Pokaż pełną wersje : 246ek solo Old Widow
Jak w tytule.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/32180
Lol... Co beszczel, pierwsze 3 gsy i już loot..
HehUEHuEH knight rox =)) Nie mam pytan, good loot i szybka akcja :D
Zbiera wszystko co idzie sprzedać xD zawsze trochę kaski wpadnie a ze ma 4k oz czy tam ile to dlaczego nie xD
Sir Emilio
11-10-2007, 19:48
E tam, ten super pro iFul programik (epley czy jakos tak w opisie bardziej mi sie podoba niz filmik : )
oO koleś pgrzy skilem nawet.
fajnie ma red hp na 1100hp ;D
to co zloocil na początku to juz podchodzi pod czity :>
3 gs i loot/zwroot
a old jak old exori gran style
Brawo.........
teraz solo ferumbasa ;-d
Drzamich
11-10-2007, 21:15
Widać że koleś ma mało kasy. Zbiera plate shieldy :D
ALe jak sie ma 3,5k Cap to se można...
Pan Kracy
11-10-2007, 22:45
Lol... Co beszczel, pierwsze 3 gsy i już loot..
dobrze, że nie wypadł tam żaden z piłkarzy twojego "frajerowskiego" (odnośnik do twojego podpisu C****) klubu
Topic: no gratuluje dla gwiazdy filmu ;P
Couranger
11-10-2007, 22:56
lool? ja go na swoim ms opykalem pare sd i go nie bylo + ue do tego .. ;] mialem 103 lvl wtedy a wy sie jaracie ze 246 ek go rozwalil zal ..
W kazdym temacie masz zajebiste texty xDD
lool? ja go na swoim ms opykalem pare sd i go nie bylo + ue do tego .. ;] mialem 103 lvl wtedy a wy sie jaracie ze 246 ek go rozwalil zal ..
pare sd i ue :D ale sie usmialem
LOOL pare sd... n/c xDD
:D:D:D:D:D
:D :D
:D:D:D:D:D
:D :D :D
:D :D :D :D
:D :D :D :D
:D:D :D
:D:D:D:D
:D
:D
:D:D
:D:D:D
To był wylew radości xd
Fredi2108
11-10-2007, 23:33
fajny filmik,
@up wasze texty mnie rozbrajaja xD
Filmik ciekawy, skile to on ma piękne:o
@All tam up
Koleś sie może machną o kilka sd ale nie słyszeliście o metodzie up/down?
Tak to jest jak ktoś coś walnie a reszta powtarza :)
Muszę się wtrącić. Przypuszczam, że kolega nie miał myśli dosłownie kilku SD (była to przenosnia). < czytanie ze zrozumieniem.
Poza tym 246 EK na Old Widow oczywiście gratz wielkie, ale widziałem w lepszych akcjach takie lvle. Liczy się sam fakt okazji do zsolowania Olda, co nie należy do częstych spotkań. Jednak wyczyn to nie jest niewiadomo jaki.
Mój kolega na o wiele mniejszym lvlu sobei z nim poradził. Ale zaznaczam ogólnie graty dla kolesia, lecz wyczyn dla niego to żaden.
Riten_lum
11-10-2007, 23:57
Po czym nagle obudziłeś się z nieprzyjemnym uczuciem wilgoci w kroczu?
Śmieszny filmik, i loot też. btw GS na 5 hitów z SoVa. Fajne skille i fajne hity ;p
uuUUU.... Nio ładniutko już na takim lvlu.
Bardzo ładny filmik!
Pozdrawiam!
Film stary jak cholera, bodajze z przed miesiaca...
Goblinosworder to spoko ziom xD bardzo znany knight a co do filmiku to trochę miał fart 1gs i knight armor :D no i rozbawiło mnie też że zbierał te plate shieldy no ale skoro ma tyle capa to jak by uzbierał 4k oz tego to by miał kilka tysięcy kasy xD
Chciałbym jeszcze zobaczyć jak Seromontis coś bije ;D
16:53 Goblinsworder [246]: ^^
Szybka akcja ;o szkoda że, loot z pajączka nie poleciał
http://foteka.pl/full/b5ba12c9d872d9fc3e1af1de1a56bfce.jpg (http://foteka.pl/b5ba12c9d872d9fc3e1af1de1a56bfce)
http://foteka.pl/full/6513e65db544a2afe1899d1b0e635b8a.jpg (http://foteka.pl/6513e65db544a2afe1899d1b0e635b8a)
http://foteka.pl/full/e70cab58d504076e6cf3a8d2969a776a.jpg (http://foteka.pl/e70cab58d504076e6cf3a8d2969a776a)
film jest dość stary, chociaż ładnie ją rozwalił[;
Vlad Dracula
12-10-2007, 17:16
FIlmik fajny warto było obejżec. Lubie filmy z udzialem h lvl :]
dla was to pewnie autorytet, co?
