PDA

Pokaż pełną wersje : Spis Gildii [Nie zamieszczać tutaj próśb o przyjęcie do gildii!]

Dan the Automator
06-11-2003, 15:57
Jak ja lubie takie tematy :P
A więc wpierw instrukcja:
Ponieważ w dziale klany nie widziałem jeszcze ANI JEDNEGO tematu "szuka klanu" z jakąs konkretna propozycją. Dlateteż tutaj maja wpisywać suę TYLKO liderzy (lub TY jeśli masz pozwolenie od lidera) oficjalnych bądź nie - klanów.

Forma: (ma byc zachowana!!)

1) Świat
2) Oficjalny/nieoficjalny
3) Nazwa
4) Wymagania
5) Płatność
6)Info o klanie - strona, do czego jesteś zobowiązany po wejściu itd.
7 ) Nick w grze

UWAGA
Jeśli jest to klan nieoficjalny - zaznacz całość na niebiesko. Jeżeli oficjalny - na czerwono

Tak więc od dzisiaj nie robisz tematu kto mnie przyjmie!!
Jeśli widzisz tu interesującą propozycje - skontakuj się z autorem!!

AHA I WPISUJĄ SIĘ TYLKO LIDERZY (BĄD OSOBY UPOWAŻNIONE) , BEZ KOMENTARZY PROSZĘ!!

Gimlos
12-04-2005, 20:34
Wyczyscilem z postow caly temat, bo zrobil sie w nim spory balagan, i zostalo sporo starych postow, w ktorych przedstawiane gildie juz nie istnieja. Liderow gildii zachecam do wpisywania gildii wedlug wzoru podanego przez Dobo

Bobbyfelix
30-04-2005, 01:19
1) Harmonia
2) Oficjalny
3) WARRIORS OF GLORY
4) n/a
5) Wpisowe = 2k, Składka miesięczna = 0 - nic :p
6) Gildia głównie dla Polaków i Szwedów
7 ) Elorion Darolio, Nabarian Darolio

MistrzYoda
05-05-2005, 16:58
1) Saphira
2) Oficjalny
3) Myth
4) Podanie Lvl oraz Screeny swojej wczesniejszej postaci. Załorzenie nicka np. Korez Devon
5) nic
6) Expowanie!!
7 ) Zeph Devon
GG:9116177
E-mail->[email protected]

Zadesada
05-05-2005, 17:42
1) Harmonia
2) Nieoficjalny
3) Foxon Team
4) Koledzy 10+ a reszta 16+
5) Na początku nikt nie płaci bo pewnym czasie sie płaci po max. 20 gp(Opłaty są co miesiąc rzeczywisty)
6) Zawsze chciałem założyć swoją Gildie ale nie miałem Pacca więc założyłem nieoficjalną Gildię. Gildia jest taka jak wszystkie na serwerach Non-PVP. Bedziemy oczywiscie chodzic na hunty. Nie toleruje noobostwa ani zlodziejstwa w Gildii. Strony w tej chwili niemam ale jak będe miał to odrazu podam. Zgłaszać sie można na numer gg: 2050530 a email: [email protected] . Zapraszamy!(Opis od Leadera)
7 ) Jestem Vice Leaderem tej Gildii i zostałem upowarzniony przez Leadera. Leader ma nick Foxon-knight .

Miedziaq
14-05-2005, 13:03
1) Arcania
2) Nieoficjalny
3) Team Legendarnych Wojowników
4) [Wymagania]
5) 1-2k
6)[Info o klanie - strona, do czego jesteś zobowiązany po wejściu itd.]
7 ) Legendarny Rycerzyk
caly regulamin zamiast punktu 4 i 6

Zasady Grupy LegendarnychJak dołączyć i co wykonywać dalejAby do nas dołączyć należy:
Złożyć opłatę w wysokości 2 K (2000 GP) na rzecz grupy
Druidowie oraz Srocererowie mogą dołączyć od 12 LVL, Knightci od 16 LVL ze skillami 50/50, Palladyni od 16 LVL ze skillami 52/45
Spełnić 1 zadanie wyznaczone przez Liderów grupy
Złożyć uroczystą przysięgę przed członkami grupy
Po dołączeniu do grupy :
Dostanie się ekwipunek, który zawiera kompletny pancerz (helmet, armor,leg,boat), broń i ewentualnie tarcze (ekwipunek najpóźniej dostanie się po upływie 2 godz. po dołączeniu do grupy)
Należy dołączyć do zwiadowców, posłańców, myśliwych lub strażników
Należy spełniać wszystkie zlecenia zlecone przez Liderów grupy lub osób przypadkowych
Należy spełniać zadania wyznaczone przez Komendantów popczczególnych grup
Ogólne zasady
Nie wolno zabijać i wszczynać bójek z członkami grupy
Wszystkie profesje (oprucz knightów) mają wykonywać magiczne przedmioty, które następnie będą przez posłańców sprzedawane
Grupa posiada dom z pokojami po 5 kratek. Można mieć w nim pokój za zapłaceniem 500 GP i 1 K miesięcznie
Za zgodą Liderów grupy można zostawiać dla siebie magiczne przedmioty
Każdy członek ma prawo wzięcia kredytu o dowolnej sumie na lepszy ekwipunekZa złamanie zasad grozi
Zapłada grzywny w wysokości 1 K
Ciągłe zabijanie, aż do momentu, w którym postać będzie na Roku
Wykluczenie z grupy
Zawieszenie w prawach członka
Utrata pracy w poszczególnych grupachLiderzy grupy wybierają jedną z powyższych kar

Kontakt na [email protected]

Evul Tibian
15-05-2005, 09:13
1) Lunara
2) Oficjalny
3) Al-Kaida
4) 20lvl+
5) Jesli chcesz zeby zakupione zostalo GH musisz wplacic 5k a jesli nie chcesz GH to nie placisz
6) KAZDY CZLONEK MUSI MIEC OTWARTY GUILD CHAT I SPRAWDZAC GUILD BOARD [FORUM GILDII NA TIBIA.COM]
7) Wujek Kartofelek

czuczi89
15-05-2005, 11:18
1) ELYSIA
2) NIEOFICJALNY
3) WYMYŚLIMY RAZEM
4) BEZ WYMAGAŃ
5) PŁATNOŚCI SIĘ USTALI :)
6) WSZYSCY MUSZĄ SOBIE POMAGAĆ, WSPÓLNE EXPOWANIE I TRENOWANIE
7) CZUCZI

GG : 6999928

NIE ZABIJAMY SIĘ W GILDII

PISAĆ DO MNIE W TIBII NA PRYWATNYCH MSG

Shinodin Infernus
17-05-2005, 22:08
1) Elera
2)OFICJALNY
3)Ewenement
4)25+lvl Brak Hunta
5)narazie brak
6)Zawsze Otwarty Guild Chat
7)Shinodin Infernus

Neon dessq
21-05-2005, 14:21
1) Lucera
2) Nieoficjalny
3) Xila Fighters
4) Hmmm... lvl 8+
5) Na razie brak
6) www.neond.republika.pl
7 ) Wuzobe Xila lub Gryn Dunit

Azazel'Death-Warrior
27-05-2005, 00:06
1)Berylia
2)Nieoficjalny
3)Death-Warriors
4)Stworzenie nick'a klanowego Death-Warrior, np. Azazel'Death-Warrior, przestrzeganie regulaminu Tibii, reszta informacji na GG lub mailem
5)Na początku nic, później się zobaczy
6)Kiedy leader i v-leaderzy będą mieli już wyższe lvl'e to nowi członkowie gildii po wyjściu na maina będą dostawać podstawowe itemy na dobry start, nie tolerujemy żebrania (widząc Death-Warriora stojącego przed dp i krzyczącego "Frii itam plxxx !!11" współpraca z nim będzie zawieszona na czas określony lub na zawsze), w przyszłości będziemy organizować wspólne hunty, a wyróżniający się w nich (oraz w innych dziedzinach np. statsy, zaangażowanie w gildii) będą dostawać nagrody typu itemy, pieniądze.
7)Azazel'Death-Warrior

GG: 8193353 (często niewidoczny)
E-Mail: [email protected] , [email protected]

P.S. Nie zrażajcie się tym, że jest to nowa postać (nowy serv :> ), ale to jest już mój 4 char (licząc te porządne :D ) i datą dołączenia na forum (nowe konto, aby mieć porządny nick :D )

Pozdrawiam
Azazel

Task Roxel of fortera
31-05-2005, 18:27
1)Fortera
2)nieoficjalny
3)Tibia Berserkers
4)min.10lvl, Zamieszkanie w Thais
5)brak opłat
6)zawsze należy słuchać człowieka o wyższym lvl, chyba że będzie to związane ze śmiercią innego gracza lub wyłudzenia pieniędzy. W takich przypadkach należy zgłosić to mnie (Task Roxel) lub Zarzyk'owi. Dobrze będzie jeśli wszyscy będziemy mięli takie same stroje (od góry-czarny,niebieski,biały,niebieski), lecz nie jest to wymagane. Za wykazanie się jakimś wyjątkowym celem - 100gp.
7) Task Roxel
:cup:

pokemonlol
01-06-2005, 19:22
1) Berylia
2) Oficjalna Gildia
3) Wooden Ship
4) Chwilowo 7lvl+ (01.06.2005) później rosną wymagania
5) Darmowa. Gdy będzie GH opłaty za pokoje
6) Obowiązują wszystkie zasady etosu rycerskiego wobec członków klanu.
7) Halabardnik

Atgiem
01-06-2005, 19:53
1)Eternia
2)nieoficjalny
3)Freedom Fighters (chociaż jeszcze o tym myśle, wiec może ulec zmianie)
4)10 lvl+ (wymagania będą rosnąć)
5)free, bez opłat
6)ogólnie będziemy sobie pomagać (wrogowie naszych przyjaciół są naszymi wrogami :) ), nie zostaniesz sam, zwalczamy tych, którzy wymuszają haracze i pk'ów, którzy zabijają bez powodu. Mundurki - niebieski tors (nie trzeba ich nosić cały czas). Jeśli będą chętni bedziemy organizować jakies wyprawy w fajne miejsca itp. (i imprezy w tibi). Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego!! Zapraszam chętnych Freedom Fighterów!! Najlepsi będą nagradzani.
7)Atgiem

Jeśli dołączy do nas wystarczająco dużo pacców będziemy mogli zrobić z naszej gildi oficjalną. Strona gildi w budowie.
kontakt:
gg: 2674155 i na tibii (Atgiem).

Tasiior
04-06-2005, 13:49
1.Azura
2.Oficjalny
3.Defenders of Valinor
4.30lvl+ i obywatelstwo Polskie :p
5.Nieustalona
6.Do lojalności wobec członków gildi.
7.Tasiior :p

SeQ_PL
12-06-2005, 09:09
1) Titana
2) Oficjalny
3) Qlimax
4) Rekrut 25lvl+ (jesli jest 10 x 25-29lvl to nie przyjmujemy do rekrótów), Normalnie to od 30lvl+
5) Płatności: Nic chyba ze chcesz mieszkać w guild housie
6) Trzeba nabijać levele, pomagać kolegom z gildi, wspólne hunty, etc. Thiefów nie bierzemy, PK tesz! ->Sacerdote de Amon-Ra - He is hunted by Qlimax<-
7 ) Seq The Master, Wojownik Nadarzyna

Mati-Mielec
12-06-2005, 20:40
1) Mythera/Carlin
2)narazie Nieoficjanla
3)Wymyśli sie ;]
4) Przyjmuje ludzi doświadczonych
5) Brak
6) ogólnie będziemy sobie pomagać (wrogowie naszych przyjaciół są naszymi wrogami ), nie zostaniesz sam, zwalczamy tych, którzy wymuszają haracze i pk'ów, którzy zabijają bez powodu. Jeśli będą chętni to bedziemy wychodzili do innych miast na imprezke :D (a dla bardziej odważnych będe załatwiał ustawki z innymi bandami) jeśli znajdą się chętni to zrobie stronke i forum gildi
7) Mati-Mielec

Mój kontakt: gg. 5471855 (często niewidoczny), emial - [email protected] można mnie także zaczepić w trakcie gry :p

Sir Klimek
12-06-2005, 21:10
1) Elysia
2)Oficjalny
3)Dark Fighters
4)24lvl,40mlvl(sorc, druid)>><<36lvl skile 70/70, 70/50(knight, pally)
5) Jedyna oplata jest wolnyczas jaki tracisz
6)NO noobos, 1lvl na tydzien min!! :baby: , lojalnosc, gotowosc do zabijania, udzial w guild chat, wspolne questy i hunty, najwygodniej ab albo z pacciem
7)no to pisac do mnie (kleokli), nie pisac do kama :evul: (lider) bo sie w****ia i juz 2 osoby padly (napisaly do niego)

Władca Czasu
19-06-2005, 21:48
1)Guildia jest na świecie Secura
2)Jest oficjalna
3)Nazywa sie Gwardia Dumbledora
4)od 25 levelu, pacc bez limitu
5)za free
6)musisz miec 25 level i mieć włonczony guild czat
7)Nazywam sie Władca Czasu

jakby ktos chciał wejść to prosze wysłać prywatna wiadomość lub zagadać w grze

SZUKAM 2 VICE-LEADERÓW!!

