Pokaż pełną wersje : Titania War
Siemka macie tutaj linka 2 filmow z wojny na 1 pada nasz kochany VATERIEL x)) i jest rwoniez fotka padajacego kolegi z unit wczoraj cos po polnocy milego ogladania http://www.members.lycos.co.uk/tibiafiles/
Hail Fearless!
JanMaria Rakieta
23-10-2004, 17:30
Nie wierzłem ale sie udało - unit dostaje w dupe :p
Saczek Of Titania
23-10-2004, 20:39
Najlepszy filmik jak do tej pory o wojnie na titani ,a było ich juz troche ;).
Upalony Ziom
23-10-2004, 21:18
po 1 gratuluje tym kturym si udalo zabic ludzi z unitu a po 2 dzis widzialem zdjecia vateriela na rl <<<<on mi wyglada na cygana :P>>>>
No i o to Chodzi, mam juz po dzioory w nosie tego Unita... gratz
I oto chodzi juz padaja jak muchy nie mozna mowicze wygrana aby nie zapeszac ale juz cala fearless expuje x) aoni offline albo pz :) Latuz chcial sie pobawic i zginal nowa ofiara wczorajszego dzionka
Fearless rządzi
Dajcie innym Łupnia z Unitu jeszcze !!
POWINNI DOSTAC , TAK ŻEBY SIE NIE MOGLI POZBIERAĆ PRZEZ KILKA DNI a NAWET TYGODNI !
w tedy bendzie DOBRZE :)
Nie czepiać sie Ortografi !!!
Ja sądze że już niektórzy z nich to solidnie przeżyli bo Vateriel od ostatniego deda nawet nie wchodził na tibie :D
To nie znaczy że trzeba dać im spokój :P
Jorg Bruce
24-10-2004, 14:15
ZA***ISTE!!!!! Super filmik warto obejzec :p ;) :berserk: vateriel jest hyba :swe: my ich nielubiomy ale za to lubimy :flaga_pl: i jest spoko :D
UNIT SUX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FOREVER!!!!! !!!
Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!Hail Fearless!
HAIL FEARLES ale jakby nie patrzec narazie unit ma wiecej fragow chociaz w wiekszosci to low lvle 40-60 wiec oby tak dalej i dokopac tym smierdzielomz unit (latuz najbardziej w****ia) i jeszce cos jak widze jak sie zbieracie w dp to zawsze jest was 1/3 lub mniej zbierzcie sie wszyscy to unici nie beda mieli szans bo unich wszyscy walcza a u was mniejszosc..
Raxxel zrób update bo od tamtego czasu kilku innych gości poległo z Unitu
Mistrz Yogi
25-10-2004, 08:19
Jest to najlepszy film z wojną jaki oglądałem :flaga_pl: Tylko jestem ciekaw ile lvli stracił valteriel?? 8o
HAIL FEARLES ale jakby nie patrzec narazie unit ma wiecej fragow chociaz w wiekszosci to low lvle 40-60 wiec oby tak dalej i dokopac tym smierdzielomz unit (latuz najbardziej w****ia) i jeszce cos jak widze jak sie zbieracie w dp to zawsze jest was 1/3 lub mniej zbierzcie sie wszyscy to unici nie beda mieli szans bo unich wszyscy walcza a u was mniejszosc..
hmm czy 60lvl to low lvl? - raczej nie 60 master sorc czy nawet knight o nei low levy na boga
Heh bylem na niektorych wojnach :P
Ale z tej w ab ucieklem :P
Nie ma co narazie sie nic nie dzieje :D
hmm czy 60lvl to low lvl? - raczej nie 60 master sorc czy nawet knight o nei low levy na boga
Sorc na tym lvlu to już coś, natomias knighta bardzo łatwo zrobić wysoki lvl ale nie nadaje się praktycznie na nic więcej tylko na blokowanie/expienie. Do PvP jest biedny.
