Pokaż pełną wersje : Sudden Death vs Druid/Sorc
CZy druid na 20lvl i 40mlvl bedzie walil tak samo mocno jak sorcerrer na 20lvl i 40mlvl ??
Tak. Ale miej na uwadze ze strzal z sd nie zawsze zadaje takie same obrazenia dlatego tez podczas prob trudno uzyskac ten sam wynnik.
no tak ale wiesz fanfi zalezy mi na pierwszej czesci pytania bo nie wime kogo wybrac sorca czy druida.
Vegefa Ziom
24-10-2004, 10:36
no tak ale wiesz fanfi zalezy mi na pierwszej czesci pytania bo nie wime kogo wybrac sorca czy druida.Są identyczni z wyjątkiem tego, że sorc ma potem Ultimate Explosion i sd, a druty ma uh i jakiśtam jeszcze inny czar, ale słaby. Na dłuższą metę sorcek lepszy(robi sd, UE), ale druid bogatszy (robi uh)
No to chyba sorca wybiore ;]
Bo przecierz jak bede mogl robic SD to bede bogatszy niz Drut :]
No to chyba sorca wybiore ;]
Bo przecierz jak bede mogl robic SD to bede bogatszy niz Drut :]
Nie koniecznie:
1. druid moze robic uhy na nirzszym lvl niż sorc sd
2. Uhy biorą 100 many a sd 220 robiąc 1 sd to to samo co 2 uhy
3. sd sie sprzedaje srenio 4k a uhy 2,5 jak z many na 1 sd mona zrobic 2 uhy to sorc zarobi 4 k a druid 5 k
Nie da sie ocenić czyt sorc czy druid jest lepsze (chociaż więcoj h lvl to sorc mniej jest druidów)
Każdemu w sorcu/drucie przydante jest co innego :)
a więc średnia cena bp sd to nie 4k tylko 4.5k i jak sprzedajesz naraz 3-4 bp to możesz utargować 5k na 1 bp
większość high lewelowców(magów) wybiera sorca, bo jego czary ofensywne nie raz ratują życie, a czary druida są o wiele mniej przydatne(chociaż czasem) nie mówie tu o UH, tylko o paralyze, poison storm......
moc czaru dla sorca i druta jest taka sama.
1)cena sd/uhow/innych runkow waha sie w zaleznosci od swiatow.
2)obrazenia od sd sa zalezne od modyfikatora zbroi -> slabsza zbroja - wieksze obrazenia, lepsza zbroja - mniejsze obrazenia. sprawdzone doswiadczalnie na najcie ^^. wystrzelono bp sd w najta golego i bp sd w najta w c-secie. srednia obrazen byla rozna i to nawet spora roznica byla
Hakoonin
24-10-2004, 16:53
Brak UE u druida stawia go na sporo gorszej pozycji na wyższym lvlu.
Centaurek
25-10-2004, 17:57
Ja mam druida, używam go tylko do zarabiania i dla robienia run dla knighta. I teraz tak, mam 12lvl i 11mlvl (wiem że słaby ale do Uhów doszedłem ;D):
- Za jeden backpack HMM dostaje jakieś ~1k gp...dla mnie to troszke jest...taki plecaczek robie gdzieś tak ~2-3h.
- I teraz nie wiem czy nadal zaraBIać na HMM czy na UH...UH robi się dłużej, ale jest jednak to 2,5k. Ryckiem nie mam jeszcze 4mlvl :(...
- Sorc jak się go wytrenuje jest super extra Pekejem ;D. Jego SDki zabijają "prawie" od razu ! N00bki raz dostaną i mają deda :D.
A i teraz to co zawsze chciałem zrobić ! Opowiem wam o <quest spoiling> LOL :D !!! :kon: Uwielbiam tego emota :D !! Narq
Mr LaMeR
25-10-2004, 18:35
Bp hmmow robi sie 2 godziny 20 minut, uhow 3 godziny 20 minut...sami pomyślcie co sie bardziej oplaca ^^
Bp hmmow robi sie 2 godziny 20 minut, uhow 3 godziny 20 minut...sami pomyślcie co sie bardziej oplaca ^^
Czyli siedząc 6-7h można zrobić albo HMMów za 3k, albo UHów za 5k więc
3k<5k
A więc bardziej opłaca się robić UHy
------------------------------
Dobry jestemz matmy, nie :P
error błąd
26-10-2004, 17:34
druidow sie przewaznie robi zeby miec RUNEMAKERA zeby robil hmm, uh, ff itp. dla palla lub knighta a sorc to bardziej wlasnie idzie expic i taka sama jest sila czarow.
hmm...
gdyby druid mial Sd to by byl nie pokonany. kazdy by go wybieral.
a tak wogole to wy sie tak podniecacie tym ze sorc mam Sd ze glowa mala.
Zobaczcie fakty:
Uhy druida kupuja wszystkie profesje. dlatego tez druid duuuuuuzo zarabia. i bardzo duzo ludzi uhy kupuje.
a Sd?
Knight nie ma z nich zadnego pozytku, pall nie jest profesja ktora bez problemu bedzie miala mlvl 15, druid kupuje czesto to przyznaje a sorki nie kupuje czesto bo sami moga robic...
Czyli ze mozan powiedziec ze 1,5 ( :D ) na 4 profesje kupuje Sd.
Oczywisice to nie jest dokladne ale mniej wiecej. a uh kazda profesja kupuje.
