Pokaż pełną wersje : 35 Ek
Druidaxo
11-10-2007, 22:35
Sprawa wygląda tak :
35 EK, skille : 70/70, EQ : Royal Helmet, AOL, DSM, Knight legi, bohy, demon shield, bs oraz 70k w depo.
Pytanie jest następujące : jak i gdzie oraz z jakimi kosztami najszybciej jak tylko możliwe wbije 50 ? Oraz ile to zajmie ...
ElCapitano
11-10-2007, 22:56
Według mnie powinieneś lecieć na poh albo na ankh na dragi według mnie najlepsze rozwiązanie z tym że na pohu mniej stracisz chyba ;p(poh - cycki,dragi,slimy, moze gsy ja kdasz rade XD )
TaJemniczy
11-10-2007, 23:20
Sprawa wygląda tak :
35 EK, skille : 70/70, EQ : Royal Helmet, AOL, DSM, Knight legi, bohy, demon shield, bs oraz 70k w depo.
Pytanie jest następujące : jak i gdzie oraz z jakimi kosztami najszybciej jak tylko możliwe wbije 50 ? Oraz ile to zajmie ...
Więc tak, polecam ci:
-Żółwie(all poziomy, oczywiście jeżeli nie ma przeludnienia na twoim servie)
-Scaraby( myślę że po upie spokojnie)
Te 2 miejsca powinny pomóc ci szybko wbić ten 50 lvl.Życzę powodzenia.
stone tomb, pierwszy poziom za teleportem.
Raditz Saiya-jin
12-10-2007, 15:24
Tylko i wyłącznie barbariany na małym campie... Dragi/Scaraby na tym lvlu to nie jest dobry exp ;]
TaJemniczy
12-10-2007, 19:57
Tylko i wyłącznie barbariany na małym campie... Dragi/Scaraby na tym lvlu to nie jest dobry exp ;]
Teraz po upie, scaraby spokojnie można lać, oczywiście jeżeli wie jak łazić po respie...;)
Teraz po upie, scaraby spokojnie można lać, oczywiście jeżeli wie jak łazić po respie...;)
scaraby to za maly exp, dragi to za duze waste. Na malym obozie barbow mam 45k/h.
Piotrek Marycha
14-10-2007, 00:34
Sprawa wygląda tak :
polecam EF i barby
Według mnie powinieneś lecieć na poh albo na ankh na dragi według mnie najlepsze rozwiązanie
na głowe updałes? ?! ?!
stone tomb, pierwszy poziom za teleportem.
jakos kiepsko widze 35 eka tam... musialby omijac DSy i vampy wszystkie
Na malym obozie barbow mam 45k/h.
toć ty chyba nie wiesz ktory to mały :P btw , są 3 obozy...
jakos kiepsko widze 35 eka tam... musialby omijac DSy i vampy wszystkie
jesli pozna teren bedzie musial bic najwyzej 1 vampa na raz i bez probemu moze omijac dsy.
toć ty chyba nie wiesz ktory to mały :P btw , są 3 obozy...
Do obozow nie zaliczam tego w gorze, to jest jak resp draga kolo kazz.
Piotrek Marycha
16-10-2007, 17:40
ale na respie draga w kazo nie wbijasz 25-30k/h ...
Ale dalej jest to gowniany resp.
-laguna island,
-tomby,
-scaraby, larvy,
-dwarf guardy
Wedlog mnie oczywiscie ;]
Dobry wydajny exp to:
Tortoise - do 40k/h (2,5k/h, jeśli wylecą War Hammery to 4k)
Scaraby - do 30k/h (3,5k/h)
Katedra (tylko 1 poziom) - do 25k/h (4k/h)
Barbariany - do 30k/h (3k/h, jeśli jakiś fajny loocik to nawet do 10k, ale bez mfów lub life ringów można mieć spore waste)
Piotrek Marycha
17-10-2007, 22:43
Ale dalej jest to gowniany resp.
dla 39 ek albo 39 ms to jest zajebisty exp zwazajac na to jaki tam zysk jest, a ze CIPy tak rozpieścili palkow ze taki 39 rp jak ty uwaza ze 30k/h to gowno to juz komentowac nie bede...
btw, ja przed upem wbijalem 60 lvl na guardach nie prekraczajac 35k/h (zapewne ty nigdy nie widziales tibii 7.9...)
Barbariany - do 30k/h (3k/h, jeśli jakiś fajny loocik to nawet do 10k, ale bez mfów lub life ringów można mieć spore waste)
bez mf waste? z tego co zauwazylem uhy są minimalnie bardziej opłacalne ( i to te kupowane po 175 gp w sklepie)
Tak, 7.1 wyszlo zdecydowanie po 7.9 i wcale nie widzialem. Sam mojego 80 rp wylvlowalem na dragach, mojego 68 ek na scarabach. Ale skoro TERAZ mamy lepszy exp, to po co tracic czas na gorszym? W tej grze nie chodzi o klimat tylko wysokosc lvla i skili.
Gspeeder
22-10-2007, 12:39
Żółwie , Scaraby , Minoski (Darashia,Wieża) , Dragi(jak jestes kasiasty). Możesz iść jeszcze na elfy obok veno ; )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.