zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dobry wybór ?:>

Ribik
07-10-2007, 19:58
Witam, dzisiaj zostawiłem swojego 41 knighta, 27 sorka i 26 paladina dla swojego dawnego druta 36 lvl. i pytanie czy waszym zdaniem zrobiłem good ?:> i jaką prof. wy byście wybrali?:>

Wiem że każdy gra profesją taką, jaką mu odpowiada ale pytam tak z ciekawości może sie skłonie do wybrania innej prof :P

Czekam na wasze komentarze w tej sprawie ^^ (Gram na świecie PvP)

Xirgan
07-10-2007, 23:04
Po ostatnim ubdate wedlug mnie drut i sorc sa "killed by update", czyli zostaje pall i knight. Osobiscie sadze ze pall rlz, ale masz dobrego knighta wiec pall lub knight.

Ribik
07-10-2007, 23:24
tak naprawde to wybrałem druta bo pocichu licze na jakieś update które doda drutowi czary ofensywne ^^ a jak nie to trudno w końcu mam uhy kupie sobie paca i jakoś z drutem wytrzymam, teraz musze robić wszystko żeby mi sie nie znudził :p

Raditz Saiya-jin
07-10-2007, 23:30
paladyn teraz to jedyny wybor

Ribik
08-10-2007, 00:13
Mam palka ale jakoś czuje że to nie profesja dlamnie..... knightem niechce mi się skilać ja jestem bardziej mag/drut ^^ a ze drutem mam większy lvl to nim gram :)

Frapper
08-10-2007, 16:44
Sam mecze sie druidem ( glownie mlvl) ale jeszcze nastanie czas kiedy bedziemy rzadzic! HAHAHAHA!

Ribik
08-10-2007, 16:49
haha :D no mam taką nadzieje po update moze cos zmienią i będzie Druit Rox :D

filip1432
08-10-2007, 19:26
mam pytanie jako profesje wybrać na serwer pvp bo będę na nim 1 raz grał wcześniej grałem na non pvp druidem
teraz sie przerzucam wraz kumplem on będzie knightem a ja sie zastanawiam
nie chce być palem i myślę nad druidem i sorkiem ale nie moge sie zdecydować

Mikolajeeko
08-10-2007, 19:36
@up

Ja bym wybrał druida , jakoś tak mi pasuje do knighta : )

@topic

Hmmm... Ja bym został przy knightcie , po upie fajna zabawa mozna lać dragi od 40 lvla ( tak robił mój kumpel ) , a ,rzulfie to przeszłość chyba że do dobicia 35 lvla xD

Ribik
08-10-2007, 20:08
ja tam się narazie pomęcze z drutem teraz inne pytanko :>

na tym knighcie mam
-c amr
-croused helmet
-P amulet
-k legi
-vamp shielda
-bohy
i niewiem czy to walnąć na druta bo boje sie ze jakiś pk mnie dorwie i moge np bohy stracic :/ ale myślałem nad tym że może na 40-50 lvl eq przeloze bo narazie z p setem latam :D
co wy o tym myślicie ??

janek@
08-10-2007, 20:34
tak naprawde to wybrałem druta bo pocichu licze na jakieś update które doda drutowi czary ofensywne ^^ a jak nie to trudno w końcu mam uhy kupie sobie paca i jakoś z drutem wytrzymam, teraz musze robić wszystko żeby mi sie nie znudził :p

omg czary ofensywne... Zapomnij poniewaz cipsoft okreslil juz, ktre profesje maja swoja specjalizacje. Wedlug nich druid to healler uzywajacy sumonow, a wyrownanie profek pod jednym kiernukiem jest dla mnie conajmniej debilne.

Z mojego punktu widzenia na twoim miejscu wzialbym palka.

P.S.
POstacie dystansowe 4ever.

.Matrik.
08-10-2007, 20:39
Palkowie rox.

@Topic

Zajebisty.

Ribik
08-10-2007, 21:12
Palkowie rox.

@Topic

Zajebisty.

O.o to miło z twojej strony :D

a co do czarow ofensywnych to chociażżeby te exevo gran max pox jakies obrazenia zadawalo ^^ nawet 50 % slabsze niż exevo gran mas vis ale zawsze to by było coś ^^

Ribik
09-10-2007, 21:26
[QUOTE=Ribik;1686023]O.o to miło z twojej strony :D

UWAGA ! :D

w związku z tym że druid mi się znudził :D:D

Będe grał paladynem (znowu):p

Dziękuje wszystkim za rady ^^

X-Anylon
09-10-2007, 21:38
Czy to nie jest juz xxx temat?:p

Rób co chcesz,Tibia to tylko gra sam zdecyduj którą profesją najlepiej gra,ja gram pallem i jestem z tego dumny :D

Argen
09-10-2007, 21:56
O.o to miło z twojej strony :D

UWAGA ! :D

w związku z tym że druid mi się znudził :D:D

Będe grał paladynem (znowu):p

Dziękuje wszystkim za rady ^^

Jaja se robisz, dzieciaku? -.-
Wczoraj się pyta, a dziś mu się nudzi...

@down

Hmm, ok z dzieciakiem przesadzam, ale odpowiedz mi(bo wydajesz się być 'inteligętńejszy. od typowych noobów) po co robisz tak durny temat(na który naprawde nie trudno znaleźc odpowiedz)?

@

Ribik
09-10-2007, 22:13
Jaja se robisz, dzieciaku? -.-
Wczoraj się pyta, a dziś mu się nudzi...

po pierwsze biorąc pod uwage twój post to jedyny dzieciak tutaj to "TY"

po drugie grałem druidem Bardzo długo..................i to czy mi sie znudził czy nie to moja sprawa..

a jak masz takie głupoty pisać to lepiej się nie wypowiadaj wcale.....

pozdrawiam i życze więcej rozwagi w tym co piszesz ^.^

Paladin'Popek
10-10-2007, 22:40
nie licz na to ze cos zmienia kiedys tez tak bylo tylko w odwrotna strone znaczy jak dodali rozdzcki na sorcow i drutow wtedy tez sie buntowali i 3 lata minelo az polepszyli palkow i knightow :P ktos sie pytal najlepsza profesja na pvp zlezy na poczatku to bedzie paladyn poniewaz przy dobrych skilach pokona sorca druida iles lvli wiekszego pozniej sorcowie wygrywaja poniewaz maja fajne comba fe + wand + sd + jakis czar ofensywny np. exevo mort hur

TaJemniczy
11-10-2007, 23:26
Po ostatnim ubdate wedlug mnie drut i sorc sa "killed by update", czyli zostaje pall i knight. Osobiscie sadze ze pall rlz, ale masz dobrego knighta wiec pall lub knight.

Taaaa, tylko najsłabsi odchodzą od swoich prof. po upie.
Graj tą postacią, która ci odpowiada, gdyż każdy tutaj napisze ci że źle wybrałeś.