Pokaż pełną wersje : Ghazbaran na harmonii
Segalczuk
14-10-2007, 19:12
Co tu dużo mówić sami zobaczcie xd
http://rapidshare.com/files/62511260/plsdoersomfan.rec.html
P.S. Nawet nie mówcie mi o rehoscie na tibicams~ bo filmik ma 4 mb!!! a innego serwera nieznam :/
Tym co sie rapidashe nie podoba to przed linkiem wstawcie x np "http://xrapidshare.com/files/62511260/plsdoersomfan.rec.html" i może z slabszym transferem ale powinno działać :]
Od update czekałem na ten temat xD zaraz biorę sie za oglądanie ale lepiej byłoby jakby był na tibicam TV
i gwiazda harmonii:
18:20 Royal Roo [105]: LUDZIE MYSLCIE NIEKTÓRZY MAJOM PO 3K+HP.......... <<.. itp...
18:24 Czarodziejka Doris [180]: silence.. i kill you!!! <rozjebał mnie ten tekst ale nie chodzi mi o te ze to n-pvp ale pewien filmik z YT <lol2>
Liczyłem na inna ekipę która go pokona a nie na jakąś zrzutkę serwerową xD
A co do kamerzysty ... prawie padł od Ice golema .. bo mf mu nie starczyło xD
poza tym
SUX
Royal Sorker
14-10-2007, 19:34
hmm zamieszcze moj film na 45~minucie zaczyna sie akcja
http://rapidshare.com/files/6251895/ghaz.rec.html
Capality
14-10-2007, 19:37
dajcie na cos innego
18:24 Czarodziejka Doris [180]: silence.. i kill you!!! <rozjebał mnie ten tekst ale nie chodzi mi o te ze to n-pvp ale pewien filmik z YT <lol2>
ten tekst pochodzi z kabaretu "ahmed the dead terrorist"
@down
k, why not
Iomer Thunderblade
14-10-2007, 19:44
@/\
wow :O
Friends?
NIe zabili bo Ruthless tam nie było poi robią...
A reszta padła jak... nie powiem kto
Duch Guardi
14-10-2007, 19:54
I to kolejny dowód na to że stary i duży serv nie jest tak wcale mocny
Gz dla Harmonii! Ghaz zniknął już 11 minut temu~ ; )
18:25 Mateusz Dragon Wielki [341]: wole pasc na ghaz jak robic poi z nimi
xD
@Duch Guardi
Wbij taki lvl i idz blokować moba co jebie po 5k hita... Z trudem muszę to przyznać, ale nie popisali sie inteligencja :] gdyby nie Ruthless nie robiło POI gaz by leżał na glebie :)
19:26 Wertation [128]: polaks cant kill the ghaz :D:D:D:D:D
NO WEI!!!!!!11
Harmonia jak mogliście mi to zrobić ja tak w was wierzyłem ;< !
EMDEWU IĆ ZKOPAĆ TYŁEK TEMÓ GHAZASRABANOWI PLEKS ;<
Ehh nie popisali się...
NAdzieja na to że będzie kolejny... Bo to co tu widzieliśmy było do d... :P
I to kolejny dowód na to że stary i duży serv nie jest tak wcale mocny
I to kolejny dowod ze Jestes idiota. ;)
Jak juz mowilem na ghaza poszly all nooby Harmoni jakie byly a prawdziwi gracze nie mogli sie pojawic.
bye
Aron_Tim
14-10-2007, 22:28
gdyby nie poi ghaz by lezal
nie rozumiecie ze wszyscy bossowi padali dzieki Ruthless??
respect dla Herga ze nie zostawil nas na poi tylko dokonczyl
First Orshabaal - Titania, gildia Unit
First Morgharoth - Titania, gildia Unit
First Ferumbras - Sashra + Team
Może nie orientuje się za bardzo w sprawach Harmonii, ale z tego co widzialem filmy z mocniejszych mobów to tylko Yakchal był.
@up
Yakchal w porównaniu do Orsha jest dużo słabszy.
jaki to respekt, herg za POI dostaje kase w postaci jakiejś części z waszej zapłaty. Jeżeli by spierdolił nikt więcej z nim nie poszedł by na POI bo by wiedzieli że w przypadku bossa zostają na lodzie[; A ghaz ma jedyną wade..że w huj go trudno zabić i nie koniecznie by go zatłukli.
Wiem o tym, że Yakchal jest słabszy od orsha, ale mówiąc już o bossach wspomnialem także o nim.
Aron_Tim
14-10-2007, 23:35
ale chcial oddac kase i isc sobie
pomimo ghaza zostal i dokonczyl
Gz dla Harmonii! Ghaz zniknął już 11 minut temu~ ; )
xD
Ten tekst mnie rozje*** :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
gdyby nie poi ghaz by lezal
nie rozumiecie ze wszyscy bossowi padali dzieki Ruthless??
nie rozmumiemy to raz
a dwa herg nie czyta postow na tibia pl wiec nie musisz lizac mu dupy heheheheh
22:37 Alian [103]: scorpion duza kolejka po blesy byla?
xDD?
