Pokaż pełną wersje : 82 knight próbujący uciec z POI z poziomu -7
Moja śmierć była spowodowania skandaliczną organizacją POI jak i głupotą ludzi w nim uczestniczącym. Przede mną padło 5 innych osób.
Nie miałem innej szansy, ponieważ 'SS Team' nie chciało się mnie ratować.
2 minutowa próba ucieczki z największego piekła tibii:
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/31925
michalll
06-10-2007, 14:37
Szkoda, że padłeś :S
Jak to się stało, że zostałeś tam sam? :o
LAdnie probowales uciec.
Cóż miałes pecha...
1200 hp to nie duzo... :baby:
Vlad Dracula
06-10-2007, 14:38
Lol to trzeba byc chamem zeby zostawic swojego na POI ...
100~k w dupe i odrabiasz lvl i skille :S
No No gz pomysłu i świetnego "teamu" :]
Szkoda, że padłeś :S
Jak to się stało, że zostałeś tam sam? :o
Miałem blokować respa na samym końcu. W pewnym momencie usłyszałem 'wracamy'. Gdy wlazłem piętro wyżej to były tam tylko...potwory. Ci blokowali piętro wyżej po prostu wcześniej wyszli. Nikt nas wcześniej nie uprzedził.
down@
Ze swordem wsystko w porządku. Spadł o kilkadziesiąt %.
Devil Rayn
06-10-2007, 14:53
xD ?
http://img507.imageshack.us/img507/7978/beztytuumo2.jpg
LOL! Gleba PLIX? Co to kurw ma być? 17 skill? Muhahahah? Nie czaje....
Jak coś to skill spada dopiero po dedzie, wcześniej jest wyższy.
Ile zapłaciłeś za tego deda ? 50k za aol a za servise ?
@2x up edytowałeś w tym samym czasie co ja wysłałem.
Hah, dobrze widze ze spadly Ci 2 levele :confused::confused:?
Miales super team, placiles cos?
200k.
I (teoretycznie) powinienem odzyskać i 200k i kasę za aola.
/12 osób juz padło.
Quest nadal trwa.
AHhahahHAHaHAHHAHAHAHha
Dojebał mnie ten Screen AHAHAHHA XDDDDDDDDDD
Ladnie Skille spadły XDDDDDDDDDDDDDDD
Lol to trzeba byc chamem zeby zostawic swojego na POI ...
100~k w dupe i odrabiasz lvl i skille :S
hahaha 82 lvl knight ma 78skilla, to dużo do odrabiania nie ma.
organizacja zarabista xD
sporo kasy w plecy ;/
2lvle w dol tak to jest jak nie wie sie co to blesy
2lvle w dol tak to jest jak nie wie sie co to blesy
Wiedziałem, że ktoś wreszcie to napiszę :).
Ledwo co uzbierałem 200k na zapłatę i runy. Musiałem 40% tej sumy pożyczyć. Powód? Gram na Candi tylko po to, by wbić 100lv. Zero blokowania. Sam exp. Nieważne czy wychodzę na plus.
Nie mam więc sobie nic do zarzucenia. Szybciej odrobie to 600k exp niż zarobię 50k.
Lol, wytlumaczy ktos o co chodzi z tymi skillami? :P
Lol, wytlumaczy ktos o co chodzi z tymi skillami? :P
Po prostu błąd tibicam/tibii
Fremen gz dla ciebie a tak po za tym to olej ten team i po jakimś czasie ja już ich dogonisz z lvl-em i oni będą coś od ciebie chcieli to olej ich tak samo jak oni olali ciebie ;)
Łe, nie było tak źle, małe niedouhanie na -5 bodajże, może dałbyś rade. Spore straty : p.
Sir Dark Archeon
06-10-2007, 18:09
Hail.
Coz... porazka.
Z tego co widze padlo z 10 osob.
Nie ma to jak zgrany organizator POI service. "Pro evul" - Unstopable.
