Pokaż pełną wersje : Co robice? Podczas Treningu!
Ruby_Jokers
06-10-2007, 03:35
Właśnie interesuje mnie co robicie podczas treningu ja np.
Oglądam nowe odcinki Włatcy móch itp. i gram w gry online :D
Ja onanizuję się patrząc na skille i pasek lvl jak nikt nie widzi...
Ruby_Jokers
06-10-2007, 03:57
mogłeś zostawic to dla siebie :) załatw se kamerke i na czacie pokazuj sie :D haha
Do takich nalezysz mysle!!!
mogłeś zostawic to dla siebie :) załatw se kamerke i na czacie pokazuj sie :D haha
Do takich nalezysz mysle!!!
'Ironia – sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy.'
Często czytałem na forum ale odradzam ponieważ zginałem już 2 razy tak : p Więc jak chcesz czytać na forum to lepiej zaglądaj co parę sekund : p ale takie czytanie nie ma sensu : p
To jak Ci już bardzo zależy na czytani książka w łapę i sie uczyć : p tak robiłem i to jest w miarę dobry sposobi rodzice inaczej patrzą to po 1 po 2 coś się nieco nauczysz po 3 zbijesz trocha czas ;);)
Czytam książki, oglądam filmy, gram na gitarze, przeglądam strony internetowe, no i obowiązkowo gg. Kiedyś smacznie spałem, ale już nie botuję w nocy = )
Hehe, a można w spokoju przeglądać forum jednocześnie trenując :>
TransApps, taki programik który tworzy efekt przeźroczystości wybranego okienka (w tym przypadku przeglądarki internetowej) i jednocześnie widzisz forum i swoją megawypasioną postać z plate setem :)
Nie podam linka, zapraszam na www.google.pl
Btw. Po Cipbocie podnoszącym automatycznie kamyki można teraz robić wszystko...
Co robice? Podczas Treningu!lul. :f
Co robimy? Podczas treningu!
Nudzimy. Się!
Jak nie "pomocy" lub "pytanie" to jakaś nazwa o killerskiej składni. :P
Cóż... zwykle podczas treningu odpalałem przeglądarkę internetową i:
-fora
-smogi, patrze i inne .pl
-czaty, nie czaty
-dowcipy.pl :>
Ewentualnie komunikator jakiś.
michalll
06-10-2007, 12:40
Jak trenię, a trenię dużo, czytam forum <robie mały ekranik, że widze jak ktoś pisze i pasek hp :p>, uczę się lub czytam książki :p
Jak juz trenie to najczesciej robie sobie wtedy jesc :P, albo czyszcze kompa, lub sprzatam dysk twardy ... ile to razy TV oglada sie wtedy lub czyta ksiazki, czasem kiedys bylo odrabianie lekcji.
Lord_Evo
06-10-2007, 14:11
Ja w czasie treningu zawsze oglądam Prison Break'a albo Losta. Ale czasami też odrabiam lekcje, ucze się i robie coś na necie :P .
A ja stoję na boisku i czekam na piłkę :D
i już masz odp. co robić :) a myślałem ze tylko ja się uczę he :p
Ruby_Jokers
06-10-2007, 23:23
Nie uczę się! Nie nawidzę czytac ksiązek nie mam tv w pokoju!
i co wy na to :D
Tomcio Pall
06-10-2007, 23:31
AJ oglądam TV przeważnie lub gadam z kumplami.
A ja na to...
Nie uczysz się? Szczęśliwej przyszłości życzę.
Książek nie czytasz? Cóż, może spróbuj, z pewnością jakaś by Cię zainteresowała.
Telewizor w pokoju: www.youtube.com, www.itvp.pl, www.itvn.pl (to chyba jest właśnie telewizja przez internet, jednak ciężko mi sprawdzić, bo coś tenże net mi zamula. :p )
michalll
07-10-2007, 01:19
Rób to co lubisz...
Jak nic nie lubisz, nie rób nic 8o
Nudzę się jak mops jak trenuje, co właśnie teraz robię -.-
Nosferatu_Niedziel
07-10-2007, 04:07
Gadam z kumplami, net (na pół ekranu tak że widzę pasek hp i czy ktoś idzę), gg, uczę się, robie lekcje, TV, sprzątam(rzadko).
