Pokaż pełną wersje : Frito Lay
Witam wszystkich użytkowników forum!
Chciałbym dzisiaj zachęcić was do podpisania się pod petycją do fimy Frito Lay z prośbą o "wrzucanie" tibijskich przedmiotów na karty (ewentualnie krążki), a potem do paczek Cheetos'ów i Lay's'ów. Treść podania nie jest jeszcze do końca ustalona. Nie wiadomo też czy plan wypali (ilość chętnych). Pomyślcie o tym z dobrej strony. Myślę, że mamy dość duże szanse na odniesienie sukcesu. Wszyscy chyba wiedzą, że gra o której mowa jest znana na całym świecie i niemalże każdy kupowałby produkty Frito Lay.
Przepraszam za wszystkie błędy stylistyczne itp; ale nie jestem zbyt dobry z języka polskiego. Dlatego też prosiłbym, aby ktoś ważniejszy (administrator/moderator) z tego forum zorganizował całą akcję (kto posłucha starego, biednego LolnY'ego?). Jestem chętny do pomocy.
PS. Proszę o ograniczenie się do minimalnych komentarzy.
Poprostu Pitbul
10-10-2007, 23:03
Nie rób jaj. Rządzisz!:P Nigdy bym na takie coś nie wpadł. Po tygodniu od wydania takich rzeczy bym trafił pierwszy MPA:P.
PS.
Ja4 21:51:22
jestem pierwszy!11111oneone
Vanhelsen
10-10-2007, 23:09
A wiesz, że takie podanie samo z siebie 4 litery jest warte?... Bo zauważ, że Tibia to coś co podlega ochronie prawami autorskimi a więc bez zgody CipSoftu (czytaj: zapłacenia im kasy) takich dodatków do hipsów nie będzie...
A wiesz, że takie podanie samo z siebie 4 litery jest warte?... Bo zauważ, że Tibia to coś co podlega ochronie prawami autorskimi a więc bez zgody CipSoftu (czytaj: zapłacenia im kasy) takich dodatków do hipsów nie będzie...
Myślę, że taka firma jak Frito Lay mogłaby to załatwić. Poza tym jeśli mieliby powyżej 70% szans na zysk (a jest jeszcze więcej) zarobiliby na tym.
Poprostu Pitbul
10-10-2007, 23:10
Hahahahah, jak wyjdzie na dobre to Drom będzie prosił o danie FritoLay praw autorskich żeby zrobić MPA w krążkach. XD
Jestem za! Skoro pokemony mogą, czemu Tibia nie? XD
@Down
LolnY cię bije obwarzankami?!
KalasantyX
10-10-2007, 23:23
Po agresywnym ataku obwarzankami ze strony Lolnego jestem na tak.
@up
:< Zmasowany atak artylerii obwarzankowej i nalot pączkami zmusiły mnie do odwrotu.
Dzieci neo po odnalezieniu w paczce znaczka z MPA
http://www.youtube.com/watch?v=sT66fnzQ-Bs
Pomysł mi sie podoba, filmik pana wyżej jeszcze bardziej :D.
Poprostu Pitbul
10-10-2007, 23:38
Filmik wymiata:P.
..::QRAS::..
10-10-2007, 23:41
chipsy i frytki to chyba najlepsza rzecz :D
Capality
10-10-2007, 23:59
Tibia jest zbyt mało znana żeby ją wrzucili do Chipsów
chipsy i frytki to chyba najlepsza rzecz :D
Najlepsza rzecz to bycie spasionym, tłustym, obleśnym człowiekiem od jedzenia tego gówna.
@Topic
zal
W dupę sobie wsadź ta petycję. Będziesz trendi i sexi.
@up
TFUJ STARY theuahuhauhuhuhu dupcenie
Co ci się nie podoba w jego pomyśle XD?
@Down
Masz racje, nie dajmy sie obrażać!
Może jestem spasiony, może jestem obleśny, ALE NIE DAM SIĘ NAZYWAĆ CZŁOWIEKIEM :<!!!
A czipsy są smaczne. Letni pomidor roxor na maksa!
spasionym, tłustym, obleśnym człowiekiem od jedzenia tego gówna.
