Pokaż pełną wersje : Open battle Aurea[08.10.07]
Issytarus
09-10-2007, 04:05
Butibof nagrywa:
http://rapidshare.com/files/61219071/open_i_huj.rec.html
Kajze~
http://www.***********.com/571201488.html
zamiast ****** wpisz s p e e d y s h a r e (bez spacji ofc)
Polecam filmik Butibof'a wiecej widac
Duzo fragow okolo 23:16 dla old FAG'u i Inmates
Iron'knight
09-10-2007, 09:06
Juz zeditowal.
@UP
A Ty pajacu zmien profil.
Iron'knight
09-10-2007, 09:48
lol...jak ja to jestem Ivoire ;/ o co wam chodzi qrwa
Przyznam wam sie ja nie ivoire :D tzn. moj rl kumpel to byly Ivoire ;/ ale jak zobaczylem co ten 2 owner Ivoire robi to az glowa mnie zabolala on jest tam kto wygrywa ... HAhaha...to jak jestes za fagiem to czemu an wojnie cie nie bylo...? zal poprostu boisz sie powiedizec za kim jestes...polacy wygrali to odszedles ... od masterpiece :)
Ja jestem kumplem bylego ownera Mateusza i co?
@openka
Widac ze bez Riksera tamci nic nie potrafia, jak tylko padl zaczeli sie sypac :P
Szybki'lols
09-10-2007, 12:08
nie sciągac keyloger .. -.- ban plx dla tego pana
wyjdź proszę.
Filmik Spx.
Sry pomyłka ;s sciagam wlasnie
Mozna prosic filmik na YouTube?
fajny film... ma ktos z ten sam film ale z widoku kogos z fag? bo bardzo mnie interesuje :P
btw. Ahhh Aurea moj pierwszy swiat :D Ci wkolko sie tluka :D
@openka
Widac ze bez Riksera tamci nic nie potrafia, jak tylko padl zaczeli sie sypac :P
Wiesz bez combo lidera to trochę ciężko na raz wcisnąć wszystkim klawisz.
Issytarus
09-10-2007, 16:17
@Ivoire
jestes taki glupi czy tylko udajesz?
sprawdziles wogle te filmy? edytowalem bo nie wpisalem speed~ zeby kazdy wiedzial co wpisac, sprawdz inne komentarze muflonie filmiki czyste ofc
lol...jak ja to jestem Ivoire ;/ o co wam chodzi qrwa
Przyznam wam sie ja nie ivoire tzn. moj rl kumpel to byly Ivoire ;/ ale jak zobaczylem co ten 2 owner Ivoire robi to az glowa mnie zabolala on jest tam kto wygrywa ... HAhaha...to jak jestes za fagiem to czemu an wojnie cie nie bylo...? zal poprostu boisz sie powiedizec za kim jestes...polacy wygrali to odszedles ... od masterpiece
Uhahaha ale wtopa ;S
Filmik ładny racja bez combo lidera ciężko wcisnąć klawisz ;/
No tak ten idiota dalej podszywa się podemnie . Ja w przeciwienstwo do niego nie bluznie na forum i nie pisze takich glupt. Komu uwierzycie Wasza sprawa. Zal mi go i tyle.
Oryginalnie napisane przez japcok91 Pokaż post
Przyznam wam sie ja nie ivoire tzn. moj rl kumpel to byly Ivoire
Najpierw sie sam przyznaje ze oszukuje a teraz znowu to samo. Zal mi Ciebie. Tacy ludzie sa dla mnie zerem.
zal to mi ciebie dzieciaku podszywajacy sie podbmnie ...ukradli mi haslo do forum i terz kozacza ze napisal sobie takiego postac te postay sa nie moje .. ;/
Noo stary, 92 RP 14 mlvl?(na allegro sie pomylili?)... Przestańcie tą głupią i bezsensowną kłótnie, bo ona do niczego nie doprowadzi.
/Film : Akcji w miarę wiele, filmik ciekawy ale osobiście wole w.m.v.
zal to mi ciebie dzieciaku podszywajacy sie podbmnie ...ukradli mi haslo do forum i terz kozacza ze napisal sobie takiego postac te postay sa nie moje .. ;/
On jest dzieckiem?
Zobacz na swoja ortografie.
@Film
Dalej czekam na rehost na YouTube:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.