zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wielki Dzień Dla Askary.

Danit
12-10-2007, 14:34
Dnia 11 października o godzinie 23:09 gracz o nazwie "Hasanno" osiągnął jako pierwszy 200 lvl :cup: Jest to wielki dzień dla całego serwera i raczej będzie zapamiętany B)

Jako iż jest to Polak wielkie GRATZ dla niego :cup:

link do oryginalnego tematu na tibia.com

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1860544

Oris Palladyn
20-10-2007, 00:12
podnieta ? :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby::baby:

Xsi
20-10-2007, 01:52
Czy ja wiem czy takie święto chociaż nastepny Polak pewnie br, swe i angolom za przeproszeniem dupy ściska :>

Igrexou
20-10-2007, 12:49
Wielki dzień to ten, w którym Zunri opuścił askare xD

krzysheak
20-10-2007, 14:50

Wielki dzien to ten w ktorym zamkniesz pysk i nie bedziesz sie wypowiadal na tym forum.

Igrexou
20-10-2007, 18:44
Kultury buraku! :)

Rozumiem, że masz poczucie tego, że jesteś tylko wielkim frajerem i debilem :) ale nie zezwala ci to na używanie takich dziecinnych odzywek na forum

krzysheak
20-10-2007, 20:45
Kultury buraku! :)

Rozumiem, że masz poczucie tego, że jesteś tylko wielkim frajerem i debilem :) ale nie zezwala ci to na używanie takich dziecinnych odzywek na forum

Tak jak tobie nic nie zezwala na nazywanie mnie frajerem i debilem, nie wiedzac o mnie nic poza tym ze cie obrazam.
W tym wypadku ty jestes dzieckiem neo i downem ktory nie potrafi sie poddac konstruktywnej krytyce. Jesli juz chciales mi pojechac mogles uzyc jakiejs blyskotliwej, cietej riposty a nie gadac jak ciota ktora zreszta jestes (zapewne jest to dziedziczne) :)

kuva5
20-10-2007, 22:37
WIelki dzień to był dla całęj tibi jak mateusz dragon wielki,seromontis. Oni wbili po 300 lvl a na harmoni jest z 12 ludzi kturzy mają po 200-240

Driger
21-10-2007, 08:55
WIelki dzień to był dla całęj tibi jak mateusz dragon wielki,seromontis. Oni wbili po 300 lvl a na harmoni jest z 12 ludzi kturzy mają po 200-240

czy ja wiem czy taki wielki dzien .. dla mnie to byl dzien jak codzien , osobiscie sie nie przejmuje lvlami innych graczy , .. tylko nie piszcie prosze "oo ja noob sam by nie wbil a pie*doli" nie wbilbym bo nie czuje takiej potrzeby

@temat

Jak sie nie myle to pierwsza osoba na askarze z 200 lvlem no to gratulacje ;P

Igrexou
21-10-2007, 11:36
Tak jak tobie nic nie zezwala na nazywanie mnie frajerem i debilem, nie wiedzac o mnie nic poza tym ze cie obrazam.
W tym wypadku ty jestes dzieckiem neo i downem ktory nie potrafi sie poddac konstruktywnej krytyce. Jesli juz chciales mi pojechac mogles uzyc jakiejs blyskotliwej, cietej riposty a nie gadac jak ciota ktora zreszta jestes (zapewne jest to dziedziczne) :)

Już kiedyś próbowałeś mi udowodnić swoją rację... Noo i ci nie wyszło :<

Nie moglem też użyć błyskotliwej i ciętej riposty, bo w twoim poście, na który odpowiedziałem, nie było NIC błyskotliwego.

"Poddać sie konstruktywnej krytyce" - czy ty wiesz co ty napisałeś?

Wielki dzien to ten w ktorym zamkniesz pysk i nie bedziesz sie wypowiadal na tym forum.

