PDA

Pokaż pełną wersje : Wywiad z Los Grandes Senior Banana 11 SORC

Thuygioshok
07-10-2007, 18:37
16:46 Sath Yauros [20]: Kiedy pierwszy raz spotkales sie z Tibia i co cie sklonilo do tej gry?
16:46 Los Grandes Senior Banana [11]: Spotkalem sie z nia ponad rok temu. Do gry sklonily mnie ludziki Lego oraz to, że mogłem bezkarnie zrnac kroliki.
16:47 Sath Yauros [20]: Jak wygladaly Twoje poczatki ?
16:47 Los Grandes Senior Banana [11]: latalem z 3 kumplami, wszyscy knighci ze skillami po 30 i carlinami i lalismy trole, co jakis czas padajc od wsyztskiego lepszego
16:48 Sath Yauros [20]: Czy Senior to twoj pierwszy char?
16:48 Los Grandes Senior Banana [11]: Nie, jak juz wspomnailem mialem knighta
16:48 Los Grandes Senior Banana [11]: wbilem 20 lev
16:48 Sath Yauros [20]: Czy po Uptade nadal chce Ci sie grac postacia magiczna?
16:49 Los Grandes Senior Banana [11]: gram dalej po updacie, bo moje hity z ruszczki nie spadly i nie mkusze walic z aksa
16:49 Sath Yauros [20]: Czy w tibii masz jeszcze jakies cele czy juz je wykonales?
16:50 Los Grandes Senior Banana [11]: moim celem jest uzyskanie monoplu na sprzedaz kisci owocow bananowca, juz zglosilem pismo po cipsoftu
16:51 Sath Yauros [20]: Co sadzisz o wojnie z Suicide Boys?
16:51 Los Grandes Senior Banana [11]: Za duzo lamusowania
16:51 Sath Yauros [20]: Ile czasu poswiecasz Tibi dziennie?
16:52 Los Grandes Senior Banana [11]: zalezy czy mam jakeis banany do oberwania, ale takl z 4h
16:52 Sath Yauros [20]: Pytanie od publicznosci [Pentagram Terror] : probowales wlasnego nasienia?
16:53 Los Grandes Senior Banana [11]: nie, ale moj pies probowal, mowil ze slone
16:53 Sath Yauros [20]: Masz moze jakies zainteresowania?
16:53 Los Grandes Senior Banana [11]: czochranie zgnilego banana oraz zbieranie drewnianych kamieni

16:54 Sath Yauros [20]: Jakie jest twoim zdaniem najlepsze miejsce do nabijania lvl postacia magiczna?
16:54 Los Grandes Senior Banana [11]: oczywiscie malpy, jak wiadomo trzeba tym dziadom zajebac banany, a przy okazji exp leci
16:54 Sath Yauros [20]: To teraz szybkie pytania szybkie odpowiedzi ok?
16:55 Los Grandes Senior Banana [11]: zglaszam gotowsc bojowa
16:55 Sath Yauros [20]: Druid?
16:55 Los Grandes Senior Banana [11]: zgnily banan bez ue
16:55 Sath Yauros [20]: Knight?
16:55 Los Grandes Senior Banana [11]: waypoint w ngbocie
16:56 Sath Yauros [20]: Sua Mea?
16:56 Los Grandes Senior Banana [11]: stary mdw, ma 27 lat !
16:57 Sath Yauros [20]: Pytanie od publicznosci [Pentagram Terror] : Chodzisz w kasku po miescie?
16:57 Los Grandes Senior Banana [11]: tak bo mozna wlozyc skorke pod niego i jest wygodnie, skorke banana
17:17 Sath Yauros [20]: Kilka slow o twojej postaci?
17:18 Los Grandes Senior Banana [12]: Postac aktualnie wbila 12 lev i ma 8 m lev. Fajnie co?
16:58 Los Grandes Senior Banana [11]: taki offtop jak myslsiz czy po wywiadzie laski beda mialy mokro na moj widok?
17:01 Sath Yauros [20]: Masz moze jakiegos idola w tibi?
17:01 Los Grandes Senior Banana [11]: sua mea ma 27 lat i chodzi na imprezy pracuje tez w pkp
17:02 Sath Yauros [20]: Twoim zdaniem jaka jest najwieksza lagenda tibi?
17:03 Los Grandes Senior Banana [11]: mistyczny pogromca orszabali z car-lin
17:03 Sath Yauros [20]: Jaka jest twoja rada dla zaczynajacych gre w Tibie?
17:03 Los Grandes Senior Banana [11]: nie dotykaj nieswojego banana
17:04 Sath Yauros [20]: Na koniec chcialbys cos dodac lub kogos pozdrowic
17:04 Los Grandes Senior Banana [11]: moja ekipe z betonowej dzungli
17:04 Sath Yauros [20]: Masz cos ejszcze do powiedzenia?
17:37 Los Grandes Senior Banana [12]: MAcie po 12lat i jestescie zal.pl i pozdro dla filusha
17:05 Sath Yauros [20]: Ok dzieki za wywiad tyle Los Grandes Senior Banana 11 SORC z Arcani
17:05 Los Grandes Senior Banana [11]: Hail Ormo _/

