Pokaż pełną wersje : Gra która utkwiła wam najbardziej w pamięci
Maniak69
09-10-2007, 08:04
Gra która utkwiła wam najbardziej w pamięci.
Mi w pamięci utkną Systme shock 2 :). Ten klimat ahhh... AHhhahhahhahahhhhhhahahaahh dobra ponosi mnie nie denerwować sie :P SS2 uzyskał status abbdone. Nie pamiętam co to dokładnie znaczy ale można ją legalnie ściągać i modifikować.
http://www.cda.pl/gry/systemshock2.php
Spolszczenie:
http://rapidshare.com/files/35021094/strings.crf.html
Proszę bardzo - http://rapidshare.com/fil...trings.crf.html
Po zainstalowaniu SS2 należy zastąpić tym plikiem plik w katalogu z grą i w Patch.
Życzę miłej gry!
Davido16
09-10-2007, 08:16
Striker i Theme Hospital.
@edit
Mafia (ahh ten klimat ;<)
NFS:U
Tibia :-s
Gra w ktora gralem 3 lata w żadną inna tyle nie gralem
..::QRAS::..
09-10-2007, 08:54
wszystkie klasyki z roku 2000 w dol
Maniak69
09-10-2007, 09:38
dol czyli co :P?
Age of Empires 1 i 2, Diablo 2, Baldur's Gate 1 i 2 + masa gierek, których nie potrafiłbym wymienić w tej chwili.
Starcraft, Diablo 2(przymiezam sie do 1) Warcraft3 wraz z dodatkiem. WH Mark of Chaos oraz WH40k Dawn of War z wszystkimi dodatkami(ahh ohh ci necroni =P)
Maniak69
09-10-2007, 12:25
Widać że tylko ja grałem w System shocka 2 xD
TheDwarf
09-10-2007, 15:22
Saper ftw \o/
Need for Speed: Underground
Fallout 1 i 2
Gothic - Ucieczka przez las przed wilkami, to sa kurwa emocje =]
Hopkins FBI, no wyjebana gierka
diablo 2 -dalej mnie do tego ciagnie
Max Payne 1/Max Payne: The fall of Max Payne.
Mafia City heaven (czy jakos tak ;p)
Pokemon Gold.
...
...
...
Nie, na serio!
Jagged Alliance 2, Earth 2140, Tzar: Ciężar Korony, Deus Ex.
danielski
09-10-2007, 16:11
Total Annihilation, Tibia, Doom3, STALKER
ElCapitano
09-10-2007, 16:13
Hmmm....Świątynia Pierwotnego Zła, Age of Empires 1/2,Hopkins FBI,i oczywiście Bitwa o Śródziemie !! ; )
Zdecydowanie Diablo II i Counter Strike...może kiedyś jak byłem mały to na Playa 1 Crash Bandicoot ^^
Dune 2
Settlers
Tekken 3
Syndycate (na amigę)
Gunship 2000
Silent Service
Counter Strike
StarCraft
Quake II
Vigilante 8
ET QW ---- mloda gra a sieciowka jak i singielek rozbraja ... szkoda ze malo map,,, ale z czasem napewno dojda nowe ;)
Sozemego
09-10-2007, 17:08
Baldur's Gate 2.
O psie który jeździł koleją.
@up
JEST TAKA?! 8o8o8o
Podaj adres, albo gdzie można kupić, ja ją chcę!
Starcraft, Warcraft II (mój 1 rts ;p) Diablo II, Rayman 1, Pokemon Yellow/Crystal (no jak robisz kupe i masz pod ręką GB to nie ma nic lepszego :>) Red Alert 2, Age of Empires II. No i Croc.
Dj Fara0n
09-10-2007, 17:37
Diablo 2, Red Alert 2, Carmageddon 2, Heroes 2 i 3, Counter-strike. Cos tam jeszcze by sie znalazlo.
.Matrik.
09-10-2007, 19:17
MoH i aleja snajperów. A tak serio to Omaha beach.
Walekifa
09-10-2007, 19:24
Chrono Trigger...
Morhoon (biegało się kolesiem z South Park i nawalało śnieżkami w kury xD), Age Of Empires 1;2 , Rayman 2 (do tej pory mam ślady na biurku od ataków wściekłości po śmierci :p), Gearhead Garage (zajefajna gierka, od jakiegoś czasu jej poszukuje i nigdzie nie mogę znaleźć :().
Thomisson
09-10-2007, 19:41
Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outcast, FIFA 2001, FIFA 2005, PRO EVO 6, Baldurs Gate, Icewind Dale, Neverwinter Night, Football Manager.