A tak OnTopic to coś wojna nam ucichła :P
Ktos pytał ile lvli stracił Vat. Stracił jeden ale z 108 na 107 więc taka strata bardzo boli. Nic dziwnego że kilka dni po śmierci chłopak się wogóle nie logował :P
Tez to zauwazylem ze sie nie logowal :P
Ale ostatnio go cos demonki zabijaly i odrabial...
Raczej nie mogl tego wytrzymac ze bycmoze unit przegra przez jego deada
A wiec po pierwsze niestety nikt z fearless nie posiada filmow jak padal latuz czy fummlan niestety ale jest dobrze ze padli. :)) a co neho 60 master sorc na woojnei gdzie sd po 150-250 lataja to nei ma do gadania chyab ze jest ich 8 i teleportuja sie z domu i spamm ue jedyne :) ale to nei taka wojna na titani a wiec 60 master sorc w porownaniu do 108 royala to jest frag for us a wiec jest okolo 12:11 acha zauwarzcie iz dante dreamweaver opuscil unti ciekawe czemu ? :)) jest good nawet sie nei loguja jest ich srednio 2-4 online i kolo nich ja ksa w pz stoi naszych 5 :) dajem yrade od nas kazdy lvl robi sam 1 mi sie udalo chodz sql sux.. -.- ok narq jak cos mi sie uda to wstawie narq all i thx za poparcie HAIL FEARLESS HAIL POLISH PLAYERS! :D
Raxxel widzę że się nie znasz na rzeczy :P
Ten koleś co opuścił Unit odszedł z Glidii i teraz nie jest już hunted, a to dlatego że zapłacił troszku K Gp do lidera Fearless :)
Brw. dziś kilku gosci z fearless bilo redskulla i nie wiem za co, bo jezeli za skulla to juz mi sie to nie podoba bo wyjdzie na to ze znow Titania beda wladac PowerAbuserzy :(
JanMaria Rakieta
26-10-2004, 12:21
Zawsze większość będzie biła red skulli przecierz to normalne czego ty chcesz
O czym ty mówisz LoL. Nie popieram pk ale jest milion powodów dla którcych ten gosc mial redskulla, i to niekoniecznie z jego winy, a najeczesciej jest to hack.
Disco Bear
26-10-2004, 17:34
Raxxel widzę że się nie znasz na rzeczy :P
Brw. dziś kilku gosci z fearless bilo redskulla i nie wiem za co, bo jezeli za skulla to juz mi sie to nie podoba bo wyjdzie na to ze znow Titania beda wladac PowerAbuserzy :(
Fearless to gildia stworzona na czas wojny.
Dlatego są w niej różni ludzie.
W Freedom (najlepszej gildi, której członkowie są aktualnie w fearless)
nie ma PA
Jestem na bierząco z Oficjalnym forum Titanii i chociaż uznaję unit za najgorsze zło to oni sami piszą że w Fearless jest wielu drobnych złodziei, idiotów i PA. Nie napisali kto to ale musi być w tym trochę prawdy :>
A że Fearless jest stworzony na czas wojny to wiem :)
JanMaria Rakieta
26-10-2004, 19:49
Każdy red skull tłumaczy sie hackiem to normalne xP
Decapiteur
26-10-2004, 19:49
Vateriel mnie huntuje i to nie wiem nawet za co :( ale Netherila de'Shara mieszka on w moim miescie ale bardzo rzadko z nim gadam ale to uz cos :)
A wiec fearless to gildia powstala na czas wojny jak juz wspomnieliscie a co do czlonkow kilku z nich odeszlo kiedys bo byli pa ale ludzie sie zmieniaja ale nie wszyscy a co puznije to sie okarze a co do tego red skull'a moze zabil kogos znajomego albo atackowal lub okradl? znasz jego pochodzenie i mozesz mu zaufac na slowo? wiec oni mieli tez duzo powodow do bicia jego a co do red skull'a jak posiadasz to sie bron sam mialem bo mialem hacka i sie bronilem 2 razy x) i sie udalo obronic a co do niego to nie wiem hack/pk/przypadek ale to go nie usprawieliwia na titani srednio w miescie jest2-4 red skulle nie widzialem abysmy bili kazdego a moze byc to drrakon? XD
Disco Bear
28-10-2004, 13:58
Raxx nie obraź sie, ale ..