jakbyscie cos grali na Novej, wiedzielibyscie jakim noobem i sharerem jest ten pajac.
n/c mając z 10kk pure cashu podnieść hatcheta z ziemi. chyba jakis dusigrosz wskoczył akurat na wdowę :>
1)Goblinosworder to spoko ziom xD
2)ale skoro ma tyle capa to jak by
uzbierał 4k oz tego to by miał kilka tysięcy kasy xD
3)Chciałbym jeszcze zobaczyć jak Seromontis coś bije ;D
1) znasz go? to po ch0i sie wypowiadasz
2)ta, a mama cie z procy karmi
3)nie zobaczysz, w trosce o twoje nocne polucje (jakbys to zobaczyl, nie wiem co mogloby sie wydarzyc
dobrze, że nie wypadł tam żaden z piłkarzy twojego "frajerowskiego" (odnośnik do twojego podpisu C****) klubu
Topic: no gratuluje dla gwiazdy filmu ;P
Ty się odnieś lepiej do swojego RUCHańskiego mózgu. ŻYDZEW I RUCH FRAJEROW DWÓCH 4EVER !!
@Ktoś tam up
Zbierał plate shieldy bo... Może jest biedny :/
Lord Wlodek
13-10-2007, 00:44
Won piesku na dworek
@Topic
Knight powah
Capality
13-10-2007, 14:57
n/c mając z 10kk pure cashu podnieść hatcheta z ziemi. chyba jakis dusigrosz wskoczył akurat na wdowę :>
"Żadna praca nie hańbi i żaden pieniądz nie śmierdzi" co z tego, że podniósł hatcheta? To sie jest żałosnym kiedy podniosę coś co jest mało wartościowe? Na hatchetach bym się dorobił więcej jak na runach
Ekonomiczny koleś. Skoro ma wolnego capa to czemu miałby nie podnosić tego wszystkiego? Parę zbiórek z jego capem i kaska na mf-y jest.
Hehe, te jego filmy są nawet fajne XD
Teraz taki knight jest jak czołg, nawet przy dłuuuuugim lagu/kicku w 70% nie padnie.
Ancient900
13-10-2007, 20:00
Tak, śmiejcie sie dalej z tych plate shieldów ;P
Ten koleś ma 120kk+ w banku8o
@2up
zalezy gdzie by expil ? Niestety taki knight (240ek~) nie expi na rotach w darashii jak ty, ze przy dlugim lagu nie padnie:)
@up
Jestem ciekaw czy ma chociaz 20% tej kwoty co napisales
Na jakimś filmie byłoby pokazane, że ma 12kk.
Miedzy 12kk a 120 k widze lekką różnicę :) u nas jeet nawet ma więcej bo ponad 20kk
Raditz Saiya-jin
14-10-2007, 00:12
Bo prawdziwych pieniedzy nie zarabia sie na minosach zbierajac plate shieldy, tylko na demonach.
Ancient900
14-10-2007, 13:21
Na jakimś filmie byłoby pokazane, że ma 12kk.
Taa widziałem to na filmie jak mówił balance do npc w banku ale tyle zer było że mogłem sie pomylić miedzy 12kk a 120kk xD
Won piesku na dworek
@Topic
Knight powah
\o/ Górnik Zabrze & Petrchemia Płock 4ever TOGETHER! \o/
Bo prawdziwych pieniedzy nie zarabia sie na minosach zbierajac plate shieldy, tylko na demonach.
Bo prawdziwych pieniędzy nie zarabia się grając w Tibie.
Tentotrix
14-10-2007, 18:39
LoL a widzieliscie film na frostach ? pojedynczo,exura exura bron boze nie uh >: zyd ;]
Name: Goblinsworder
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 266
World: Nova
ekhm...
w info napisane, że Goblinsworder jest z Jamery :|
Pozdro.
KotekSmierci
19-12-2007, 19:05
Hehhe xD a ja dzisiaj pierwszy raz widzialem Munstera :pp rozwalilem go na 1 lvl ;pp bo chodzilem z nudow w chodze w dziurke, jeszcze jedna ;pp i Muster mi wyskakuje ;pp
Pomocny Murzyn
19-12-2007, 19:31
Temat sprzed 2 miesięcy, wtedy była jeszcze tibia 8.0.
Dla mnie filmik się podoba. Loot nawet dobry:king:
Wisienka17
19-12-2007, 21:40
Co za kolo :o 2 Gs i K Arm + P Arm + Steel Helmet... trzeba mieć fuksa ;]
skille very good ;] bardzo ładny filmik :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.