Pokaż pełną wersje : Następny GM nadużywający siły.
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/31985
poprostu, blokowal napastnikow, ktorzy chcieli zabic jego kolege.
nie uzyl do tego zadnej "nadzwyczajnej mocy" ale zawsze postaci gm'a ;pp
12:45 GM Dragonas on Vinera [2]: lag
hahahaahah
ten gm zachowuje się jakby to był jego server xD :D 8o :baby:
a tak po za tym to sie wystraszył bo chodził za nimi cały czas :wiking:
Riten_lum
07-10-2007, 15:24
Bez przesady siły nie nadużył (nie straszył banem). A to, że blokował drogę to bym polemizował. Teoretycznie postać GMa nie może ingerować w gameplay, ale w końcu to też człowiek i każdy inny podobnie by zareagował widząc, że jego znajomy/znajoma jest atakowana.
poprostu, blokowal napastnikow, ktorzy chcieli zabic jego kolege.
nie uzyl do tego zadnej "nadzwyczajnej mocy" ale zawsze postaci gm'a ;pp
Dzieki tej swojej 'nadzwyczajnej mocy' moze pare razy szybciej biegac, dzieki czemu bez problemu zablokowal napastników:<
Jak dla mnie, to nic wielkiego. Jakby kolesia było stać na sdki to by go zabił : D
siniestro
07-10-2007, 15:39
co z tego ze to jego znajoma? Dlatego ON dostal taka posade, a nie kto inny, zeby nie wykorzystywac jej do celow wlasnych . . .
Drakonir
07-10-2007, 15:46
Dobrze wytłumaczył blokowanie xD
Duke Dran
07-10-2007, 15:49
Dobre. Zdaje się, że gdzieś tu na forum był jeszcze jeden filmik pokazujący jakiegoś Be GM'a. Niestety nie mogę go znaleźć.
Sir Dark Archeon
07-10-2007, 15:59
Hym.. nie mniej jest to naduzycie. Bo GM z racji swego stanowiska i obowiazkow nie powinien ingerowac w taki sposob. Nawet niech by to byla jego bliska osoba - pk to normalka i zaden GM nie ma prawa ingerowac w legalne czynnosci graczy.
Coz - wniosek - widac jakich mamy GMow - rownie lamerskich jak caly Cip soft.
Pozdro.
Raditz Saiya-jin
07-10-2007, 16:35
haha ladnie odpierdziela gm'om ostatnio
Batman666
07-10-2007, 16:39
A może to jakiś bunt ze strony GM'ów ? :D
Hym.. nie mniej jest to naduzycie. Bo GM z racji swego stanowiska i obowiazkow nie powinien ingerowac w taki sposob. Nawet niech by to byla jego bliska osoba - pk to normalka i zaden GM nie ma prawa ingerowac w legalne czynnosci graczy.
Pozdro.
nie obrażając gm'ów, bo niektórzy są naprawdę pracowici i uczciwi.
No co GM też może mieć lagi :)
Heh, gm też człowiek, każdy by tak zrobił na jego miejscu :)
Nie ma to jak wyrywac laski na cormaya na niebieska pelerynke...
Gm nadużywający władzy bo blokuje ? Hahahah zabawne gz dla autora
btw. teraz zauważyłem post
Pozdro.
Lamerski to jesteś Ty. Wiem dlaczego myślisz, że Cipsoft to lamy ( spojrzałem na postać i się nie dziwie ;) )
Vlad Dracula
07-10-2007, 19:12
Gm nadużywający władzy bo blokuje ?
GM nie powinien wnikać tak daleko w grę.
Gm nadużywający władzy bo blokuje ? Hahahah zabawne gz dla autora
btw. teraz zauważyłem post
Lamerski to jesteś Ty. Wiem dlaczego myślisz, że Cipsoft to lamy ( spojrzałem na postać i się nie dziwie ;) )
O rly? To badz na miejscu takiego 30lvla, probujesz ratowac kumpla ktorego bije pker i chcesz go zablokowac, ale nie! Jestes za wolny lub pker bije tez Ciebie. Tutaj gm poprostu wrzucil sobie ta komende na szybkosc <mozna przeczytac w gm reference file> i ja zablokowal bez zadnych trudnosci.
Nie ma to jak wyrywac laski na cormaya na niebieska pelerynke...
Zabiłeś mnie tym tekstem (DOBRE)8o
Bialason
08-10-2007, 10:33
ale żal noba jebanego
09:20 GM Dragonas on Vinera [2]: lag
kutas pierdolony X(
Nie spodziewałbym się czegoś takiego po GM, ten nawet ostatni czas jest na game –chacie. :)
Name:GM Giant SpajderSex:maleProfession:NoneLevel:2World:Danubia
Nowy GM się u nas pojawił po ostatnim ataku na poh . :cup:
BingooCola
08-10-2007, 15:14
Pozdro.
