Pokaż pełną wersje : 300 x 100?
Nie zebym cos mowil ale wlasnie udalo mi sie zauwazyc ze osiagnelismy liczbe ponad 300 setnych lvli na servie(szkoda ze dopiero po mana/skill update ale lepszy rydz niz nic)
dartra111
05-10-2007, 20:07
no to co? :P
Rotfl. to zle :P coraz gorzej z tą Arcania xPP
Hmm, na podstawie tego wzoru ( - osoby 100+ przed mana update) można wyliczyć średnią zysku twórcy(ów?) NgBota..
gdyby nie poddanie sie cipsoftu w walce z cheaterami nie byloby nawet 200...
Nacpany_Wlodek
06-10-2007, 01:44
To przesada, że ludzie, których nikt nie zna mają 130 lev (np. Zitob manager - kto to jest?), a masę 70+ lev są pallami i mają nicki w stylu "Royal'pallek"
To przesada, że ludzie, których nikt nie zna mają 130 lev (np. Zitob manager - kto to jest?), a masę 70+ lev są pallami i mają nicki w stylu "Royal'pallek"
Co do zitoba to chcialbym zauwazyc ze on rok temu mial juz ~~120 lvl, pamietam jak mialem z nim isc na anni, ale szybko zrezygnowalem po pytaniu: "ile ja mam wziasc gfb???" dla mnie po prostu zalezalo na zrobieniu anni, jemu na zabicie demcow wszystkich XDDDD
Ciekawe jestem Acroma ktory Ty byś miał lvl gdyby nie cavebot
Szwaczkabuciorow
06-10-2007, 12:39
juz niedlugo WINTER UPDATE! i mysle ze wszystko sie odwroci i znow powruca sorcy i druty a palki pujda na odstawke
A ja myślę że osłabią knighta i palka a sorców zostawią tak jak są,może lvl będzie dodawał troche dmg do spellów znów
Lentylki
06-10-2007, 12:41
Co do zitoba to chcialbym zauwazyc ze on rok temu mial juz ~~120 lvl, pamietam jak mialem z nim isc na anni, ale szybko zrezygnowalem po pytaniu: "ile ja mam wziasc gfb???" dla mnie po prostu zalezalo na zrobieniu anni, jemu na zabicie demcow wszystkich XDDDD
Ciekawe kiedy Ty znow padniesz za bota :)
Medivh Shady
06-10-2007, 14:08
n/c i tyle xD , ja ogolnie z tej listy nie nam 3/4 osob ;P
Szefie :)
06-10-2007, 14:39
yee kiedys to sie znalo kazdego 100 lvla przynajmniej z widzenia, a teraz to nawet niektorych 150 widze pierwszy raz ;p
ahaha kurde poll to bylo mocne a co do bota to acroma juz niebotuje na guarach bo mu sie waitpointy znudzily(czy jak to sie pisze) tera ma nowe na ice witche o ktorych kazdy wie:D
ciekawe kiedy sie wkoncu ktos wezmie za te bociarstwo,a co do tych 300 x 100 .zastanawiam sie czy byloby juz 50 osob z 100 lvlv przed tymi mana update..pewnie nie;)
dzieci dostaly piekny prezent od cipow,szkoda tylko ze tym ktorzy sercem sa przy starej tibi to nieodpowiada;)
Ciacho1920
06-10-2007, 18:30
Mysle ze klepalby dalej ten swoj 8lvl...zal
Arcania tak jest zalosna
Bez bota miał coś 35 lvl ~~ , nawet byłem jego liderem w tamtych czasach...
Co do tych 100 leveli to tez 80% z nich widze pierwszy raz a gram tu od początku.... Z reszta arcania to juz dno, wszystkie spoty prywatne, kasowanie listów przez dpft i sf, botowanie wszedzie, stracony świat... ale siedze tutaj bo mnie trzymaja wspomnienia po mile spedzonych chwilach i garstka ludzi, których tu od dawna znam :) Szkoda, ze cipy tym updatem zepsuli prawdziwym graczom dobrą zabawe, a otworzyli botom i dzieciom bramy do raju :p Tibia jest za łatwa przez co gra w nią za dużo idiotów, ale na to nikt nic nie poradzi ;] trudno....
Co do tych 100 leveli to tez 80% z nich widze pierwszy raz a gram tu od początku.... Z reszta arcania to juz dno, wszystkie spoty prywatne, kasowanie listów przez dpft i sf, botowanie wszedzie, stracony świat... ale siedze tutaj bo mnie trzymaja wspomnienia po mile spedzonych chwilach i garstka ludzi, których tu od dawna znam :) Szkoda, ze cipy tym updatem zepsuli prawdziwym graczom dobrą zabawe, a otworzyli botom i dzieciom bramy do raju :p Tibia jest za łatwa przez co gra w nią za dużo idiotów, ale na to nikt nic nie poradzi ;] trudno....
Prawie nikt* :)
13:48 You advanced from Level 99 to Level 100.
: DDDDDDDDDDDDDDDDd
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.