Pokaż pełn± wersje : demon skeletony
mam pytanie gdzie jest jakis wiekszy respawn dsow dla facc wazne zeby bylo troche miejsca na ucieczke bo palek jestem =)
z gory thx za pomoc
Hellgate
Gdzie sie podzialy wszystkie dzieci visa ?teraz kazdy gra palem albo knightem :((
a cos bardziej na wylocie bo z palem ciulowo do hg bolty sie skoncza se dlugo nie posiedze
1) idz na ghostland
2) wez stealth ring/kup niewidke
3) wejdz do dziury najbardziej na zachod(na polnoc od nawiedzonego domu)
4) zejdz na najnizsze pietro
5) ???
6) PROFIT!!!!
1) idz na ghostland
2) wez stealth ring/kup niewidke
3) wejdz do dziury najbardziej na zachod(na polnoc od nawiedzonego domu)
4) zejdz na najnizsze pietro
5) ???
6) PROFIT!!!!
5) Spotkaj 5 innych palków którzy tam expia :(
bo mam 14 lvl i mysle ze to dobry wybor i chce throwing stars zbierac
a co do ghostland wlasnie tam ide ;)
@up. LOL WOW OMG, pr0¶ jest. chlopie, na 14 lvlu to Ty nie wychylaj nosa z soldkow/amazonek/Bogwiecotamjeszczeklepiesz. Da dsach padaja 40 lvle. Odpusc sobie, dobrze radze
@down
"jak ds go nie dogoni" - a jak dogoni to na 3 strzaly sie sklada, bo zapewne spanikuje, pomyli exure gran z utevo luxem tudziez walnie utamo vite na 50 many. W ostatecznosci obleza go ghule i bedzie po zabawie. Oczywiscie jak ma nerwy i cierpliwosc moze sie bawic w ropowanie, lecz tez nie polecalbym bo palek jest dosc kaprysna postacia jesli chodzi i zadawane hity. Nie lepiej poczekac na ten 25 lvl i 65 dysta zeby choc troche zmneijszy ryzyko glupiej detki na lagu/trapie/whatev?
@up. LOL WOW OMG, pr0¶ jest. chlopie, na 14 lvlu to Ty nie wychylaj nosa z soldkow/amazonek/Bogwiecotamjeszczeklepiesz. Da dsach padaja 40 lvle. Odpusc sobie, dobrze radze
lól, jak ds go nie dogoni i trpanie to bez problemu moze bic ; o
ds porusza sie z predkoscia 20lvla zdaje sie, wiec raczej moze byc niebezpiecznie [na ghostland szczegolnie].
a wy mogli byscie sie jakos kulturalniej zachowywac a nie wysmiewac kogos kto moze dopiero poznaje tibie -.-. ja 3 lata temu zabilem dsa na 17lvlu sorcem i wylootowalem guardian shielda [byl warty 6k i naprawde bylem z siebie zadowolony ^^]. pozatym ds nie jest taki grozny jak sie to moze niektorym pr0 gamerom tutaj wydawac. z tego co pamietam to najlepiej bylo by ci na fibuli tam gdzie sa rotwormy. jak bylem tam ostatni raz [dawno temu] to byla tam gigantyczna przetrzen do uciekania przed dsem, a jedyne co spotykalem na drodze to rowtormy. jak na twoj lvl to mozesz sie tam spokojnie pobawic, gdyz mozesz zaczac atak jak ds jest naprawde daleko.
20lvla?? DS?? Chyba nie do konca. 15 lvl spokojnie ucieka dsowi
ds porusza sie z predkoscia 20lvla zdaje sie, wiec raczej moze byc niebezpiecznie [na ghostland szczegolnie].
a wy mogli byscie sie jakos kulturalniej zachowywac a nie wysmiewac kogos kto moze dopiero poznaje tibie -.-. ja 3 lata temu zabilem dsa na 17lvlu sorcem i wylootowalem guardian shielda [byl warty 6k i naprawde bylem z siebie zadowolony ^^]. pozatym ds nie jest taki grozny jak sie to moze niektorym pr0 gamerom tutaj wydawac. z tego co pamietam to najlepiej bylo by ci na fibuli tam gdzie sa rotwormy. jak bylem tam ostatni raz [dawno temu] to byla tam gigantyczna przetrzen do uciekania przed dsem, a jedyne co spotykalem na drodze to rowtormy. jak na twoj lvl to mozesz sie tam spokojnie pobawic, gdyz mozesz zaczac atak jak ds jest naprawde daleko.
1.Pragne Cie poinformowac, ze kilka upkow temu wszystkie rotwormowe spawny dsow zostaly podmienione na carrion wormy.
2. Nie mam nic przeciwko temu, zeby sobie poszedl na te swoje dsy, ja go tylko ostrzegam, co go moze spotkac i zeby potem nie bylo placzu i zgrzytania zebow, "bo nupy na forum powiedzialy, ze dam rade".
Tibia6669
07-10-2007, 23:49
chyba 10 levela<lol>
na 14 spokojnie dasz expić na ds'ach. Polecam fibule
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.