KrEmAs KAc
07-10-2007, 14:41
Kiedyś wynajmowałem siostrę żeby wciskała F1 jak się pasek many naładuje i naciskała PPM na slima co ma zielone HP :D dawałem jej za to posiedzieć w tym czasie na GG. Jeszcze dawniej ćwiczyłem w realu skill mięśnia i lVl inteligencji.
Jeszcze dawniej ćwiczyłem w realu skill mięśnia i lVl inteligencji.
skills? :P
Imm0rtal
07-10-2007, 17:40
Co robiłem podczas treningu?
Spałem.
Ruby_Jokers
07-10-2007, 18:18
A ja na to...
Nie uczysz się? Szczęśliwej przyszłości życzę.
Książek nie czytasz? Cóż, może spróbuj, z pewnością jakaś by Cię zainteresowała.
Telewizor w pokoju: www.youtube.com, www.itvp.pl, www.itvn.pl (to chyba jest właśnie telewizja przez internet, jednak ciężko mi sprawdzić, bo coś tenże net mi zamula. :p )
SKonczyłem szkołę pracować nie muszę ! mam wystarczające środki !!! i co ty na to :/ Przyszłośc też opłacany mam miesięcznie ZUS a więc
Ja jak skilam , to najczęściej gadam z kolegami i robie sobie brust arrowsy :P........jak sie bardzo nudze to sobie z kolegami test hity wale ale zawsze jestem przy kompie......(odrazu dodam że niegdy nie używałem, nie używam, i niemam zamiaru używać rożnych botow do skilania :) )
A więc?
Hmmm...
Cóż...
Ehhh...
Podczas treningu możesz spalać manę...
Kończ z tym, bo mam dziwne wrażenie, że na siłę próbujesz zmusić ludzi do wymyślania jak najdziwniejszych czynności. :/
A skoro nie chodzisz do szkoły i nie chodzisz do pracy(?!) to chyba masz dużo czasu na czytanie książek... Nic nie stoi na przeszkodzie temu, byś się pouczył czegoś ciekawego(byle nie z podręczników-tam nie ma prawie nic ciekawego :P )...
No i mógłbyś poszukać pracy... Kupiłbyś sobie mieszkanie i wyprowadził od mamy. :( Bo ktoś chyba musi Cię utrzymywać, skoro nie pracujesz...
@down
Stary... Do szkoły nie chodzisz, nie pracujesz, a stać cie na mieszkanie, kompa, internet!? Jakoś wierzyć to bardzo mi się ni chce.
Ruby_Jokers
08-10-2007, 08:29
Nie mieszkam u Rodziców mam mieszkanie :D
Ten temat jest a by każdy mógł powiedziec co w danym czasie robi ! a nie ze zmuszam!!
divine_astronis
14-10-2007, 08:56
Szkolny, jak po twoich ssach starych, gdzie na 20 lvlu miałeś 80/80 wywnioskowałem, że raczej sobie smacznie spisz, no ale nie wykluczam, że siedzisz wtedy ciągle na kompie :P Nie wiem nie znam cię i nie będę się kłócił ale tka wywnioskowałem tylko :P
Ja się przeważnie uczę, chodzę po forum, oglądam najnowsze ciekawostki na maxiorze :P, ostatnio nawet ściągam jakiś filmik" Jazda na maksa" :)
Ja w czasie skillowania przeglądam strony internetowe i słucham muzyki :)
demoninator
14-10-2007, 14:11
Ja właśnie akurat skilluje i najczęściej przeglądam forum oglądam zdjęcia (celesta rox :P) aktualnie czytam syzyfowe prace.
SKonczyłem szkołę pracować nie muszę ! mam wystarczające środki !!! i co ty na to :/ Przyszłośc też opłacany mam miesięcznie ZUS a więc
Nie mieszkam u Rodziców mam mieszkanie
Ten temat jest a by każdy mógł powiedziec co w danym czasie robi ! a nie ze zmuszam!!
To skąd bierzesz pieniądze na życie i na ZUS? W totka wygrałeś? Rodzice dają?