Tekken 3, Street Fighter 2 i Crash Bandicot (wszystkie na psx)
MoH i aleja snajperów. A tak serio to Omaha beach.
Gówno prawda. Naczytałeś się o tym w CDA i chcesz przykozaczyć.
Z gier...
Heroes 3
Wormsy
Mortal Kombat 4
Heroes 3
Bioshock
Heroes 3
Heroes 3
@up
No ale Heroes 3 KAŻDEMU utkwiły w pamięci, więc się nie liczy.
Crash Bandicot z cala pewnoscia, na PS.
Marcin24
09-10-2007, 20:01
Cold Zero i Ballance.
Gówno prawda. Naczytałeś się o tym w CDA i chcesz przykozaczyć.
Z gier...
Heroes 3
Wormsy
Mortal Kombat 4
Heroes 3
Bioshock
Heroes 3
Heroes 3
Tja, a ty kozaczysz Herosami, bo też w CDA wychwalają. ;p IMHO dwójka była lepsza. A w bioszoka dopiero zacząłeś grać, za tydzień pewno zapomnisz. ;p
@top: THPS 3, AoE 2, Summoner. I masa innych tytułów, których teraz nie pamiętam. ;ppp
Tja, a ty kozaczysz Herosami, bo też w CDA wychwalają. ;p IMHO dwójka była lepsza. A w bioszoka dopiero zacząłeś grać, za tydzień pewno zapomnisz. ;p
@top: THPS 3, AoE 2, Summoner. I masa innych tytułów, których teraz nie pamiętam. ;ppp
Kiedy zaczynałem grać w Heroesy, to jeszcze nie czytałem CDA. ;p
A Bioshock jest wielki. A, zapomniałbym o AoE2 i AoE3.
.Matrik.
09-10-2007, 20:14
@Nadrill
Sam chrzanisz, serio się z tym męczyłem. Młody byłem wtedy ;<
Tibia od 7.5 - 7.8 - (to były czasy ech... Teraz tibia jest taka znoobiała i nudna, że przestałem w nią grać)
Fable
SW Kotor 1
Gothic 1
Maniak69
09-10-2007, 20:36
System Shocki Jego Audio!!!
ŚciĄgaĆ System Shocka Ale To JuŻ!!!
Necromantor
09-10-2007, 20:50
Noł Wai!!!
jaazzzy wszystkie
Wendaren
09-10-2007, 21:04
GTA Vice City i Tibia. To jest to!
michalll
09-10-2007, 21:12
Najbardziej utkwiła mi gra, w którą grałem jako dziecko na commodore 64 :D Niestety, tytułu nie pamiętam, ale opiszę ją krótko <byłbym wdzięczny, jakby ktoś podał mi jej nazwę :p>.
Startowało się helikopterem z lotniskowca i trzeba było zniszczyć bombami x fabryk <nie wiem ile, nigdy nie poradziłem sobie:D>. Gdy zniszczyło się pare coraz trudniej się grało, ganiały mnie myśliwce i próbowali zniszczyć mój lotniskowiec :p
Czy tylko ja w herosy nigdy nie grałem? :o
Gorky 17
THPS 3
Roobin Hood
no i Heroes 3
Zdecydowanie Commandos: Behind Enemy Lines.
Diablo 2 + dodatek
Jagged Alliance 2
Earth 2140
GTA:2
CS
Wolf ET
Age of empires 1/2
Warcraft 3 ;) + dodatek
Gdy nie miałem neta:
Operation: Flashpoint
Mafia/GTA III (innowacyjność + klimat)
Max Payne
A z gierek on-line
Tibia
Counter-Strike 1.6
Quake III
Knight Simon Dark lord
10-10-2007, 02:21
było tego w pinde i jeszcze troche ale spróbuje opisać te najważniejsze
-Shogo:moblie armor division(do dzisiaj moja ulubiona gra)
-Warcraft3+dodatek (zakochałem się w tej grze odkąd ją zobaczyłem)
-Gothic 1 i 2 +dodatek
-C&C:Tiberian sun
-Tzar:The burden of the crown
i to chyba wszystkie jak coś przypomne to zedytuje
chciałem napisać jeszcze heroesow ale pomyślałem że nie będe powtarzał standartów
Dark Deni
10-10-2007, 15:39
1. THPS 2
2. Heros 3
3. Red Alert 1, 2
4. Diablo 1, 2
5. Command & Conquer Wojny Tyberium
6. The Setlers (Na Amige)
No i Klasyki z Atari :P
Invaders, Pacman
Oraz Troche Gierek z Pegazusa :D
Tanks, Mario itp
Gra która utkwiła wam najbardziej w pamięci
Czy naprawdę nie jesteście w stanie dostrzec różnicy pomiędzy słowami "gra" a "gry"?