Szkoda ze ci sie nie udalo, zabraklo troche szczescia... .
Ma ktos film z calego questa?
Pozdro
--Cienius--
06-10-2007, 18:18
Chcialbym cie widziec na rl jak ci sie trzesly rece :P
Hail.
Coz... porazka.
Z tego co widze padlo z 10 osob.
Nie ma to jak zgrany organizator POI service. "Pro evul" - Unstopable.
Szkoda ze ci sie nie udalo, zabraklo troche szczescia... .
Ma ktos film z calego questa?
Pozdro
E, chyba widzisz, ze to nie bylo PoI z Unstoppable, tylko 'SS Team' (Savage Shadow Team).
Na pawde malo Ci brakowalo ;)
A co do teamu to nc...
Oris Palladyn
06-10-2007, 20:20
huh jakby tam na gorze 1 plaguesmith byl to moze jeszcze jakos bys uciekl xD a ogolnie to kozak :D :D :D
Sir Dark Archeon
06-10-2007, 22:29
E, chyba widzisz, ze to nie bylo PoI z Unstoppable, tylko 'SS Team' (Savage Shadow Team).
Huh, to sorx za pomylke. Na filmie nie widac kto robil, a na forum candi post informuje ze to dzis mial byc POI organizowany przez Uns..
Nie mniej kaszana.
U mnie na grimerze jak brazole robily - 19h POI i 0 organizacji, polowe ludzi zostawili samym sobie i to dopiero byla masakra 31 dedow 8o.
Pozdro
The Power of Candia!!!
Cała prawda. Wyjęłeś mi to z ust.
Ta i teraz wiadomo dlaczego zabicie pierwszego Ghazbarana na Candii wzbudziło takie zdziwienie.
The Power of Candia!!!
Coś w tym jest;)
Aff nie gram juz dawno na Candii... I dobrze.. Co tam Bubiish dalej szaleje ?? Czy jak mu tam
My na Aldorze, mamy podobną sytuację...tyle że w około 15 osób gnijemy w sali Pumina z npc. Mieli dziś po nas przyjść, a rzekomo będą dopiero w święta...nice anyway lece se chyba solo na Jaggerki bo food się kończy i soule xDDD
Soulmann
07-10-2007, 02:56
Powiem tak, byłem w cleaning team jako sioero/shooter, padłem z winy głównego blokera, kasy za aol i blessy nie zobaczyłem póki co.
Z całego czyszczącego teamu pozytywnie oceniam tylko Savage Shadoow, dobrze wykonywał swoją robotę, dobrze kierował graczami, nie wyzywał ludzi jak popełnili jakiś błąd (w przeciwieństwie do Poula).
Nic no, nie teraz to kiedy indziej skończę, przynajmniej próbowałem ;)
Fejkowiec
07-10-2007, 03:57
Przeciez to Candia, dobrze ze sie wynioslem juz z tego bagna po roku gry : d
Poul- stay on Furora BLZ!1
Chudyyy17
07-10-2007, 04:15
No nic miałeś poprostu pecha :/
Ogólnie byłem tam ale nie byłem w team(Why?) hum a nie wiem miałem być w team i tak o to takim sposobem mnie nie ma :D powód? prawdopodobnie Poul ;] nie lubi mnie za Demonbone i wybrali jego.
To się okaże ile osób padło xd na erig xD :), a ogolnie byłem tylko tam po to zeby kumpel zrobił poi'a xd i dla sportu polazlem sobie tam z Cayanem :)
Z całego czyszczącego teamu pozytywnie oceniam tylko Savage Shadoow, dobrze wykonywał swoją robotę, dobrze kierował graczami, nie wyzywał ludzi jak popełnili jakiś błąd (w przeciwieństwie do Poula).
Nie wiem jak to było na samym POI, bo szybko padłem. Mogę powiedzieć jednak, że gdy poprosiłem od Savage Shadoow o zwrot pieniędzy usłyszałem tylko "ludzie nie przestrzegali zasad, team też nie".