Rycerski Cinek
07-10-2007, 19:05
Mfajny
ówywiad
jbardzo

bpodoba
pmi

usie
h :D

Lockhead
07-10-2007, 19:14
Haha wywiad RoX haha szturchac zgnilego banana ^^ haha.Tylko dziwie mnie dlaczego pod koniec wywiadu w przedostatniej odpowiedzi ma 12 lvl a w ostatniej 11.GZ wywiadu =) haha

Nacpany_Wlodek
07-10-2007, 19:19
Haha wywiad RoX haha szturchac zgnilego banana ^^ haha.Tylko dziwie mnie dlaczego pod koniec wywiadu w przedostatniej odpowiedzi ma 12 lvl a w ostatniej 11.GZ wywiadu =) haha

Widzisz jaki jestem zdolny, robie wywiad i expię!

Ps. Pozdro dla Michała co lubi niebieski dres, Adama co ma duży kark oraz dla tych co jeżdzą volkswagenami golf, a zwłaszcza dla tych co lubią się nimi ścigać i słuchają głośnej muzyki techno.

@edit
A ta nagła zmiana levelu to błąd dziennikarza! Rasowy amator! ŻAL.PL

Lockhead
07-10-2007, 19:28
Taa dajesz wywiad,expisz i padasz ^^

Tookie
07-10-2007, 20:43
Po pierwsze nie wszyscy mieli carliny bo ja mialem mace!
Po drugie nie miałem już niebieskiego dresu na sobie huhuhu dobry miesiąc!

A tak wogóle zajebisty wywiad xddddddddddddddddddddddddd

Czubek^^
07-10-2007, 23:04
:D:D:D
to latanie z carlinami 8o Byly czas -.-
Albo twoje rozkazy :S lac mnicha (ktos postawil monka ) :D
pozdro banan! :]

notop
08-10-2007, 02:12
eh......dzieci

Koszyk
08-10-2007, 08:41
Prosze was nie zasmiecajcie forum takimi pierdolami...

Filush
08-10-2007, 09:19
HAhahahaha poprawcie godzine w tym wywiadzie .. :P bo żal.pl ,dzieki za pozdrowienia.

Hahahah xD

Fastek
08-10-2007, 12:50
Widac ze macie po 12 lat... ze zrobili wywiad z Sue to nie znaczy zeby se robic jakies wywiady dla jaj... Powiedzcie szczerze ILE WY MACIE LAT???X(

notop
08-10-2007, 13:13
zawsze sadzilem ze wytykanie po 100 razy bledow to juz szczyt wazej zenady ale wizde ze niedocenilem jak dzieci potrafia byc.......zalosne

no coz jedni graja na ots bo nieumieja nic zrobic w tibi inni pisza durne posty bo sa nikim w rl.... (pozdrowienia dla tworcy wywiadu)

Doom Terror
08-10-2007, 15:19
wyzywacie jacy to nie sa,przeczytajcie all posty w temacie z wywiadem z sua mea i porownajcie do poziomu tego wywiadu,dla mnie poziom ten sam,z tym ze tu jest to zrobione dla beki a w komentarzach do tamtego wywiadu ludzie pokazuja jak sa ograniczyni
Widac ze macie po 12 lat... ze zrobili wywiad z Sue to nie znaczy zeby se robic jakies wywiady dla jaj... Powiedzcie szczerze ILE WY MACIE LAT???X(
a tu co 13latek co sie odgraza ojojoj