Chesterkaa
10-10-2007, 15:57
SUPER FROG !!!!!!!!!!!!
Get Medieval
Zdecydowanie Planescape: Torment.
Jedi Knight
Abe Odyssey
Heroes 2
Baldury :)
no i stary Chromatron :p
@Zylka
Twoj post zupelnie nic nie wnosi i jest zbedny. W ogole zawsze masz jakies watpliwosci... Sa takie tytuly, ktore wbijaja sie w pamiec jednakowo mocno.
@Down
widocznie tylko Tobie to przeszkadza ;P im wiecej tytulow, tym wiekszy wybor gier do sprawdzenia :)
Dostosuj się do założenia tego tematu i wymień jeden tytuł albo nie pisz nic. Czy to takie trudne? Mi jakoś udało się poprzestać na jednej grze, a nadczłowiekiem nie jestem.
Jazz Jack rabbit i heros 3
Dostosuj się do założenia tego tematu i wymień jeden tytuł albo nie pisz nic. Czy to takie trudne? Mi jakoś udało się poprzestać na jednej grze, a nadczłowiekiem nie jestem.
Sorry mate, ale mało kto jest tak zajebisty jak ty ;)
Za to jestes bezgranicznie glupi. Jezeli nie podobaja ci sie posty uzytkownikow, to ich nie czytaj lub zmien forum. Temat z zalozenia jest o ulubionych grach, wiec jezeli ktos wypisuje ich kilka, to dlatego, ze ciezko czasami wybrac ta jedna jedyna. Byc moze dla ciebie jest 'to takie trudne' zrozumiec tak proste sprawy jak te. Po za tym, zamiast pisac te beznadziejnie glupie posty, masz mozlwiosc zreportowania danych postow lub tematu. Wiec prosze, zakoncz swoje bezsensowne wypociny i flamewar ktory probujesz rozpoczac.
Co do tematu, nabardziej w pamiec zapadaja:
Mario
Fallout 1 i 2
Heroes III
Counter Strike
Worms Armageddon na GameBoy Color.
Diablo
Diablo 2 + Lord of Destruction
Warcraft 2 (trójka to już nie to samo :P )
Unreal Tournament
Starcraft
Halo
Prince of Persia: Warrior within (zwłaszcza ścieżka dźwiękowa)
Descent Freespace
Freespace 2
Za to jestes bezgranicznie glupi. Jezeli nie podobaja ci sie posty uzytkownikow, to ich nie czytaj lub zmien forum. Temat z zalozenia jest o ulubionych grach, wiec jezeli ktos wypisuje ich kilka, to dlatego, ze ciezko czasami wybrac ta jedna jedyna. Byc moze dla ciebie jest 'to takie trudne' zrozumiec tak proste sprawy jak te. Po za tym, zamiast pisac te beznadziejnie glupie posty, masz mozlwiosc zreportowania danych postow lub tematu. Wiec prosze, zakoncz swoje bezsensowne wypociny i flamewar ktory probujesz rozpoczac.
Nie tobie oceniać mój poziom. Temat z założenia jest o ulubionej grze, którą darzysz szczególną sympatią, a jeśli nie potrafisz wywnioskować tego z pierwszego posta, w którym zresztą autor wątku dał przykład w jaki sposób należy przedstawić swojego faworyta, to sugerowałbym, abyś zaczerpnął trochę wiedzy od dzieci ze szkoły podstawowej, być może zechcą się nią z tobą podzielić. Nie usiłuję wywołać żadnego flamewar'a, lecz jedynie skorygować tor dyskusji na właściwą drogę.
Sorry mate, ale mało kto jest tak zajebisty jak ty
Nie imponuje mi bycie zajebistym na forum, którego połowa treści zawiera tak popularną ostatnimi czasy ironię stosowaną w nieodpowiednich momentach przez dzieciaczki pragnące być modne. Ot, choćby twój post.
pizza syndicate, age of empires 2 i tibia
aaa i gta (wszystkie cz)
Tibia 7.4 - 7.5, GTA San Andreas.
Duke Dran
10-10-2007, 22:15
Wychowany na grach sqauresoftu:
-Final Fantasy VII
-Vagrant Story
-Chrono cross
-Front Mission
Jeśli chodzi o PC'ka to:
-Warcraft II
...i pewnie kilka innych tyt. ale nie mogę sobie przypomnieć...
