Pokaż pełną wersje : Czy niebęde żałował ??
mlodyjagla
12-10-2007, 10:12
Witajcie.Powiem odrazu..kumpel dal mi chara 28 lvl knighta.w 2 dni wbilem nim juz 31 (i mysle ze dobije nim spokojnie 50 lvl bo na POH lvl idize zajebsicie szybko)Tylko jest jedno ale....Ta postac jest na non-pvp...Czy nie bede zalowal grania na takim servie(Taki serv ma plusy i minusy wiadomo)Jest tu ktos kto gra na non pvp servie i moglby sie wypowiedziec czy warto grac na takim servie??:)Zgory dzieki!
Niewiemjak
12-10-2007, 10:35
Jestli grasz 4fun to czemu nie ;)
Heh... Server no-pvp ma plusy i minusy tak samo jak i server pvp.
Na no-pvp gra się przyjemnie:
-jedynym sposobem śmierci jest jakiś blok przez kogoś czy cuś,
-a denerwujące są pewne osoby bijące twoje potwory.
Ogółem no-pvp jest spoko.
Jeśli podejdzie Ci trochę agresji, możesz ją rozładować na jakimś enforcu :p Ja tak bynajmniej robie.
Polecam no-pvpB)
Data dołączenia: 12 10 2005....
lolz?:baby::baby::baby:
i nie wiesz jakie sa plusy i minus na non pvp noob plx
mlodyjagla
12-10-2007, 15:37
Wlasnie przed chwila mi jakies nooby zarabaly lootbaga.....chyba wybiore jednak pvp i zacznbe grac od poczatku!!
Non-Pvp beznadzieja...zadnych praw....zadnych zasad
Same Nooby,Thieffy i Scammerzy ...
Dlatego ja przenioslem sie na PvP a szkoda mojego najta ;/
mlodyjagla
12-10-2007, 16:59
Chyba zrobie to samo....Tylko szkoda mi bicia dragow :) itd.xD Jeszcze sie zastanowie ale na 70% ide na Thorie albo na jakis nny pvp
mlodyjagla
12-10-2007, 17:39
Chociaz zrobie chyba inaczej.Bede dalej gral na Celescie tylko nie bede gral knightem 31 lvl tylko palkiem 12 lvl(Bo szkoda mi itemek)a tak to bede mogl nakupic sobie kamyczkow itd.Chyba tak zrobie...Jakies rady??
Hiho!
1. Podejmuj decyzję i nie oglądaj się za siebie.
2. Nie pisz dwóch postów na raz tylko edytuj ten 1.
Pozdro
ectoplasma
12-10-2007, 18:17
Widzisz, ja to widze tak:
Na no-PVP nie bedziesz sie denerwowal, ze co chwile padasz (chyba ze od potworkow ale jesli jestes inteligentny i rozwazny, to nie bedziesz mial z tym problemow). Jednak mozesz sie wkurzac, jesli ktos ci ukradnie lootbaga. Osobiscie uwazam, ze na non-PVP jest bardzo duzo plusow. Jedynym minusem jaki widze, to ten, ze nie mozna kogos ukarac za kradziez lotbaga... To tez zalezy jak na to patrzec i zeby stwierdzic gdzie sie lepiej gra, trzeba przegrac przynajmniej pare miesiecy na non-PVP jak i na PVP. Mysle, ze temat jest do zamkniecia :)
edit: Przepraszam, za brak polskich znakow. Mam problemy z klawiatura i nie moge owych pisac.
mlodyjagla
12-10-2007, 18:24
Zrobie chyba tak.Porpostu bede gral tym palkiem na celescie.Na kamyki mi nie bedzie brakowac kasy bo jestem bardzo bogaty.Jeszcze zobaczymu
Imm0rtal
12-10-2007, 19:06
Jak jesteś cwany to zwiejesz przed naabem na no-pvp jak i przed pk na pvp, jeśli nie, to pytanie jest następujące: stracić loota na no-pvp czy paść na pvp.