Rozumiem, że według ciebie to była konstruktywna krytyka. Pójdź teraz do szkoły, zapytaj panią o polskiego co to jest konstruktywna krytyka i potwm pisz takie posty, ok? :)

Dziedziczne? Zaczyna ci brakować sensownych argumentów, że już na rodzinę najeżdżasz? Masz kompleksy? Jesteś niedoceniany, nie masz przyjaciół i nikt cie nie lubi? Rozumiem, że możesz mieć te problemy, ale rodzine zostaw z dala od tego, bo właśnie teraz udowodnileś, że to ty jesteś tym dzieckiem neo, a nie ja. Mnie możesz wyzywać na wszlekie sposoby, ale od rodziny spier...

krzysheak
22-10-2007, 00:53
Już kiedyś próbowałeś mi udowodnić swoją rację... Noo i ci nie wyszło :<

Nie moglem też użyć błyskotliwej i ciętej riposty, bo w twoim poście, na który odpowiedziałem, nie było NIC błyskotliwego.

"Poddać sie konstruktywnej krytyce" - czy ty wiesz co ty napisałeś?

Rozumiem, że według ciebie to była konstruktywna krytyka. Pójdź teraz do szkoły, zapytaj panią o polskiego co to jest konstruktywna krytyka i potwm pisz takie posty, ok? :)

Dziedziczne? Zaczyna ci brakować sensownych argumentów, że już na rodzinę najeżdżasz? Masz kompleksy? Jesteś niedoceniany, nie masz przyjaciół i nikt cie nie lubi? Rozumiem, że możesz mieć te problemy, ale rodzine zostaw z dala od tego, bo właśnie teraz udowodnileś, że to ty jesteś tym dzieckiem neo, a nie ja. Mnie możesz wyzywać na wszlekie sposoby, ale od rodziny spier...

Tak nie mam przyjaciol spedzam cale dnie przed kompem jestem niedoceniany < zakladam ze to to co chciales uslyszec? :D
A wogole to smie twierdzic ze jestes wizytowka swoich rodzicow i jak juz wczesniej powiedzialem nie swiadczysz o nich najlepiej.
Jesli moge cie wyzywac na wszelkie sposoby to prosze bardzo niedorobie, noobie , szmato , palo , debilu czy mowilem juz ze jestes noobem? xD
Jak chcesz sie powyzywac to pisz Mogash/Xerena (nienawidze forum spammerow takich jak ty, ktorzy udaja nie wiadomo kogo a tak naprawde sa gowno warci: D)
Pewnie zaraz mi powiesz ze jestes ode mnie madrzejszy i nie bedziesz sie znizal do mojego poziomu ale w gruncie rzeczy to tylko nooby pisuja na tym forum a ja pojawiam sie tu sporadycznie gdyz nie warto uzerac sie z ludzmi twojego pokroju, chociaz wciaz to robie i poki co nie mam zamiaru przestac.

Igrexou
22-10-2007, 01:15
Tak nie mam przyjaciol spedzam cale dnie przed kompem jestem niedoceniany < zakladam ze to to co chciales uslyszec? :D
A wogole to smie twierdzic ze jestes wizytowka swoich rodzicow i jak juz wczesniej powiedzialem nie swiadczysz o nich najlepiej.
Jesli moge cie wyzywac na wszelkie sposoby to prosze bardzo niedorobie, noobie , szmato , palo , debilu czy mowilem juz ze jestes noobem? xD
Jak chcesz sie powyzywac to pisz Mogash/Xerena (nienawidze forum spammerow takich jak ty, ktorzy udaja nie wiadomo kogo a tak naprawde sa gowno warci: D)
Pewnie zaraz mi powiesz ze jestes ode mnie madrzejszy i nie bedziesz sie znizal do mojego poziomu ale w gruncie rzeczy to tylko nooby pisuja na tym forum a ja pojawiam sie tu sporadycznie gdyz nie warto uzerac sie z ludzmi twojego pokroju, chociaz wciaz to robie i poki co nie mam zamiaru przestac.

