Pokaż pełną wersje : djin quest poczatek pierwszego (drugiego) ;]
Witam, chciałem wykonać djin quest, zacząłem fajnie tylko że się pomyliłem i spytałem o 1 zadanie green ?
Czy teraz mogę zaprzestać ? I wybrać jednak blue ?
Pytam ponieważ szukałem odpowiedzi i wszędzie piszą że po wykonianiu tego quest nie mogę już zrobić durgiero, a ja nie wykonałem nawet pierwszego zadania :baby:
Dwimenor
15-10-2007, 16:06
Jeżeli byś czytał co do ciebie NPC mówią znałbyś odpowiedź na swoje pytanie. Ale pewnie nie czytałeś, umowy licencyjnej instalowanych programów też nie czytasz-prawda? ;)
Co do sprawy: oczywiście, że nie możesz zmienić frakcji, gdy już raz się opowiedziałeś po jednej ze stron konfliktu.
Wejdź sobie w questy w prawy panelu tibi i jeżeli tam coś będzie o djinie to raczej zaczołeś:p
Wejdź sobie w questy w prawy panelu tibi i jeżeli tam coś będzie o djinie to raczej zaczołeś:p
a co ma rower do drzewa?
Jak widzisz post wyzej, i osoba odpowiedziała na pytanie, to nie wypowiadaj sie bo nie zablysniesz swoimi inteligentnymi postami...
Postowanie nie polega na <przeczytaj pierwszy post> <daj odpowiedz> tylko na czytaniu calego tematu, a dopiero pozniej na odpowiedzi -.- jezeli taka jeszcze nie padla..
topic./
wyjasnione...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.