zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pomoc przyszłemu pallkowi

R_A_K
06-11-2003, 19:05
Prosze ojakies porady,zalety palka,z czym gdzie, co najpierw kupic, skad wziasc strzaly?????Jakie czary wpierw kupic???

Misieq
06-11-2003, 19:53
ja bym ci radzil tak... nie chodz z kims kto ci bedze blokowal potwory bo przez to sobie zwalisz paladyna (doswiadczylem na wlasnej skorze , chyba takie u-o) Na poczatku duzo trenuj shelding oraz distans proste... co do czarow... wpierw utevo lux pozniej exana pox , exura gran, exevo con , exura vita, niewidzalnosc... dlaczego nie wymienilem hmm i exura? poniewaz u pallka nie odnawia sie mana tak szybko jak u sorca badz druida... moim zdaniem sie nie oplaca pallem robic hmmek chyba ze sobie od czasu do czasu to mozesz opcjonalnie kupic... exura poniewaz nie ma zbyt duzych odstepow czasowych w zdobyciu tych kilku mglv (0-3) wiec nie marnuj kasy na zwykla exure, przemecz sie troche kup exure gran i czekaj do exury vity... aha i exevo con... co to jest... jest to czar niezbedny dla paladyna bez pacca, poniewaz mozesz robic sobie strzaly, 15 za jednym razem , kosztuje cie to 40many... przydatne i pomaga nabic mglv, co do zalet szybko bije expa... jezeli masz dobre skille to na cyce bez problemu lecz nie lec odrazu na gsy bo niemasz szans... one sa za szybkie o wiele za szybkie... wiec trenuj, trenuj a reszta sama przyjdzie... mam nadzeje i zycze ci powodzenia :D

Wietnam
06-11-2003, 21:11
nie hodz na dobre stwory jak masz co najmniej male lagi;/ bo zginiesz lag i ded
magia kupuj swiatlo i twodzenie jedzenia pozniej exevo con exura gran hmm rob bo u kazdego sie tak samo z tego co wiem mana odnawia chyba ze ktos ma eldera to mu sie szybciej odnawia hmm rob bo to szybki zysk mojim zdaniem przejdziesz z maina troche potrenuj idz na roty z plecakiem czystych ron i sperami i tam robisz runy skille ci idom w gore i expa dostajesz i walcz tam na full def
od skilli 50 distansa kup luk i idz na cyce na poczontek i tak dalej
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/pozdro wietnam\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Gremlin
07-11-2003, 05:17
Oryginalnie dodany przez Wietnam
bo u kazdego sie tak samo z tego co wiem mana odnawia chyba ze ktos ma eldera to mu sie szybciej odnawia hmm rob bo to szybki zysk mojim zdaniem

Mana u rycerza leci co 12 sekund zycie co 6
u paladyna 8 i 8
u druida/sorcerera 6 i 12
Z promocja o 2 sekundy ubywa z kazdej z tych statystyk.

Paladynem sie nie oplaca robic HMM, lepiej robic strzaly, powinienes miec z 3000-5000 strzal jak zaczniesz luku urzywac (starczy na 3-4 hunty :) ).
Pozniej gdy mamy juz 10 lvl magi i robi sie pelno many mozna robic burst arrow (latwo sprzedac po 10gp sztuka, i nie trzeba blankow nosci ze soba).

Ciamekk
28-08-2006, 11:12
Mana u rycerza leci co 12 sekund zycie co 6
u paladyna 8 i 8
u druida/sorcerera 6 i 12
Z promocja o 2 sekundy ubywa z kazdej z tych statystyk.
omfg gremlin ty takie glupoty wypisujesz ze az glowa mala, nie wiem za co ci tego moderatora dali...
To ja nie jestem nawet moderatorem a wiem ze leci duzo szybciej. -.- Noob plx -.-

ksalk
28-08-2006, 11:22
omfg gremlin ty takie glupoty wypisujesz ze az glowa mala, nie wiem za co ci tego moderatora dali...
To ja nie jestem nawet moderatorem a wiem ze leci duzo szybciej. -.- Noob plx -.-

Gz za odswiezenie tematu sprzed 3 lat :cup:
P.S. W 2003r. hp i mana odnawialy sie tak jak napisal Gremlin, dopiero w updacie z rozdzkami (chyba) hp i mana odnawia sie szybciej.

Stożek
28-08-2006, 11:48
Polskim tibijczyka gratulujemy archeologow.

cyculek
29-08-2006, 19:29
tren najpierw na trolach to ci powiem tak di skila 30-40