Jak i cala ta śmieszna tibia.
Każdy kto sie czuje oburzony zachowanie gm niech popatrzy na siebie
czy jest idealny :) Zawsze można starać sie o posadę gm to sobie wtedy odbijecie wasze krzywdy biedne dzieci.
Każdy kto sie czuje oburzony zachowanie gm niech popatrzy na siebie
czy jest idealny :) Zawsze można starać sie o posadę gm to sobie wtedy odbijecie wasze krzywdy biedne dzieci.
Posada GM'a zobowioązuje.
To głównie bym miał pretensje do władzy na samej górze, że nie wybrali robota tylko zwyczajnego człowieka:)
@Bialason
Trochę kultury.
Bialason
08-10-2007, 18:38
@Bialason
Trochę kultury.
No masz racje
Ale za bardzo sie wkurzyłem
H** nie gm-.-
Tibia6669
08-10-2007, 20:39
nic nadzwyczajnego
Krecikcisnie
08-10-2007, 20:40
Jeszcze się taki nie narodził co by wam wszystkim dogodził.
Ale prawda prawdą ostatnio coraz gorzej z tymi "Gejmasterami i CMami" :-)
Fejkowiec
08-10-2007, 20:44
nic nadzwyczajnego
Twoj temat zjechali takim tekstem, to chcesz go kopiowac tutaj? Get a life Omg.
zalowy ten gm a ten co mu pomagał powinien miec hunta xD
**** a nie gm -.-
Tibia6669
08-10-2007, 21:48
Twoj temat zjechali takim tekstem, to chcesz go kopiowac tutaj? Get a life Omg.
Bo jesteście pojebani i tyle. Na innym forum jak wystawiłem ten filmik to nikt nie skrytykował
@Co do tego filmu
to było juz takich tysiące
Bo jesteście pojebani i tyle. Na innym forum jak wystawiłem ten filmik to nikt nie skrytykował
@Co do tego filmu
to było juz takich tysiące
'.' podaj mi chociaz 5 cwaniaczku :'<
@down
Twoj temat jest lipny i tyle 'o'
Nie ma 5 takich, tylko jeden twoj 'gupi' temat gupku!11
Tibia6669
08-10-2007, 22:14
to jak nic nadzwyczajnego to podaj mi przynajmniej 5 moich tematów
@Tibia6669
NAUCZ się w końcu przyjmować krytykę z godnością. To, że ty uważasz, że wychodzenie na maina na 21 levelu jest czymś wybitnie ciekawym i intrygującym, nie oznacza, że inni tak muszą myśleć. Wyrażasz opinię o tym filmie "nic nadzwyczajnego"? Być może. Chociaż i tak obaj wiemy, że po prostu nie potrafisz pogodzić się z tym, jak potraktowano twój wspaniały temat ;)
@topic
Jeśli GM chciał pomóc swojej koleżance, to miał prawo to zrobić. Szybkim relogiem na swoją główną postać. Tym i niczym innym. PKerzy nie złamali żadnej zasady - on nadużył swojej pozycji by udaremnić legalną akcję. Nikt nie jest bezbłędny - to oczywiście prawda, ale prawda jest też taka, że przyjmując posadę GMa, przyjmuje się też odpowiedzialność na swoje barki.
Master Knight de'Vere
09-10-2007, 21:20
Wszyscy bluzgacie tak na tego GMa a ciekawy jestem czy wy zastanawialibyście się nad tym czy pomóc przyjacielowi/przyjaciółce w takiej sytuacji czy może popatrzeć jak jego/ją zabijają. Wiem, że GM nie powinien robić czegoś takiego ale jak dla mnie to po prostu była spontaniczna reakcja na daną sytuację. Nie to żebym go usprawiedliwiał, bo nie powinien tego robić ale to już jest jego sprawa. On i tylko tylko on może mieć problemy w takiej sytuacji, a jakie poniesie i czy poniesie konsekwencje to już tylko sprawa CIPSoftu. Wasze bluzganie nic tutaj nie da.
@Krecikcisnie
Pokaż mi jakąś zmianę zachowania CMów, po pierwsze nie dość, że pracują głównie z tutorami na forum i czasem w grze, a po drugie to im za to płacą więc jakakolwiek zmiana na złe prawdopodobnie była by równa ze zwolnieniem ich z pracy. :o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.