PDA

Pokaż pełną wersje : Gdzie jest Tranning Room i jakie są tam potworki?

szymono
14-10-2007, 18:26
Siemano,
Miałem szczęście bo znalazlem klucz :]. Na Tibia.pl przeczytałem, że otwiera on jakiś Tranning Room. Wiem, że był juz taki temat, ale nic sie z niego niedowiedziałem. :( Teraz moje pytanie gdzie jest Tranning Room i jakie są tam potworki? :confused:

Slythia
14-10-2007, 18:35
Klucz ten kosztuje z 5 gp...

Training room znajduje sie pod biblioteka (masz tam ta pania w kapeluszu, idz na prawo, nastepnie znadziej drzwi...). Masz w nim buga, wolfa i trola oraz rata, wybierasz z kim walczysz (za pomoca dzwigni) i wchodzisz... Mozesz tez zawsze uciec ;P.

Aroonia
14-10-2007, 19:40
Arena na rooku, tylko bez nagrody ^^

Jeśli masz zamiar tam expić to nie radzę. Możesz tam sprawdzić jak poradzisz sobie z tymi potworkami, że tak powiem na sucho.

Slythia
14-10-2007, 19:42
Dlaczego nie expic? Na 1-2 lvl jest idealnie... Do tego mozna loot wziac, czyli darmowe eq ;P.

Nunino
14-10-2007, 19:54
No tez prawda ale jak ci wypadnie troll i spider czy tam bug to padasz nie masz szans na pokonanie ich ale tez mozna uciec przed nimi latwo :P Uwazaj zeby sie nie zabic na fire fildie czy energy bo moj brat to potrafi :P

Gawus
14-10-2007, 20:29
Siemano,
Miałem szczęście bo znalazlem klucz :]. Na Tibia.pl przeczytałem, że otwiera on jakiś Tranning Room. Wiem, że był juz taki temat, ale nic sie z niego niedowiedziałem. :( Teraz moje pytanie gdzie jest Tranning Room i jakie są tam potworki? :confused:

http://tibia.pl/earth.php?x=32089&y=32153&z=10&q=153.32

Bug, wolf, rat i spider.