Arzo
30-06-2005, 10:17
1) Nebula
2)Oficjalna ( tzn. jeszcze jej nie ma bo szukamy Vice, ale będzie istniała)
3) Lords of Monsters
4) 20lvl+ Vice bez limitu
5) Bez opłat ( jedynie Gh, jeśli będzie kupowany)
6)Gildia jest nastawiona pokojowo, nie uczestniczy w wojnach, nie rekrutuje pk-erów
7)Lazuxo

Cyber Demon
12-07-2005, 20:50
1. Shivera
2. nieoficjalny
3. Pirats of the darkness
4. PACC, chyba ze na czlonka to wymagan nie ma
5. ja nie weiem MSG TO CZARODZIEJ SAURONA
6. Wojna ze szwedami itp. (gildia dla Polaków
7. Czarodziej Saurona

Auaz
16-07-2005, 23:54
1) Antica
2) Oficjalny
3) Light Heroes
4) Sorcerer and Druid (30lvl) Knight and Paladin (35lvl)
5) Narazie Brak płatności
6) Nie Tolerujemy Pkerów i Złodzieji!! Rekrutacja trwa od 1 tygodnia do 2 tygodni po 2 tygodniach jest przyjęty bądź wydalony Proszę pisać do mnie w tibii mój nick Auaz
7 ) Auaz

stojak91
04-08-2005, 18:55
1)Galana
2)Oficjalny
3)Wariors People
4)28+skille 70+Mlv35+
5)Brak platnosci (chyba ze wypadnie skladka na jakis cel)
6)Gh za miesiac <lider bana dostal na kupowanie domkuw-.->wiec przygotowac sie
7)Pisac tylko domnie Master-Stojak jesli niespelniacie wymagan prosze was niepiszcie

Darkfault
04-08-2005, 21:47
1) Hiberna
2) Oficjalny
3) Dark Chamber
4) Lv. 30+, dobra reputacja na serverze. Najlepiej z Thais.
5) 3k na początku i 1k miesięcznie bez pokoju w gh / 2k miesięcznie z pokojem.
6) Strona w budowie. Wstępując do Dark Chamber, zgadzasz się wykonywać polecenia Leadera i przybrać Guild Outfit (liczą się kolory), oraz akceptujesz i będziesz przestrzegać regulamin, który znajdzie się na stronie której jeszcze nie ma ;p
7 ) Darkfault

Heroldso
18-08-2005, 02:47
1) Samera
2) Oficjalny
3) Lord of Samera
4) PACC
5) Nic (chyba ze chce mieszkac w gh)
6) Stronka: www.tibia-fcp.prv.pl
7 ) Heroldso- Lider, Matiasher- Master Lord ktury ma upoważnienia

Tylko pacc poniewaz jednemu z 5 naszych vice skoniczyl sie pacc i niema kasy na nastepny wiec i tak niemoge przyjac wiecej osub bo jest limit z 4 vice, zeby wiecej musze miec 5

Van_Waterflew
22-08-2005, 08:55
1) Świat: Lunara
2) Nieoficjalny
3) Nazwa: Necro Guild
4) Wymagania: Najlepiej 20lvl+ ale moge nagnąć to zasade, leczkowiek chętniej przyjmuje graczy z 20lvl+
5) Płatność: Narazie sie nic nie płaci może jak bedzie więcej osub w gildii to zrobie jakieś zbiurki...
6) Info o klanie - Wszystkie informacje o gildii są na www.necro_guild.glt.pl
7) Nick w grze: Mad Madinius ale wole żebyście zgłoszenia pisali na maila: [email protected]

Mateusz Knight
23-08-2005, 23:29
1) ARCANIA
2) NIEOFICJALNY
3) BADBOYS GUILD
4) WYMAGANIA
5) BEZPLATNY , ALE MOŻE SIE ZMIENIĆ
6) WWW.BADBOYSGUILD.BLOG.ONET.PL
7) MATEUSZ DRUID OF ARCANIA

O PUNKTCIE 4 I 6 DOWIECIE SIE NA STRONIE GILDI WWW.BADBOYSGUILD.BLOG.ONET.PL

_thor
24-08-2005, 03:55
1) Refugia
2) Oficjalny
3) Legends of Moonblades
4) Aktywna gra, wiecej informacji na stronie gilidii.
5) Aktualnie brak, w przyszłości jedynie składka na gh.
6) Następna generacja legendarnej gilidii Moonblades z Harmonii.
Wszelkie informacje oraz rekrutacja na forum. Link: www.legendsofmoonblades.prv.pl
7) Ewentualny kontakt w sprawach rekrutacjiNeji Moonblade (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Neji+Moonblade)
Preferujemy jednak kontakt poprzez forum.

Tyczol
30-08-2005, 17:34
1)Grimera
2)Oficjalny
3)Husaria
4)od 20 levela chyba że ładnie poprosisz <lol> :P
5) brak
6)bez pk , wymagany chociaż podstawowy angielski chyba że nadrabiasz to skillami / m levelem / levelem
7) Tyczol albo Chemikk Nevv

Spiroll
04-09-2005, 17:47
1.Astera
2.Oficjalny
3.Rulers of dark
4.pal/knight:40lvl, Sorc/drut:30lvl
5.BRAK
6.Hunty , itp.
7.Spiroll

Bebilon
11-09-2005, 15:03
1) Secura
2) Oficjalny
3) Dreamers
4) Akceptacja regulaminu (http://dreamers.webd.pl/dreamers/modules/articles/article.php?id=1), 50lvl.
5) 1,5k miesiecznie za GH.
6) http://dreamers.webd.pl/dreamers/modules/news/
7 ) Bebilon

karol-rzota
25-09-2005, 16:28
nieaktualne

Zami
30-10-2005, 12:50
1) Antica
2) Oficjalny
3) General Levy Of Sarmats
4) rozsądny level, inteligencja, znajomość angielskiego na poziomie komunikatywnym i polskiego na tyle by nie robić rażących błędów, zaradność, napisanie podania na forum, przejście testu
5) 3k/miesiąc (2k/miesiąc TT)
6) http://www.koszor.siatkowka.to.pl/forum/ , http://www.sarmats.prv.pl/

Płatek Śniegu
30-10-2005, 14:11
1. Malvera
2. Nieoficjalna
3. Blood Brothers
4. Level 15+ (lecz mogą się zdażyć wyjątki), trzeba raczej dużo czasu spędzać przy tibii, pomagać słabszym kolegom , i mieć rozsądne skille.
Następną rzeczą jest to że nie można liczyć na to że sobie sam ktos zacznie a później mu koledzy będą pomagali. Żadnych pieniędzy nie wymagam ponieważ wiem że są na początkowych lvl bardzo potrzebne. Reszta informacji przy przyjęciu do gildii.
5. brak
6. Klan dopiero rusza więc nie mam co tu napisać, strona będzie.
7. Zainteresowanych proszę o kontakt w grze, nick: Platek Sniegu lub gg:808 90 42.

Lenon Of Radogostch
02-11-2005, 19:24
1. Hiberna

2. Nieoficjalny

3. Nieistotna / nazwa robocza: Woodstock

4. Wymagania:
Wymagania stawia się nie postaci, lecz graczowi:
Dojrzałość emocjonalna i społeczna (przychodzi z wiekiem).
Bardzo dobra umiejętność posługiwania się językiem polskim.
Dobra umiejętność posługiwania się językiem angielskim.

5. Płatności nie przewiduję.

6. Opis klanu
Celem utworzenia niniejszego klanu jest umożliwienie newbies bezpiecznego chodzenia po ulicach Thais, trenowania i czerpania przyjemności z gry.
Lubisz ludzi? Masz bardzo niski level i nie znasz świata gry? Irytuje Cię bezsensowna przemoc? Brzydzisz się kradzieżą? Czujesz się upokorzony strachem o życie za każdym razem kiedy wychodzisz z depot? Nie ufasz innym graczom? Nie masz z kim trenować nie bojąc się o swoją postać? Cieszy Cię pomaganie słabszym? Uwazasz, że świat byłby lepszy, gdyby ludzie pomagali sobie nawzajem?
Pomóżmy sobie sami.
Wyślij mi wiadomość w grze, bądź list do mnie w Thais.

7. Lenon Of Radogostch

Jerkov Thundersword
07-11-2005, 13:37
1) Świat
3) Nazwa
4) Wymagania
5) Płatność
6)Info o klanie - strona, do czego jesteś zobowiązany po wejściu itd.
7 ) Nick w grze

1) Secura
2) Oficjalny
3) Worlds of trade
4) Poziom powyżej 40, znajomość języka angielskiego, czyste konto na blacklist, kultura wypowiedzi, conajmniej średnie doświadczenie w grze, aktywność w gildii.
5) Brak
6) Worlds of trade jest gildią międzynarodową, jedną ze starszych na Securze. Przewodzą nią ja, Yazerron (od 12 października jako asystant lidera mam większe prawa od vice liderów, którzy mi podlegają) oraz lider Solaile. Nowy członek otrzymuję rangę Secuutus, następnie rangę stosowną do profesji/stanowiska. Ma prawo do posiadania własnego tytułu. Ma obowiązek być posłusznym wobec nakazów lidera/asystanta/vice w takiej kolejności jak jest podane. Po powrocie do Worlds of trade zacząłem reformację gildii, co bardzo spodobało się Solaile, która nie ma czasu na kontrolę gildii i kierowanie ją, dlatego też przekazała je mi. Poszukujemy członków aktywnych w gildii (polowania, questy itp). Głosem gildii jestem ja, Yazerron. Zależy nam na dobrych stosunkach wewnątrz gildii, więc przyjmujemy graczy z minimum kultury osobistej (chamstwo nie popłaca). Gardzimy złodziejami, ludźmi obrażającymi innych, lurerami i innymi noobami, a przede wszystkim hackerami. Nie wyrzucamy nikogo bez powodu, jednak jeżeli ktoś pozostaje nieaktywny w gildii, mimo że jest online przez długi czas, usuwamy go z gildii.
Myślę że informacje są wyczerpujące.
7) Yazerron

Lard_Arum
08-12-2005, 17:42
1)Guardia
2)Nieoficjalny
3)Predators Sqad
4)Mieć 10lvl,dobre skille,np(23/27)Mieczyk I Tarcze 8o
5)Wstąpienie-900gp,Składki-100>300gp zalezy do czego :) ,20gp co miesąc
6)Dobrze grać :D Info pod GG:1855634 lub w grze Lard Arum
7)Lard Arum

Gejko
21-12-2005, 08:56
Elysia
Oficjalny
Brotherhood of the Steel
LEVEL 30+
FREE
STRONKA W PRODUKCJI ~~ TRZEBA SIE SLUCHAC :P
Wrozka of Elysia

Karo22
26-12-2005, 20:15
1) Guardia
2) nieoficjalny
3) Terror Squad
4) 11lvl
5) Płatność
6) chodzenie na spotkania
7 ) Mistick Alia

smagi
27-12-2005, 20:58
1. Thoria
2. Klan nieoficjalny
3. Nazwa śmieszna: Ziom's from Poland
4. Musisz być Rookstayerem i mieć 9 lvl lub wyższy (to się jeszcze zmieni)
5. Za wstęp do klanu nie trzeba płacić, nawet za bycie w klanie
6. www.ziomfrompoland.fora.pl
7. Sunrise Argos (o lol, to ja 8o )

scooter
30-12-2005, 16:32
Świat: -Celesta
Nick Lidera: -Andrzejek Golota
Nazwa gildii:- Knights of circle table
Wstęp: -darmocha (poprzez podanie i selekcję)
Wymagania: -20lvl i niemieć "przesranego" u mnie lub u vicków (oraz najstarszych członków gildii)
Stronka forum (z podaniem o przyjęcie) : www.knightsofcircletable.fora.pl

Gildia nie istnieje jak i char ...