Thuygioshok
08-10-2007, 15:30
zawsze sadzilem ze wytykanie po 100 razy bledow to juz szczyt wazej zenady ale wizde ze niedocenilem jak dzieci potrafia byc.......zalosne

no coz jedni graja na ots bo nieumieja nic zrobic w tibi inni pisza durne posty bo sa nikim w rl.... (pozdrowienia dla tworcy wywiadu)
kocham cie ;*
po prostu to jest zrobione dla beki :D aka wywiad z toba :> nie moja wina ze on cie tak podsumowal :D
@down
tam nie bylo o bledach tylko o tym ze ci sie wyrwalo z imprezowaniem xdd coz ja tylko zadawalem pytania :D

notop
08-10-2007, 17:09
kocham cie ;*
po prostu to jest zrobione dla beki :D aka wywiad z toba :> nie moja wina ze on cie tak podsumowal :D

looz wiem jakbym sie tym przejmowal;p
dziwi mnie tylko ze neiwidze postwo o bledach moich :D

Filush
08-10-2007, 20:58

12.

@Up

"Nie" z czasownikami osobno..

Andrealfus
08-10-2007, 21:02
o moj boze.

Nacpany_Wlodek
08-10-2007, 22:15

Skąd ta złość? Agresja? Niechęć do drugiego człowieka? Mam dla ciebie piosenkę-miód na skołatane serce, po której staniesz się lepszym człowiekiem - człowiekiem dostrzegającym dobro!

http://pl.youtube.com/watch?v=PvH3xhKh2zA

Skąd miałbym mieć czelność (!) szydzić z twojej ortografii, skoro poprawiłeś "obrucone"?

@Fastek
Proszę, napisz jeszcze, że nasz poziom to "żal.pl". Mówię serio, naprawdę.

Rotherdamie
10-10-2007, 00:49
Mi sie wydaje ze wywiad nie jest prawdziwy. Te bledy w godzinach,levelu itp. Przeciez gdyby on z nim to pisal to gracz na poziomie tego 11/12 sorca napisal by cos w stylu : o ku*wa padlem niech to h*j.
Zreszta co to za wywiad z graczem ,który wtibii ma 11 lev i mial knighta na 20 lev. Nie szkoda ci bylo czasu na napisanie go? (o ile jest prawdziwy)

Filush
10-10-2007, 01:35
Wywiad jest prawdziwy. Nie wiem jak na Waszym non-pvp ale na arcani poziom wypowiedzi zależy od gracza a nie od serwera (mam nadzieje, ze zlapaleś o co mi chodzilo). No i nie wiem czego osądzasz ludzi po lvlu...

Szwaczkabuciorow
10-10-2007, 08:30
Mi sie wydaje ze wywiad nie jest prawdziwy. Te bledy w godzinach,levelu itp. Przeciez gdyby on z nim to pisal to gracz na poziomie tego 11/12 sorca napisal by cos w stylu : o ku*wa padlem niech to h*j.
Zreszta co to za wywiad z graczem ,który wtibii ma 11 lev i mial knighta na 20 lev. Nie szkoda ci bylo czasu na napisanie go? (o ile jest prawdziwy)

normalnie kurde zal.pl:baby:

Rotherdamie
11-10-2007, 21:58
Wywiad jest prawdziwy. Nie wiem jak na Waszym non-pvp ale na arcani poziom wypowiedzi zależy od gracza a nie od serwera (mam nadzieje, ze zlapaleś o co mi chodzilo). No i nie wiem czego osądzasz ludzi po lvlu...

Naprawde? Powiedz mi w takim razie na jakim servie mam grac jezeli chce grac z normalnymi ludzmi z normalnym poziomem wypowiedzi?
Nie osadzam ludzi po levelu ale skoro wywiad jest prawdziwy to sam widzisz poziom powagi tego gracza co ciagle pie**oli cos o bananach az zal . I co to za pytania do publiczności ,,Czy próbowałeś własnego nasienia?''. Ty swojego próbowałeś i chcesz porównać smak do innych? Zresztą widać doświadczenie tego gracza w grze ,a jesli chcesz zrobić wywiad to przeprowadz go z kims kto w Tibii jest pro i ma cos ciekawego do powiedzenia na jej temat. A i zamiast prawic mi tu morały popraw te błedy w twoim ,,wywiadzie'' ,bo godziny pomylone i ten lvl. Normalnie zal.pl . Juz lepiej wychodzą te rozmowy z noobami w dziale ,,Chcesz sie z noobów powysmiewać?''
Ty chyba lubisz rozmawiac z takimi dzieciakami jak Los Grandes Senior Banana. Z jego wypowiedzi mozna wywnioskowac ze nie ma on wiecej jak 9 lat.

