zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Best pvp By C.O Person !

LoT
07-10-2007, 20:41
Film by me

http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/32009

Oglądać i komentować xDDB)

Master-Mada
07-10-2007, 20:54
Ogólnie nic ciekawego, ale że taki lvl nie potrafił cię sprzątnąć to nie wiem czy to świadczy o tobie czy o nim ;P

milan233
07-10-2007, 21:03
@up

Z tego co widzę na filmie - o nim.

Rybzor
07-10-2007, 21:08
Troche zlamił, fakt. UE w powietrze i sdki w npc, w zasadzie prócz zwastowania sdków i fraga na 8 lvla nic nie zyskał, bo Cie nie zabił : P.

Martinn
07-10-2007, 22:26
Ogólnie to ładnie sobie poradziłeś tym bardziej że większość ludzi w takiej sytuacji dała by sie zabić albo by prosiła żeby nie zabijać :D

no i coś co mnie rozwaliło
19:51 Czesiekk Hydraulik [7]: fuck

Fejkowiec
07-10-2007, 22:29
Nie ma filmu na tibicam? x[

Toffinka
07-10-2007, 23:36
Hmh prędzej jestem zdolny twierdzić, że typ który kręcił film jest noobem. A nie Adra który po niego wpadł. A teraz dlaczego:

Dlaczego Locisz jest noob'em:
- Pkujesz w grupie, a śmiejesz się z tego, że 106 ms nie dał ci rady, tylko dlatego, że nie chciało mu się latać za tobą up&down
- A propos metoda up&down, używana przez największe nooby i *brak myślenia w stresie*..
- On nie wpadł po ciebie z kolegami, nie zlamił w przeciwieństwie do Ciebie, bo ty jesteś mocny z ziomami yOOOOOOOOOOO

Jeszcze jedno pewnie YO się ze mną nie zgodzi, ale to że on cię nie ubił to tylko kwestia poprzedniego update'a. Wcześniej miałby cię na SD. Więc tak czy inaczej, ty wypadłeś na nooba, nie on. Jeśli się nie zgadzasz, czytaj punkty 'up. :-]

@'o'
Czytałeś mój post ?
Ah i masz racje, użyłem złego słowa, nie zerowe pvp, tylko zły tok myślenia.
Btw. Twój nick jest w ogóle dozwolony na tym forum?

@Propan Butan
Nie mówię, że ta metoda jest zła czy coś. Po prostu denerwuje mnie, że w taki sposób się z niego naśmiewa, chociaż nie mówię, że ten MS też nie był lepszy, po prostu mam na myśli, iż nie musiał pisać takich pierdoł.

Przy okazji dodam, że jak się idzie pekować w zorganizowanym teamie to powinno się mieć jakiś plan ucieczki, a nie na tak o. NIE MÓWIĘ, ŻE ROBIŁ ŹLE. Bo wiem, że robił wszystko, by przeżyć, mam na myśli to, że skoro szedł pkować to powinien mieć jakiś plan.

I przepraszam bardzo, ja tu wygłaszam swoje zdanie, a wy do mnie z paszczą wyjeżdżacie. Zachowajcie sobie komentarze, na temat mojego zdania dla Siebie. I komentujcie film.

NeoN91
07-10-2007, 23:41
Również muszę stanąć w obronie tego sorca, ponieważ na tym filmiku wydać Twoją "nobskość".
Up/down co napisał mój poprzednik. Blokowanie drzwiami z kolegami, a co do fraga na 8 lvl to przypatrzcie się że ten 8 lvl pierwszy go uderzył, wiec fraga nie ma. :)
Adre znam ogolnie bardzo dobrze, i musial chyba cos pic. :P

pap
08-10-2007, 00:01
@up i 2x up

Wy za to byscie stali na dole i dzielnie padali co nie ? Lepiej stosowac metode up / down ale nie pasc, niz biegac po otwartym terenie lub stac na dole jak debil i patrzyc na swoj tp do temple.Wybacz ale jakby to byl jeszcze 100+ to to by bylo bez sensu ale jak chcecie uciec przed 106 msem ~30 lvlem , -.- wybacz ale Wasz sposob myslenia jest denny chodz to i tak malo powiedziane.Moim zdaniem dobrze zrobil i wiekszosc z nas nie majac szans na normalnia ucieczke tak wlasnie by postapila. p0zdr0 (=

Propan Butan
08-10-2007, 00:08
Hmh prędzej jestem zdolny twierdzić, że typ który kręcił film jest noobem. A nie Adra który po niego wpadł. A teraz dlaczego:

- Pkujesz w grupie, a śmiejesz się z tego, że 106 ms nie dał ci rady, tylko dlatego, że nie chciało mu się latać za tobą up&down
- A propos metoda up&down, używana przez największe nooby i zerowe pvp please...
- On nie wpadł po ciebie z kolegami, nie zlamił w przeciwieństwie do Ciebie, bo ty jesteś mocny z ziomami yOOOOOOOOOOO

Jeszcze jedno pewnie YO się ze mną nie zgodzi, ale to że on cię nie ubił to tylko kwestia poprzedniego update'a. Wcześniej miałby cię na SD. Więc tak czy inaczej, ty wypadłeś na nooba, nie on. Jeśli się nie zgadzasz, czytaj punkty 'up. :-]

wiesz mówisz że up&down to metoda dla nobów, czyli co lepiej jest biegać na otwartej przestrzeni i dać się zabić, wg Ciebie metoda nobów ale jednak jakaś metoda bo niektórzy nawet i tego nie robią, a ta nobowska taktyka uratowała mnie na open battle od 5x typków z lvl o parędziesiąt wyższymi

niemniej jednak ten 30+ wcale takiego cudownego pvp nie miał tylko porostu miał farta a jego jałowe gadki były zbędne

'o'
08-10-2007, 00:16

- A propos metoda up&down, używana przez największe nooby i zerowe pvp please...

