zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jaką ładowarke polecacie?

ZenekGrab
07-10-2007, 13:36
A więc chce kupić porządną ładowarkę do akumulatorów AA\AAA nie wiem o jakiej pojemności najlepiej by akumulatory długo wytrzymywały potrzebuje ją do myszki,klawiatury,mp3 itd więc jaką byście doradzali i gdzie kupić allegro czy w sklepie?.
Wiem ,że wiele osób zna się lepiej niż ja w tym temacie i wiecie dużo na ten temat więc proszę o pomoc.

Hieyan
07-10-2007, 16:19
Ładowarka nie ma pojemności. Pojemność mają akumulatory, od nich zalezy, jak dlugo będzie ci coś działać. Unikaj 'superszybkich' ładowerek, gdyz ładują one bardzo duzym pradem przez co zmniejsza sie zywotnosc akumulatora.

Ja ci polecam ładowarki polskiej firmy Tatarek. Od pięciu lat używam takiej (http://www.tatarek.com.pl/index.php?produkt=T608&kat=l&podkat=l1)
i sprawuje się super.

ZenekGrab
07-10-2007, 16:38
Dzięki ale szkoda ,że akumulatory nie można kupić w tym sklepie jakie akumulatory polecasz do tej ładowarki i gdzie najlepiej je kupić,jak ktoś może to niech napisze jakie mogą byś jeszcze sprawdzone ladowarki.

Hieyan
07-10-2007, 18:25
Dzięki ale szkoda ,że akumulatory nie można kupić w tym sklepie jakie akumulatory polecasz do tej ładowarki i gdzie najlepiej je kupić,jak ktoś może to niech napisze jakie mogą byś jeszcze sprawdzone ladowarki.

Nie ma czegoś takiego jak akumulatory dostosowane do ładowarki. Idź do elektrycznego w mieście czy nawet do jakiegoś marketu kup i jakie potrzebujesz. Ogólnie to pogoogluj, pare testów akumulatorów w necie jest.