Pokaż pełną wersje : Anni 3RP, 1EK.
Valariazz
13-10-2007, 08:29
hmm.. zobaczcie sami, anni z servera Nerana. Filmik mój
zmiana linka... poprostu wydaje mi sie ze byly jakies zmiany w regulaminie i z rapida nie mozna bo widac rozszerzenie...
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/32312 <zapozyczone od paczu, thx; p
ale to tibicams tibianetwork wiec nie ma sie czego bac
@down
sam bylem bardzo zdziwiony ze nam tak szybko i gladtko poszlo... chociaż bylbym wdzieczny jakbys troche informacji usunal z tego twojego posta....
Very nice. Udało się i to takimi niskimi lvlami jak na anni. W dodatku mało UHow zeszło. Blokerowi jakieś 105 UHów, czyli 5 bpków. Szybko poszło i bez strat gz.
edit: first !!11
nom anni udane i gratki wam, jakby co
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/32312
P.S.
Anielska niezłe redy łapała :]
Valariazz
13-10-2007, 10:30
@up
dlatego bo zapomniala might ringi zakladac ;p
@down
ale sie usmialem hoho... popatrz na inne filmy z anni, nawet te najstarsze... i w ogole pograj troche zeby stwierdzic ze duze potwory lezace na ziemi lub stojace u gory(jak na kazdym anni 2 demce) wrzynaja sie w sciane, bo o to chyba tutaj chodzi co nie? powinni zreszta cos z tym zrobic do to wyglada smiesznie jak raz demon ma ramie gdzies w scianie, a raz odwraca sie i z jego ramieniem wszystko jest w porzadku
zwykle wady takiej "piskelowatej" gry jaka jest tibia
Vademecum
13-10-2007, 14:04
troche mi to wyglada na ots , spojrzcie na drzwi po tym jak braliscie loot z demonow . Moze cos z moja tibia ale zobaczcie u siebie
troche mi to wyglada na ots , spojrzcie na drzwi po tym jak braliscie loot z demonow . Moze cos z moja tibia ale zobaczcie u siebie
Filmy na tibicam nie mozna nagrywac na otsach.
up@ chyba nei masz racji ;)
@topic : Ładnie wam poszło, mały waste i szybko, ogólnei gz :)
Rotfl, 5 bp uh na anni, świetny wynik : d.
Sporo lucka miała cała ekipa, palki co chwile reda łapali, no i nie byli nubami bo dość często assassin stary leciały, fajne anni.
Hahaha!
Gz xD
Chociaż z drugiej strony widać skutki tego update. ;/
Vademecum
13-10-2007, 19:39
wlasnie co z tymi assassin starami? za kazdym strzalem tzreba na nowo zaznaczac atack? czy jak
wlasnie co z tymi assassin starami? za kazdym strzalem tzreba na nowo zaznaczac atack? czy jak
Niszcza sie jak np. bolty ;p
Nie, po prostu każdy assassin sie "rozwala" po jednym użyciu.
Valariazz
13-10-2007, 21:36
dzieki za pozytwyne komentarze... poprawiliscie mi humor :d
btw co do tego ze update duzo zmienil na "latwiejsze" to prawda nie jest. wczesniej 4 ms z okreslonym lv i spamem ue robila to bez zadnego zagrozenia.
Dziex za ten film napewno mi pomoze gladko wam poszlo
ja planuje isc niedlugo 2x ek i 2x rp (ja w roli ek) niby team dobry (1 rp ma 160+ lvl), ale obawa jest :P
btw. mam problem z tibicam. Jak obejrze 1 film i wylacze tibicam i tibie to zeby obejrzec nastepny film musze kompa resetowac bo gdy wlaczam nie pokazuje mi sie ta lista z filmami.. wie ktos moze o co chodzi ?:/
@down
chyba dzisiaj siku nie robiles -.- nigdy bym nie wydal prawdziwej kasy za postac do tibii Lol
btw. mam problem z tibicam. Jak obejrze 1 film i wylacze tibicam i tibie to zeby obejrzec nastepny film musze kompa resetowac bo gdy wlaczam nie pokazuje mi sie ta lista z filmami.. wie ktos moze o co chodzi ?:/
a jaki masz system operacyjny?
Master Knight de'Vere
14-10-2007, 14:44
Jak byś spammował cały czas uh-hotkey to byś nie bił z assassin starów.
Ładnie wykonane, grats ;)
SkateElement
14-10-2007, 18:22
Hahhaha, you made my day. Phovel to jest mój rl i robił anniego :))
btw. on rzeczywiście jechał bez bota :P, same hot keye =]
Haha, dla mnie ośmieszasz się przy każdym poście, kupiłeś chara?
Ass stary niszczą się po 1 użyciu. A dlatego tak wolno się z nich bije na anni, bo exhaused od uhania na tyle pozwala.
enjoy xD
Vademecum
14-10-2007, 21:22
nie musisz mnie obrazac . poprostu nie wiem nic o assassin starach bo nie jestem pallkiem a po drugie nie mam pacca zeby zrobic addon i dopiero sobie je kupic ... a drzwi na annhi sam zobacz jak wygladaja
Mam tak samo tylko ze jeszcze jak obejze film i wlacze tibie od nowa zeby sie lognac na chara to tez nie moge :/ Wystepuje mi jakis blad.
SkateElement
15-10-2007, 22:19
nie musisz mnie obrazac . poprostu nie wiem nic o assassin starach bo nie jestem pallkiem a po drugie nie mam pacca zeby zrobic addon i dopiero sobie je kupic ... a drzwi na annhi sam zobacz jak wygladaja
Czym Cię obraziłem?
a jaki masz system operacyjny?
Vista, wczesniej bylo normalnie...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.