Michnik of Celesta
14-10-2007, 14:51
Moim charem w profilu nie skillam , bo nie ma takiej potrzeby ale drutem jak mlvl trenie , robiąc runy to zazwyczaj lekcje robię , co jakieś 20-30 minut , pobiję trochę mobów by soula wbić.
PijmlekoBedzieszWielki
14-10-2007, 15:06
Czytam forum albo gram w jakieś gry online
Bezwolakinho
14-10-2007, 16:01
Ja podczas skilowania gram se w PESa. :)
Przeglądam forum ewentualnie załączam PS i pogrywam sobie. Hah ale trzeba uważać, bo czasem noobas przylezie i jak nic nie odpowiadasz to ci walnie slime i zraportuje, że botujesz xD Ostatnio przylazł mi na Port Hope 120+ EK z Candii jak mu tam było mhm ... Wojtas The Smieciarz żal.eu xD
cheerios
14-10-2007, 20:06
Ja lubię podczas treningu wychodzić na dwór poskakać, pobiegać, wychodzę z dziewczyną, idę na siłkę, albo na trening [kung fu Vo Quyen, nie skilowanie ;p], potem jeszcze z psem, a wieczorem kiedy stamina woła że trzeba ją odnowić, wyłączam bota i idę spać.
Wyprowadzam psa na dwór albo kładę się spać.
Skille robią się same.
X-Anylon
14-10-2007, 22:14
<konia wale>8oJoke!
Oglądam Forum,Gadam przez gg,Tibie :P,i takie tam...
@nUUBBa
Twoja sygnatura jest rozbrajająca!
ja albo siedzę w szkole jak skiluje albo śpię ;) szkoda czasu siedzieć przy komputerze i patrzyć jak skille sie robią. Dobrze ze są "pomocne programy" i nie muszę gnić przy kompie ;)
~sik0r
Ja czytam forum, ucze sie/ odrabiam lekcje ale najczesciej marszcze se freda xD to moje ulubione zajecie podczas skilania.
Najpierw oglądałem zdjęcia o czytałem posty na forum, ale stwierdziłem, że to zbyt ryzykowne więc czytam książkę przy kompie i mniej więcej widzę co się dzieje na ekranie
Ja onanizuję się patrząc na skille i pasek lvl jak nikt nie widzi...
Również polecam tą opcję :)
I takie jedno pytanko, bo nie będę nowego tematu robił.
01:17 You see 2 hunting spears (Atk:32 Def:0).
It can only be wielded properly by players of level 20 or higher.
They weigh 44.00 oz.
Mogę ich teraz używać a mam 16 lvl. A co biega? Powyżej 20 lvl zadaje z nich największe dmg, czy jak?
ja podczas trenienia oglondam TV bo jest od po jakies 2 metry ;pp wiec siedze na fotelu i raz na monitor i raz na tele-odbiornik satelitarny ;p
@up
ja tez mam to samo ale lepiej wal ze zwyklych spearow bo jak ja na 10 wlozylem hunting speary to zezowalem bardzo często a ze spearami rzadko zezowalem (ze tak sie wyraze ;p)
Paciorek_ms
21-10-2007, 12:37
Co robie podczas skillowania?
Czytam forum tibia.pl oraz leparkour.pl
Jeśli mam ochotę to czytam książkę bądź się uczę żeby mama nie narzekała :baby:
Wszystko zależy od nastroju i nastawienia.
A ja sobie ustawiam w zegarku odliczanie na 20s i:
-Przegladam tibia.pl
-gg (ofcorse)
-Maxior.pl, wrzuta.pl,...
-fotka.pl
-youtube.com
-no i gadam z przyjaciółmi
-itp, itd...
GajdziochxD
26-10-2007, 14:19
Czytam foru tibia.pl ;)
Ja czytam najczęściej forum, albo odrabiem lekcje, ucze się itp.
Nigdy mi czytanie forum nie zaszkodziło, bo mam sorca, a robienie mlvl'a jest raczej bezpieczne.;)
:cup:
Ja w tym czasie przeglądam tibia.pl i plemiona.pl:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.