Inter Slayer
01-01-2006, 01:33
1) Pacera
2) nieoficjalny.klan Polaków
3) THe Dark Phoenix
4) min 10 lvl
5) Płatność nic
6)po zarejestrowaniu postaci o nicku np andre the dark phoenix musisz wejsc do tego tematu i sie wpisac http://www.opentibiaserverii.fora.pl/viewtopic.php?t=1446
7 ) Lider klanu Darkon The Dark Phoenix narazie jestem na rooku ale trzema moimi charami jestem na main i juz tego playera trenie

Dragmax
06-01-2006, 00:19
1)Silvera :cup:
2)NIeoficjalny :cup:
3)Black Dragon :cup:
4)Przyjmujemy od 7 lvl wzwyż :cup:
5)Myslę że na początku małe ale to sie ustali(ale pewnie i tak nie trzeba będzie płacić) :cup:
6)www.bd-tot.blog.onet.pl - strona www gilidii po wejściu staraj się po prostu regularnie grać :cup:
7)Yogon Lion :cup:

Bart Knight
20-01-2006, 07:52
Pythera ;)
Nieoficjalny
Warrior PL
Cóż...Sam mam 14 lvl ale przyjmuje od 10 :p
Na początek nic... co miesiąc 40,50 gp ;)
Gildia Polska,fajni br lub swe tez mogą sie przylaczyc ;)
Bartolomeo knight,PISAĆ NA VIPACH!

daniel1410
22-01-2006, 15:16
1) Isara
2) Oficjalny
3) TheCrims
4) Niewymagany lvl tylko 4 osoby z pacciem na viceliderów
5) Wpisowe 1k
6)Jak wejdziesz płacisz 1k i jestes w gildi

Chętni niech piszą [email protected]

Barzyk de'Costa
25-01-2006, 14:07
No więc w tym temacie znalazłem tylko jedną gildie z Galany. Więc zakładam taką nieoficjalną...:cup:

1) Galana
2) Nieoficjalna
3) Warriors of Santa Maria
4) Knight/Paladin=10+, Sorcerer/Druid=8+ i magic.lvl=5+
5) Wpisowe=1k i 1x.miesiąc=1,5k
6) Witaj Galanowiczu! Opowiedzieć ci historię? Żył sobie biedny rycerz :2handed: , a zwał się Barzyk cor'Aangar. W czasie wielkiego pożaru Ankrahmun (666r.pne, według świadków sprawcą był pijany Konda;) ) Barzyk spakował swój dorobek (świadkowie twierdzą, że topór i banany, ale legenda mówi o konopiach indyjskich), dosiadł konia i popłynął w świat :kon: . Po 5 milach morskich jego konia złapała kolka... Barzyk popłynął dalej sam. Po paru dniach dopłynął do Thais. W porcie przywitali go strażnicy króla Tibianusa :kat: :berserk: . Tak oto podróżnich dotarł do pałacu. Opowiedziawszy całą historię Tibianusowi :king: z początku nie uwierzył i chciał go spalić w piecyku za herezję zasłaniając się faktem, że nie ma kaloryferów. Król z czasem zmiękł (pewnie po tych konopiach:D ) i wtrącił go do lochów. w Thais rządziły dwie gildie-miejscowa Kuk-Luks-Klan :crusader: i pochodząca z Tiquandy RASTA-Klan :Ork: , którego Król nie tolerował i chciał się pozbyć. Zaoferował Barzykowi cor'Aangar wolność za pomoc. Barzyk był dobrym taktykiem i wzioł na siebie ciężar wyjarana całego ziela z magazynu RASTA-Klanu. Gildia musiała wrócić do dżungli po towar i popłyneła pierwszym galeonem. Król ogłosił Barzyka bohaterem... 11 lat ubiegał się o członkostwo w gildii, ale nigdy nie został przyjęty z powodu niskiego levelu. Barzyk prowadził koczowniczy tryb życia i gdy dotarł do Carlin... zgłodniał... Nie wiele ma to wspólnego z moją gildią, ale fajna historia co nie? :)
__________________________________________________ ____________________________________
Gildia dla takich co nie grzeją dup pod depo... Składki dosyć małe. W przyszłości zakładamy stoisko z szamą, skup broni... firmę ochroniarską? Jeśli cenisz sobie uczciwość, ciężką prace... masz trzeźwy umysł (i ciało) ,podstawowe umiejętności?.. Możesz się uważać za jednego z naszych.
7) Barzyk cor'Aangar

Zummer
28-01-2006, 14:21
1) Świat
2) nieoficjalny
3) Underworld Evolution
4) Co najmniej 8 level
5) Narazie nie ma, może poźniej
6) Strona może będzie poźniej. W klanie będziemy razem chodzić na hunty, skillować i czasem może pkować ;p
7 ) Zummer (leader)

tukan90
01-02-2006, 11:03
1) Harmonia
2) Oficjalny
3) Angel Of The Darkness
4) Pacc=35lvl+ Facc=40lvl+
5) Za darmo :D pokój w GH 1k miesięcznie
6) http://www.angelofthedarkness.fora.pl
7 ) Amarrel

Aliptolon
01-02-2006, 17:49
1) Inferna
2) Oficjalny
3) Night Illusion
4) 15 lvl
5) lub 10 - 14 lvl wpisowe 1k
6) http://www.ni.hola.pl
7) Aliptolon
Kontakt: [email protected]

Vard Acal
06-02-2006, 09:21
no to lecimy :)
świat: SHIVERA
typ: NIEOFICJALNY (narazie)
Nazwa: UNDEAD GUILD"S
Wymagania:HMM.... 8 LVL :D
Płatność:1 GP ROCZNIE :D
Info o klanie:JEŚLI SIĘPRZYŁĄCZYSZ MOŻESZ LICZYĆ NA WSPARCIE W QUESTACH/ EXPIENIU (ZBIOROWY HUNT NA SILNIEJSZYCH POTWORACH), PREZENTY W POSTACI NIE POTRZEBNYCH JUŻ INNYM CZŁONKĄ GILDII ITEMÓW ORAZ POZNANIE NIEKTÓRYCH SEKRETÓW TIBII ODKRYTYCH PREZ NASZ KLAN (EXPOWISKA O KTÓRYCH NIKY NIE WIE, POŁOŻENIE NIEKTÓRYCH KLUCZY itp.) OD CIEBIE OCZEKUJEMY TEGO SAMEGO + CHĘĆ WSPÓŁPRACY :D
Nick w grze: Vard Sorcer lub Dramo Zymos (pierwszy to ja, drugi vice lider który tez przyjmuje podania :D)

luciem
09-02-2006, 21:47
1) Fortera
2) nieoficjalny
3) Zakon złotego smoka
4) na razie nic póżniej sie zobaczy!
5) od 8 lvl 25 gp tygodniowo
6)Info o klanie!
7 ) Luciem

Jeśli chodzi o dowódce to ja nim jestem! Mam równiez zastępce! W klanie obowiązuje wyznaczone przez nas ubiór! Info na ten teamt dostaniecie jak mnie spotkacie! Jeśli chodzi o zasady to nie toleruje kradzieży i mordobicia wewnątrz klanu i oczekuje od każdego członka wzajemnej pomocy dla każdego z członków!

Wujek Mietek
23-02-2006, 11:54
1)Honera
2)Nieoficjalny
3)Assasins Dragons :p
4)Koledzy:8 lvl ++ a Reszta 18++
5)100gp wpisowe + składki na wyprawy ;) :cygaro:
6)Naszym Głównym Celem jak sama nazwa wskazuję będą wyprawy na Dragony ale to w późniejszym czasie. A także wspólne expienie wymiana doświadczeń pomoc Finansowa Udostępnienie run z wysokim nawet 90% rabatem. Słabsi Członkowie mogą także liczyć na ekwipunek niepotrzebny innym członkom. Czasami <co miesiąc kto inny> członkowie dostaną prezęty w postaci części ekwipunku
7)Wujo Mieczyslaw ---> Jestem Liderem

Lukasz Isil
22-03-2006, 14:08
1. Refugia
2. Nieoficjalny
3. Guild of Golden Phoenix
4. 8 level +, Mainland - Thais
5. Nie ma składek ani nic.
6. Będzie później
7. Lukasz Isil, Bizon Isil of Refugia

Bizon Isil of Refugia
28-03-2006, 21:29
Niestety wszystko się w naszej gildii zmienia. Zmiana Lidera i wszystko. Oto Info o zmianie w gildii. :mag:
1) Refugia. :mag:
2) Nieoficjalna. :mag:
3) Guild of Golden Phoenix. :mag:
4) Oczywiście postać na Mainie. Miasto dowolne ale najlepiej żeby to było Thais. Min. 12 level, Kumple Min. 8 level.:mag:
5) Nie ma żadnych składek. :mag:
6) Właśnie pracujemy nad blogiem. Na początku typ który dołącza do Gildii staje się Rekrutem. Potem należy wykonać bardzo prosty test i podnosi się o level wyżej. Nastepne rangi dajemy od Serca. Więcej informacji o Gildii proszę zgłaszać do Lidera Gildii czyli do mnie. :mag:
7) Na razie mamy 4 członków: Bizon Isil of Refugia czyli ja to Lider, Lukasz Isil to mój doradca, Katja of Isil to zastępca, Dawid Daw głowna elita.:mag:

Grov
31-03-2006, 20:14
•~1. Refugia.

•~2. Oficjalny.

•~3. Noble Warriors.

•~4. Wymagany 25 level.

•~5. Chcemy kupic guild-house dla gildii. Jesli pomysl wypali to skladka po 2k.

•~6. Wszyscy musza sobie pomagac oraz byc lojalni wobec innych playerow.

•~7. Lady Tiq.

;)

Stillmen
02-04-2006, 21:25
1) Arcania
2) nieoficjalny
3) Lost Animals
4) 8lvl-15lvl
5) w zależności od lvl po 100gp na lvl
6)Gildia została utworzona żeby pomagać początkującym, mieliśmy kłopoty z rzeczami po huncie typu p armor, battle hammer, dla pali kusze, i postanowilsmy za malą zaplata rozdac rzeczy początkujacym brać ich na hunty itd. Możliwość dostania sie z wyzszym lvl jako "pomagacz".
7 ) Mój Stillmen i jeszcze paru kumpli ale nie zgodzili sie na podanie nickow, narazie.

Demon Lukix
13-04-2006, 12:43
1)Aurea

2)NIeoficjalny

3)Demon Gang

4)8 lvl na Mainie, członek gangu nie moze mieć wyższego lvl niż przywodca

5)35gp na tydzień

6)Razem z kilkoma "szychami" zakładamy glidię ma być to chociaż jedna z 5 najpotężniejszych glidii w Tibii. Przyjmujemy tylko polaków . Glidia bedzie się składać z kilku mniejszych glidii miejskich czyli np. Glidia miejska Thais "władca" Demon Lukix. Każdy władca może mieć swoją JEDNĄ prawą rękę czyli innego członka danej glidii mijskiej ktora bedzie go zastępowała podczas jego nieobecnosci. Robilibyśmy różne zloty czyli wszystkie glidie spotykaja sie np. pod Carlin własimy do carlin i robimy demolke . Oczywiście jeśli ktoś rozwali jakiegoś członka glidii wtedy (w zależności od lvl napastnika) robimy albo miejski nalot na tego gościa albo cala glidia. Jeśli ktoś straci brpń (przez [potwora, ludka...)glidia tą samą broń GLIDIA MU JĄ SPONSORUJE . No a teraz minus sponosringu każda osoba bedzie składać sie raz w tygodniu jakąś kwote (jest to jeszcze nie ustalone ile). pojdzie to napewno na sprawy glidii . Oto przypuszczalny rozkład "władców"

Thais Demon Lukix

Kozdoroon Lord of Skrzaxk

Carlin ?

