał bloczyć to zapłaci innemu za uhy zeby mu bloknął
gdzie tu wolność słowa, że kasują mi posty, pomimo że są w 100% zgodne z tematem?
Łosia to sie nie znajdzie , ale nie wiem czy ty wiesz ze istnieje cos takiego jak KOLEDZY lub PRZYJACIELE ...
Łosia to sie nie znajdzie , ale nie wiem czy ty wiesz ze istnieje cos takiego jak KOLEDZY lub PRZYJACIELE ...
hehe co masz na myśli siedząc 2tygi od 8 do 20 przy tibii i blokując dl'e za friko-przyjażn czy bezinteresowność? dla mnie to durnota i strata czasu.
Eee.. a przed tymi Dlami nie ma przypadkime bramki lv 85 lv? czy sie myle?:/
Dzik Dzik Tadzik
06-10-2007, 00:07
Jeżeli by była to w jaki sposób by się tam dostał ?!
Jeżeli by była to w jaki sposób by się tam dostał ?!
No właśnie :P J@wor na logikę bierz ;P
No skoro wszedl tzn ze nie ma prawda ? bo chyba nie przeniesli go w bp -.-
ps. bramka jest dopiero w dalszej czesci poi
No nie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony ;D nie wiedziałem że palek ma aż takie możliwości i chyba zrobię palka i zobaczę jak nim sie gra :) ogólnie to chciałbym sie dowiedzieć dokładnie jakie waste mf było chodzi mi o Xziin ;)
PozDro
To w takim razie zwracam honor :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.