Jakie zerowe pvp? Jakie szanse ma taki 30lvl do 100+? Pomysl..

Slovik
08-10-2007, 00:59
@Toffinka

Twoje pvp juz widzialem na ubijaniu 65 rp więc się nie odzywaj

Co do filmiku uptade nie przeszkadza kurwa mial tyle szans żeby go zabić.. 2-3 Mort Hury i gosć pada a okazje miał jak tamten uciekal w strone drzwi. U was też ludzie w waszej super Vision uciekają nawet w gorszym stylu, więc po co sie cieszysz ?

Rushio
08-10-2007, 01:14
Co do autora tematu, widać, że jara go zabijanie 30 lvla w 6 osobowym teamie. Cały film w streszeczniu to bieganie po drabince/ rope hole up/down, więc raczej warty oglądania nie jest. Popracuj nad planem ucieczki i szybciej ewakuacji, potem idź pkuj. Jak by się uparł to byście stukneli 80 msa takim teamem, a nie 31 palka...

Nioob
08-10-2007, 14:08
ten 106 ms znoobił ale ty troche też.. mogłeś sobie m walle załatwić i byś uciekł

Warlord
08-10-2007, 15:09
Up

A co nie uciekł ?? i to bez m wall wiec takim noobem nie jest :) Każdy sposób ucieczki jest dobry, byle był skuteczny.

poreda
08-10-2007, 15:55

- A propos metoda up&down, używana przez największe nooby i *brak myślenia w stresie*..

@'o'
Czytałeś mój post ?
Ah i masz racje, użyłem złego słowa, nie zerowe pvp, tylko zły tok myślenia.
Btw. Twój nick jest w ogóle dozwolony na tym forum?

@Propan Butan
Nie mówię, że ta metoda jest zła czy coś. Po prostu denerwuje mnie, że w taki sposób się z niego naśmiewa, chociaż nie mówię, że ten MS też nie był lepszy, po prostu mam na myśli, iż nie musiał pisać takich pierdoł.

Przy okazji dodam, że jak się idzie pekować w zorganizowanym teamie to powinno się mieć jakiś plan ucieczki, a nie na tak o. NIE MÓWIĘ, ŻE ROBIŁ ŹLE. Bo wiem, że robił wszystko, by przeżyć, mam na myśli to, że skoro szedł pkować to powinien mieć jakiś plan.

I przepraszam bardzo, ja tu wygłaszam swoje zdanie, a wy do mnie z paszczą wyjeżdżacie. Zachowajcie sobie komentarze, na temat mojego zdania dla Siebie. I komentujcie film.

Niestety ale... W 100% prawda.

Smoluk
08-10-2007, 16:09
Moje zdanie na teamt filmu brzmi.
Jak i Adra tak i ten 39 Sorc, zrobili kilka bledow.
Adra.
Jakby chcial to by Cie zabil ale chlopakowi biegac sie za Toba niechcialo, a pozatym jak pisal mial zly dzien. Mozecie sie z niego smiac ze walil sd w Npc lub Ue w powietrze, ale jakbyscie postawili sie na jego miejscu co byscie zrobili? Ja bym dal se spokoj tak samo jak na filmie... Niechialo by mi sie za nim biegac. Kiedys go dorwie, w lepszej sytuacji.
Choc nie mowie ze Adra nie zrobil bledow mogl postawic m walla, co by mu ulatwilo dorwania Cie (ale raczej nie zabicia, bo przeciez masz o 100 wiecej hp niz jego dmg z Sd czy UE)

Sorc.
Na Twoim miejscu robil bym dokladnie to samo.:baby: Chociaz mysle ze koledzy by mi wczesniej pomogli jakos zbloczyc tego sorca, ale stalo sie jak stalo. Ktos wczesniej dobrze napisal ze jara CIe zabicie 30 palla, w 6 osob. Mysle ze dalbys na lozie sam to zrobic, gdyz Ci ludzie nawet uha nie mieli.

Rozpisalem sie nie potrzebnie :p
Pozdro

Macqren
08-10-2007, 19:29
Film przedstawia wielkie NIC, nie ma tu co mówić o ŻADNYM PVP... Ten 106 MS, co miał zrobić jak ten debil łaził up/down? Jeszcze jacys idioci blokowali wejście... Jak idziecie/idziesz na jakieś pk to miej plan ucieczki, a nie "plx m wall".. A wasze fragi...mmm... miodzio, 31 pal vs. 6 30 lvli.