Rozumiem, że z twojego toku myślenia wynika, że źle świadcze o rodzicach, dlatego, że sie cieszę, że Zunri opuszcza Askare :) No tak, jestem zły i niedobry :(

W porównaniu do ciebie jestem niewiadomo kim :) ale to nie jest też żadne osiągnięcie.

I jak sie domyśliłeś: jestem mądrzejszy, lepszi i fajniejszy niż ty, ale niestety nic na to nie poradzę :) Wyzywaj mnie ile wlezie - dzięki temu będę czuł się jeszcze lepszy :)

krzysheak
22-10-2007, 21:04
Rozumiem, że z twojego toku myślenia wynika, że źle świadcze o rodzicach, dlatego, że sie cieszę, że Zunri opuszcza Askare :) No tak, jestem zły i niedobry :(

W porównaniu do ciebie jestem niewiadomo kim :) ale to nie jest też żadne osiągnięcie.

I jak sie domyśliłeś: jestem mądrzejszy, lepszi i fajniejszy niż ty, ale niestety nic na to nie poradzę :) Wyzywaj mnie ile wlezie - dzięki temu będę czuł się jeszcze lepszy :)

No wlasnie... kim jestes? noobem z forum tibia.pl ktory wygaduje glupoty i robi z siebie inteligenta, a w rl pewnie jakis niedorob ktory wzial sie z 5 minutowego romansu matki z miejscowa zuleria.

Igrexou
22-10-2007, 22:42
Nie muszę udawać inteligenta ;)

Widze, że Tobie zaczyna brakować argumentów i zaczynasz już naprawdę żałosne i dziecinne teksty sypać typu: "a w rl pewnie jakis niedorob ktory wzial sie z 5 minutowego romansu matki z miejscowa zuleria.". Widze że masz jakiś kompleks, przez co ciągle najeżdżasz na rodziców jak rozwydrzony gówniarz, który myśli, że jak wjedzie na rodziców jest fajny. I uwierz, nie jesteś fajny - jesteś żałosny i infantylny :)

krzysheak
23-10-2007, 09:17
Nie muszę udawać inteligenta ;)

Widze, że Tobie zaczyna brakować argumentów i zaczynasz już naprawdę żałosne i dziecinne teksty sypać typu: "a w rl pewnie jakis niedorob ktory wzial sie z 5 minutowego romansu matki z miejscowa zuleria.". Widze że masz jakiś kompleks, przez co ciągle najeżdżasz na rodziców jak rozwydrzony gówniarz, który myśli, że jak wjedzie na rodziców jest fajny. I uwierz, nie jesteś fajny - jesteś żałosny i infantylny :)

Żałosny to jestes ty i twoje zasrane , gowno warte teksciki w stylu jaki juz zaprezentowales. A wogole to mnie w*****asz z twoim "wywazonym" slownictwem i patrzeniem na mnie z gory.
Jestem dzieckiem neostrady, i chuj? jestem przez to gorszy? czegos mi z tego powodu brakuje? ja tez moge powiedziec cos o twoich rodzicach jacy to oni sa rozwiezli ale tego nie zrobie bo nie chce sie nikogo oceniac tak jak ty to robisz.

Igrexou
23-10-2007, 10:01
Żałosny to jestes ty i twoje zasrane , gowno warte teksciki w stylu jaki juz zaprezentowales. A wogole to mnie w*****asz z twoim "wywazonym" slownictwem i patrzeniem na mnie z gory.
Jestem dzieckiem neostrady, i chuj? jestem przez to gorszy? czegos mi z tego powodu brakuje? ja tez moge powiedziec cos o twoich rodzicach jacy to oni sa rozwiezli ale tego nie zrobie bo nie chce sie nikogo oceniac tak jak ty to robisz.