Veron ?

Ab'drniel ?

ZAPRASZAJCIE ZNAJOMYCH

7)Nie wymagamy specjalnego niku

Lord of the Universum
16-04-2006, 09:20
1) Lunara
2) Oficjalny
3) Legendary Fighters
4) Knight, Pall: 20lvl+ i skille 55+, Druid i Sorcerer: 25lvl+
5) Żadna
6) Umieć porozumieć się po angielsku (nie wspominając już po polsku :D), mieć otwarty guild chat i sprawdzać guild forum
7 ) Hunter of the Lunara, a jak mnie nie będzie to do Scott Steiner (gadać po ang.)

tylozel
20-04-2006, 17:51
1)Elysia
2)Oficjalny
3)Street Elite
4)Od 20 lev +
5)10-19 lev 2k powyzej nic
6)Musi caly czas otwarty być guild czat.
7)Tylozel Wyia lub częściej Khorn camako:)

Johanes19
27-04-2006, 18:54
Czemu nieu ma nic o gildiach na GALANIE?!?!?!X(

Linoley Messi
30-04-2006, 11:04
1) Celesta
2) Oficjalny
3) Ancients Hooligans
4) Chwilowo Brak :)
5) Nic :p
6) Gildie opuszczamy tylko po poinformowaniu o tym lidera.
7 ) Linoley Messi

Nert
05-05-2006, 14:13
chcialbym wstąpic do jakies gildi jestem sorkiem na 16 levelu kto by chciał mnei miec niech napisze na wp

Azai
11-05-2006, 15:52
1) Arcania
2) Nieoficjalna
3)Guardians of Canabis
4) 15 lvl +
5) Bez poczatkowej wplaty ( moze uledz zmianie )
6) Klan przeznaczony glownie dla Polakow. po wejsciu do klanu jestes zobowiazany do przestrzegania wszystkich praw klanu i pomagania innym czlonkom klanu !
7) Azai :D

Zgloszenia prosze kierowac na maila [email protected] , pisac priwaty , lub osobiscie w grze ;] Pozdrawiam i czekam na chetnych.

deldfix druid
12-05-2006, 13:39
1) Świat:AUREA
2) nieoficjalny
3) Nazwa:"Phantom dragon's flame"
4) 8 lvl+
5) 10gp na tydzien(skladki na wybrany przez liderow cel zazwyczaj celem bedze ulepszanie ekwipunku zasluzonym graczom i odkupywanie starego ktury straci sie na "misji")
6)jak do nas dolaczysz bedziesz musial po prostu sluchac sie aktualnego lidera i podac nr g-g. Narazie nie mamy stronki jak ktos jest hentny do zrobienia niech pisze. Aktualnym liderem jestem ja ale po dolaczeniu lepszych graczy przekaze im dowodctwo :p
7 ) deldfix druid nr g-g 8856371
gildie zrobilem dlatego ze na Aurerze wogule nie da sie dolaczyc do gildii/znalezc zadnej gildii!
podania piszcie na g-g :p (zobaczcie ten film wyrombisty PS:tom masakre nie robila nasza gildia ale mam nadzieje ze dojdziemy do tego poziomu blagam niech ktos napisze podanie...) http://video.google.com/videoplay?docid=4991201666911432789 (http://video.google.com/videoplay?docid=4991201666911432789&q=tibia+war)
czekamB) ...
http://s3.*********.pl/c.php?uid=58016 (http://s3.*********.pl/c.php?uid=58016)klikajcie ten link to link do b.i.t.e.f.i.g.h.t'a dostaje wtedy kase :)

deldfix druid
12-05-2006, 13:43
eeeeeeeeeeee....
to co jest w temacie (na gurze) (kobieta lekkich obyczajow) to miala
byc kór**
ale administrator
zmienil tresc:p

teza18
16-05-2006, 00:45
1)HARMONIA
2)OFICJALNA
3)Stars Forever
4)Knight,Palldayn-30lvl*****Mag,Druid-25lvl(osoby posiadajace pacc przyjmuje bez wyganego lvl)
5)0gp
6)Expic oraz wspolne hunty
7)Dous kosus jestem liderem postac ma bana do 18 maja:evul: pisac poki co na postac
Valf Firia!

Wro'Bel
24-05-2006, 20:06
1)Luminera
2)Oficjalny
3)Bounty Hunters
4)Level 30+, wysoka kultura osobista, znajomosc polskiej ortografi
5)500 gp wpisowego
6) Nasze forum: www.luminerahunters.fora.pl. Tam zamieszczone sa wszystkie informacje. Sklada sie tam rowniez podania o przyjecie do gildii. Kolejna wazna informacja jest to, iz w kazda sobote organizujemy guild hunty, i/lub questy. Ponadto, niektorzy czlonkowie organizuja wyjscia na wlasna reke. W niedziele odbywaja sie spotkania w guildhallu (imprezy, itp.)
7)Sarah the Trader / Thomas Blackheart

le-WIN
30-05-2006, 17:55
1) AUREA
2) Oficjalny
3) Angels of Shadow
4) pacc/25lvl+
5) brak
6)jedynie polacy
7 ) Xnivel

~~Regan
31-05-2006, 15:40
1)Berylia
2)Oficialny
3)Carnimirie
4)30lvl+,No red scull !!
5)Brak
6)Guild Channel Zawsze OTWARTY !!!:D
7)Blood Warrior Regan

KoBzAl
04-06-2006, 11:57
1.) Keltera
2.) Oficjalny
3.) Independent Warriors
4.) TYLKO POLACY lvl 20+
5.) nic nie trzeba płacić B)
6.) narazie nie ma strony ( ale jak tylko sie pojawi to podam ) :)
7.) Kobzal (Leader)

---------------------------------------------------------
Nie tolerujemy nOObów, złodzieji i pk'wców !!! X(

---------------------------------------------------------
Legend never die! :berserk:

cita_haja
14-06-2006, 16:09
1) Xantera
2) Nieoficjalny
3) -
4) Brak wymagań
5) Wstęp jest darmowy
6) Gildia dopiero powstaje, każdy będzie dostawał swoje zadania (zależnie od lvl). W gildii panuje hierarchia, należy słuchać się osób, które są wybrane na przewodniczących i na vice. Gildia broni swoich członkówi pomaga im finansowo. Za bicie się z członkami gildii i inne wykroczenia ponosi się karę (do wyboru):
-wydalenie z gildii
-grzywna (100gp-5k-zależnie od wykroczenia)
Dochody z pracy gildii (sprzedawania run, sprzedawania lootów z zabitych potworów[ tylko tych zabitych przez paru członków gildii] itp.) będą dzielone pomiędzy członków.

Kontakt: gg 8835564, e-mail [email protected]
7) Rafal Wroblewski

Trampek
21-06-2006, 10:30
1) Harmonia
2) Nieoficjalny
3) Pogromcy zła
4) 8 lvl
5) Co tydzien po 10 gp ( Bedzie z tego kupowanie EQ dla wszystkich w klanie
6)Narazie brak strony ale wkrotce będzie
7 ) Trampek Sorcerer

smerfetka126
27-06-2006, 12:44
szukam gildi jestem sorcerka mam 17 lev m level 12 prawie 13 prosze pisac na gg

Kontakt: gg-2149311

smerfetka126
27-06-2006, 13:30
sawsze chcialam byc w gildi jakiej kolwiek az wreszcze chce zalozyc wlasna:

1.)Harmonia:p
2.)Nieoficjalna:p
3.)Wspaniali of Harmonia:p
4.)level min.10. Zbieram ludzi z Carlin Thais i Venore:p
5.)Na wstęp płaci się 30gp a potem tygodniowo 15gp (to wszystko pujdzie na opłate sprzętu do wypożyczania itp. takze ze sprzedazy run):p
6.)Mile widziani Paccowie. Jeśli pacc ma mniej niz 10 level to też może należeć do gildi.Będzie hodzenie na Hunty w każdy dzieź z 3 osobami.Nie toleruje noobostwa ani zlodziejstwa w Gildii. Mile widziana pomoc innym graczom, wspulne expienie itp. Będzie pomoc pienieżna (ale oczywiście jak się bedzie mieć na oddanie to sie oddaje bez wyjątkow) nowi członkowie gildii po wyjściu na maina będą dostawać podstawowe itemy na dobry start, nie tolerujemy żebrania (jak widzisz Mnie Czyli Lune Sacians przed dp krzyczącego "Frii itam plxxx !!" współpraca z nim będzie zawieszona na czas określony lub na zawsze otym bedziesz poinformowany). Jeśli bedziesz zabijać innych członków lun ich okradać itp. to dostajesz karę:
~~Wydalenie z tibi
~~Karę pieniężną od 100gp-4k (zależy co to było).:p
7.)Moja nazwa w Tibi To Luna Sacians:p
Można pisać na gg 2149311:p lub e-mail [email protected]

Isanis Ther
29-06-2006, 10:39
1. Pacera
2. Nieoficjalna
3. Destroyers
4. Min. lvl to 13
5. Na wstęp 500 gp. Tygodniowo nic. Pieniądze potrzebne na kupowanie equipunku dla slabszych graczy.
6. Bedą organizowane wycieczki na rożne questy, hunty i wiele innych potworków. Nietoleruje zabójstwa lub kradziezy w klanie. Za takie coś wydalenie z Tibii lub kara pieniężna.
7. Moj nick w tibii to Isanis Ther.

Jeśli ktoś chce do mojej Gildii niech pisze na gg 7498697 lub na priv.

Wisi
15-07-2006, 01:00
1)Luminera
2)Nieoficjalna
3)Dark Unreal
4)Minimalny lvl 20,Gracze z paccem na vice lidera ale nie wszyscy bo to zalerzy od lvla.
5) Kto chce być w GH daje 1k i ma spokuj a reszta z tych pieniędzy pójdzie na lepszy sprzęd itd.płacić nie trzeba ale ta osoba nie bedzie w GH!!.
6)Będzie zbierana od czasu do czasu grupka na różne questy, i nie tolerujemy złodziejstwa,będzie to karane#wywaleniem z gildi#grzywną od 500gp do5k zalerzy od przestępstwa.
7)Mój nick to Xanidro Porindea.
Osoby które chcą być w gildi niech się zgloszą w tibi na prv albo na meila [email protected]

Lord of the Universum
15-07-2006, 09:44
Piszę jeszcze raz posta, ponieważ gildia się rozrosła i wymagania się również zmieniły:

1) Lunara
2) Oficjalny
3) Legendary Fighters
4) Knight, Pall: 35lvl+ i skille 70+, Druid i Sorcerer: 35lvl+
5) Za GH. Cena za TEN miesiąc 3.3k, za następny taniej (większa ilość osób)
6) Umieć porozumieć się po angielsku (nie wspominając już po polsku ), mieć otwarty guild chat i sprawdzać guild forum
7 ) Hunter of the Lunara, Lord of the Universum, Deejay Trick, Golbik

Lady Aricia
23-07-2006, 18:31
1 - Harmonia
2 - Oficjalny
3 - Fellowship of Twilight
4 - PL, 30lvl+, Kultura Osobista, pozytywny wynik "TESTU" oraz akceptacja pozostałych człokow gildii.
5 - Nigdy nie bylo, nie ma i prawdopodobnie nie będzie.
6 -Gdy ksieżyc wyłonił się zza chmur, drużyna zagłebiła się w mroku krypty. Każdy z nich był gotowy na spotkanie z najgorszym koszmarem swojego życia. Mimo to wiedzieli, że moga polegac na pozostałych, a towarzysz nie opusci gdy przyjdzie sie zmierzyc z potworem. Jestesmy drużyną, jestesmy rodziną i wierni na zawsze towarzyszom pólmroku.

Guild chat jest po to aby z niego korzystac. To samo tyczy sie forum, ktore znajduje sie na Tibia.com. Tam też oceniamy kandydatow przyjetych do gildii. Po 2 tygodniach kandydat musi sostac zaakceptowany przez reszte druzyny, w innym wypadku opusci gildie.
Wspólne hunty oraz pomoc przy questach to sprawa tak oczywista, iż nie ma sensu pisać o tym więcej.