GTA 2 - to wyglądało prawie jak tibia ;P.!
Pizza - taka gra co sie budowało pizzerie, klienci musieli byc szczesliwi ;p i jakies tam misje były ;D.
tzar: ciężar korony ( muahaha) ta gra to zło poprostu. Pierwsza gra jaką przeszłam w całości ;p
gavreonien
10-10-2007, 22:47
KotOR <3 kocham tą grę
Popieram Żyłkę! Dawajcie po JEDNYM tytule!
Descartes
10-10-2007, 23:01
Wolf 3D po szkole u kumpla. I czasy Amigi... Superfrog, Desert Strike. A z nowszych to Serious Sam.
Poprostu Pitbul
10-10-2007, 23:08
Hitman: Silent Assassin(jak byłem mały to sobie w to pykałem;], chciałbym mieć czwórkę).
Pizza - taka gra co sie budowało pizzerie, klienci musieli byc szczesliwi ;p i jakies tam misje były ;D.
To jest Pizza Syndicate, którą ktoś już wymienił.
Jeśli jeden tytuł (echhh...) to Summoner. Mój pierwszy cRPG. Nie zapomnę, nigdy.
Maniak69
11-10-2007, 10:48
Miszo bądź wierny do śmierci/! a może i dłużej :)
Przy okazji: moglibyście powiedzieć coso swoich grach które zapamiętaliście, jeśli m status ?abbddone? to dajcie linka itd.
Poprostu Pitbul
11-10-2007, 11:00
To jest Pizza Syndicate, którą ktoś już wymienił.
Jeśli jeden tytuł (echhh...) to Summoner. Mój pierwszy cRPG. Nie zapomnę, nigdy.
Taaaak, to było że byłeś i robiłeś pizzę i inne? Były tam takie inne misje, nie o pizzę:P... Chyba.
Maniak69
11-10-2007, 21:56
Moglibyście pisać DLACZEGO uktwiła wam w pamieci :F
Misiocyt
11-10-2007, 22:16
Pierwsza część Diablo oraz Falout. Do dzisiaj pamiętam jak po nocach z bratem graliśmy ;). Eh, stare, dobre czasy 2 D... :faceoff:
Extermis
11-10-2007, 22:58
stanowczo najbardziej w pamiec zapadl mi Doom uhhh ten niepowtarzalny klimat gdy sie bylo malym dzieckiem wywolywal niezly stresik ^^ naprawde boska gra,trzymala poziom, nadal pod wzgledem klimatu jest lepsza od niejednej nowej produkcji!
no i jeszcze Majesty - kupe czasu przed tym spedzilem jako dzieciak bo nie umialem przejsc niczego wtedy... ostatnio sciagnalem i przejscie wszystkeigozajelo mi 3 dni.. ale mimo wszystko swietna gra zapada w pamiec na dlugo, ciekaweie rozwiazana i pod tym wzgledem wyjatkowa.
Maniak69
12-10-2007, 09:04
nom doom był niezły.. w każdym poziomie był bonus, rozbudowane plansze i całkiem całkiem grafika :) do dziś niewiele produkcji FPS może się z nią równać....
Dungeon keeper II. Mimo swoich lat ta gra jest świetna.
Age Of Empires i Warlords Battlecry :P
nie wiem dlaczego.......lubie strategie ^^
Gothic
Starcraft
Diablo II :) i
Star Wars Empire at War
KrEmAs KAc
16-10-2007, 19:36
MDK
C&C Red Alert
i wszystkie contry tanki itp z pegazusa
Amigowe gierki :P
0m3n_Kidler
16-10-2007, 19:38
Warzone 2100
a tak btw:
Nie wie ktoś z kąd to można ściągnąć (działające) bo ściągałem ale nie działało ;(
1.Mafia
2.Gothic 1,2,NK
3.Plane Scape Torment(klasyk)
4.The Devil Inside(klasyk)
5.Midtown(Klasyk)
6.Messiah(Klasyk)
Jak ktoś pamięta Te klasyki to niech piszee :P
aaa i warto dodac przygodowki :PP <3
Simon Sorcerers 2
Książe i Tchórz
Tornins Passager
Dune 2
Ksiaze i Tchorz
Tomb Raider lll
Diablo ll
Warcraft ll
Xardas001
16-10-2007, 21:04
Warcraft Orcs and human
Ja osobiscie gralem i gram w Sudden strike! najlepszy RTS gra strategiczna jaka sie dotad ukazala GORACO POLECAM!!!!!!:cup:
Prince of Persia Warroir Within
Devil May Cry 3
Diablo II
Te trzy chyba najbardziej.