Czy ja coś powiedziałem na temat twoich rodziców? O.o Jedynie cytowałem to, co ty napisałeś post wyżej... Więć zastanów się co ty człowieku gadaz...
Widząc twoje posty moge cie oceniać tylko negatywnie, bo od razu i bez powodu najeżdżasz na ludzi i na rodziców.

krzysheak
23-10-2007, 12:04
Wielki dzień to ten, w którym Zunri opuścił askare xD.

Zunri chyba najlepiej rzadzil serverem w historii tibii... taka prawda, na
xerenie gdzie gram vuminaku ktory jest noobem jak stad do las vegas nie wbilby nawet 100 lvla a co dopiero 150 ... do tego jest jeszcze masa noobow takich jak tonerro, gilar, rangorak knight, safi askara, nevizus, gattor soreth, meemento, pepe van corsarz itp... reszty juz mi sie nie chce wymieniac.
Oczywiscie nie mowie ze jestem jakis pro ani nic w tym stylu, nie zalezy mi na respekcie takich ludzi jak ty, staram sie tylko powiedziec ze lvlowanie na askarze jest proste jak nie wiem co wlasnie dzieki zunriemu ktory dal polaczkom mozliwosc grania na dobrym serverze pvp z duza iloscia osob online.
A ty na niego najezdzasz... Pamietam jak kiedys robil pa i co z tego? Moge dac x przykladow innych serverow gdzie takie pa jak na askarze bylo przez 1-2 dni jest na porzadku dziennym.

dymka
23-10-2007, 12:42
Rzeczywiście nie jesteś pro ani nic w tym stylu.... Jesteś zwykłym cwaniakiem, pyskującym na ludzi tylko dla tego, ze piszą coś odmiennego od twojego niepełnosprawnego zdania (przepraszam, ze wtrącam się w wasza kłótnie z Igorem ;) ). Właśnie przez takich jak ty, wyzywających ludzi za nic, opowiadających o tym w jaki sposób pojawiły się na świat etc., szerzy się światem (Tibijskim) sława o "pl", ciotach, złodziejach, kłamcach, chciwcach, zboczeńcach i lizidupach. To właśnie ty, kutasiku, z twoim rzucaniem się na ludzi, zamiast sensownych wypowiedzi, robisz z siebie idiotę na forum i w grze. Chcesz rozmowę - to uważaj na to, co piszesz, chcesz po prostu powyzywać ludzi, bo cię nikt nie lubi - wynocha do piaskownicy i tam sobie walcz z gumowymi zabawkami.

Igrexou
23-10-2007, 17:14
Zunri chyba najlepiej rzadzil serverem w historii tibii...

Już na askarze mam lepszy przykład... Brian Dark i jego Eclipse... :)

Poza tym, mimo iż ich nazywasz noobami to TY miałeś hacka :) Panie Pr0!

krzysheak
23-10-2007, 20:41
Już na askarze mam lepszy przykład... Brian Dark i jego Eclipse... :)

Poza tym, mimo iż ich nazywasz noobami to TY miałeś hacka :) Panie Pr0!

Srki, w poprzednim poscie "ze gram Vuminaku" - taka literowka, oczywiscie chodzilo o "gra Vuminaku"

Co do twojego posta to powiedzialem ze chyba a wogole to najezdzacie na zunriego a on zapewne nic wam osobiscie nie zrobil a szczegolnie tyczy sie to igrexou ktory jest frajerem. Ogolnie to tak, mialem hacka i co z tego? teraz wyszlo na moje bo to ja mam w miare chara a ty nie i na porzadnym servie bez ludzi twojego pokroju a wogole rodzice sie nie postarali z imieniem dla ciebie.

@dymka
To oczywiste ze twoje zdanie jest subiektywne bo jestes kumplem tego lamusa i jak myslisz ze w dwoch razniej to twoja sprawa.
A wlasnie... do ktorej grupy naleze jesli chodzi o cioty dupolizy itp?

