zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Włatcy Smoków

Qashutia
06-10-2007, 10:39
Witam! Czy nie zastanawialiście się nigdy, dlaczego DSM, lub Dragon Claw jest zielone, a potwory które je dropią są czerwone? (dragon lordy) Czy nie zastanawialiście się czy to nie jest zrobione umyślnię?
A możę to jakaś zagadka?

Możę miało to wszystko wypadać ze zwykłych dragów, ale cipy stwierdziły, że dragi są za słabę? A możę poprostu Dragon Lordy są zielonę, ale poprostu się palą?
YOU WILL BURN Moim zdaniem, to poza znaczeniem dosłownym, posiada takżę znaczenie metaforycznę, np, że Dl'e się same palą, to chcą aby wyszstko się paliło? A co Wy o tym sądzicię? Dlaczego DSM/D Claw są zielone a same Dle są czerwone?

bartek8808
06-10-2007, 10:49
Po pierwsz"ę" lepiej swoj"ę" rozmyślenia zachowaj dla siebi"ę". Po drugie poczytaj sobie słownik ortograficzny. Po trzecje idź do szkoły i zacznij myśleć nad lekcją a nie dlaczego z czerwonych dragonów leci zielona zbroja.

Jeszcze trochę i zostaniesz filozofem.

Lissek92
06-10-2007, 10:50
dragon claw nie leci z dl tylko z bossa- demodrasa

Zenuś
06-10-2007, 11:04
Po pierwsz"ę" lepiej swoj"ę" rozmyślenia zachowaj dla siebi"ę". Po drugie poczytaj sobie słownik ortograficzny. Po trzecje idź do szkoły i zacznij myśleć nad lekcją a nie dlaczego z czerwonych dragonów leci zielona zbroja.

Jeszcze trochę i zostaniesz filozofem.
po pierwsze zmień forum
po drugie takie rozważanie są po to aby o nich dyskutować na takich forach
po trzecie dział o potworach byłby lepszy ale to już do autora

Smerf.Secura
06-10-2007, 11:07
Zmień nazwe tematu albo idź po słownik.
Jak coś to się pisze "władcy" , a nie "włatcy".

Qashutia
06-10-2007, 11:07
Jestem dyslektykiem, i nie przeczytam slownika ort. bo to trochę dużo ;)
Demodras = Dl, więc nie chszanić...
Ten topic nie służy do rozmyśleń nad moimi błędami ort, ani nad moją przyszłością, tylko nad tym, co było zawartę w 1 st poście...

Smerf.Secura
06-10-2007, 11:09
Idąc twoim tokiem myślenia dragonka powinna lecieć z Dl'a , ponieważ jest czerwona.

Dark Sven
06-10-2007, 11:14
Tym tokiem myślenia, to dojdziemy do tego, że skąd właściwie smoki wzięły zbroje, tarcze, różdzki etc.

Bigzone
06-10-2007, 11:14

Sami widzicie, że należy od razu skasować taki głupi temat założony przez kompletnego naba. Sprawdz lepiej co to demodras a co to dl noooobie.

ahuahsuhuahsuhauhsuhauha

PS dziwi mnie, że ~50% osób które grają w tibię to dyslektycy.....
PS II idź do szkoły lepiej się ucz polskiego

Tomaszewski
06-10-2007, 11:34
moim zdaniem polski mu sie nie przyda...
KOMPUTERYZAJCA i BIOTECHNOLOGIA to jest PRZYSZŁOŚĆ

Lynx
06-10-2007, 12:06

na tym Forum komu nie zwrócisz uwagi na błąd to jest dyslektykiem ;o

_Ryzy_
06-10-2007, 12:24
Nie wszystkie dl'e mają dsm ,tylko te które upolowały jakiegoś rycerza w zielonej zbroi ,zdobyły ją i trzymają gdzieś w pobliżu siebie , więc jak zabijamy dl'e to czasami nam się trafi dsm. Innego rozwiązania niema bo przecież dragon lord nie mógł wykuć tej zbroi a ni tym bardziej ubrać jej na swój grzbiet. Tak samo jest z zielonymi smokami i ich czerwonymi tarczami. ;]

Tomcio Pall
06-10-2007, 12:28
Hmm to tak:
Skąd z Demonów MPA etc??
Skąd z Dragów itp bagi??
itd.