Wiadomosc dla: Zlodzieji, hakerów, cwaniaczków oraz noobów - nie marnujcie mojego i swojego czasu...nie piszcie...

7 - W sprawach rekrutacji oraz Testu wstępnego porsze się zglaszać do Lidera - Lady Aricia

Xan Vyshargus Qimsoe
01-08-2006, 13:50
1) Antica;
2) Gildia NIEOFICJALNA;
3) Du Vrangr Gata: Kręta Ścieżka;
4) Profesja maga lub druida, min. 10lvl;
5) Zależnie od pozycji (inf. na stronie);
6) Strona: duvrangrgata.blog.onet.pl (wszystkie informacje na stronie: zapewniam, że nie ma tam keyloggerów ani innego świństwa -Bo niby jak to wrzucić na blog? :D );
7) Xan Vyshargus Qimsoe (pełnomocniczka na Rookgardzie: Varda Elbereth).

Majera
04-08-2006, 22:15
1) Eternia
2) Oficjalny
3) Tiara
4) 40 lvl dla wszystkich
5) Klan nie jest do płacenia chyba że ma się gh!
6)Info o klanie - forum klanu, tu możesz napisać podanie: www.klantiara.fora.pl Oby mieć otwarte GC i udzielać się na forum.
7 ) Majera

Miedziaq
18-08-2006, 08:19
1) Titania
2) Oficjalny
3) Warriors of Hell
4) 20 lvl
5) 600gp wpisowe, miesieczne 0
6) Poszukujemy vice liderow! piszcie!;(;(
7 ) Legedarny Aro

Ivanest
20-08-2006, 10:06
1) Secura
2) Nieoficjalny
3) Red Legion
4) Knight, 10 lev (ci co nie mają mają tydzien na zrobienie)
5) wpisowe 1000 (składki idą do depo dla spraw gildii i pomocy słabszym gildiowcom)
6)Trzeba grać co najmniej raz w tygodniu. Pomagać słabszym klanowiczom. Chodzić na klanowe treningi (każda niedziela o godzinie 9). Zbierać dropy, moga się przydać. Zachowywać się kulturalnie i niebyć złodziejem rzeczy ani expa.
7 )Ivanest (aktualnie mieszkaniec Carlin)

X-Zero
15-10-2006, 21:16
O .
Do usunięcia.

Albertus
24-10-2006, 16:34
1) Luminera
2) Oficjalny
3) Polscy Patrioci
4) 30 lv+ (co miesiac sie powieksza o 5lv (od 40+ 2 miesiace))
5) /
6) Gild Chat
7 ) Moon Durus

lucceks
27-11-2006, 22:27
1) Guardia
3) Lucas Guild Polish
4) 30lvl +
5) za samo członkostwo nie pobierami prowizji (i hipoteke załatwiamy), lecz na pokój w domku gildii ceny wynoszą od 500gp do 2k w zależności od wielkości pokoju
6) tibia.com/commuity/guilds/guardia/Lucas Guild Polish
7 ) Lucek Goocek

Panic-Archer
03-12-2006, 14:33
Pierwsza gildia na Morganie ;)

1) Morgana
2) Nieoficjalny
3) Guild of Spectrum
4) 13+
5) Narazie nie ma opłat, chyba że będziemy wykupywać Guild House
6) http://spectrum.mojeforum.net/viewtopic.php?p=2#2 , a strona główna http://spectrum.mojeforum.net/index.php
7 ) Kolega Marca

Hytry1988
28-12-2006, 09:45
1. Furora
2. Oficjalny
3. Death Angels
4. 45+
5. 1k Miesiecznie na GH
6. W gildi panuje fajna atmosfera oraz nawzajem sobie pomagamy GC zawsze otwarty
7. Silna Monisia - Liderka, Hytry Sorcerer - vice, Fazest - Vice, Make Qeel - vice, Var Hell - vice

Rewux_Hell
28-12-2006, 11:12
:evul: :evul: :evul:
1) Vinera
2) Oficjalny
3) Forsaken Family
4) 30 lev
5) Płatnośc tylko jak chce sie miec pokoj w gh
6) Gildia głównie dla Polaków
7 ) Rewux Hell

:cup: :cup: :cup:

Tientay
16-01-2007, 02:23
1) Pythera
2) Oficjalny
3) Night Watch
4) 20+ lvl, Doswiadczenie, Olej W Głowie.
5) Skladka Na Guild Hall Jesli Chcesz Z Niego Kozystac.
6) Gildia Kiedys Na Ocerze, Ktorej Bylem Zalozycielem Tak Samo Jak Teraz Na Pytherze. Wymagany Szacunek Dla Wszystkich Graczy, Nie Tylko Z Gildi. G Chat Zawsze Otwarty.
7 ) Tientay

Exapularus
23-01-2007, 07:55
1) Xerena
3) Master Warrior
4) level 25 +
5) żadna ,chyba że przy wpłacie na gh (chodzi mi o pokoje)
6)Info o klanie -www.masterwarrior.fora.pl[/COLOR] ,polska gildia
7 ) Exapularus
Exapularus
prosze pisać do Vicków w sprawie wejscia do gildi

bartellox
23-01-2007, 15:12
1) Luminera
2) Oficjalny
3) Vx Team
4) friends plax
5) Płatność none
6)guild chat always open
7 ) Ziomster Warior

Rookiero
29-01-2007, 13:01
1.Chimera
2. Oficjalny
3. Teams of Rook
4. Lvl 15+
5. Brak
6. Gulid czat always open Lider Lord'Luster(75~)
7. Rookiero:cup:

Eximos
31-01-2007, 16:54
1) Guardia
2) Oficjalna
3) United Hero
4) 30+ lvl
5) nie
6) Zawsze otwarty Guild-Chat, STOP Nobom, Thiefom itp.X(
7) Elite Yunis

TerrorDevil
31-01-2007, 23:28
1/Inferna ( Thais )
2/Nieoficjalny
3/Guilds of Magic
4/ A więc tak:
Po pierwsze :By należeć do gildii trzeba zapłacić 1.2k
Po drugie: Poziomy nie mniejsze niż 10 nie większe niż 15
Po trzecie: TO GILDIA DLA ANTY PK !
Po czwarte: Tylko druidzi
Po piąte: 3 przewinienia i jesteś zROOKowany
Po szóste: Musisz się tak ubrać : WSZYSTKO NA CZERWONO . OUTFIT - HUNTER
5/1.2k - wpisowe - składka miesięczna - 150 gp
6/ ----
7/ TerrorDevil

DAWID19911
02-02-2007, 12:32
1)Aldora
2/Do założenia
3/Nazwe gildia cała wymyśla
4/ Wymagania:
-nie pekować
-vice musi miec 10+ lvl Potrzebni mi 4 vice liderów
-facc 15+ lvl
5/Tylko na gh składka
6/ Pomaganie innym,Pomaganie w chuntach nie przyjmuje pkowców i red skuli Pomaganie w skillowaniu knightom.
7/ W grze pisać do Elder Druid Dawid
Zakładam to moim charem 11 lvl
Wszyscy mile widziani!

HydesCart
04-02-2007, 23:45
Kurcze ! Czemu jest tylko jedna polska gildia na Asterze ??!!X( X( X(

LordxKucharz
13-02-2007, 17:01
szuakm gildi na askarze odpisywac

Syr
14-02-2007, 11:30
1) Isara
2) Nieoficjalny
3) Sky Clan
4) Szczegoly w opisie
5) Szczegoly w opisie
6)
= Sky Clan =

Jestesmy dosyc neutralna i miedzynarodowa gildia, nie tolerujemy rasizmu, i noobostwa w naszych szeregach
przyjmujemy tylko wybrane osoby, musisz posiadac ponadprzecietna inteligencje lub zachowywac sie w miare dojrzale
zapraszamy osoby ktorzy znaja dobrze hiszpanski, polski, szwedzki, niemiecki lub inny popularny
dla takich osob mamy specjalne miejsca w dyplomacji na miejscu tlumaczy

Nasza Gildia dzieli sie na:
- The Sky (Konsul)
- Angels (Doradcy, zastepcy)
- Priest
- Dyplomatic (Osoby odpowiedzialne za oficjalne relacje miedzy gildia a innymi graczami i gildiami)
- Elite (Osoby z duzym poziomem doswiadczenia, Biegli w wydarzeniach na swiecie lub inaczej bardzo pomocni)
- Clan (Pozostali Czlonkowie)
- New (Ranga Rekrutacyjna)

Ranga "New" jest dla graczy nowych w gildii badz posiadajacych ponizej 20 poziomu
Leader i doradcy po przejsciu okresu kwalifikacyjnego decyduja sie do ktorej rangi dac dana osobe

Nasza Gildia ma na celu zebranie osob milych, zyczliwych i powaznych, integrowanie ich i laczenie ich

Staramy sie by Nasza gildia byla chroniona przez potezne osoby dlatego beda wymagane niewielkie skladki na to
Ochrona jak sama nazwa wskazuje bedzie sluzyc jedynie ochronie, gdy droga dyplomatyczna nie odniesie skutku
i nie bedzie to wina czlonka. (m.in. Stosowanie wobec ktoregos z czlonkow nieuzasadnionego PA, PK badz innych
niemilych zachowan) ze wzgledow na zasade rekrutacji niestety dla czlonkow rangi "New" bedzie udzielana jedynie
pomoc dyplomatyczna i to w uzasadnionych przypadkach

Nie prowadzimy i nie zamierzamy prowadzic ZADNYCH wojen
W przypadku mozliwego zagrozenia odbedzie sie demokratyczne glosowanie (tak/nie/nie udzielam sie)
Planujemy otworzyc nasza wewnetrzna Black-liste (beda tam osoby ktore negatywnie dzialaja na Gildie lub jej czlonkow)

Aby sie do nas dostac nalezy spelnic kryteria:
- Przyjazne nastawienie
- Zaangażowanie
- Dyscyplina (Nie bedziemy jej nadmiernie wymagac)
- Lojalnosc
- Przejsc kilkudniowy okres probny
(lvl nie ma znaczenia!)

W zaleznosci jakie bedziesz mial cechy i korzysci z twojego udzialu u nas dostaniesz odpowiednia range, zawsze mozna awansowac

Rekrutacja odbywa się wg. wzoru:
- Nazwa postaci (lvl, profesja, skille/mlvl)*
- Udziały bądź wpływy w innych gildiach (jesli nie masz/nie miales daj tu kreske)
- Uzasadnienie "dlaczego właśnie ty?" ** (Twoje cechy oraz korzysci z twojego udzialu u nas, rekomendacje u innych osob itp... - moze miec to kluczowa role w twojej randze)
- Ogólne informacje (imie, wiek itd.)
- Zaawansowanie w Tibie (jak glugo grasz)
- Miales/posiadasz u kogos hunta/wrogów (jesli tak to jak to jest zalatwione)

*pytania oznaczone maja charakter czysto informacyjny, odpowiedz nie wplywa na wynik rozpatrzenia
** pytania nieobowiazkowe

=Okres Probny=
nie jest niczym wielkim czego normalny gracz nie moglby dokonac, sluzy temu by okreslic twoja przynaleznosc i nie dopuszczac
tzw. "noob'ow" do gildii
7) Syrius Desperat (Leader)

Wiecej info w temacie rekrutacyjnym

MarcinS13
14-02-2007, 14:54
1)Menera (no-pvp)
2)nieoficjalny
3)Wojownic Menery
4)nie wolno :blokować ,kraść i nie można być noobem
5)Brak
6)Jeśli chcesz chodzić na hunty,questy itp. zapisz sie to nic nie kosztuje wystarczy że jesteś spoko koleś.
7 )Knight Bezelowiec (nie wystraszcie się że 8 lvl teraz zaczołem grać knightem i skuluje, mam 22 druid i 20 pall)