Igrexou
23-10-2007, 23:23
Srki, w poprzednim poscie "ze gram Vuminaku" - taka literowka, oczywiscie chodzilo o "gra Vuminaku"

Co do twojego posta to powiedzialem ze chyba a wogole to najezdzacie na zunriego a on zapewne nic wam osobiscie nie zrobil a szczegolnie tyczy sie to igrexou ktory jest frajerem. Ogolnie to tak, mialem hacka i co z tego? teraz wyszlo na moje bo to ja mam w miare chara a ty nie i na porzadnym servie bez ludzi twojego pokroju a wogole rodzice sie nie postarali z imieniem dla ciebie.

@dymka
To oczywiste ze twoje zdanie jest subiektywne bo jestes kumplem tego lamusa i jak myslisz ze w dwoch razniej to twoja sprawa.
A wlasnie... do ktorej grupy naleze jesli chodzi o cioty dupolizy itp?

Znam Vuminaku i to mój kumpel wyobraź sobie, a mogę ci powiedzieć wszechwiedząca wyrocznio, że Zunri zrobił mi wiele złego, mimo wszystko go szanuję, ale cieszyło mnie jego odejście z askary.

Nie postarali się moi rodzice z imieniem? Ja mam imię nieczęsto spotykane, podoba się wielu ludziom, dziewczynom też :) a ty krzysiu idź znajdź swojego puchatka i jemu się wyżal :*

krzysheak
24-10-2007, 15:37
Znam Vuminaku i to mój kumpel wyobraź sobie, a mogę ci powiedzieć wszechwiedząca wyrocznio, że Zunri zrobił mi wiele złego, mimo wszystko go szanuję, ale cieszyło mnie jego odejście z askary.

Nie postarali się moi rodzice z imieniem? Ja mam imię nieczęsto spotykane, podoba się wielu ludziom, dziewczynom też :) a ty krzysiu idź znajdź swojego puchatka i jemu się wyżal :*

NO WAY?! twoje imie sie komus podoba? no nie zartuj? Wstyd byloby mi zachowywac sie tak jak ty i miec takie dziewczyny za kolezanki ktorym sie podobasz, bo albo sa slepe albo maja downa :)

Dazah
24-10-2007, 17:40
NO WAY?! twoje imie sie komus podoba? no nie zartuj? Wstyd byloby mi zachowywac sie tak jak ty i miec takie dziewczyny za kolezanki ktorym sie podobasz, bo albo sa slepe albo maja downa :)

Pogrążasz sie w swojej głupocie coraz bardziej :)

Igrexou
24-10-2007, 17:56
No Krzysiu, chyba więcej do wypowiedzi Dazah'a dodawać nie muszę... :)

SirVanTheKnight
24-10-2007, 18:22
Miałem nie gadać, nie mając nic specjalnie mądrego do powiedzienia, ale co tam :)
Muszę stwierdzić, że argumenty Igrexou są niezbite :) Niewiele znam osób które potrafią tak dobrze prowadzić dyskusję :)
Poza tym, apeluję o kulturę! Wszystko można wyrazić nie bluzgając bez przerwy na lewo i prawo :)

No i na koniec dodam a propos wypowiedzi niektórych, że czasem trzeba umieć się wycofać z honorem niż do końca dostawać jak troll od exori mort hur... XD

krzysheak
24-10-2007, 22:47
@Dazah

Nastepny geniusz sie znalazl...
@Igrexou

Jak zwykle rozwazny inteligentnty i fajny jak platforma obywatelska ...