Po prostu

skasować temat!!

Lasooch
06-10-2007, 12:35
Jestem dyslektykiem

Who fuckin' cares?

..::QRAS::..
06-10-2007, 14:24
Czemu w chipsach znajdujemy kapselki , naklejki itp ?

Lulfis
06-10-2007, 14:42
Hmm to tak:
Skąd z Demonów MPA etc??
Skąd z Dragów itp bagi??
itd.

Po prostu

skasować temat!!

A skąd w krokodylach leather helmet?

Czemu w chipsach znajdujemy kapselki , naklejki itp ?

Żeby się dzieci miały czym udławić .

Who fuckin' cares?

I fuckin' cares !!

@Topic

Zacznij walić .... Się młotkiem po głowie

Times
06-10-2007, 14:54
Tak na prawdę DLe są zielone. Tylko są aż takie gorące i brudne że wydają się czerwonawe. Czemu DSM albo Dragon Claw są zielone a wypadają ze smoka który ma czerwona luskę ? Odpowiedz jest prosta. nie wiem czy wiecie ale Dragon Lordy mają 3 warstwy łuskek dlatego są takie mocne. Pierwsza jest w kolorze czarnym, znajduję się ona najbliżej smoczych mięśni, głównym jej celem jest izolacja smoka od gorącej temperatury otoczenia. Smoki są stałocieplne, temperatura ich ciała wynosi 44.66788 stopni C. Więc źle by znosiły wysokie temperatury swoich stanowisk. Druga warstwa jest zielona jest ona najmocniejsza, jej niezwykłą wytrzymałość zawdzięczamy kosmicznej technologi ETA którą smoki opanowały na początku lat 80 XX wieku. Trzeba dodać że przy jej opracowaniu na uniwersytecie w Californi pracował też jeden polski smok który, nazywał sie wawelski. Ale podobno wykiwał go jakiś biedak od butów. Szczegóły nie są znane po dziś dzień. Jak już wspominałem 2 warstwa ma niezwykłą wytrzymałość na uderzenia fizyczne, psychicznie , energii i przeciążeń dochodzących do 15454G dlatego jest ona uważana jako jedna z najlepszych Tibijskich zbroi. Jest jeszcze jedna warstwa smoczej łuski. Ma ona kolor czerwony, zawdzięcza to wysokiej temperaturze otoczenia oraz brudowi który zalega smocze loże. Dzięki niej ten rodzaj smoków wydaje się być czerwony Właśnie z niej są wyrabiane tandetne addony które potem kupcy wciskają za astronomiczne sumy naiwnym ludziom z małych miast i wsi.

Wszystko już jest jasne ?