Nacpany_Wlodek
11-10-2007, 23:32
Ty chyba lubisz rozmawiac z takimi dzieciakami jak Los Grandes Senior Banana. Z jego wypowiedzi mozna wywnioskowac ze nie ma on wiecej jak 9 lat.

Mam 12 lat X(

Filush
11-10-2007, 23:47
Naprawde? Powiedz mi w takim razie na jakim servie mam grac jezeli chce grac z normalnymi ludzmi z normalnym poziomem wypowiedzi?
Nie osadzam ludzi po levelu ale skoro wywiad jest prawdziwy to sam widzisz poziom powagi tego gracza co ciagle pie**oli cos o bananach az zal . I co to za pytania do publiczności ,,Czy próbowałeś własnego nasienia?''. Ty swojego próbowałeś i chcesz porównać smak do innych? Zresztą widać doświadczenie tego gracza w grze ,a jesli chcesz zrobić wywiad to przeprowadz go z kims kto w Tibii jest pro i ma cos ciekawego do powiedzenia na jej temat. A i zamiast prawic mi tu morały popraw te błedy w twoim ,,wywiadzie'' ,bo godziny pomylone i ten lvl. Normalnie zal.pl . Juz lepiej wychodzą te rozmowy z noobami w dziale ,,Chcesz sie z noobów powysmiewać?''

Ja caly czas nie moge pojąć dlaczego ludzie na tym forum traktuja wszystkie rzeczy pod kątem jak tu komu nie nawrzucać. Nie dostrzegasz tego, że ten wywiad jest po prostu dla bani ?

Rotherdamie
12-10-2007, 16:04
Ja caly czas nie moge pojąć dlaczego ludzie na tym forum traktuja wszystkie rzeczy pod kątem jak tu komu nie nawrzucać. Nie dostrzegasz tego, że ten wywiad jest po prostu dla bani ?

Mnie on wcale nie śmieszy. Popraw te bledy w wywiadzie. Sorry ale ja nie lubie aluzji do bananów, do skórki od banana. Jedyne co wywołało zimny usmiech na ustach to ten kawałek o expieniu na małpach.

Nacpany_Wlodek
12-10-2007, 16:12
Mnie on wcale nie śmieszy. Popraw te bledy w wywiadzie. Sorry ale ja nie lubie aluzji do bananów, do skórki od banana. Jedyne co wywołało zimny usmiech na ustach to ten kawałek o expieniu na małpach.

A miało to każdego śmieszyć? Co nas to obchodzi, że masz złe wspomnienia z bananami? Zawsze sie znajdą typy co nie rozumieją ironii i zawsze muszą się do czegoś przypierdolić.

Ps. Następnym razem napiszemy wywiad tak, żeby ci się spodobało - nie będzie słowa o bananach!

Thuygioshok
13-10-2007, 14:50
omg
Sorry ale ja nie lubie aluzji do bananów, do skórki od banana.
1. Dlaczego mówi o bananach?
-plz look na nick
2. Dlaczego cię to nie śmieszy?
-nie wszystkich ma śmieszyć, ale skoro nawet nie grasz na Arcani to nie wiesz o czym jest mowa lol
3. Pytania od publiczności są "zue"
-to kierować pod adresem Pentagram Terror, on chciał jeszcze pytanie o "jebaniu siekiery"

Picinhoxs
04-06-2008, 21:15
Refreszzzzzzzzzzzzz

MiniMan
04-06-2008, 22:19
Chyba chcesz zostac archeologiem o.O

Faytah
04-06-2008, 22:39
3. Pytania od publiczności są "zue"
-to kierować pod adresem Pentagram Terror, on chciał jeszcze pytanie o "jebaniu siekiery"

ej no moje pytania byly gwozdziem programu :/ ich bin archelogen?