@up
Ten koleś to zwykła ciota, po prostu tibijczyk. Dostaje chary i nie chodzi do szkoły. Lepiej niech wogóle nie gra X(
Tomcio Pall
12-10-2007, 20:09
@up zanim kogoś ciotą dowiedz się co to znaczy dzieciaku.
@temat
Ja bym radził PvP. Na non-pvp grałem około 2 lat. Wież mi tęskniłem za PvP.
Ja bym wziął PvP
Jablonka92
12-10-2007, 20:14
non-pvp ma jeden szczególny i największy minus, wszystko zajęte i nie dogadasz się ze byłeś pierwszy
Piotrek Marycha
12-10-2007, 20:49
Na no-PVP nie bedziesz sie denerwowal, ze co chwile padasz
co to qrfa za stereotyp ze na pvp sie czesto pada? moj paladyn z profilu ma od chyba 8 miesiecy czysta death liste, a 52 ek ktorego zrobilem w wakacje padlem od pk tylko raz - kiedy bo...<ekhm ekhm>...em na afku na rotach na 15 lvlu... wiec jezeli nie masz zamiaru robic PK-chara ze swojego maina to sie nie powinienes martwic
mlodyjagla
12-10-2007, 21:15
Oj nie ma bata,Namowiliscie mnie.Robie postac na thori i sie bawie.Tylko jeszcze nie wiem jaka klasa:)ale na 75% palekDzeiki!
Kleczajek
12-10-2007, 23:00
Ja gram już z 8 miesięcy na n-pvp i trochę żałuję. Chętnie bym się przeniósł na pvp ale szkoda mi postaci i znajomych.
Według mnie największym minusem n-pvp jest to ze WSZYSTKIE lepsze expowiska są zajęte a nawet jak uda Ci się na wolne trafić to zaraz wpadnie jakiś naab i nie poexpisz w spokoju:/
Graj na pvp! :)
Choć none-pvp ma bardzo wiele minusów, nie zapominajmy, że oprócz zwykłych n00bów są tam normalni ludzie którzy są elo elo 320. Jeśli jednak masz słabe nerwy i wybitnie nie tolerujesz ludzi wbijających Ci się na expa - graj na pvp (szkoda krzesła)
Dużo ludzi mówi że no-pvp to servery dla graczy dobrych, doświadczalnych, no-pvp to gra DLA ZABAWY, jeżeli nie umiesz grać [lootbagi, że się tak wyrażę ' noobing '] to no-pvp nie jest dla Ciebie. Napisałeś że jakieś nooby zabrały Ci lootbaga. Jeżeli nie znasz prostych sztuczek w robieniu lootbaga, to zawsze będziesz go tracił. Jeżeli nie w drodze, to w depo. No-pvp to pewna szkoła dla Tibijskich Stoików [takie pojęcie filozoficzne, nie chodzi tutaj oczywiście o jakiekolwiek meble], zabijają Ci rota, pogadasz, jak Cie zwyzywa to idziesz dalej, bo nie warto toczyć piany z ust dla tego że zabili Ci rota.
Rada dla Ciebie ? Odejdź z no-pvp .
Non-PvP jest to dość specyficzna odmiana światów i wiele osób uważa, że grają tutaj nooby i ludzie którzy nie potrafią grać na PvP.