First Orshabaal - Titania, gildia Unit
First Morgharoth - Titania, gildia Unit
First Ferumbras - Sashra + Team
Może nie orientuje się za bardzo w sprawach Harmonii, ale z tego co widzialem filmy z mocniejszych mobów to tylko Yakchal był.
Pierwszego Morgarotha zabili na aldorze.
I to kolejny dowod ze Jestes idiota. ;)
Jak juz mowilem na ghaza poszly all nooby Harmoni jakie byly a prawdziwi gracze nie mogli sie pojawic.
bye
w 100% sie z Tobą zgadam... mimo to, ze Scorp jest najlepszym Knightem na harmonii, nie wykazał sie zbyt wielkim skillem co do blokowania. Cala ekipa śmierdziała wielka amatroszczyną, co prawda nie mówię, że zrobił bym to lepiej czy coś w tym stylu, ale na pewno nie poszedł bym na tej rangi potworka w full secie i bez ssów. Takie jest moje zdanie, nie każdy musi się z nim zgadzać. Każdy dobrze wie o tym, że jak by zabrało sie do tego Ruthless boss by gryzł glebie.
Widać co jeden to mądrzejszy. W dupie był filmik widział.
Zobaczcie co robi pogromczyni swiatla kiedy ginie scorpion.
No co robi? Luruje. wybucha panika, bo boss dochodzi do schodów, omijając blokerów. Wszyscy w góre, zostają blokerzy, padają i tyle. A sam bloker sie nie uleczy. Przykład? hmm Norrin, zginął w sekundzie poszedł cały magic shield i hp. lekko ponad 5k ;) ?
Ruthless ma przewagę taką, że są zgrani, a ten team jeśli można go nazwać teamem tego nie ma.
Gdyby nie szanowna? szanownY? pogromczyni to innaczej by to wyglądało.
bye
Troszkę mi Cię żal jak czytam Twoje posty
@Neroo
Dlaczego? Prawde napisał. To ze ludzie tam mieli wysokie lvl to nie znaczy ze potrafia grac...Po prostu maja wiecej czasu od innych i nauczyli sie expic tylko w jednym miejscu na ktorym siedza po 12h na dobe :)
Ahh.. te POI ;)
Ehh Nuubie :D Tak bardzo chiałes go zabić i się nie udało :<<
Ale Nastepnym razem będzie wasz... Chociaż My Mooni, szybciej od was to zrobimy, Bo jestesmy Fajniejsi :P
(BTW Ted, rejestrowac sie na naszym forum i to juz :P)
Macio Giss
15-10-2007, 10:28
Niezabilismy go dlatego bo bylem offline ;/
Dark Lord Markus
15-10-2007, 11:37
@Neroo
Dlaczego? Prawde napisał. To ze ludzie tam mieli wysokie lvl to nie znaczy ze potrafia grac...Po prostu maja wiecej czasu od innych i nauczyli sie expic tylko w jednym miejscu na ktorym siedza po 12h na dobe :)
Czyli z twojego posta wynika, ze MDW kompletnie nie potrafi grac bo wiekszosc swojego expa wbil na goromie...
@Sebolol
Ty bys pewnie sam zbloczyl Ghaz~ + 2 juggernauty + te wsztskie deathslicery bez straty uha ;s
Rywin_Capy
15-10-2007, 16:35
Przykład? hmm Norrin, zginął w sekundzie poszedł cały magic shield i hp. lekko ponad 5k ;) ?
Dokładnie 5205 pkt many i hp razem xD
@Neroo
Nie znasz tych ludzi to zamknij pape: **
Xerionis_Family
16-10-2007, 09:40
LOL... co jak co ale tego bym się nie spodziewał XD Harmonia sux :P Jaki maja problem? Dużo łatwo wbitych h lvli bez skilli (nie w grze tylko tych zależnych od graczy) :P No ale takie coś to norma na no-pvp :P
LOL... co jak co ale tego bym się nie spodziewał XD Harmonia sux :P Jaki maja problem? Dużo łatwo wbitych h lvli bez skilli (nie w grze tylko tych zależnych od graczy) :P No ale takie coś to norma na no-pvp :P
przyjdzie, nasra swoje chore zdanie i pójdzie. Przeczytaj pozostale 32 posty i zobacz, czy harmonia sux, i kto na tego ghaza poszedł.
Nie znasz tych ludzi to zamknij pape: **
Nie znam tych ludzi? Gram na Harmonii od 2 lat :) znam tam wszystkich i sam jestem dobrze znany :) A z takimi tekstami to wyskakuj do swoich funfli w piaskownicy :))
Taki jestes twardziel ze musiales zrobic nowe konto zeby mi to napisac bo z glownego nie miales odwagi?
xD
Ten tekst mnie rozje*** :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Da, da, wielki Matełusz coś powie to polskim pro plejero już gacie wzwód roz*******a.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.