@SirVanDerKnight
dawno nie padles? :)

A wogole to widac ze ty igorku nie skapowales sie ze robie sobie z ciebie jaja, w*****asz mnie czlowieku bo caly czas smigasz po forum, jestes typowym spammerem tego tematu, nie pokazujesz swojego chara, robisz z siebie geniusza pixelowych ludzikow i oaze spokoju...
I uwazam ze ty jakbys dostal na askarze mozliwosc rzadzenia servera to bys go zjebal do reszty (choc juz teraz jest zjebany ze wzgledu na to ze gra sie jak non pvp). Kogobys nie ubil to ma prota od jakiegos polaczka z 100 lvlem ktory po chwili do ciebie pisze i mowi "Masz rizon masz rizon? Daj screenshot!!!111" Jak zaczynalem grac na askarze wszedlem na venta Ulltimy gdzie byl meemento gattor soreth vuminaku i jakies inne smiecie, zaczeli pierdolic jacy to oni sa zajebisci i choc mieli 60 lvle to mowili ze dni Rexis sa policzone a na ubicie 70 knajta zeszlo im 40 minut to o czym my tu mowimy? No comment :) Askara to zal jak ty igorku

Igrexou
24-10-2007, 22:57
Widząc że nie masz żadnego poparcia wśród innych użytkowników forum i kończy się twoja linia obrony napisałeś że robiłeś sobie ze mnie jaja... Godne pożałowania :(

No tak, jestem typowym spamerem tego tematu, bo zanim ty zacząłeś na mnie najeżdżać to napisałem aż 1 posta! Spammer!11on1!e!

A geniusza nie muszę z siebie robić... :)

Mój char to Owen immortal, ale grałem też wieloma innymi na Askarze, i co ty na to?

Rozumiem twoje rozczarowanie, że mimo tego iż chciałeś być kimś na askarze zawsze byłeś nikim, i tak to niestety pozostanie wszędzie... :(

krzysheak
25-10-2007, 00:28
Widząc że nie masz żadnego poparcia wśród innych użytkowników forum i kończy się twoja linia obrony napisałeś że robiłeś sobie ze mnie jaja... Godne pożałowania :(

No tak, jestem typowym spamerem tego tematu, bo zanim ty zacząłeś na mnie najeżdżać to napisałem aż 1 posta! Spammer!11on1!e!

A geniusza nie muszę z siebie robić... :)

Mój char to Owen immortal, ale grałem też wieloma innymi na Askarze, i co ty na to?

Rozumiem twoje rozczarowanie, że mimo tego iż chciałeś być kimś na askarze zawsze byłeś nikim, i tak to niestety pozostanie wszędzie... :(

LOL to ty masz hunta , masz 68 lvl a nie ja, nie zalezy mi na askarze i mylisz sie, mam na askarze kolegow :) Chocby w Pokemonach , wstyd mi ze moi kumple dodali cie do gildii , a z suvish padzka timmy torskiem itp mialem gildie (byl tam jeszcze atthis, lex, rafal de knight itp)
Nie wiem kto skonczyl lepiej , ja (mam w miare chara i przynajmniej z paccem) czy ty (ciota ktora pierdoli glupoty na forum , ma 68 lvl w gildii z huntem i oczywiscie na free acc) No coz... jak to uwazasz za osiagniecie (twoje) to gratuluje inteligencji :)

dymka
25-10-2007, 00:37
wstyd mi ze moi kumple dodali cie do gildii ,

BUHAHAHAHAHAHAHAHA

sorry, tu nic wiecej nie powiesz :)

krzysheak
25-10-2007, 01:01
BUHAHAHAHAHAHAHAHA

sorry, tu nic wiecej nie powiesz :)

Co masz na mysli? :d

Oris Palladyn
25-10-2007, 09:53
Zunri chyba najlepiej rzadzil serverem w historii tibii... taka prawda, na
xerenie gdzie gram vuminaku ktory jest noobem jak stad do las vegas nie wbilby nawet 100 lvla a co dopiero 150 ... do tego jest jeszcze masa noobow takich jak tonerro, gilar, rangorak knight, safi askara, nevizus, gattor soreth, meemento, pepe van corsarz itp... reszty juz mi sie nie chce wymieniac.
Oczywiscie nie mowie ze jestem jakis pro ani nic w tym stylu, nie zalezy mi na respekcie takich ludzi jak ty, staram sie tylko powiedziec ze lvlowanie na askarze jest proste jak nie wiem co wlasnie dzieki zunriemu ktory dal polaczkom mozliwosc grania na dobrym serverze pvp z duza iloscia osob online.
A ty na niego najezdzasz... Pamietam jak kiedys robil pa i co z tego? Moge dac x przykladow innych serverow gdzie takie pa jak na askarze bylo przez 1-2 dni jest na porzadku dziennym.

