Pokaż pełną wersje : 43ed
Witam posiadam 43ed z 45mlvlem moglibyscie mi doradzic gdzie moglbym expic? Myslalem o dragach i vampach ale nie wiem czy dalbym rade. Wiec czekam na wasze propozycje;]
Capality
06-10-2007, 18:42
42 lvl ed i nie wie czy da rade dragonowi?? Śmierdzi mi tu Allegro
@Down:
Myslalem o dragach i vampach ale nie wiem czy dalbym rade
Gdzie tu widzisz "Czy dałbym rade expić na smokach bez waste"??
Nie ucz ojca dzieci robić
Holek080
06-10-2007, 18:53
42 lvl ed i nie wie czy da rade dragonowi?? Śmierdzi mi tu Allegro
Mu nie chodzi o to czy da rade tylko czy dobrze będzie mu się tam expiło bez waste :P. Czytaj ze zrozumieniem
Lipperek
06-10-2007, 19:04
Mu nie chodzi o to czy da rade tylko czy dobrze będzie mu się tam expiło bez waste :P. Czytaj ze zrozumieniem
Sam czytaj ze zrozumieniem -.- Qucyan napisał "ale nie wiem czy dalbym rade" to znaczy czy nie padnie a nie czy będzie miał waste, 1 klasa podstawówki się kłania...
To moze sprostowanie ja wiem ze pokonam draga ale nie wiem czy dam rade masowo na nich expic bez waste.
Suchy512
06-10-2007, 19:38
Skoro nie wiesz czy dałbyś rade na dragu, to na czym expiłeś wcześniej?
@Down
Widocznie tak, tylko ciekawe jak długo na tych ratach siedział...
Holek080
06-10-2007, 22:42
Sam czytaj ze zrozumieniem -.- Qucyan napisał "ale nie wiem czy dalbym rade" to znaczy czy nie padnie a nie czy będzie miał waste, 1 klasa podstawówki się kłania...
Można było sie domyślić o co mu chodzi (metaforę zastosował taką:) )
6 klasa podstawówki się kładnia :).
A co do druida hmm.
Myśle ze dragi jeszce nie waste mało loota dobrego leci ale weź z 5 bp mf i pójdź popróbuj xD. Może jakieś tomby... Nargor dużo jest miejsc
z PAcem ja swoim 36 ed expiłem w cyclopis (można z monkiem) albo na barbarianach w svargrond :) ...Obowiązkowo z monkiem :P mniej expa ale kasa niesamowita . strasznie szybko ci capa na kasy zabraknie ^^
możesz też tomby ale mi drutem się tam źle expiło...
Suchy512
07-10-2007, 01:27
@Ribik
Mi się Drutem fajnie expiło ;S
@Qcyan
Myślę, że możesz spróbować na tombach
Exp tam gdzie level wcześniej. Proste?
Lipperek
07-10-2007, 12:29
Można było sie domyślić o co mu chodzi (metaforę zastosował taką:) )
6 klasa podstawówki się kładnia :).
A co do druida hmm.
Myśle ze dragi jeszce nie waste mało loota dobrego leci ale weź z 5 bp mf i pójdź popróbuj xD. Może jakieś tomby... Nargor dużo jest miejsc
Metafory są w 1Gim. więc mi nie mów bo właśnie o tym mam...
@Topic: Mordo ty moja - idź na Maupki i już, kasa i exp nieziemski ;] Ale uważaj na Sibangi...
A na malpy to z monkami czy tempest + vis?
I dzieki za wszystki odpowiedzi.
Lipperek
07-10-2007, 15:14
Oczywiście Vis, jak z Monkiem, ty 3 razy szybszy od niego ;]
Wroneczki4
29-10-2007, 08:35
co masz z polskiego z czytania ze zrozumieniem?? 1?? a moze masz 5 ale czytasz to co trzeba tylko brak interpretacji tekstu??
Witam posiadam 43ed z 45mlvlem moglibyscie mi doradzic gdzie moglbym expic? Myslalem o dragach i vampach ale nie wiem czy dalbym rade. Wiec czekam na wasze propozycje;]
napisz do kolesia z allegro czemu nie dal ci poradnika bo nie wiesz co robic... jak bardzo widac ze char kupny albo ty jestes tak nieudolny ze nie wiesz na czym expiles............. jednakże jest opcja ze jechales na ratach i doszles do wniosku ze czas zaszalec
ZAL.PL
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.