Pokaż pełną wersje : Taki sobie Frag - Berylia - Marmax
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
zmień hosting, bo dostaniesz bana.
a slyszales ze nie wrzuca sie filmikow na serwery gdzie koncowka jest "ukryta" ?
a frag moze byc:p mogl jakos bardziej sie postarac.. sprobowac was jeszcze na dragach wyprzedzic jakos a dopiero pozniej w teleport.. no ale gz :P
1 szy raz hostuje cos tutaj , nie zabardzo czaje ocb... napiszcie mi w prywatnej wiadomosci jak zmienic tą" ukryta końcówke"
Nono Gratki ;) Rev ładnie tam na bery lecisz ;) ...heh ;0
Vlad Dracula
13-10-2007, 00:20
1 szy raz hostuje cos tutaj , nie zabardzo czaje ocb... napiszcie mi w prywatnej wiadomosci jak zmienic tą" ukryta końcówke"
Przezczytaj regulamin to będziesz wiedział.
No to new owner chyba gral, bo tak jak by nie wiedzial za co pada :D
Szkoda ze stary owner go sprzedal, glupia wojna...
Jeśli to new owner to był niezły. Nieźle się Uhał i mądrze uciekał (skąd miał wiedzieć że to planowany trap, a nie normalne pk).
Wy tam tylko w tibie grac umiecie, zeby zrozumiec o co chodzi wystarczy IQ +- 90
Couranger
13-10-2007, 14:32
Haha dobrze ze padl chuj pamietam jak gralem medicanka to go zajebalem tez jak mielismy wojne z bukowno xDD
Revico podbija Tibia.pl.
Film do dupy nie warto sciągać w 40 wpadają po typa na dragi typ sie uha dwa razy i pada.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.