Jem jedna paczke czpisów dziennie i nie jestem tlusty :-s
Oblesny ? what do you mean ?
Gowna ? Mi to smakuje i nie zycze sobie abys tak to nazywal
Pomysł sam w sobie dobry. Dzieci 7-10 letnie miały by radochę bo w sumie gdybym dla przykładu wpieprzał chipsy przez 5 lat i miał 56876 tysięcy kapsli z pikachu to by mi się to nudziło :o w każdym razie to jest życie i bez kasy się nie ogarnie...
Poprostu Pitbul
11-10-2007, 10:57
Ja kiedyś jadłem 2 paczki czipsów dziennie i byłem ciągle chudy. ;<
Już widzę na osiedlu te grupki dzieciaków grających tymi kapslami/kartami :o
i am reely scared now....żródło You Tube
me too :confused:
@ tak jestem za
Marcin24
11-10-2007, 15:17
Przynajmniej byłoby to lepsze od Pokemonów. Ale po tych wszystkich reportażach w TV może być ciężko.
No wiec jest to nie realne a to z powodu rentownosci. Jesli ow firma ma wykupic licencje na uzywanie czegos to nie robi to tylko dla jednego graju tylko na jakies konkretne rynki, inaczej mija sie to z celem jakim jest zarobek. Dodatkowo Tibia jest znana tylko w necie zero reklam w radiu i tv co po raz kolejny przemawia za nierentownoscia.
Jem jedna paczke czpisów dziennie i nie jestem tlusty :-s
Oblesny ? what do you mean ?
Dalej wpierniczaj czipsy to zobaczymy jak będziesz wkrótce wyglądać i czy za kilka, kilkanaście lat nie będziesz miał problemów ze zdrowiem.
Gowna ? Mi to smakuje i nie zycze sobie abys tak to nazywal
Smakuje? Mi to nie smakuje i nie życzę sobie, abyś mówił że to nie jest gówno.
Taa... Moge się podpisać, ale jak tibiarze zaczną skakać z okien bo będą dragonami, to LolnY masz przejebane ;/
I tak nie wyjdzie, więc nie ma o czym gadać. Wyobrażacie sobie reklamy w TV? A na kapslach co, armory, lootbagi? Czy może kolekcjonerskie outfity i kasa, żeby można było grać w tibie bez kompa. (album/karta postaci za darmola w sklepie) Szczerze wątpie :D
Misiocyt
11-10-2007, 16:02
A co mi tam, popieram akcję. Już sobie wyobrażam tłumy napalonych 12-latków, którzy stoją pod sklepem naprzeciwko mojego domu i wymieniają się tibijskimi kartami.
Przynajmniej, będę miał trochę rozrywki na długie, jesienne wieczory śmiejąc się z ich poczynań :).
Articuno
11-10-2007, 16:13
I tak ta akcja nie ma szans przejścia. Bo niby dlaczego Tibia, a nie WoW, GW, Silkroad, Runescape, czy inne RPG. I Tibia to gra 2D, więc obrazki byłyby zupełnie nie podobne. Tak w ogóle jest to strasznie dziecinny pomysł.
Articuno, taaaa. No bo przecież karty/kapsle są 3D nie, to trudno będzie na nich umieścić obrazek z tibii. Myśl ;d
Ale co do innych gier to w sumie masz racje. Czemu mają wybrać tibie a nie wowa?
pojebany pomysl tibia jest glupia i to wszyscy wiemy po oc nam jakeis kapsle/karty moim zdaniem po tej akcji doszlo by wiecej "tibiomanuf" i "prograczy" i tibia by stala sie jeszcze gorsza niz jest teraz a po za tym jak ktos up:
Dlaczeogo tibia a nie WoW albo Silkroad?
tak bardzo ci zalezy zeby produkty Frito Lay byly jeszcze bardziej masowo sprzedawane niz sa?
pozdro
PS: sam kiedys zbieralem pokemony i mialem Asha.:cup: niezly byl ze mnie B) nie?
