Pokaż pełną wersje : 100 ek warlord arena
Tyran The Bro'war
09-10-2007, 22:24
Jak w tytule, nic szczególnego.
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/32119
Bardzo ładne wykonanie!
Gratuluje
Bimberbasch
10-10-2007, 00:14
No jak już jest taki temat to przy okazji zapodam swój filmik z areny zrobionej kilka dni temu
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/31957
powiem jedno:
NIC SZCZEGÓLNEGO :D
Drzamich
10-10-2007, 17:49
@Do wszystkich, którzy napisali "Nic szczególnego":
Żal mi was. Pewnie nawet nie obejrzeliście filmiku, ale piszecie "Nic szczególnego" bo kolega wyżej tak napisał i musicie pokazać jake to wy jesteście el0 el0 pr0 ma$tahy. Rozumiem, że autor tematu w pierwszym poście napisał "nic szczególnego", ale to nie powód, by od razu spamować, chociaz i tak pewnie tylko jeden z was to zauważył. Skoro to ma być "nic szczególnego", to co ma być fajne? "Solo Ghaz~"? Forum Filmy nie jest przeznaczone do dawania Super extra wypasionych filmów na widok których komp sie pali. Może ktoś chciał po prostu pokazac innym jak zrobił w tym przypadku 3 Arenę.
A może mu zazdrościcie co? Nie zdziwyłbym się gdyby tak było.
@Film:
Gz wykonania 3 Areny.
@down: No to gratuluje poczucia humoru. Przyjemne z pożytecznym, co? Zrobie se żart i przy okazji nabiję se posta.
T3H_VirUs
10-10-2007, 17:54
Żal mi was. Pewnie nawet nie obejrzeliście filmiku, ale piszecie "Nic szczególnego" bo kolega wyżej tak napisał i musicie pokazać jake to wy jesteście el0 el0 pr0 ma$tahy. Skoro to ma być "nic szczególnego", to co ma być fajne? "Solo Ghaz~"? Forum Filmy nie jest przeznaczone do dawania Super extra wypasionych filmów na widok których komp sie pali. Może ktoś chciał po prostu pokazac innym jak zrobił w tym przypadku 3 Arenę.
Mniej że litość. Naucz sie rozumiec .... oni to napisali dla ŻARTU!!
Już rozumiesz?
@Filmik
Gz :> Nic Szczególnego =D
Tyran The Bro'war
10-10-2007, 19:59
haha nie bulwersujcie się tak ^.-
@Do: Argen, Alemu, buy2ham (lol?), Even.
Wiecie jakie dzieci udajecie (jesteście?). Myślicie że będziecie fajni bo zmałpujecie autora tematu? Nie...
@Do: xK2
Jedyny który napisał porządny i normalny komentarz...
@Drzamich
Jedyny który gada tu z sensem (hmmm... chyba ja też? :D)
@T3H_VirUs
Ty sam wyglądasz jak ŻART !!!!!1111oneone!!!jeden
@Tyran The Bro'war
Byłbyś szczęśliwy jakbyś nagrał według ciebie super pro ivul wypas film a tutaj jeden noob napisze: nic szczególnego lub nic specjalnego a reszta małpek go naśladuje?
@Edit
Zacząłem się mądrzyć a tutaj nie ma komentarza do flimu :D. Powiem krótko: gratulacje dla tego pana!
Etan Marth
10-10-2007, 20:16
ALE SMIESZNE ZARTY MACIE, HUEHUEHEUEHUE
@topic
Brawo dla ciebie! :) mnie sie nie udalo ;d
Krak-Kowiaczek
10-10-2007, 20:21
Żal mi was. Pewnie nawet nie obejrzeliście filmiku, ale piszecie "Nic szczególnego" bo kolega wyżej tak napisał i musicie pokazać jake to wy jesteście el0 el0 pr0 ma$tahy. Rozumiem, że autor tematu w pierwszym poście napisał "nic szczególnego", ale to nie powód, by od razu spamować, chociaz i tak pewnie tylko jeden z was to zauważył. Skoro to ma być "nic szczególnego", to co ma być fajne? "Solo Ghaz~"? Forum Filmy nie jest przeznaczone do dawania Super extra wypasionych filmów na widok których komp sie pali. Może ktoś chciał po prostu pokazac innym jak zrobił w tym przypadku 3 Arenę.