Znajdz na klawiaturze taki przycisk "," (przecinek) i zacznij go używać ...
;p
Szczotus
28-10-2004, 14:32
Taki sobie filmik ;)
Masywny_Titania
15-09-2005, 12:16
X( Nie wiem czemu ale mi link nie dziala :(
dajcie ten link na nowo na rapidshare albo cos bo to nie dziala ;///
Link mi coś niedziała rehost plz.
Aval'yah
15-09-2005, 15:16
Ktoś sie bawi w archeologa?! Ten topic ma prawie rok -.- Nic dziwnego ze link nie działa.
Sorcers of titania
15-09-2005, 16:41
GrRrrrAAAAAAAAAAAAAATttttttttttttzzzz !!
Super Raxxel fajny filmik bierzcie sie za nich ;-) , moze ja cos pomoge jak mi blokada posci :P
narazie grac nie moge nawet -.-
Tak dalej unit dostaje w dupsko !!!!!!!!
~Lati
Rychulec
15-09-2005, 17:14
Ktoś sie bawi w archeologa?! Ten topic ma prawie rok -.- Nic dziwnego ze link nie działa.
No masz racje jakiś debil myśli że archeologiem jest :p
Po c*** ten link odgrzebywał i jeszcze się dziwi że niedziała
Sorry dziewczyny ale czy mi sie zdaje czy ten temat ma rok?
Vateriel nie padl w ciagu ostatnich dni?
Raxel nie walczy bo sie boi hunta?
Nie mowiac o Saturasie i Templerru?
Nie chwalcie raxela za to czego nie dokonal podczas ostatnich dni poniewaz on nie walczy jak jego ekipa ziomali, nie mowiac o ich kumplu Toshibo nowym ownerze.
http://rapidshare.de/files/4865446/Toshibo.jpg.html
Noi to tyle, najlepiej usuncie ten temat, w sumie to jest prozba :)
GrRrrrAAAAAAAAAAAAAATttttttttttttzzzz !!
Super Raxxel fajny filmik bierzcie sie za nich ;-) , moze ja cos pomoge jak mi blokada posci :P
narazie grac nie moge nawet -.-
Tak dalej unit dostaje w dupsko !!!!!!!!
~Lati
ee Latimerid, po co chwalisz raxela jak on nie walczy?
Po drugie nie ogladales filmiku.
Po trzecie, nie sadze zebys sie podlizywal do raxela i takiego posta walnal :<
btw, jeszcze mi 5k wisisz Przyjacielu :)
Srry za 2 posty ;)
X( Nie wiem czemu ale mi link nie dziala :(
No *******isz?!
Przeciez ten filmik jest sprzed ****a roku -.-
Cze lol :/ Ja tam to pie***** Freedom mnie huntuje nie wiadomo zaco i to ma być Polska jedność!!??
Unit i tak wygra......
Pawlo-men
16-09-2005, 18:56
Unit musi paść to gildia w której jest pełno brazylijczyków (****) których nie cierpie. Za***ać wszystkich.
Niulas 10 knight skills 61/58 , crus-helmet, c-armor, b-sword, c-shield, c-legs,
leather boots :p, 4 mlvl :)
Cya in tibia...
matkow21
16-09-2005, 22:43
Jak można odświerzaĆ temat sprzed roku chyba powinny byĆ za to jakieś punkty karne czy coś w tym stylu.Mam pytanie czy wy modkowie niemorzecie pozamykaĆ tych tematów?
Sorcers of titania
16-09-2005, 22:49
heehahaehaehehheaae ale jajca sobie narobilem w poprzednim poscie hehehehehehee wiem wiem ze temat ma rok heheheehhee fajnie to pasuje teraz wojna na titani i raxxiu cos tam pieprzy a to bylo troche czasu temu heheheh szkoda vateriel' latuz' fummlan mogli by pasc :P
Maursiu kaske oddam jak tylko odblokuje blokade:***
~Wesoly Lati :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.