Nie mam za to do nich żalu. Wiem co ta gra robi z ludzi. 0 uczciwości, moralności czy zwykłej 'normalności'
Sir Dark Archeon
07-10-2007, 12:28
Nie wiem jak to było na samym POI, bo szybko padłem. Mogę powiedzieć jednak, że gdy poprosiłem od Savage Shadoow o zwrot pieniędzy usłyszałem tylko "ludzie nie przestrzegali zasad, team też nie".
Nie mam za to do nich żalu. Wiem co ta gra robi z ludzi. 0 uczciwości, moralności czy zwykłej 'normalności'
Dziwisz sie? Zebrali jakies 8 kk kasy od ludzi, na runy mf ass itd wydali moze z 1.5kk reszte podziela miedzy soba. W piz... hajcu wiec juz sie w glowkach zapalily lampki pazernosci 8o. Dla tych kilku pixeli ludzie sa gotowi pozabijac sie na wzajem, nie ma przyjaciol, uczciwosci morlanosci... . Fakt to chore co ta gra z ludzmi robi.... .
Swoja droga - patrzac na to jak POI service organizowalo zawsze Ruthles z harmonii to respekt dla ich profesjonalnego podejscia. Mimo ze tam tez n-pvp to jakos umieli zapanowac nad ludzmi i gladko im to zawsze szlo.
U mnie to po 1 poi kiedy padlo mase ludzi, organizator przynajmniej oddal kase tym co padli, albo mieli za free wjazd na 2 team.
Co wiecej - POI odbyl sie tuz po wojnie trwajacej 4.5 mca, a 2 poi w trakcie wojny. Mimo to byla wspolpraca - jak na mozliwosci nobskie br i przeciwnicy z pola walki razem grali i czyscili roomy. Nikt nikogo nie pozabijal, a mogli.
Pozdro
Cyr Szeryf
07-10-2007, 13:19
hujowe skille więc co sie przejmujesz ^^
hujowe skille więc co sie przejmujesz ^^
Wystarczało by expić 80k/h :)
lmao ;;;;;;;;;;;;; 2 tygodnie temu na saphirze szwedzi zrobili poi'a w 5h 16 min~ ofc byłem w teami, byl to 1st poi na tym servie i padły 3 osoby. :p
Rotherdamie
08-10-2007, 00:27
Przeciez to Candia, dobrze ze sie wynioslem juz z tego bagna po roku gry : d
Poul- stay on Furora BLZ!1
Nazywasz Candie bagnem? A grales na Neranie?
@Topic:
Bardzo mi cie zal ,zal mi zorganizowania tych ,,najemników" ,zal mi kasy jaka straciles ,zal mi twoich skilli i lvli ,które spadły, doslownie ubolewam nad twoimi stratami. A tak na powaznie to mozesz byc z siebie dumny ze zdolales uciec tak daleko. Gdyby nie te 2 plaguesmithy moze bys uciekl jeszcze dalej.Ale watpie zebys sie wydostal bo tam nieraz prawie cale teamy padaja , poprostu mission impossible :survived and escape from POI - the biggest hell in tibia.
Gratz dla SS team za wspaniałe przygotowanie calej wyprawy i najwieksze gratz dla ciebie za to ze zdolales dotrwac az tam. Niestety kasy nie zobaczyłes ,bo takich rzeczy to nawet w erze nie maja. Chcialbym aby w tibii były firmy ubezpieczeniowe - kierowane przez NPC czy tez przez zwykłych graczy. A tak to widzisz-twoja strata ,a ich zysk.
Szkoda ze padles, ale wiadomo, nerwy wtedy niezle dzialaja. Jak bys sie uhnol na dole to moze bys przezy, ale nie mogles wiedziec ze tam na gorze beda tak blisko.
Wątpie żeby komuś na tak niskim levelu kiedyś udalo się uciec z tamtąd.
gratz dla twojego teamu non pvp noobs rox ? ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.