PDA

Pokaż pełną wersje : Pytanie zwiazane z skilowaniem na sev not-pvp

Kolin
10-10-2007, 21:45
Witam ;] Mam pytanie związane z skillowaniem na serwerach not pvp. Czy ma sens takie skilowanie jak ściągnę sobie ghoula a mój kolega postawi monka zrobię tak żeby ghul atakował monka i ja będę atakował ghoula a mnie np 2 roty?? czy miało by to sens ??

danielski
10-10-2007, 21:49
To zalezy jakie masz skille i czym atakujesz. Ghoul raczej pada bardzo szybko.

Kolin
10-10-2007, 21:54
Sword ;] 59/61 no ale przecież sie leczy wiec powinien jednak żyć długo jak na skilowanie ;]

danielski
10-10-2007, 22:02
No to atakuj go daggerem albo knifem. Leczy sie raczej zadko i malo. Kiedy bedzie mial czerwone zycie powinienes przezucic sie na jakiegos innego potworka. Znajdz miejsce gdzie beda sie respic jakies roty czy cos i atakuj je az ghoul wyleczy sie wystarczajaco.

Moze ktos inny sie wypowie ?

Liper
10-10-2007, 22:55
zrób tak tylko ze monka zluruj na molts...ale nie wiem czym bedzie cwiczyl shieldnig..:P

Eternix
10-10-2007, 22:57
Z takim defem możesz spokojnie iść na slimy =]

Kolin
10-10-2007, 23:01
Wiem skiluje na slimach ;] Ale moim zdaniem ten sposób byłby dla mnie lepszym rozwiązaniem ;] jutro sprobuje jak tylko kumpel wbije 26 lvl ;]

kiterso
11-10-2007, 12:19
Witam Was !
Chcialem sie spytac czy to prawda , bo ostatnio kumpel wmawia mi a niewiem czy to prawda , ze na minosach ( minotaur jakby ktos nie wiedzial :p ) szybciej sie bije skille knightowi :confused: , true ?

Czy wogule zalezy to na jakim sobie potworze bede skillowal ( chodzi o szybkosc skilli ) , bo ja sobie skilluje na dwarfach ;)

Jesli bylo takie juz pytanie sorki , ale czytalem troche w poradnikach itp , i nie znalazlem o tym watku :(

1gu5
11-10-2007, 12:29
Witam Was !
Chcialem sie spytac czy to prawda , bo ostatnio kumpel wmawia mi a niewiem czy to prawda , ze na minosach ( minotaur jakby ktos nie wiedzial :p ) szybciej sie bije skille knightowi :confused: , true ?

Czy wogule zalezy to na jakim sobie potworze bede skillowal ( chodzi o szybkosc skilli ) , bo ja sobie skilluje na dwarfach ;)

Jesli bylo takie juz pytanie sorki , ale czytalem troche w poradnikach itp , i nie znalazlem o tym watku :(

powiem ci tak napewno szybciej niz knight vs pal or knight vs knight

kiterso
11-10-2007, 14:56
powiem ci tak napewno szybciej niz knight vs pal or knight vs knight

Yhy , bo ciekawi mnie bardzo , poniewaz gram na non-pvp ;) , jakby ktos wiedzial to prosze pisac :]

Wroneczki4
29-10-2007, 00:21
Witam ;] Mam pytanie związane z skillowaniem na serwerach not pvp. Czy ma sens takie skilowanie jak ściągnę sobie ghoula a mój kolega postawi monka zrobię tak żeby ghul atakował monka i ja będę atakował ghoula a mnie np 2 roty?? czy miało by to sens ??

weź najlepiej 2 ghole bo z takimi skill to nie klopot!! załuż knife i lej je po koleji uleczą sie na pewno wiec skilla bedzie duzo

temat do zamkniecia