@up to kulikos
Bo wow jest zuy, a po za tym wiesz, ze to
http://img505.imageshack.us/img505/1476/twojstarynn1.jpg xD
Jak niby mialoby to funkcjonowac? Tote wygrywanie nagrod? Pisalbym do kolesia na takim i takim servie, ze chce odebrac nagrode, a on mi nie uwierzy? Pomysl bez sensu zwazajac na popularnosc i wykonanie.
Articuno, taaaa. No bo przecież karty/kapsle są 3D nie, to trudno będzie na nich umieścić obrazek z tibii. Myśl ;d
Ale co do innych gier to w sumie masz racje. Czemu mają wybrać tibie a nie wowa?
Był już Heroes IV (mam do tej pory całą kolekcję xD) to Tibia też ma szanse. Tylko jest jedna różnica - u mnie całe osiedle by to kupowało :D
Hm.. jak ostatnio "gadalem" ze stara Walda to powiedziala, zeby takie rzeczy jak karty 3d / tazo wrzucac do paczek z durexami..
Articuno
11-10-2007, 22:57
LoLny.
Nie porównuj Tibii do Heroes'a, bo mam ochotę cię wyśmiać.
Czemu mają wybrać tibie a nie wowa?
No w Polsce wiecej osob gra w tibie niz w wowa
LoLny.
Nie porównuj Tibii do Heroes'a, bo mam ochotę cię wyśmiać.
No, Tibia jest lepsza.
Dobry plan, chcialbym zobaczyc takiego "tazosa".
Moze beda jeszcze jakies karty do gry, np. karta knighta i karta uh'a.
(Ta wypowiedz byla ironia)
Nie przejdzie. Przynajmniej nie teraz. W kolejce są już tazosy z Chrystusem. (http://www.youtube.com/watch?v=lYKa3yZfxA8)
Camoorcha
12-10-2007, 01:46
Napisz petycje do danona, żeby w jogurtach topił figurki eq, powodzenia
Maniak69
12-10-2007, 09:12
Heros 4 to była dopiero słąba gra :PWogóle danie tibi do paczek byłoby.. ryzykownym uchem. Pomyślcie jak wszyscy zareagują! Tibia stop.pl\com\net itd....
Nie przejdzie. Przynajmniej nie teraz. W kolejce są już tazosy z Chrystusem. (http://www.youtube.com/watch?v=lYKa3yZfxA8)
Wiem gdzie jest ten budynek z monopolowym (Przemyśl). Parę metrów (dosłownie) dalej jest dentysta do którego chodziłem :D Hail Przemyśl!
Vansider
12-10-2007, 13:44
Według mnie to nie przejdzie,nie ma szans,poprostu by sie się na to nie zgodzili,poza tym,jak by to miało wyglądać?
Ancient900
12-10-2007, 15:45
Chce płacić za chipsy a nie opakowanie + tandetne kapselki z em pe a
I tak ta akcja nie ma szans przejścia. Bo niby dlaczego Tibia, a nie WoW, GW, Silkroad, Runescape, czy inne RPG. I Tibia to gra 2D, więc obrazki byłyby zupełnie nie podobne. Tak w ogóle jest to strasznie dziecinny pomysł.
Tibia a nie te inne gry, bo wymyslili to na forum tibi.pl a nie na forum WOWA czy innych ;] .
łomg. Nędzna prowokacja.
Czemu każdy temat w dziale OWION to prowokacja? To nie jest żadna prowokacja...
Smerf.Secura
12-10-2007, 19:02
Fajnie by było , przynajmniej raz mógłbym cieszyć się z Full Seta xD
Rotherdamie
13-10-2007, 20:54
Popieram akcje. Skoro na krazkach i kartach były pokemony, a nawet postacie i przedmioty z kultowej gry Heroes Of Might and Magic IV to czemu nie moze być z tibii?. Ma 10 lat i nie jest kultowa? Grają w nią ludzie z całego swiata wiec czas na jej 5 minut slawy.
dobry pomysl, mam nadzieje ze wypali :). Tyle ,ze nie wyobrazam sobie tego..
BlueMaster
13-10-2007, 22:53
Pod sklepem akcja ja używam uha na on z sd xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.