Rangi to
Lider (ja) podejmuje najważniejsze decyzje wraz z porozumienim z vice liderami)
Vice Lider (nie ważny lvl) gracz któremu bardzo ufam i który wie co należy zrobić w danej sytuacji
elitarni wojownicy - rycerze i palladynowie o wysokich umiejętnościach taktycznych
mistrzowie magi - magowie i druidzi o wielkiej wiedzy magicznej
wojownicy - początkowi wojownicy których uczą elitarni wojownicy
madzy - początkowi magowie których uczą mistrzowie magi
new - wszyscy którzy są w czasie próby która trwa 4 dni po której lider i vice liederowie wybierają czy ten ktoś jest wart naszego klanu.
(troche w stylu rpg :D ) moje gg:7796188 skype nick:bezelowiec13

Gorąco Zapraszam Lider Gildi

Troska
14-02-2007, 19:51
1) Shivera
2) Nieoficjalna
3) Szwajor Army :)
4) Na razie symbolicznie od 10 lvl'u.
5) Jak gildia się rozrośnie to możemy wprowadzić składki na itemki, itp...
6) Wspólne hunty, questy i przed wszystkim: PK'owanie :] Chętnie przyjmiemy kogoś bez gildii z PACC'em: w przyszłości możemy sami stworzyć oficjalna gildię...
7 ) W sprawie rekrutacji pisać do: Grabarz ksiezy, Berghof, Royal Lodzio lub Elite Lodzio.

piokom123
17-02-2007, 21:56
1. Aurea
2. Nieoficjalna
3. A nad nazwą pomyślimy :D
4. Od 7 lev do 15 lev
5. Składka w zależności od lev i zamożności postaci. Biedniejsze postacie bez składki. Składka w całości idzie na sprzęt, runy, itp dla członków
6. Członkowie nie mogą:
* kraść
* blokować innych graczy
* zachowywać się jak noob (jeśli jesteś noobem to przynajmniej staraj się to ukryć :) )
* i przede wszystkim żaden członek gildii nie może atakować postaci bez czaszki; atakujemy tylko osoby z czaszkami i to też tylko gdy są agresywne (i mają niższy lev :D )
7. W sprawie rekrutacji pisać na gg 6407419 (pisać nawet jak niedostępny, bo zazwyczaj siedze na niewidocznym, to się dogadamy)
8. Maxymalny lev bedzie z czasem się zwiększał. Jest on bliczany tak: mój lev (teraz 20) - 5lev. Dzięki temu będę mógł utrzymać porządek w gildii i unikniemy bójek między swoimi (wiedza że ktoś z lev o 5 wyższym może w każdej chwili zgasić kogoś zawsze uspokaja :) )
Wszyscy mają obowiązek słuchać się lidera (mnie :D ) i pomagać innym, nie tylko z gildii (jeśli widzisz jak 8lev męczy się z rotwormami to pomóż a nie przyglądasz się jak pada; pomyśl że jesteś na jego miejscu). Być może w przyszłości gildia stanie się oficjalna, dlatego chętnie przyjmiemy również PACC. Członkowie gildii chodzą razem na hunty, questy, itp. Początkujący rycerze mogą liczyć na pomoc ode mnie w postaci summona do skilowania (na to trzeba poczekać pare lev :) ). I to chyba tyle. Jak coś to pisać na gg 6407419

I jeszcze sprawa rooka:
Do gildii przyjmujemy również postacie będące na wyspie nowicjuszy. Rooka pomagam przejść postacią Antinius Wol Paladyn (rookstayer 13lev). Po przejściu na maina, postać ma obowiązek wysłać parcelem/na konto w tibijskim banku 50gp (pierwsza wpłata członkowska razem z opłatą za wsparcie nie tylko duchowe [sprzęt, life fluid w trudnej sytuacji, jedzenie] na rooku; jeśli będę zmuszony pomagać na roku zbyt często [zejdzie dużo life fluidów] opłata będzie zwiększona). Przyjmujemy również innych rookstayerów. I to tylko tyle miałem do dodania :) Jak coś jeszcze sobie przypomne to wyedytuje jeszcze raz.

A więc
See you in Tibia :D

Adrag
21-02-2007, 06:33
1. AZURA.
2. Oficjalna.
3. Power'Abused by Wanted
4. Od 25+ lvl'a.
5. Nic.
6. Gildia mówiąca o sobie nazwą.
Kanał Gildi zawsze otwarty, nie kradniemy, nie zabijamy innych graczy (jak juz masz zabijac to tylko PK) tutaj chodzi o 4F. Nie upodabniajcie sie do Wanted.
7. Adrag

Sart
01-03-2007, 18:23
1) Lucera
2) Oficjalny
3) Sart
4)nowe ruzczki
5) 2k raz miesiencznie
6)jestem zobowionzany do naklaniania moich koleguw z big lvl do wejsca do klanu
7 ) Sart Gomkain de Knight

Gurianus
08-03-2007, 09:48
fdhgsdghgdhdsghdfhghdfhd

(NBM)
08-03-2007, 15:52
X( a moze byscie tak napisali na jakim swiecie macie te gildi :p

wedkarz
13-03-2007, 17:47
witam jestem druidem na 17 lvl chetnie dolacze do jakies gildi najchetniej lubie pochodzic z kolegami zabijac ludzi jestem na swiecie xerena mam 16 mlvl propozycje pisac na gg 861242

Santoris666
15-03-2007, 10:36
1.Saphira
2.Nieoficjalna
3.UnDeath Hunters
4.Knighty 15lev/skille 50/50 Paladyni 15lev/skille 60 Sorc i drut 15lev/20mlev
5.Składka-500gp na wejście i 200gp miesięcznie
6.www.undeathhunters.fora.pl <-zalogować się!!!
7.Santoris Archer

kasia_szaja
16-03-2007, 16:12
Szukałam jakiejs gilgi dla siebie ale nie znalazlam zadnego gloszenia o jakiej kolwiek gildi na swiecie Nova a chcialabym do niej naleze wiec niech ktos da swoja oferte z taka gildia.pozdro dla wszystkich.

Sir_aloh_knight
17-03-2007, 13:56
Hooligan's Of Europe

a) 20 lvl
b) Protektujom nas same 100 lvl jedenz nich Chullo
c) Valoria
d) Druid of Marcin

Nedomanus
17-03-2007, 15:47
1. Obsidia
2.Oficjalna
3.Order of Night
4. 50+ lvl, tylko Polacy, nie mający zatargów z którymkolwiek memberem
5. Ewentualna zrzutka na GH
6. Oficjalne forum - www.orderofnight.fora.pl
7.Nedomanus

Edell
19-03-2007, 19:22
1.Honera
2.Nieoficjalny
3.The wariors of glory
4.Od 8lvl
5.Początkowo 10gp, później nic.
6.Ta gildia jest jedną wielką rodziną. Będziemy razem chodzić na hunty, wspierać się itp. W najbliższym czasie planujemy założenie firmy. Proszę, nie lekceważcie nas mimo iż mamy mały level. Jeśli ktoś chce być u nas w gildii to proszę wysłać list (mieszkam w Thais) do Edell Cetyn.Nie tolerujemy kradzieży i przekleństw. W najbliższym czasie damy dobrą zbroja na dobry początek członkostwa.
7.Edell Cetyn (lider) i Dran Darionix (vice lider).

TrojanMega
20-03-2007, 08:04
1. Furora
2. Oficjalny
3. Death Angels
4. 45+
5. 1k Miesiecznie na GH
6. W gildi panuje fajna atmosfera oraz nawzajem sobie pomagamy GC zawsze otwarty
7. Silna Monisia - Liderka, Hytry Sorcerer - vice, Fazest - Vice, Make Qeel - vice, Var Hell - vice

chej ej a mugłbum do waszej gildi dołączyć? tylko mam 15 lvl sorc

draenei
21-03-2007, 17:45
chej ej a mugłbum do waszej gildi dołączyć? tylko mam 15 lvl sorc

Skoro pisze, że trzeba 45+ to 15 nie przejdie.
Sorry, że offtopic.

skinny98
24-03-2007, 21:31
Siemka! Szukam gildi na świecie CANDIA. Jestem Knightem lvl 15 ze skillami 51/50 (będą większe ;) ) interesuje mnie przede wszystkim chodzenie na questy, hunty i odkrywanie nowych terenów. Piszcie [email protected]

crystal12
04-04-2007, 13:02
1) Mythera
2) nieoficjalny
3) Rookers of Empires
4) Nie wiem
5) Nie wiem
6) Jestem zobowiązana do itemów dla gildii i pilnuję naszego domku
7 ) Nie powiem

Mefasto
08-04-2007, 14:00
guildia zlikwidowana .

Raorap
10-04-2007, 13:55
1) Furowa
2) Nieoficjalny
3) ZP (Zakon Panter)
4) Minimum 10 level (PK TEAM)
5) brak
6)piszcie na postać raorap (wymagane jest to aby twoja postać była w carlin)
7 ) Raorap:cup: :cup:

Dragorael
21-04-2007, 17:13
1. Amera
2. Oficjalny
3. Mistical Warriors
4. Min. lvl 20+
5. Mozliwe, ze na GH.
6. Jestesmy nowa, ale zgrana gildia. Pomogamy sobie w trudnych sytuacjach. W naszej gildii wymienisz sie doswiadczeniami z innymi czlonkami, zawsze dowiesz sie czegos nowego.
7. Leader- Soul of Mastermind

Brzoza
01-05-2007, 14:18
1) Secura
2) Oficjalny
3) Peace
4) 30+ lvl
5) Płatność - Brak
6 ) Yakern - pisac do mnie

Smolsky
05-05-2007, 16:52
1) Świat: Lunara
2) nieoficjalny
3) Nazwa: Heroes of Lunara
4) Wymagania: Minimalny 8 lv i tylko Polacy
5) Płatność: 0gp (Przy doborze 5 osób wzrośnie do 5gp tygodniowo)
6)Info o klanie: Klan jest młody i poszukuje ludzi lojalnych i uczciwych. Strony narazie nie ma ale wkrótce będzie. Mam nadzieję, że będziecie chcieli przychodzić. Dla nowych jest zawsze jakiś skromny podarunek. Pomagamy sobie, nie jesteśmy mordercami ani bandytami. Nie zabijamy PK chyba że nas zaatakują. Jeżeli są sliniejsi to w miarę możliwości uciekamy. Jeżeli ktoś zostaje zamordowany przez PK sprawdzane jest to na tibia.com . Gdy jest to prawda morderca dostaje Gildiowego Hunta.
7 ) Smolsky - Lider

Azteka
06-05-2007, 20:57
1) Calmera
2) oficjalny
3) Rulez
4) 30+ pacc, 40+ facc
5) nic (wstep darmowy)
6)musisz nosic outfit w naszych kolorach (czarno-czerwony), guuild chat otwarty i sprawdzac co jakis czas forum
7 ) moreno da'devil

olej92
06-05-2007, 22:21
1) Celesta
2) Oficjalny
3) Mistic Army
4) 40+ lvl Polska Gildia w Pózniejszym okresie podwyzszamy do 50+ lvl
5) wpisowe - 2k skladka NIC (wpisowe jest na utrzymanie GH)
6) Piszcie do Tomaldinho lub Anita Slyaa tylko oni maja upowarznienie
7) Tomaldinho

Alchemist
12-05-2007, 14:42
1) Celesta
2) Nieoficjalna
3) Forgotten Army
4) PACC na razie bez ograniczeń, FACC na razie od 25 lvla (później wymagania będą wyższe)
5) Wstęp wolny
6) Cóż tu powiedzieć... guild chat musi być obowiązkowo otwarty, obowiązuje kultura osobista.
7) Shadow of Mystery

Proszę o skasowanie moje poprzedniego posta. Pomyliłem się. ;p

Dawidds
15-05-2007, 02:04
1.vinera
2.oficjalny
3.Asylum
4.20 lvl+ brak noobostwa ;)
5.jak cos to oplacanie gh jesli chcesz pokoj w nim
6. guild chat open
7. Dawidds mam vicka i upowaznienie od lider Eva Yvonne
pzdr || sell bp fishes ...

sir rafski
17-05-2007, 15:41
1. Azura
2. Oficjalny
3. Wanted
4. Min. lvl 100+ oraz znajomości
5. Free.
6. Jesteśmy najlepsi!!
7. Drazharm

Stasiu'knight
18-05-2007, 16:52
1) Mythera
2) Nieoficjalny
3) Orc Busters
4) Nie można być PK (Członek który jest PK wylatuje)
5) 30gp (może wzrosnąć)
6) www.orcbusters.republika.pl Zobowiązania: Zabijanie PK, chodzenie na hunty/questy z innymi członkami Gildii.
7 ) Divo

Pyrlandia
24-05-2007, 17:26
1) SELENA (pierwsza na SELENIE):]
2) NIEOFICJALNE
3) Waleczni POLACY(może ulec zmianie
4) Wszyscy tak samo ubrani!; Min 10 level(potem będzie wyższy)
5) NARAZIE za darmo
6) Po wejściu do gildii:
-lepiej nie odchodzić
-być pomocą dla słabszych
-nie zdradzać gildii
7)ARTY ORIT (narazie)

JEST to pierwsza POLSKA gildia na Selenie. :cup:

Pisać GG 7458469!!!!

