Pokaż pełną wersje : Problem z obrazem
Mam problem z tibia poniewaz gdy wchodze na furore jestem zalogowany ale nie mam obrazu z gry a na askare lub morgane moge wbic z obrazem|:/
Fajnie budujesz zdania :)
Nic nie zrozumiałem
powiedz jeszcze raz od poczatku i spokojnie bo nie za bardzo wiem o co ci chodzi
:D
patrzecie stowrzylem sobie na sammy poczatku kontto postac na askarze no i tam gralem i potem dowiedzialem sie ze moj kolega gra na furora i dal mi 14 kngihta ale jak chce wbic na furore to nie pojawaia mi sie obraz z gry czyli jestem online ale nie mam obrazu a na askara jest obraz i na morgana tez a na furorze i innych pewnie nie ma:/X(
Piranezi
11-10-2007, 23:42
lol wtf? moze napisz po angielsku to bedziemy wiedziec o co chodzi bo polski chyba za trudny troche:(
caly czas jest connecting to the world server please wait i czekalem z 10 minut i nic ale jestem do tibi podlaczony
tylklo obrazu nie ma
Tibia6669
12-10-2007, 00:14
pojawaia mi sie obraz z gry czyli jestem online ale nie mam obrazu/X(
Sam sobie przeczysz. Nie rozumiem<lol> Chyba nie umiesz pisać zdań po polsku
Zajrzyj do słownika...
Albo nie. Translejtne ci:
Connecting to the game world-wybacz, szefie, ale nie chcemy tu ludzi, którzy nie są nawet na tyle zdolni, by wypowiadać się we własnym języku, albowiem mimo wszystko ta gra wymaga przynajmniej częściowo sprawnego umysłu.
Skąd wiesz że niby jesteś zalogowany na tej furoże kiedy masz cały czas "Łączenie się z serwerem"?
Dlaczego nazywasz temat "problem z obrazem" jak masz problem z połączeniem się?
Jakikolwiek handel postaciami, kontami jest zakazany, nie wiedziałeś? To cierp.
I na koniec zajżyj pod ten (http://rtfm.killfile.pl/) adres, po przeczytaniu tego zapraszam ponownie na forum.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.