Pokaż pełną wersje : The End
Mam problem chciałbym zakończyć przygodę z grą Tibia
Lecz co mogę zrobić jeżeli wszyscy w moim otoczeniu grają w tą gre
POMOCY
Przestań grać... lol? Ja przestałem grac chociaż miałem 60 ms, 30 ek i kilka postaci -.-. Chociaż wszyscy w moim otoczeniu dalej grają w tibie ja chętnie im pomagam gdy czegoś nie wiedzą.
Vlad Dracula
05-10-2007, 16:36
Jak masz duży lvl to skasuj postać,odinstaluj tibię i zainstaluj WoWa i graj na jakimś prywatnym serwerze :] wow wciagnie cie bardziej.
@up
Dodać trzeba jeszcze że Tibia pod względem grafiki i skryptów nie dorasta do pięt WoWowi ;]
Zaporponuj im i sobie inna gierkie. np maple story.
1. Odinstaluj tibie
2. Zablokuj strony zwiazane z tibia
3. Zmieniaj temat jak koledzy zaczna o tym rozmawiac
4. Znajdz inny zainteresowanie
Zacznij mówić kolegom o wadach Tibii i o zaletach innej gry. W końcu ich zniechęcisz do gry w Tibię i problem z głowy B) Oczywiście nie przeginaj, bo jeszcze się okaże, że dla Tibii zrezygnują z ciebie...
Tomaszewski
05-10-2007, 18:08
@all
ja pierdole. mu raczej chodzi o to zeby nie przerzucac sie na zadne durne gry typu "ŁóŁ" czy "Małpa Stori"...
~~~~~~
ktoś coś palnął o priv. servie Wowa? btw. to nielegalne
@topic
polecam se wlaczyc GG , radio w tle badz TV - i zaczac szperac po necie. mozna znalezc WIELE , naprawde wiele ciekwych rzeczy.
ja czesto na onecie klikam CIEKAWOSTKI i czytam jak to se koles gwozdz wbil w glowe...
czytam te durne forum - to grac mi sie odechciewa
I NAJWAŻNIEJSZA RZECZ: NIE IDZ Z MODĄ. WG. MNIE TO FAŁSZYWA DROGA. PAMIĘTAJ : BĄDŹ INNY , ORYGINALNY ...
W maple story wyskakuje update i sie na ostatnim pliku wyłącza :/
A WoW'a nie wiem z ką skołować
-------------------------------
Dzięki macie rację
Zacznij mówić kolegom o wadach Tibii i o zaletach innej gry. W końcu ich zniechęcisz do gry w Tibię i problem z głowy Oczywiście nie przeginaj, bo jeszcze się okaże, że dla Tibii zrezygnują z ciebie...
Jeśli takie coś miało by miejsce to znaczyło by że i tak nie warto sie z nimi spotykać ...
milan233
05-10-2007, 19:10
A WoW'a nie wiem z ką skołować
Kupić oryginalnego? Btw. Jak już ktoś powiedział, prywatne servery w WoWie są nielegalne ;). Polecam Cabal Online, fajna darmowa MMO (oczywiście z możliwością kupienia różnych, ułatwiających grę dodatków)
Jeśli masz warunki fizyczne, to możesz zacząć uprawiać leparkour ;)
Swietna sprawa, no i laski na to lecą xD
A po co się przenosić na jakąs inną grę? I tak, znając życie, będziesz jej poświęcał tyle samo czasu co Tibii.
Najlepiej znajdź sobie jakieś zainteresowania nie związane z komputerem. Po paru tygodniach będziesz zadowolony ze swojej decyzji =)
Powiedz Matce/Ojcu/Siostrze/Rybce/Psu że jak zobaczą że grasz w tibie odłączali ci neta + zrokuj sobie postać + wyskocz przez okno.
Traucer'Luk
06-10-2007, 00:09
@ UP
Nie no trochę przesadziłeś, z tym wyskakiwaniem przez okno...
@Lechu7
Nie bierz tego na serio:D
Tomaszewski
06-10-2007, 11:42
wnioskuje a wy dalej nie czaicie... (niektórzy)
ON NIE CHCE GRAĆ W MMO... to żre czas , i życie (polecam single - save i spokuj...)
ON NIE SKOCZY PRZEZ OKNO :p ... bo się w skrajnym przypadku zabije
ON NIE POWINIEN IŚĆ ZA KUMPLAMI ... pęd mody jest pojebany-co to k***a jest , dresy ,łyse pały i kidz of HH & TekNo d^_^b . straszne.
baaa zapomniałem o najważniejszym . NIE PAL , NIE ĆPAJ , NIE PIJ.
wstyd się przyznać - sam mam 1 nałóg . gry na kome. to odrywa od kompa ;p
Tibia6669
06-10-2007, 17:41
Mam problem chciałbym zakończyć przygodę z grą Tibia
Lecz co mogę zrobić jeżeli wszyscy w moim otoczeniu grają w tą gre
POMOCY
lol
Czy ty jesteś normalny..??
lol
Czy ty jesteś normalny..??
Wiesz co s*******aj ADMINA PROSZE O KASACJE KONTA LUB WIADOMOŚĆ ŻEBYM NAPRZEKLINAŁ CZY COŚ :)
TO ZA BANA ~~<<NA ZAWSZE>>~~
KURWA xD daj bana prooosze
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.