zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 35 Knight on elf's....

Arejen
15-10-2007, 17:44
Mój filmik nagrywany z nudów... Być może komuś się przyda ;)

http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/32448

Kasior
15-10-2007, 17:51
NIC NADZWYCZAJNEGO...

Vlad Dracula
15-10-2007, 17:53
@Kasior
Shut up fu*king idiot

@topic
Mi się przyda bo mam 33 knighta i kase do wastowania,a znudziły mi się Minoski :P

Even
15-10-2007, 17:59
Moj podpis wyraza moja opinie na temat tego filmiku

Arejen
15-10-2007, 18:14
Ja wiem że to nic nadzwyczajnego dlatego napisałem :"Może się komuś przyda" :)

Flamon
15-10-2007, 18:19
@Even

Oglądałeś chociaż ten filmik debilu? Czy skopiowałeś wypowiedz pana "Kasior'a"?

@film

Nie wiem czemu ludzi czasem podnieca wastowanie :< Ale w końcu "Jest waste, jest zabawa" :>

Even
15-10-2007, 18:27
@Even

Oglądałeś chociaż ten filmik debilu? Czy skopiowałeś wypowiedz pana "Kasior'a"?

Ogladalem ten filmik DEBILU. Widac, ze jestes czlowiekiem o skromnym ilorazie inteligencji, piszac ze ja cos skopiowalem z wypowiedzi Kasiora...Zastanow sie 10 razy zanim napiszesz te swoje prymitywne posty. Takie filmy sa nudne i jest ich multum, wiec to nic nadzwyczajnego

Smerf.Secura
15-10-2007, 18:30
Ja przy gorszych skillach na 32 expiłem już tam bez waste.

Riten_lum
15-10-2007, 18:39
@Kasior
Shut up fu*king idiot

@topic
Mi się przyda bo mam 33 knighta i kase do wastowania,a znudziły mi się Minoski :P

To idź na dragi, bo na EF to raczej będziesz mieć zysk (a jak sie poszczęści to całkiem spory)

Mish
15-10-2007, 18:50
Mam wrażenie jakbyście wszyscy byli zajebistymi graczami. A do pana, który tam ma w podpisie "nic nadzywczajnego" - "Widac, ze jestes czlowiekiem o skromnym ilorazie inteligencji" <-- Ty podłapałeś sobie zabawę z jednego z tematów, w ktorym było kilka stron spamu "nic nadzwyczajnego". Chyba w każdym temacie, od czasu kiedy był ten filmik jak koleś wyszedł z rooka jakimś tam 20+ lvlem, piszesz te beznadziejne posty typu "nic nadzwyczajnego". To ja chciałbym wiedzieć jaki jest Twój iloraz inteligencji skoro zachowujesz się jak małe dziecko, które właśnie wybiegło z przedszkola i wchodzi na pierwszy lepszy tamat na którym jeszcze nie pisało i wali spam "nic nadzwyczajnego" żeby pokazac jaki to on jest fajny. Jesteś tutaj ostatnia osobą, która może wytykać komuś jego iloraz inteligencji. I nie obchodzi mnie to, że mnie zbluzgasz bo Twoje słowa dla mnie nic nie znaczą i nawet nie będę na to odpisywał.

Even
15-10-2007, 19:04
@up
No tak, noob, ktory zalozyl sobie konto kilka dni temu i popisuje sie przed kolegami (?)
Pisze nic nadzwyczajnego i co ? To moja opinia, ktorej nikt nie zmieni, a napewno nie ty;)
Btw. przedszkole to ja juz daaaaawno ukonczylem:)
Byc moze ty jestes na etapie "poznawania swiata", bo napewno nie ja

Mazur199
15-10-2007, 19:26
przyda sie bo robie własnie najta

btw nagraj tez z dc ;>

Argen
15-10-2007, 19:30
Mam wrażenie jakbyście wszyscy byli zajebistymi graczami. A do pana, który tam ma w podpisie "nic nadzywczajnego" - "Widac, ze jestes czlowiekiem o skromnym ilorazie inteligencji" <-- Ty podłapałeś sobie zabawę z jednego z tematów, w ktorym było kilka stron spamu "nic nadzwyczajnego". Chyba w każdym temacie, od czasu kiedy był ten filmik jak koleś wyszedł z rooka jakimś tam 20+ lvlem, piszesz te beznadziejne posty typu "nic nadzwyczajnego". To ja chciałbym wiedzieć jaki jest Twój iloraz inteligencji skoro zachowujesz się jak małe dziecko, które właśnie wybiegło z przedszkola i wchodzi na pierwszy lepszy tamat na którym jeszcze nie pisało i wali spam "nic nadzwyczajnego" żeby pokazac jaki to on jest fajny. Jesteś tutaj ostatnia osobą, która może wytykać komuś jego iloraz inteligencji. I nie obchodzi mnie to, że mnie zbluzgasz bo Twoje słowa dla mnie nic nie znaczą i nawet nie będę na to odpisywał.

Bądz moim idolem -.-

popieram Evena, NIC NADZWYCZAJNEGO, PRECZ Z FILMAMI "moj 21 knight na minosiakach !!!1)

GrubySwordfighter
15-10-2007, 19:38
18:20 Nirva Knight [49]: haknalem qumpla
18:20 Nirva Knight [49]: i ka seta mam

_/

18:22 Maxy-Pall [52]: twoj stary to betmen

_/

18:23 Maxy-Pall [52]: qwa dziadek na chacie siedzi na dole
18:23 Maxy-Pall [52]: i chuj nie mozna sie wyszalec :/

_/

Troche malo akcji i jak zawsze wierza zajeta

bajerfull
15-10-2007, 19:44
nie piszcie tematów po angielsku bo w 75% są błędy ;)

Etoric
15-10-2007, 19:49
no najlepsze jest to w tym że nie ma czegoś takiego jak ELF'S( nie chce tutaj nikogo poprawiać ale o ile się orientuje to pisze się ELVES)
Po drugie, a zarazem ostatnie to wszyscy zaczeli się kłócić bez mojej ingerencji, więc : BALUJMY:cup::dance:

Mish
15-10-2007, 20:34
Kto się kłóci?

Saviour
15-10-2007, 21:41
twoja stara :P ->to tylko taki dżołk, odpowiedź na powyższe ptanie ^^

Filmik nudny, na wierzy myślałem posiedzieć moim 60 knightem no ale jak to bywa na non-pvp całe chmary nupkuff :P

Mish
15-10-2007, 22:19
twoja stara :P ->to tylko taki dżołk, odpowiedź na powyższe ptanie ^^

Filmik nudny, na wierzy myślałem posiedzieć moim 60 knightem no ale jak to bywa na non-pvp całe chmary nupkuff :P

Dobry żarcik. Chyba "wieŻy". : )