@Film:
Gz wykonania 3 Areny.
@down: No to gratuluje poczucia humoru. Przyjemne z pożytecznym, co? Zrobie se żart i przy okazji nabiję se posta.
Hahahahaha wyjdz!
@Do: Argen, Alemu, buy2ham (lol?), Even.
Wiecie jakie dzieci udajecie (jesteście?). Myślicie że będziecie fajni bo zmałpujecie autora tematu? Nie...
@Do: xK2
Jedyny który napisał porządny i normalny komentarz...
@Drzamich
Jedyny który gada tu z sensem (hmmm... chyba ja też? :D)
@T3H_VirUs
Ty sam wyglądasz jak ŻART !!!!!1111oneone!!!jeden
@Tyran The Bro'war
Byłbyś szczęśliwy jakbyś nagrał według ciebie super pro ivul wypas film a tutaj jeden noob napisze: nic szczególnego lub nic specjalnego a reszta małpek go naśladuje?
@Edit
Zacząłem się mądrzyć a tutaj nie ma komentarza do flimu :D. Powiem krótko: gratulacje dla tego pana!
Dziekuję że ktoś to docenił tak wogule(nie jedyny tylko jedyna).
ale Film naprawde fajny a te wasze nic szczególnego jest juz dziecinne,nudne,denne.
Mazur199
10-10-2007, 21:39
@Film:
Gz wykonania 3 Areny.
skoncz juz z tym tekstem "zazdroscicie" bo żal dupe sciska, te Twoje posty,wywody,problemy z samym sobą i wylewane żale to nic nadzwyczajnego....
jołjołjoł mastah elo elo 320 pozdro 666666666666666
Drzamich
10-10-2007, 21:47
@up: Hah, jakbyś nie zauważył, to tego posta napisałem przed postem w temacie "Nic nadzwyczajnego" - Propozycja .
A w ogóle to powiedziałeś, że już Ci się nie chce gadać, ale rozumiem. Kobieta zmienną jest.
@Krak-Kowiaczek:
Nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie nabijaj sobie posta.
Bimberbasch
10-10-2007, 23:13
Skoro piszecie teksty a'la "nic szczególnego" to po co w ogóle ściągacie ten film. Może spodziewaliście się jakiegoś niezwykłego ataku Orshabaala na arene?? LOL
@Tyran
Jaką waste miałeś?? Ja 15bp uh i 14bp manas.
@Forumowicze
Skomentujcie też mój film plx :D. Miałem zakładać temat ze swoim filmem ale jak już zobaczyłem, że taki jest to po co zaśmiecać forum.
Edit: albo nie komentujcie bo już wiem jak to będzie wyglądało
Couranger
10-10-2007, 23:20
Nic Szczegolnego
Slide_Aurea
11-10-2007, 14:34
@Tyran
Jaką waste miałeś?? Ja 15bp uh i 14bp manas.
Wg moich wyliczeń, wyszło bardzo podobnie ;p
Nie chce się wyróżniać, ale to zrobie... film mi się podobał ;p
(Powinieneś mi postawić za to piwo ziom :D)
Tyran The Bro'war
11-10-2007, 15:42
Wg moich wyliczeń, wyszło bardzo podobnie ;p
Nie chce się wyróżniać, ale to zrobie... film mi się podobał ;p
(Powinieneś mi postawić za to piwo ziom :D)
Nic Ci nie będę stawiał :>
Poszlo: 12bp uh, 14bp mf roh, life ring i 20 minut softów :D
Nic nadzwyczajnego.
@topic
Nic szczegolnego.
Gratz...
...ale nic szczegolnego :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.