Od Safi/ Gattora/ Meementa to spier**** oke ?

@
Sorrka ze wtracam sie do klotni, ale juz nie moge na to patrzec. Krzysheak czy ch*j wie jak to sie pisze, czy ty nie umiesz normalnie napisac tylko zaraz wyzywac na rodzicow itp ? Co z tego, ze Igor ma 68 lvl ? Moze miec i 8 lvl i bedzie mial wiecej kultury niz Ty.

A co do tej akcji na vent to oni tam byli w 4 i ubijali 80 knighta to sie nie dziw ze go zlozyc nie mogli jak bylo 3 knightow na 60-80 i jeden ed z 55 lvl ;'o

Igrexou
25-10-2007, 11:05
LOL to ty masz hunta , masz 68 lvl a nie ja, nie zalezy mi na askarze i mylisz sie, mam na askarze kolegow :) Chocby w Pokemonach , wstyd mi ze moi kumple dodali cie do gildii , a z suvish padzka timmy torskiem itp mialem gildie (byl tam jeszcze atthis, lex, rafal de knight itp)
Nie wiem kto skonczyl lepiej , ja (mam w miare chara i przynajmniej z paccem) czy ty (ciota ktora pierdoli glupoty na forum , ma 68 lvl w gildii z huntem i oczywiscie na free acc) No coz... jak to uwazasz za osiagniecie (twoje) to gratuluje inteligencji :)

Co tak sie podniecasz tym facc? :)

Moze mam nową postać na innym koncie? ;) I tak w rzeczy samej jest :)

Moim zdaniem, ja skończyłem lepiej, bo nigdy nie miałem hacka. A dochodząc do wojny, którą i tak przegraliśmy udowodniłem kumplom, że nie jestem ciotą i jeśli mnie będą potrzebować to ja zawsze będę z nimi, nie to co niektórzy a.k.a wesoły i dzielny krzysio :<

Poza tym, to nie mój jedyny char na Askarze... Grałem m.in. Lastinionem, Gornitem, i wieloma innymi charami :] (I dla twojej informacji, żadnego nie kupiłem)

krzysheak
25-10-2007, 18:58
Co tak sie podniecasz tym facc? :)

Moze mam nową postać na innym koncie? ;) I tak w rzeczy samej jest :)

Moim zdaniem, ja skończyłem lepiej, bo nigdy nie miałem hacka. A dochodząc do wojny, którą i tak przegraliśmy udowodniłem kumplom, że nie jestem ciotą i jeśli mnie będą potrzebować to ja zawsze będę z nimi, nie to co niektórzy a.k.a wesoły i dzielny krzysio :<

Poza tym, to nie mój jedyny char na Askarze... Grałem m.in. Lastinionem, Gornitem, i wieloma innymi charami :] (I dla twojej informacji, żadnego nie kupiłem)

Czy ja kiedykolwiek zdradzilem kumpli? Watpie...

Namekanoth
28-12-2007, 02:29
Co masz na mysli? :d
Ja Ci powiem co ja myśle.
Ja myślę, że jesteś żałosnym frajerem
Bo któż inny dojebałby się do czyjegoś imienia?

A Igor - zajebiste imie ; D

Dark Immolator
28-12-2007, 15:47
Ja Ci powiem co ja myśle.
Ja myślę, że jesteś żałosnym frajerem
Bo któż inny dojebałby się do czyjegoś imienia?