Ja mogę powiedzieć, że tak nie jest mam na świecie PvP 51 EK, którym gdybym chciał mogę grać, ale nie chce. Dlaczego? A dlatego, że nie mam czasu teraz na grę gdzie na chwilę odwrócę wzrok to mogę znaleźć się w świątyni. Zdobywanie doświadczenia na światach
NON jest dużo trudniejsze, ponieważ KAżDY może wskoczyć ci na exp i przez to nie możemy szybko expić. Z mojego doświadczenia, a jest ono nie małe mogę stwierdzić, że granie na NON jest dużo przyjemniejsze i spokojniejsze. Ja osobiście nie lubię zabijać innych osób, bo to jest tak, ty gdy padasz to piszesz tekst typu "I znowu będę musiał odrabiać, jesteś zasranym chamem!", ale teraz pomyśl ty sam zabijasz kogoś i co ci to daje? Nic. Marnujesz tylko temu komuś godziny gry i czasu, a PK to jedyna zmiana w światach PvP a Non. Kradzieże loota i zabijanie potworków zdarza się raczej na Free Acc wyspach, na Premiowanych bardzo rzadko, bo co raz więcej osób wie jak się zachować.
mlodyjagla
17-10-2007, 21:35
@UP@
Ja sprawe widze tak:
non pvp:
plusy:
-Nie padniesz przez PK
minusy:
-Kolejki na wbicie na server
-Przepchane expowiska(na takim non pvp gra o 19 900 ludzi a o tej porze na pvp 400 wiec jest roznica)
-noobstwo
-chamstwo
-kradzieze lootbagow itd.
pvp
minusy:
-mozesz pasc przez pk
plusy:
-nie ma kolejek
-ODUZO mniej ludzi na expowiskach
-mniej noobow
-mniej chamstwa
-bardzi zadko kradziez lootbaga. itd.
I teraz...gdzie by tu se zagrac???....PVP proste
non pvp:
plusy:
-Nie padniesz przez PK
Za to mogą na ciebie nalurować mobów.
-Kolejki na wbicie na server
Kup pacc?
-Przepchane expowiska
Sensowne expowiska są chyba wszędzie. Może Inferna (i Dolera?) jest wyjątkiem.
-ODUZO mniej ludzi na expowiskach
Może na trollach na Edron.
-mniej noobow
-mniej chamstwa
-bardzi zadko kradziez lootbaga.
Dokładnie tyle samo, tylko noobów można tam ukarać w prosty sposób. Pomijam to, że każdy ma szerokie plecy, więc w praktyce z reguły niewiele możesz.
Paladin'Popek
19-10-2007, 19:41
polecam ci thorie rob tam palka/sorca co ci bardziej pasuje Knighta odradzam poniewaz ma niby duzo hp ale solo malo kogo zabije Sorc/Druid moze fajne Comba robic a Paladyn juz na 11lvl (exura gran) zabija sorcow na 20 oczywiscie bez uhow/mf ogolnie fajnie sie gra na pvp jak ci ktos zwinie lootbaga zaplaci za to :D
Najgorzej na non-pvp jest to:
1. Nie mozna zabic kogos
2. Summony do skillowania - zabronione
3. Runy sa odciete (wiekszosc)
Najgorzej na pvp jest to:
1. Mozliwosc szybkiego deda
Najgorzej na pvp-enfi jest to:
1. Szybszy ded niz na pvp
2. Boisz sie wyjsc z depo
3. Wolniej dobijesz lvl niz na non-pvp
Zalety - non-pvp:
1. Nie masz deda od kolesi.
2. Nie dostaniesz bana za pk'wanie
3. Szybciej lvl idzie.
Zalety - pvp:
1. Mozesz kogos ubic dla jaj xD
2. Wszytkie czary i runy :D
3. Mozesz skillowac na summonach
Zalety - pvp-enfo:
1. Wszytkie runy i czary :D
2. Bijesz za expa
3. mozesz skillowac na summonach
4. Duzy lvl i niepotrzeba ci monster tylko same player
[ja obecnie gram na non-pvp pvp-enfo xD na pvp chce zaczac grac z nowu, ale niechce mi sie bic lvl]
Ghard Lage
12-06-2010, 00:50
Ale z ciebie archeolog...
Wiadomo :D niemam co robic wiec pisze xD... A w ogole to to jest to samo tylko na pvp atak na non-pvp niem ataku ... no i ruznia sie ilosniami botow xD i czarami...(troszke w pewnym stopniu)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.