Bump jejejejej
Dungeon Siege I
Pokemon Crystal
Dyna Blaster (ta chyba najbardziej)
DS II, ale trochę mniej
No i stara Tibia, za czasów nubstfa.
Niestety ale tibia ;P
A tak to: gry z pegasusa a potem moja pierwsza gra na pc: Ace Ventura :P
Fallout 1, Earth 2140,2150 , Gothic, Age of Empires 2, Diablo II, Starcraft, Faraon
Wojtek.93
02-12-2007, 01:04
jestem rozdarty pomiedzy operation flashpoint a Halo:combat eveloped...obie gry cos z siebie mialy...
Harry Potter i Kamień Filozoficzny. Moja pierwsza gra komputerowa. Pamiętam, jak śniły mi się koszmary z gnomami, które zabierały mi kryształy (nie wiedziałem, że to fasole) ;)
Virusmaxi
02-12-2007, 08:50
Takie jakieś czołgi z pegasusa...
A na PCta to niemam pojęcia, chyba Need For Speed 1
Seria Sudden Strike i Blitzkrieg!
Call Of Duty 4 Modern Warfare
ahhh coz za swietna gra
Samurai Warrior - Commodore 64
Colonization - Amiga 500
Turok - Nintendo 64
Resident Evil - Playstation
Starcraft - PC
Warcraft 3
Sudden strike
gta vise city
To tyle. ;]
Cala seria Crasha Bandicota na ps1....taaaa
Knight Patryk
03-12-2007, 09:07
Warcraft 3
Golden sun[grane na GBA nie na emulatorze...:)]
Final Fantasy XIII
Diegoverialanho
03-12-2007, 14:35
Gothic I
Settlers III
SHOGO
Soldier of Fortune
Warcraft III
GTA 3
Johnny121
04-12-2007, 00:16
Wolf 3D (Gra wyszła DOKŁADNIE rok przed moimi narodzinami ;])
Fallout
Fallout II
Wielka trójca, do której ciągle powracam. Mimo, że znam praktycznie na pamięć, nadal ciągną ;]
Tomaszewski
04-12-2007, 22:05
RED ALERT 2 +dodatek Yuri Revenge
2 lata życia... bez neta.
jeszu! zapomniałem o serii Splinter Cella 1 zajebioza ,2 dobra ,3 bardzo dobra
mmm... te txty Sama mnie czasem rozwalały :)
MK 4
MDK
Warcraft 2
Diablo 2
MDK
Książe i tchórz (ma ktoś link do tej gry jak tak to na pw bardzo prosze)
Diablo2
Doom Terror
05-12-2007, 15:29
warcraft 3 + tft,aoe1i2 the conqueror(all kampanie bardzo zapadaja w pamiec i troche ucza :p),Red alert 1 i 2,Quake3 (ile na tym nolajfowalem xD)Tibia...,Mortal Combat Trilogy,Metal Slug(all czesci) a gry z kumplami przy jednym kompie to Homm3(z dodatkami) oraz Wormsy...a z takich na stronach to lubie pograc w makao na kurniku :)
duzo bylo gier mocno wciagajacych ;D za duzo...
Lux19R20teR
05-12-2007, 17:58
D2LoD Uu
i te ciągłe Ballruny ^^
The Phantasmagoria<na ośmiu(!)płytach cd>-najlepszy horror w jaki w życiu grałem. Klimat, blood, brutal violence, monsters, nightmares, jeszcze grac o 24 ze świeczkami przy kompie. Brrrrrrrr!!!!Można było się po$rać ze strachu
nie wiem jak to możliwe ale double post...
Dune 2,
Heroes I-III.
Wsio :D
MDK
Książe i tchórz (ma ktoś link do tej gry jak tak to na pw bardzo prosze)
Diablo2
ja pamiętam bardzo dobrze tą grę a kiedy to było!
Z pegasusa! super mario bros, contra Z segi Sonic3D
Komputerowe:
Książe i tchórz
Half Life 1
Unreal Tournament
Tibia
a teraz gram w crysis ^^
Hitman-wszystkie części
HoM&M III
CS
ET
Starcraft, q3a, counter-strike, heroes 2, na amidze uwielbiałem super froga x)
poza tym half life 1, przez tą gre mało z krzesła nie spadłem jak mi coś na głowe skoczyło :D poza tym na multiplayera straciłem kupe kasy chodzac do cafei z kumplami, ale było warto :)
Final Fantasy VIII
Fallout 1, 2
Crash Bandicoot 1, 2, 3, CTR
Dungeon Keeper (jeden)
<3 <3 <3
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.