Nie mam nic przeciwko sorkowi bo sam nim gram.
Ps. 1 to znaczy ze druty kupuja na pewno bo inaczej to z czego by walily? :D
A ta 5 to znaczy ze nie wszyscy palli kupuja :D
Ja tam druida wole bo nim właśnie gram ale z drugiej strony sorc może sd robic !!! więc co wybrać?? :confused: wybór zostawiam wam!!!
mmmmmmmmm
druid jest fajny jak ma pacca......... massheal zawsze fajne ^^ leczy sie po nizszych kosztach takze....... za to sorc ma ue i potem widac roznice ale mam qmpli z 40+ elderow i mowia ze nei narzekaja ^^
UE jest dobrym czarem ale bardzo ale to bardzo czesto w ogole nie przydatnym... za to jak jestes druidem podejdzie ktos do ciebie na redzie i :
"hi heal me plz "
kiedys tak leczylem a potem ci ziomusie mnie przescigali w lvlu i bylem under protekt xD
UP*
A Jakby Sorc miał UH to tez by go wszyscy Brali :)
guwno prawda <nie ma to jak sorcerer>ja mam 15lv i 25mlv i sie ciesz bo mam sudden death !!!!!! :evul: a za to lepsza kasa jest niz za uh'y !!!!!! a wogule to mocniej zadaje zawsze sorcerer !!!! wiem z doswiadczenia :]
Mr LaMeR
26-10-2004, 21:39
@Up
Ludziu myyśl! BP sd sorc robi ~7(!) godzin, bp uhow druid robi 3h 20 min....bp sd-4k, bp uhow-2.5k....I GOOWNO PRAWDA, że sorc bije mocniej niż druid. Ale sorc i tak r0x ;)
@up
wciąż stoje przy tym, że Bp SD kosztuje 4.5k, a nie 4k, to, że czasem ktoś sprzedaje za 4k to tylko dobra wola, ja czasem kupuje UH za 2k a tak licząc(sd 4.5k, uh 2k) bardziej się opłaca sd.
@duo
sorc na takim samym levelu i magic levelu co drut wali tak samo
@Asieks
Sorc ma Ultimate Healinh, tyle, że nie w runkach (-.-)
@Bastek
Sork też jest fajny jak ma PACCa
UE jest przydatne, bo jak ktoś zna jego moc, to się ciebie boi
PS: znam dużo elderów na wysokich levelach(40-70), ale o wiele więcej master sorców na high, high levelach (30-90lv),
wiec lepszy moim zdaniem sorc
Siergiey
27-10-2004, 14:52
Srednie ceny wynasza:
BP SD 4k
BP UH 2,5k
Powszechnie wiadomo, ze lepiej sie zarabia druidem na UH, niz sorcem na SD.
To, zeczasem sprzeda sie SD za 4,5 - 5k nie znaczy, ze zawsze za tyle sprzedamy. Tak samo z UHami.
Hmm.. Ktoś napisał, bodajże, Wubeso, ze Sorci nie kupuja sd, bo moga sami robic... Ale wyobraź sobie, ze masz zamiar iść na demony. W jeden dzień robisz około 1 - ,15bp sd. A na demonki bierzesz 20++. Czyli przygotowania do demonów trwałby około miesiąca,,,
Bp SD, kosztuje około 4,5k, a zadko kto sprzedaje za 4k. Chcoiaż znajdą się i tacy.
tja......... tylko ze zanim sorcem zrobisz 50 lvl (jak to zakladajac bedzie twoja 1 postac ) to troszke minie...... a ue do 50 lvlu to na pvp strata many i szybki sposob na deada............ widzisz.... ja moim ue palka kosze slabiutko (o knighcie nie wspominajac) ale jak druid wylapie to uuuuu albo dead albo dep red ( mmm jak to 2 to wtedy ja nie mam many a on sie vitnie i mi do***ie ze ja padne ^^ )
Ale i tak sorc rox :)
(btw.... Bede palka robil ;) ) ( na pw mi ktos cus wiecej napisze nisz widzie w artykulach?? XD )
hmm...
gdyby druid mial Sd to by byl nie pokonany. kazdy by go wybieral.
a tak wogole to wy sie tak podniecacie tym ze sorc mam Sd ze glowa mala.
Zobaczcie fakty:
Uhy druida kupuja wszystkie profesje. dlatego tez druid duuuuuuzo zarabia. i bardzo duzo ludzi uhy kupuje.
a Sd?
Knight nie ma z nich zadnego pozytku, pall nie jest profesja ktora bez problemu bedzie miala mlvl 15, druid kupuje czesto to przyznaje a sorki nie kupuje czesto bo sami moga robic...
Czyli ze mozan powiedziec ze 1,5 ( :D ) na 4 profesje kupuje Sd.
Oczywisice to nie jest dokladne ale mniej wiecej. a uh kazda profesja kupuje.
Nie mam nic przeciwko sorkowi bo sam nim gram.
Ps. 1 to znaczy ze druty kupuja na pewno bo inaczej to z czego by walily? :D
A ta 5 to znaczy ze nie wszyscy palli kupuja :D
SDki kupuja magowie druidzi i pallowie wiec 3/4 profesji a uhy to knighci i pallowie wiec 50% (sporadycznie magowie jeszcze). I uhy jest latwiej sprzedac bo kupuja je glownie knighci a tych jest najwiecej
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.