Na tibi ARTY ORIT

MichaelIzzor
12-06-2007, 18:34
Guild Dark Souls :
1) Nerana
2) Oficjalny
3) Dark Souls
4) 40 LvL + , Only Polska ;]
5) Nic a nic
6) Nie tolerujemy Thiefów, Noobów.
7) Michael Izzor

Aquentic
18-06-2007, 12:48
1)Kyra
2)Oficjalny
3)Niesamowity Orgazm
4)lvl 25+ (wyjątki), sami Polacy
5) jeżeli nie jesteś przyjacielem to wpisowe 100 lub więcej gp
6) Zero tolerancji dla thiefów, noobów teżnie przyjmujemy
7) Barteziek

Nazwa nie tego ale team fajny, dobre zgranie.:p

Kiełek
24-06-2007, 22:11
1) Iridia
2) Oficjalny
3) Night
4) Lvl ok. 30, dobra znajomośc języka Angielskiego
5) Brak
6) Jest to Polsko-Szwedzko-Holenderska gildia, GH nie mamy i nie planujemy kupic.
7) Belin Armerill, nick lidera: Ixos De'Neo, upoważnił mnie do dodania gildii tutaj, z racji tego że on jest Szwedem.

Vane_Valith
25-06-2007, 14:44
1) ..................Antica
2) ..................nieoficjalny
3) ..................WŁADCY ŚMIERCI8o4) ..................okolo 15 lvl skile nawet naewt
5) ..................wpisowe 200gp puzniej 100gp tygodniowo na konto gildi
6) gildia będzie zajmować się huntami skil partnerami a tagrze tempieniem wrogów.
zrobimy też kąto gildi którego będzie strzegł jakiś zaufany skarbnik kturego wybieżemy w głosowaniu, wpisowe to tylko 200gp i składka po 100gp tygodniowo na kąto pożyczać będzie można po uwczesnym wpisaniu kwoty na niezmywalnym dokumęcie tibijskim i daniu go skarbnikowi obowiązkiem każdego jest podanie gg lub e-maila mi.
7 ) Verbigon Lutuxin:D

Cwancyk
01-07-2007, 13:21
1)HARMONIA
2)OFICJALNA
3)Stars Forever
4)Knight,Palldayn-30lvl*****Mag,Druid-25lvl(osoby posiadajace pacc przyjmuje bez wyganego lvl)
5)0gp
6)Expic oraz wspolne hunty
7)Dous kosus jestem liderem postac ma bana do 18 maja pisac poki co na postac
Valf Firia!

Gelo
16-07-2007, 15:32
1) GRIMERA
2) Oficjalny
3) Greeen Brothers
4) 40lv+
5) Freeee
6) kto gra na grimerze powinnien się domyślac :p
7 ) Dreth Miath

Magomes
24-07-2007, 23:38
1) Unitera
2) Oficjalny
3) Order Of Honor
4) 30+
5) -
6)-
7 ) Magomes

kiry
25-07-2007, 13:36
1.Secura
2.Oficjalny
3.Angels over the Sky
4.40lvl+
5.free
6.-
7.Jomy Ligon

Sorcer_Pips
01-08-2007, 21:10
1) Guardia
2) Oficjalny
3) Bone Breaker
4) Kiedyś każdy lvl teraz 25
5) Wstęp darmowy, jedynie pokoik w GH 3K
6) Największa gildia na Guardi, itemek nie daje, za wyzwiska kierowane w stronę rodziców lub inne tego typu wyzwiska wywalam z gildii
7) Paladyn Pips

Kiełek
18-08-2007, 04:22
1) Iridia
2) Oficjalny
3) Evenblade
4) 30+ lvl
5) Brak, może będzie trzeba o ile zdecydujemy się na GH.
6) Taka typowa Carlin-lowlvl gildia, Guild Chat zawsze otwarty.
7) Belin Armerill

Orac
31-08-2007, 11:44
1) Mythera
2) Oficjalna
3)System
4)Main 20+ (narazie) Rookgaard 10+
5)Nic nie placisz. Jezeli chcesz pokoj w gh- wtedy tak, do uzgodnienia z Leaderem.
6)Nie toleruje noobostwa(chodz mzoe to byc ciezko z graczami 20lvl =/)zlodziejstwa i tym podobnych. Pomagamy sobie we wszystkim. Jestesmy zwiazani z gildia Sacred Council ktorzy nam pomgaja jak i my im.
Linki:
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?p=1632498#post1632498 (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?p=1632498#post1632498)
na forum.tibia.pl o naszej gildi
forum.tibia.com/forum/?action=board&boardid=69446. (http://forum.tibia.com/forum/?action=board&boardid=69446.)
na forum.tibia.com [forum gildi]
7)
A wiec Leader (ja)kilka charow zalezy na którym mnie zlapiecie:
Orac Oraces Isel
Aby poznac Vickow zapraszam na tibia.com (comunity>guilds>mythera>system).

Harys
13-09-2007, 21:00
1) Pandoria
2) Oficjalny
3) Fala Zbrodni
4) Level 20+ (czasami puszczamy niższe levele i dajemy im trochę czasu na zrobienie lev)
5) Jak narazie nic nie trzeba płacić, mamy plany na zakup Guild House
6) Strona jak narazie w budowie, obowiązkowy udział w Guild Chat
7 ) Provokator (Leader) Lunarej (Vice - leader)

FALA ZBRODNI ZAPRASZA!

MaciejKosiarz
21-09-2007, 17:53
1) Refugia
2) Nieoficjalny
3) Nitroglyceryn
4) Level 30+
5) Później może, Jeżeli będziecie chcieć Guild Halla.
6) Nie spamujemy, Nigdzie. Nie prosimy o " Fri Itanz ", każda taka próba grozi wyrzuceniem z gildii. Zobowiązany jesteś do:
a) Pomagania ziomkom z gildi
b) Jeżeli chcesz mieć pokój w GH, 1k płatności.
c) Pomagania Newbie. Ale jeżeli on chce tylko jakieś porządne rady typu:
-Przepraszam, gdzie jest bank?
-Jak mogę wpłacić pieniądze do banku?
-Itp.
7) Maciej Kosiarz, Na razie Ban, nie wiem za co...Tzn za bluzganie na Trade Channel....

Serdecznie zapraszam 3 Vice Leaderów... Levele 30+...Mogą być także 25+

Serdecznie Pozdrawiam.

Maciek___/

Daldar
30-09-2007, 13:26
1) Ocera
2) Oficjalny
3) Freedom Dorce
4) +20lvl
5) -
6) Gildia głównie dla Polaków.
7 ) Skrzacik of Ocera

Black_Qeen
02-10-2007, 20:27
1.ETERNIA
2.NIEOFICJALNY
3.BLACK WOMEN'S
4.PRZYJMUJEMY TYLKO KOBIETY
5.NIE POBIERAMY PIENIĘDZY
6.GILDIA KOBIET MA NA CELU UDOWODNIENIA NIE KTÓRYM MĘSZCZYZNOM ,ŻE NIE TYLKO ONI MOGĄ PORADZIĆ SOBIE NA ŚWIECIE PVP.KOBIETY TEŻ POTRAFIĄ WALCZYĆ.
7.MÓJ NICK W GRZE TO : Qeen Death

Proszę wszystkie zainteresowane Panie o kontakt .

Rumianek
07-10-2007, 13:10
1) Menera
2) Do założenia
3) Chocolate Warrior's
4) Wymagania? Żadne, do gildii przyjmujemy osoby które dopiero co
Wyszły z Rooka. Wszystkie osoby, które chcą "zagrzać" swoje
miejsce w gildii, zapraszam pod skrzydła Amethyst Boo, Rookstayerki.
5) Płatność się ustali przy rekrutacji, oraz przy zakupie GH.
6) Przy wejściu do gildii jesteś zobowiązany do:
-Pomagania innym członkom gildii, także tym najsłabszym;
-Słuchania lidera i vice-liderów :)
7) Mój nick to Marylin Rose
Na razie szukam 4 v-l, gdyż tydzień to za mało :)

Kontakt: PW, gg: 3807772, e-mail.

mateusz2302
17-10-2007, 17:42
1). Refugia
2). Oficjalny
3). Legendary Souls
4). Wymagania są następujące:
~ Knight lvls 45+
~ Pallys lvls 40+
~ Sorcs/Druids lvls 35+
Do tego rejestracja na forum, oraz mile widziane podanko.
5). Do ustalenia
6). Każdy member musi: mieć otwarty Guild Chat, być
zarejestrowanym na forum i tworzyć dobrą atmosferę w klanie
7). Msg Straher

See you in Tibia...

Albertus
27-10-2007, 13:50
1)Luminera
2)Oficjalny
3)Kroliczki
4)Level 60+
5) Brak platnosci
6) strony nie mamy , jestes zobowiazany do pisania na gc
7 ) Xeni Brin , ewentualnie Moon Durus

Yoshix
05-11-2007, 12:05
1) Arcania
2) Nieoficjalny
3) Royal Guild Knight's
4) Trzeba byc knightem
5) Do Ustalenia
6) Trzeba uczestniczyc w walkach, ktore sa odbywane co tydzien (sa nagrody za wygrane )
7 ) Demon Descruction ( narazie niski lvl xD )

Gern
30-11-2007, 00:37
1) Refugia
2) Oficjalny
3) Assasins
4) Klimat i to wszystko ;]
5) 1000-1500gp na miesiąc (na guildhalla)
6) Należy być sympatycznym, pomocnym i odgrywac troche fantasy :D Nie przyjmuje THIEFÓW, NOOBÓW etc.
7 ) Sir Mhex

Rudixx
04-12-2007, 13:45
1) Lunara
2) Oficjalny
3) Legion of Justice (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Legion+of+Justice)
4) Level: 60, język polski, kultura osobista
5) 3k/tydzień, 12k/miesiąc
6) Strona Klanu (www.legionofjustice.ovh.org/pl/index.php) - Każda osoba chcąca dołączyć do naszego Legionu musi zapoznać się z regulaminem który znajduję się na naszej stronie, a następnie przeczytać zasady rekrutacji.
7) Aragorn The Swordmaster (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Aragorn+The+Swordmaster)

Pozdrawiam,
Rudixx

Yelok
07-12-2007, 18:46
1) Selena
2) Oficjalny
3) Server Hooligans
4) 30 level +
5) Tylko za GH (3k miesiecznie)
6)Istniejemy od niedawna, posiadamy GuildHall w Carlin.
7 ) Peagot Fronca
Serdecznie zapraszam :D

Rav
30-12-2007, 17:41
1. Guardia.
2. Oficjalny
3. Thunderstorm
4. Level 30+ (z czasem moze sie zmienic)
5. brak.
6. Kazdy powininen zaglądać na guild channel tworzyc miłą atmosfere oraz w razie potrzeby pomagac innym członkom Gildi.
7. leader - Kozaqos

Safarra
17-01-2008, 15:23
1) Candia
2) Oficjalna
3) Bloody Sharp
4) 20 lvl
5) 0
6)Guild Channel zawsze otwarty
7 ) Senior Man

I dam troche informacji: aktualnie gildia poszukuje vice leaderow wiec prosze o kontakt...vice bez wymaganego lvl

Korzon3k
21-01-2008, 23:00
1. Lunara
2. Oficjalny
3. Hot Seven
4. 30 lv PACC, 35 lv FACC
5. 2k wpisowe
6. Guild-chat zawsze otwarty, wymagana aktywnośc w Tibi.
7. Rhu Necrotic