Zenuś
06-10-2007, 16:00
Tak na prawdę DLe są zielone. Tylko są aż takie gorące i brudne że wydają się czerwonawe. Czemu DSM albo Dragon Claw są zielone a wypadają ze smoka który ma czerwona luskę ? Odpowiedz jest prosta. nie wiem czy wiecie ale Dragon Lordy mają 3 warstwy łuskek dlatego są takie mocne. Pierwsza jest w kolorze czarnym, znajduję się ona najbliżej smoczych mięśni, głównym jej celem jest izolacja smoka od gorącej temperatury otoczenia. Smoki są stałocieplne, temperatura ich ciała wynosi 44.66788 stopni C. Więc źle by znosiły wysokie temperatury swoich stanowisk. Druga warstwa jest zielona jest ona najmocniejsza, jej niezwykłą wytrzymałość zawdzięczamy kosmicznej technologi ETA którą smoki opanowały na początku lat 80 XX wieku. Trzeba dodać że przy jej opracowaniu na uniwersytecie w Californi pracował też jeden polski smok który, nazywał sie wawelski. Ale podobno wykiwał go jakiś biedak od butów. Szczegóły nie są znane po dziś dzień. Jak już wspominałem 2 warstwa ma niezwykłą wytrzymałość na uderzenia fizyczne, psychicznie , energii i przeciążeń dochodzących do 15454G dlatego jest ona uważana jako jedna z najlepszych Tibijskich zbroi. Jest jeszcze jedna warstwa smoczej łuski. Ma ona kolor czerwony, zawdzięcza to wysokiej temperaturze otoczenia oraz brudowi który zalega smocze loże. Dzięki niej ten rodzaj smoków wydaje się być czerwony Właśnie z niej są wyrabiane tandetne addony które potem kupcy wciskają za astronomiczne sumy naiwnym ludziom z małych miast i wsi.

Wszystko już jest jasne ?

:o ...wow...
a ja myślałem że to wszystko ci... Niemcy... wymyślili?

Marvolis
06-10-2007, 16:04
dlaczego nie wlatcy smokuff?

janek@
06-10-2007, 16:14
A mnie to rybka...
Kolory przynajmniej w tej grze nie sa wybierane umyslnie szczegolnie gdy mamy niepelnosprytnych producentow.

Tomcio Pall
06-10-2007, 16:32
A ja myślałem że Ruski. NO nie!!

A ja bym dodał jeszcze że You Will Burn jest od Polaczków którzy łazili i gadali w kółko to samo. I dlatego DL'e sie nauczyły tego

Ancient900
06-10-2007, 16:35
wlatcy slownikuw

z każdego potwora powinien wypadac słownik ortograficzny ;/

@up
Gdyby DL'e uczyły sie od Polaków, to by krzyczały "fri itans plx" albo "huntet!!11"

Nikast Shynix
06-10-2007, 16:53
Jestem dyslektykiem, i nie przeczytam slownika ort. bo to trochę dużo ;)
Kto ci go każe czytać? Ty masz sprawdzać pisownie słów, co do których nie jesteś pewien!

No a Orshabaal = Demon, no nie?
Nie chszań.

Tibia6669
06-10-2007, 17:32
Sami widzicie, że należy od razu skasować taki głupi temat założony przez kompletnego naba. Sprawdz lepiej co to demodras a co to dl noooobie.

ahuahsuhuahsuhauhsuhauha

PS II idź do szkoły lepiej się ucz polskiego
To ty jesteś w błędzie lol
Demondras to jest dragon lord debilu
Ty idz do szkoły i naucz się polskiego

Bedytka
06-10-2007, 18:16
Taa.. I może od razu GS =The Old Widow bo wygląda tak samo?-.-
Zanim chcesz powiedzieć coś durnego, to może zastanów sie najpierw czy zbytnio się nie ośmieszysz.

Tibia6669
06-10-2007, 20:08
To była ironia.....
Poprostu jak patrze na głupotę forumowiczów to żal mi dupe ściska.
Bigzone
Sorry za wyzwisko

miki II
07-10-2007, 16:46
albowiem wszyscy jestescie daltonistami i dl jest zielony.

Kamliss
07-10-2007, 17:05
To ty jesteś w błędzie lol
Demondras to jest dragon lord debilu
Ty idz do szkoły i naucz się polskiego

A co to jest "Demondras" ? Bo ja słyszałem tylko o "Demodrasie"... I Ciebie to w szkole nie uczą polskich znaków (takich jak : ą, ż, ł, ó, ń ?) Bo słownikiem wbudowanym w firefoxa każdy umie zaszpanować... Wracając do "Demodrasa" jest to boss smoków.

Tibia6669
07-10-2007, 17:19
@Up
Coś takiego??
aha, nie każdemu chcę się pisac polskie znaki kolego...