Bluray
06-10-2007, 21:23
Gry*:
-World of Warcraft-8
-Guild Wars-5
-MapleStory-4
-Flyff-2
-Voyage Century-3
-2Moons-2
-Lord of The Rings Online-1
-Dungeons & Dragons Online-2
-Dungeon Runners-1
-Tibia-5
-Metin2-1
-Conquer Online-1
-DarkEden-2
-Tales of Pirates-1
-Knight Online-2
-Lineage2-1
...
-Proszę pisać tylko posty, z nazwą gry na którą głosujecie.
-Ostrzegam że nie jestem alfą i omegą, więc nie piszcie, że głos był oddany a ja jeszcze nie zapisałem go. Będę się starał jak najszybciej je zapisywać.
-głosować można tylko RAZ, jeżeli użytkownik który już głosował, zagłosuje jeszcze raz, będzie ignorowany.
-głosować można tylko na jedną grę.
@Down
Nie chcesz, nie głosuj i idź sobie z tego tematu.
-World of Warcraft-8
-Guild Wars-5
-MapleStory-4
-Flyff-2
-Voyage Century-3
-2Moons-2
-Lord of The Rings Online-1
-Dungeons & Dragons Online-2
-Dungeon Runners-1
-Tibia-5
-Metin2-1
-Conquer Online-1
-DarkEden-2
-Tales of Pirates-1
-Knight Online-2
-Lineage2-1
...
-Proszę pisać tylko posty, z nazwą gry na którą głosujecie.
-Ostrzegam że nie jestem alfą i omegą, więc nie piszcie, że głos był oddany a ja jeszcze nie zapisałem go. Będę się starał jak najszybciej je zapisywać.
-głosować można tylko RAZ, jeżeli użytkownik który już głosował, zagłosuje jeszcze raz, będzie ignorowany.
-głosować można tylko na jedną grę.
@Down
Nie chcesz, nie głosuj i idź sobie z tego tematu.