Ziomos
20-02-2008, 15:45
1) Berylia
2) nieoficjalny(NARAZIE ZA NIE DLUGO BD MIAL PACC)
3) Mistic Force
4) Narazie nie ma
5) Gdzie tam platnosc xD
6) ZASADY

1. nie wolno atakowac członkow klanu
2. Jeśli ktos Ciebie zatakował mówisz to członkom gildi
3. Jeśli np. ktoś atakuje członka gildi masz obowiązek pomuc mu
4. POMAGAMY SOBIE (to jest ważne)
7 ) Druid Ziomos narazie low lvl ale dopiero zaczołem grac :)

Jo_Jo
03-04-2008, 13:37
1)Valoria
2)Narutos Gang
3)Nieoficjalne
4)5lvl narzie bo na rooku
5)50gp tygodniowo
6)Szymon Lowca Bechemotuw

Sebekol
13-04-2008, 22:11
1) Celesta
2) Oficjalny
3) Abadex Destroyers
4) 40 lvl + (jeśli twoja nazwa zawiera człon Valo to od 1 lvl+)
5) Darmowy
6)Obowiązkowe wchodzenie na guild chat. Jest guild hall w thais. Zapraszamy osoby z nazwą zawierającą człon Valo. Np. Katia Valo
7 ) Valo lub Siostra Valo:cup:

Tommy_Speed
14-04-2008, 05:32
1.Honera
2.Nie oficjalny
3.Tommy Gang
4.Nic
5.Obowiąskowe wchodzenie i wypowiadanie się na forum www.tommygang.fora.pl. Nie przyjmujemy:
-Noobów!
-Newbie
-thiefów
itp.
Celem gidli jest chodzenie na wspólne hunty,questy,pomaganie innym.
Jeśli chesz do nas dołonczyć pisz na forum,tutaj na a PW,lub w grze po nickiem Tommy Speed
6.Tommy Speed

sebastian1993
29-04-2008, 17:14
1) Thoria
2) nieoficjalny
3) Zimowa straż
4)
1. Poziom minimum 15
2. Doświadczenie w grze
3. Stała współpraca z resztą bractwa
4. Wysoka kultura osobista

5) brak
6)strona gildii (http://zimowa-straz.freens.pl/) po wejściu obowiązuje rejestracja na forum gildii pod nickiem za gry
7 ) Laucion Xiloscient

TheSnake
01-05-2008, 20:10
1) Askara
2) Oficjalny
3) Vanielmak Famili
4)

Kontakt ze mną na GG: 2968525 przed założeniem nowego chara
Nie zabijanie członków rodziny
Pomaganie sobie...
...itp.

5) Na początku żadne :)
6) Rodzina na świecie Askara no i co tam jeszcze... piszcie na GG ptania :D
7) Ulli Vanielmak

Jimpel
13-05-2008, 22:17
1) Guardia
2) Oficjalny
3) Sun Team
4) 40lvl
5) Nie ma
6)Info o klanie - Z racji ze na światach non-pvp nie można atakować graczy okazuj szacunek innym graczom :)
7 ) Jimpel/Cooker of Knight-lider

jjakubos25
18-05-2008, 01:04
1) Isara
2)nieoficjalny
3)Pekeju albo zginiesz
4)Albo kina albo pall 8 level ale skile 45/45 sorc 20
5)Zero
6)No info ja wiem no mieszkamy a ab pekujemy na trollach najlepij boty jest ich tam pełno
7)Lepsze gg jestem częsno dostępny gg:6350981

Agnus
02-06-2008, 14:46
1) Furora
2) Oficjalny
3) Grand Rapid
4) facc 25lv+ pacc 20lv+
5) nic
6) wspólne hunty, questy itp.
7 ) Elite Pikaczu xddd
gg 8303500

DuDi131
15-06-2008, 21:32
1) Xerena
2) Oficjalny
3) Bani Buu
4) 25 lvl +
5) Otwarty Guild Chat, expienie,
6)Info o klanie - gildia nie dla noobow, thiefow... gildia jak narazie neutralna
7 ) Myst Dudi

Aggro
18-06-2008, 21:37
1) Guardia
2) Oficjalny
3) Forsaken
4) 70 lv+
5) Zero, nic, null
6) Aktywnośc na GC obowiązkowa, dobra znajomość angielskiego i umiejętność gry, podczas rozmowy z upoważnioną osobą (podam niżej), zostanie przeprowadzony test. O co chodzi? Zobaczycie.
7 ) Shadowtrooper, Voli Trian, Goldy Slayer, Nathyn Nightwatcher, Sieola.

Sarahon
20-06-2008, 13:06
1)Berylia
2)Oficjalny
3)Imortal Wings
4)30lvl+
5)No jak chcesz to możesz mi kupić pacc;)
6)Miła gildia, tak na nas wołają;) I szerokei zaplecze w razie tzw. HUNTED:)
7)Sarahon głownie, lecz pisać również do Aakhan i Cryuff

Diiuk
11-07-2008, 09:10
Immortal Circle:)

1:Calmera
2:Oficjalny
3:Immortal Circle
4:25lvl+
5:----
6:Fajna Gildia xD zachem do wstepowania
7:Aven Druid,<<Lider

djozim
15-08-2008, 01:56
1. MORGANA
2. Nieoficjalny
3. Dark Mysterious
4. 40 lvl +
5. Nie przyjmujemy PK. W przyszłości zakup GH więc obowiązek zapłacenia za pokuj. Nie chodzimy na żadne wojny itp. Nie uczestniczymy w walkach.
6. n/a
7. Victes :: Silser

Ghost419
15-12-2008, 22:04
1) Isara
2) Oficjalny
3) Witchers
4) 40lvl+ pacc 60+facc
5) brak
6) jesteśmy neutralną gildią
7) Shadow Sayan

Kuai
08-04-2009, 20:38
1) Refugia
2) Oficjalny
3) Deadly Hirelings
4) Druid - 30lvl/Sorc - 35/Paladin, Knight - 40
5) Płatność - brak
6) Szacunek dla innych graczy, uczciwość, lojalność! Tego szukasz? To dobrze trafiłeś :].
Wspólne hunty i questy również są na porządku dziennym. Wkrótce będzie GH!.
Zainteresowany?
Podanie prosze składac na -> www.deadlyhierlings.fora.pl

7 ) Kuai Li
Ew kontakt na gg -7281737

Kolon
10-05-2009, 09:04
Po długim czasie nieobecności Emkate powraca. Dla starszych graczy z Astery ta nazwa coś zapewne mówi. MKT czyli Mastah Killaz Team powraca (pod inną nazwą, nastąpiła w międzyczasie zmiana regulaminu Tibii i ta nazwa nie jest już legalna). Tak więc pokrótce Emkate powróciło i czeka być może na CIEBIE.

1) Świat: Astera
2) Oficjalny/nieoficjalny: Nieoficjalny
3) Nazwa: Emkate
4) Wymagania: Lvl 50+
5) Płatność: brak
6)Info o klanie: Mastah Killaz Team i wszystko jasne
7 ) Nick w grze: Kolonazbaq

Trevon
30-05-2009, 14:27
1) Świat: Rubera
2) Oficjalny/nieoficjalny: Oficjalny
3) Nazwa: Polish Elite
4) Wymagania: Lvl 30+
5) Płatność: brak
6)Info o klanie: zostanie stworzone ja gildia się rozwinie
7 ) Nick w grze: Secros
8)O nas: Rubera=Świat brazoli jesteśmy drugą gildią Polską na tym serverze. Ta gildia to gildia kumpli. Zaczęło się tak:

"Zawsze marzyłem, aby powstała gildia polska na ruberze, która pozwoliła by rozwijać się polakom, a potem powoli wypędzić brazoli z tego servera,a pacc niespodzianka pozwoliła mi to zrealizować, jednak szukamy ludzi do pomocy w utrzymaniu jej, bo po siedmiu dniach gildia będzie wisieć na skrawku. Mamy już leadera, który to utrzyma, ale potrzebujemy vice leaderów. Ta gildia da szanse polakom. Wstawiają się za nami czołówki polaków na ruberze, więc się dobrze zapowiada. Gildia przyjmuje od 30 lvl, a więc prosimy o wsparcie!
SAMI ZOBACZCIE"

Reho
16-06-2009, 18:31
1.Pacera
2.Oficjalna
3.Życie
4.Nie lvl i umiejętność pseudo grania i eq niewiadomego pohodzenia :P lecz
poczucie humoru i chęć pomocy w potrzebie innemu graczowi !!! Złodzieje i
Przebiereńcy podający sie za kobiety STOP Ci przebrani jeśli wyznają pomylkę
lekarza na początku mają szanse żyć z nami ;)
5.Brak opcji.
6.Polska gildia z poczuciem humoru czasem czarnego :evul: lacząca ludzi z
Rooka i Maina wszyscy chętni mile widziani a czy pozostaną w śród wielu to
tylko od nich zależy :) co do wymaga to GO TO FORUM Gildi złożyć Podanie
i GooD Luck
7.Main : Rehoros ;) Rook : Reho Rook Master ;)

mateusz2302
20-07-2009, 12:30
1). Świat: Refugia,
2). Status: Oficjalny,
3). Nazwa: Dissipation,
4). Wymagania: Wyłącznie polacy z poziomem 60 lub wyższym,
5). Płatność: Brak
6). Zobowiązania: >klik< (http://www.dissipation.fora.pl/regulamin,8/regulamin-gildii-i-forum,4.html)
7). Nick: Graham Ultimus

pavelek
25-10-2009, 11:48
1) Nerana
2) Oficjalny
3) jeszcze nie wymyślona, prawdopodobnie coś z "Grand"
4) pacc, lub plany jego kupna w krótkiej przyszłości
5) żadne, chyba ze kupimy GH(co sie stanie)
6)każdy musi miec nick z dodanym na koncu "la Grand", gildia jeszcze nie zostala zalozona, zaloze gdy tylko bedzie 4 vickow, nastawiamy sie na pg(czyli exp shared, przykladowo ja knight luruje kilka cyckow, a sorc/druid bije z hura)
7 ) Drasiv la Grand
piszcie: w grze lub gg 9027111 po wiecej informacji
serdecznie zapraszam do rodziny oraz gildii :)

Pepin
29-05-2010, 11:41
1) Świat Isara
2) Oficjalny/nieoficjalny na razie nieoficjalna
3) Nazwa do ustalenia
4) Wymagania brak
5) Płatność 0gp
6)Info o klanie - Forum będzie jak wymyślimy nazwę, wymagań brak mile widziane zaczynanie od zera, noobom wstęp wzbroniony. Teem głównie do wspólnego expienia pkwania i robienia questów.
7 ) Nick w grze Billy Azak

Ps.
Chętni niech piszą w grze.

Emhinu
01-10-2010, 19:51
1) Świat: GALANA
2) Oficjalny/nieoficjalny: NIEOFICJALNY
3) Nazwa: CODE FAMILY
4) Wymagania: Po nabiciu 20 lvl po 500 gold Miesięcznie do skarbnika. Nick z końcówką "Code" . Gramy od zera.
5) Płatność: ??
6)Info o klanie: www.code-family.phorum.pl tam składamy podania. Temat o rodzince jest w dziale gildie
7 ) Nick w grze: Sathall Code

Rumb
25-07-2012, 11:15
Czuję się trochę jak archeolog ale cóż, instrukcja w dziale wciąż istnieje.

1) Premia
2) Oficjalny
3) Polska Wodka
4) 8lvl+
7 ) Gie Gie

Masterwizard
26-12-2012, 13:04
1) Silvera

2) Oficjalny

3) Masters of Rookgaard

4) Poziom 15+ (robię czasami wyjątki) , gra na Rookgaardzie dla osób, które wciąż go uwielbiają pomimo zmian.

5) Płatność - brak

6) Szacunek dla innych graczy, tolerancja wszelkich narodowości i gra fair play, bez użycia jakichkolwiek botów czy macro, to główne wymagania. Poza tym pomaganie innym, niskolevelowym graczom, próba wyeliminowania bociarstwa w sposób oficjalny lub nie, wspólna zabawa, rozmowy. Znajomość dotycząca tej wyspy i jej historii.

Gildia istnieje od dnia 21 czerwca 2011r.

7) Masterwizard