Pokaż pełną wersje : Real Estate
Durtalion
13-10-2007, 23:37
Niewiem jak innych ale mnie te reklamy irytuja X( Musze klikac 2x zanim zobacze wiadomosc ;/ Ehhhh zrobcie cos z tym xD
Sam coś z tym zrób, to Twój komp i dostosuj sobie go tak aby nie pokazywały się reklamy, bo ja nie mam tutaj żadnej.
Aby dowiedzieć się jak to zrobić naciśnij guzik "Szukaj".
@down
No ja nie mam tych problemów.
bartellox
14-10-2007, 01:07
@up
aha, szkoda ze wczesniej tego nie bylo, moze nie wiesz o co chodzi?
jak jestes na stronie głownej, i chcesz wejsc w przesoowajacy sie link z niusem na hacked.pl to zawesze za 1 razem sie wlacza jakas stronka real estate.
nie wiem jak to moze byc wina kompa, jak to link ciebie kieruje na tamta stronke...
A ciasteczka macie włączone? Wyczyśćcie je i zobaczcie czy działa.
Prawdę mówiąc u mnie też się to pojawia. I wątpię, aby to była kwestia przeglądarki, ciasteczek czy czegokolwiek. Wkurzająca reklama, cóż, serwis jakoś musi się utrzymywać.
Wam chodzi o to ze jak wchodzicie na np. Hunted.pl to najpierw pokazuej wam jakas inna stronke i po kilku sekundach przenosi was na normalna glowna strone hunted.pl, lub musicie odswiezyc strone by przejsc do glownej hunted.pl ??
To jest specjalny skrypt do tego napisany :) ... inna forma reklamy :) ...
Jeżeli jeszcze raz pojawi mi się ta reklama, to spróbuję zrobić wszystko, aby jak najwięcej ludzi zniechęcić do tej strony. Co to ma być? Nie zamierzam nic ciasteczkować w przeglądarce, ta strona po prostu ma chodzić tak, jak użytkownik sobie tego życzy,
A ludzi przekonywać długo nie trzeba. Wystarczy przybliżyć standardy tej strony.
@Up Scobel
Twoje posty to szczyt żenady (i nie atakuj mnie spowrotem tym samym stwierdzeniem).
Jeżeli jeszcze raz pojawi mi się ta reklama, to spróbuję zrobić wszystko, aby jak najwięcej ludzi zniechęcić do tej strony. Co to ma być? Nie zamierzam nic ciasteczkować w przeglądarce, ta strona po prostu ma chodzić tak, jak użytkownik sobie tego życzy,
A ludzi przekonywać długo nie trzeba. Wystarczy przybliżyć standardy tej strony.
@Up Scobel
Twoje posty to szczyt żenady (i nie atakuj mnie spowrotem tym samym stwierdzeniem).
A czym według ciebie zaszczycił sobie ten post na takie stwierdzenie? Ciekawe, ilu ludzi przekonasz. Dorośnij. Nie, strona nie ma chodzić jak użytkownik sobie życzy, strona ma chodzić jak administrator sobie życzy. Pogódź się z tym albo postaw, cokolwiek chcesz przez to osiągnąć ;)
HAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHA.
Oh ah ih ty to masz władzę, zrobisz wszystko. Yes my master.8o
na tibia.de taki system (i to na całym forum) jest od dawna i jakoś żyją.
pokazuje sie raz, zapisuje sie w ciastku i juz... takie przynajmniej jest zalozenie:)
@up
W takim razie zalozenie jest nie do konca udane :) Mi nie raz wyskakuje "to coś", gdy chce przejrzeć jakiś temat 2gi raz (Nie, nie usuwam ciastków). :)
PS.
Specjalnie napisałem ciastków !
Durtalion
19-10-2007, 19:57
Widac Bosie ze nie przetestowaliscie tej reklamy.... u mnie jest tak, ze gdy wlaczam nowa wiadomosc (tzn. pierwszy raz) na tym pasku wiadomosci na stronei glownej to pojawia mi sie real estate. I msuze oczywiscie 2 razy klikac co jest uciazliwe ;/ Ci co uzywaja starsza wersje IE to maja przejebane. Nie mozecie zrobic czegos takiego ze po np. 5-10 sekundach przekierowywało nas z reklamy na pożądaną stronę?
Pozdrawiam :)
Descartes
20-10-2007, 13:36
Mi się to pokazuje po kliknięciu w każdy artykuł, więc za każdym razem muszę klikać drugi raz. Dajcie chociaż jakiś timer, 5-10sek albo coś... albo chociaż właściwy link gdzieś w tej reklamie, żeby kliknąć, a nie cofać się w zakładkach do strony głównej
PLIX
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.