Pokaż pełną wersje : Najbardziej zarabiajaca profesja
Ktora profesja mozna najwiecej zarobic?
Prosilbym o ocene bez palladyna, gra nim mi sie stosunkowo znudzila i chce troche od niego odpoczac :).
Druid robi potrzebne UHy,
Sorc robi SD, ktore juz niestety malo sie przydaja(maly na nie popyt)
Knight moze duzo zarabiac expiac?
Jak to jest?
Ktora profesje najlepiej wybrac biorac pod uwage zdobyte gp?
No zgadzam sie z @up do tak 40 lvl przelicznik to 1 cap =1gp
knightem sie gra jak ci zlomiarze co chodzom po ulicach , knight idzie
zbiera smiecie gdym ciezsze tym wiecej zarobi :)
Druid robi potrzebne UHy
Których nikt rozsądny nie kupuje, bo zamiast szukać 5 bp uh przez godzinę kupi je w sklepie o 1/7 drożej w czasie 60 razy krótszym. Zresztą, niecałe 1k na godzinę to nie kasa (zakładając, że cena bp UH to 3k, to zysk w ciągu 3 godzin i 20 minut wynosi 2800, więc zarabiasz dokładnie 840 gp/h).
Sorc robi SD, ktore juz niestety malo sie przydaja(maly na nie popyt)
Jeszcze gorzej niż UHy.
Knight moze duzo zarabiac expiac?
Gorzej od pala. (Mówię o jakimś rozsądnym poziomie, bo na 10-20 lvl nie ma co mówić o dużym zarobku jakąkolwiek profesją.)
Moze mala rekonstrukcja pytania :)
Chodzi mi glownie o zarabianie od lvl 35+, bo mniej wiecej taki chce zrobic,a potem sie wziasc za kase. Wczesniej mysle ze to nie ma sensu.
Jak mozna by byly jeszcze przytoczyc jak sprawa wyglada facc/pacc bylbym bardzo wdzieczny.
Przepraszam za brak polskich znakow, ale nie ten system :).
jak palek ci nie odpowiada (maszynka do kasy) to wez knighta mniej zarabia. i nie bierz postaci magicznych bo sie rozczarujesz z kasa
Paladin'Popek
06-10-2007, 21:40
mowisz ze pal ci sie znudzil bo expisz na guardfach i DS caly czas jesli sie nie myle ;PP wtedy sie nudzi nie powiem ;D idz na POH time ring + boh wtedy zapewniam cie nie bedzie ci sie nudzic jeszcze jak wypadna jakies k legi z gs to bedzie extra naprawde teraz polecam grac palkiem ;DD jesli juz bardzo nie chcesz to knight a druidem rob mu uhy jesli na innym acconcie :D
zaczac nalezy od tego, ze duzo zarabia ten kto wie gdzie zarabiac.
knightem sie gra jak ci zlomiarze co chodzom po ulicach
To się mówi Ajzameni ;]
Ja sobie ostatnio swoim noob charem (złomiarzem) gram i looty robie na minoskach. Po 4k na wypad, wiec nie tak źle (przy 7000cap).
Na poczatku raczej druidem na robieni bp of uh, ale pozniej wiecej zarabia sie knigtem i pallem na zbieraniu lootu. (Oczywiscie zalezy tez ile kasy to dla ciebie duzo:P)
Palkiem najłatwiej zarobiać pieniądze, ze względu na znikome koszta expienia na potworach pokroju draga.
Mercioleksy
12-10-2007, 14:50
Moje postaci:
-47ms/52mlvl <robie sd i tak z kasą ciężko, na expie schodzi tyle mf, że omg.
-21rp 8mlvl 60/46- Expiełem nim na penisueli <niestety teraz rs> i biorąc 150 sperów wyszedłem ponad 11k+ i exp 15-18k/h.
-10k 50/50 <skiluje> poszedłem wbić 2 lvl żeby mieć exure itp.
Zarobiłem ponad 3.5k na lootbagu z mino i kasie ^^
Podobno dobrze wyskilowany knight<75/75> może wziąć o głowę w kasie rp<80/60>, nie sprawdzałem tego!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.