zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dark Cathedral - Expienie paladynem.

Makuki
11-10-2007, 22:11
Siemka, mam małe pytanie dotyczące expienia paladynem na katedrze. Czy to się opłaca teraz? Powiedzmy paladyn:

- Poziom 25
- Poziom magiczny 12
- Skile 65/40
- Equip:
- Hat of the mad
- Blue robe
- Plate legs
- Leather boots
- Royal spears
- Dwarfen shield

Chciałem chodzić na katedre przez camp, przez huntery, ale czy będzie to opłacalne i czy tamtędy przejdę. Nie mogę znaleźć lepszego expowiska teraz, a kopalnie odpadają bo za dużo ludzi się tam kręci. Na pohu też nie ma specjalnie co, oraz odpada też kupno pacca.

Capality
11-10-2007, 22:19
Palkiem to tam dość nie ciekawie się expi, skończy się amunicja i czeba(błąd celowy) się wracać. Ale równie dobrze możesz w bagu taszczyć amunicje, schować gdzieś i gitara : )

Makuki
12-10-2007, 10:17
No i o tym myślałem. Aby wziąć w bag'u z 50 royal spear'ow , a potem je gdzieś ukryć. Najwyżej jak bym wracał to bym wysłał parcel'em loot i spear'y.

Wemxiu
12-10-2007, 10:43
@up.
Polecam Dwarf Guardy ;)
Dc:
1.Za daleko od jakiegokolwiek miasta.
2.Jak dla paladyna mało expa tam wpada (3-4 osoby i to już full)
3.Loot lepszy trafia się raz na 3-4 wyjścia.

A co do guardów....Loocik bardzo dobry. Exp jak na twój lvl jeszcze lepszy. Bierzesz bp mf i spokojnie dajesz rade z tymi skilami;)
Pozdro!

ElCapitano
12-10-2007, 11:09
Na DC dobrze by ci sie expilo jezeli tylko mało ludzi tam chodzi , ale według mnie jeszcze lepiej by było gdybyś przeszedl sie na poh(nie wiem czemu mówiłeś ze nie ma tam co expić ; ) ). Jest jeszcze możliwość expienia z kolega Knightem na wysokim lv ; ) idziecie na Bright Sword quest i bijecie tam gsy ja tam expilem i powiem że jest tam bardzo dobrze ; )

Makuki
12-10-2007, 11:51
Ostatnio byłem na pohu to z 20 osób siedziało :( . A co do expienia z kolegami to za dużo ich tu nie mam jeszcze ;-). O guardach myślałem ale tylko do 25 lvla. Potem chciałem czegoś nowego wypróbować.

Slg
12-10-2007, 23:35
Ostatnio byłem na pohu to z 20 osób siedziało :( . A co do expienia z kolegami to za dużo ich tu nie mam jeszcze ;-). O guardach myślałem ale tylko do 25 lvla. Potem chciałem czegoś nowego wypróbować.

Do 40 spokojnie na guardach tluklem, a widzialem i ~65'te levele na guardach ...