Pokaż pełną wersje : Free item na refugii by Jeet
Wendaren
12-10-2007, 15:46
Zobaczcie ile ludzi może przywołać highlevel w dwie minuty.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/32281 http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif tutaj pewniejszy dla Was link.
sry za pytanko ale czemu jak chce sciagac to pokazuje taka koncowke? application/octet-stream
Wendaren
12-10-2007, 16:01
Nie wiedziałem o co Ci chodzi, ale spróbowałem to ściągnąć i tam pisze. Nie wiem co to znaczy, ale zapewniam Cię, że to nie żaden keyloger. ;)
Edit:
Na google znalazłem taką wypowiedź: "O ile dobrze pamiętam "application/octet-stream" to są pliki których nie rozpoznaje system linux/unix (w przeciwieństwie np. do plików ******) i dlatego tak je nazywa."
Down: nie chcesz to nie ściągaj, ja nawet nie wiem co to rec :p
SkateElement
12-10-2007, 16:25
A mi sie po prostu wydaje, że usunąłeś rozszerzenie. Zrób reca, wstaw jeszcze raz, potem ściągnę.
Wendaren
12-10-2007, 16:50
Jak chce dać na www.tibicams.tibianetwork.net to pisze: Only .rec files are allowed for upload.
Jak zrobić ten rec?
A w jakim programie zrobiłeś ten filmik?
Smerf.Secura
12-10-2007, 17:07
klikasz na ten twój "filmik' prawym przyciskiem myszy i zmień nazwę.
Dodajesz to obecnej nazwy .rec
SkateElement
12-10-2007, 17:19
Jak chce dać na www.tibicams.tibianetwork.net to pisze: Only .rec files are allowed for upload.
Jak zrobić ten rec?
Hahhaha, ale wały wkręcasz. Po 1. JEST napisane, a po drugie, jeśli film zrobiłeś przy pomocy TibiCam, to ten program sam nie usunął rozszerzenia. Jeśli z jakiś niewiadomych przyczyn je usunąłeś to dopisz po kropce rec (.rec), jeśli masz widoczne rozszerzenia. Domyślnie w Windzie są ukryte. Wchodzisz w jakiś folder -> narzędzia -> opcje folderów -> widok -> ukryj rozszerzenie znanych typów plików (odznaczasz) i potem dopisujesz w nazwie .rec
Nie wiedziałem o co Ci chodzi, ale spróbowałem to ściągnąć i tam pisze. Nie wiem co to znaczy, ale zapewniam Cię, że to nie żaden keyloger. ;)
Edit:
Na google znalazłem taką wypowiedź: "O ile dobrze pamiętam "application/octet-stream" to są pliki których nie rozpoznaje system linux/unix (w przeciwieństwie np. do plików ******) i dlatego tak je nazywa."
Down: nie chcesz to nie ściągaj, ja nawet nie wiem co to rec :p
Czyli wychodzi na to ze masz linuxa i chciales nam wjebać e-x-e a ze linux inaczej oznacza pliki e-x-e to jest taka dziwna końcówka .. tak mi sie wydaje .. bo za duzo juz tu tego pierTolenia ...
Bialason
12-10-2007, 17:58
dasz ten film juz działający? :o
Jak dla mnie może być. Sporo luda było. Ale gościu miał zabawe. Wyrzucił w błoto z kilkadziesiąt k, a mógł kontrolowac kupe luda którzy by zrobili prawie wszystko żeby zdobyc nic nie wartego śmiecia.
Wendaren
12-10-2007, 20:19
Nic nie grzebałem w tym filmiku i zrobiłem co gadaliście ;)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/32281
film dość cieniutki, można nawet rzec, że denny i żałosny[: jakie to przykre, że nie umiałeś się dopchać do centrum frej ornament shieldów i fraj steel shieldów :'(
Wendaren
12-10-2007, 20:28
Lepsze to niż screen.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.