Pokaż pełną wersje : Dragon
Witam ponownie! Kolejny problem mam, mianowicie, gdzie (na faccu) jest najlepsze miejsce do mojego pierwszego razu:] z dragonem. Chodzi o to gdzie nie bedzie innych potworów, gdzie bede mial pole do manewru (gram sorcem, pojde bez ekipy, g ammy, c helm, p legs, WoCE) I jeszcze jedno pytanie, dla pewności: Od ktorego bez waste moge na nich expic (mlvl i lvl, a od ktorego w ogóle moge zacząć expic na dragach). Wiem że takie cos juz bylo, ale jak już pisze temat, to chce wiedzieć wszystko, a leniwy jestem.
P.S. Jeśli masz zamiar napisać mi że to był spam, to już było, "szukaj", napisz mi to na priv. Oczekuje prostej odpowiedzi.
Kamil_WZL
13-10-2007, 23:56
legowisko niedaleko thais, lub jaskinia w drodze do amazon camp na wschód od kazadroon.
legowisko niedaleko thais, lub jaskinia w drodze do amazon camp na wschód od kazadroon.
Raczej Kazo, bo można ustawic draga między krzakami na ukos.
Hmm... no to jeszcze może odpowiedz na drugą część mojego pytania...? ;D (od którego mlvlu i lvlu moge zacząć...)
magiem bez paca bez waste hmm...np z 2 ds mugłbyś expić od 35 lvl z 40 mlvl myśle ds zrobią swoje a ty z hmm możesz pobić żeby dostać więcej expa
Kamil_WZL
14-10-2007, 00:03
ja na knighie zaczołem na dragach expić regularnie od 23 lvl z 3 mlvl w kazadroon ustawiałem dragi między krzakami albo w jaskini up/down lub normalne solo:P ;] pzdr.
No, to sobie troszku poczekam :/ grrr, to żeby bezpiecznie pość na draga musioałby mieć 30 lvl... :/ ..."Aaaaa miało być tak pięęęęknie"....
Kamil_WZL
14-10-2007, 00:07
na 20 lvl z bp pełnym uhów...;] może się uda:PP
No. Tu mnie ucieszyles ; ] biore bp uhów, 2 bp hmm, 2 mf, jakiegoś tam, byle ghoula i mam draga :D...mój pierwszy raz...^^ ...Wszystkim, którzy odpowiadali dziękuje...
do mojego pierwszego razu z dragonem.
100ton~ cielska, nie podołasz :F
Ancient900
14-10-2007, 12:21
na 20 lvl z bp pełnym uhów...;] może się uda:PP
Guuuuupek/newb.
Złoży sie na combo i nawet uhy nie pomogą, to raz. On sie pytał o sorca nie o knighta, a to że ty "expiłeś" na dragach knightem z 3 m lvl to też dobry żarcik-.-
@topic
Możesz i od 28 lvlu z dsami w kanionie w Kazz, ale nie licz na dobry exp i loot :d
Smerf.Secura
14-10-2007, 12:51
Od 28 lvl z jednym DS + hmm.
Piotrek Marycha
14-10-2007, 20:42
magiem bez paca bez waste hmm...np z 2 ds mugłbyś expić od 35 lvl z 40 mlvl myśle ds zrobią swoje a ty z hmm możesz pobić żeby dostać więcej expa
nie nazwal bym tego expieniem...
ja na knighie zaczołem na dragach expić regularnie od 23 lvl z 3 mlvl w kazadroon ustawiałem dragi między krzakami albo w jaskini up/down lub normalne solo:P ;] pzdr.
ale w kazo nie ma expowiska z dragami... :<
Proponuje na polnoc od Thais wchodzisz w dziure masz korytarzyk jednokratkowy i po kilku "krokach"masz wielka jaksinie z jednym dragiem.
Ja tam bylem na pierwszym razie z 20 palkiem.:confused:
filip1432
15-10-2007, 18:54
ja mam małe pytanie jaka profesja jest najlepsza na draga? (bez pacca mi chodzi)
Hmm... temat zamykam bo odpowiedz jucej mi nie trzeba. Dziękuje wszystkim którzy nie powtarzali wypowiedzi innych.
Wyciszony
16-10-2007, 19:16
ja mam małe pytanie jaka profesja jest najlepsza na draga? (bez pacca mi chodzi)
Po update'cie to knight i paladyn.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.