A Igor - zajebiste imie ; D

A Maciej tez fajne imie?
No powiedz ze tak... moze dam ci pro i p seta

Namekanoth
29-12-2007, 01:51
A Maciej tez fajne imie?
No powiedz ze tak... moze dam ci pro i p seta

A na chuj mi pro od ciebie i jakiś p-set?
Nie jesteś zabawny z tymi swoimi sugestiami

krzysheak
29-12-2007, 12:27
A na chuj mi pro od ciebie i jakiś p-set?
Nie jesteś zabawny z tymi swoimi sugestiami

Ja cie moge protowac jak jeszcze troche posmarujesz xD

Igrexou
03-01-2008, 15:57
no, to ja wy*******am na Titanie :D Cyaski all :*

Adieu!

Vuminaku
16-01-2008, 15:15
Mogath/Mogash jak kolwiek sie nazywasz.
Po pierwsze nigdy nie siedzialem z Ulltima na vt :(
Po drugie nie mam pojecia z jakiej perspektywy mnie oceniles ze jestem noobem bo wbilem 150 ;M a sam mnie prosiles o znizenie paymentu jak ubiles mi kolege
Po trzecie Igor zajefajne imie :)

Sumujac panie uber fantastyczny z tego wynika ze latwiej wbic 140 na xerenie niz na askarze bo tutaj masz jakies 70 sorca tylko :?

ALOHA!

undjapan
19-01-2008, 18:25
Vuminaku.

Jako ze jesteś z Rexis mam do ciebie pytanie. Kumple mówili ze twoja gildia ubija h-lvle za darmo i wbija sie na respy grazac huntem i tutaj stawiam pytanie czy to jest prawda czy tylko glupie plotki? Bo chcialbym poprawic swoje zdanie o Twojej gildi. Pozdrawiam.

P.S. Oczywiscie to zdanie jest wyrobione na podstawie plotek.

Tibinosss
28-01-2008, 16:46

sory za off top ale kiedy Zunri opuścił Askara ? i jeśli gra to na jakim świecie i pod jakim nickiem, jak ktoś wie to piszcie pliks. :* "dzióbek" wszystkim xD

Igrexou
28-01-2008, 16:53
ogólnie nie gra...:P

Tibinosss
28-01-2008, 17:04
3. Zunri Askara online

teraz to widze ;P

MordercaCienia
29-01-2008, 14:10
Co innego być online, a co innego expić...

Name: Zunri
Account Status: Free Account

Tibinosss
30-01-2008, 18:53
hmm, no teraz to

Name: Zunri
Account Status: Premium Account ^^

Murder10
30-01-2008, 20:30
:p tiaaa tylko że ja osobiście znam paru graczy po 200lvl!!!!

can_dy
02-02-2008, 16:05
Cieszę się, że to ja miałam przyjemność poinformowania graczy na Askarze, że Hassanno jako pierwszy zdobył 200 lvl :)

Pozdrawiam :)

elton_
02-02-2008, 16:43
@up

naprawde ciekawe :D hee

rapco
03-02-2008, 03:06
Cieszę się, że to ja miałam przyjemność poinformowania graczy na Askarze, że Hassanno jako pierwszy zdobył 200 lvl :)

jak bez ciebie na hunta sie nie ruszal to chyba nalezy ci sie cos od zycia ^^

Oris Palladyn
03-02-2008, 13:20

Own3d xd
<10 znakow>

can_dy
03-02-2008, 16:17

Powiedziałabym raczej, że to był mój obowiązek, który z przyjemnością wypełniłam.
A to że się nigdzie nie rusza beze mnie to inna spawa, coż po protsu lubimy wspólne hunty, bo mamy do siebie 100% zaufania czy sie to komuś podoba czy też nie.

Jak zwykle,

Igrexou
03-02-2008, 16:21
Brak Candy szczególnie widać, gdy Hassanno walczy na openkach ;d

rapco
03-02-2008, 20:09
to onb yl na jakims open ?!

nah jk ale moglby wychodzic troche naprzod w koncu ma 3k hp 9 mlvl i nikt go prawie nie dogoni ale oc kto lubi...